×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Обичах те, исках просто да сме заедно...“, написал Даниел преди да скочи в бездната


„Обичах те, исках просто да сме заедно...“, написал Даниел преди да скочи в бездната
Снимка на Даниел, пред него се виждат остатъци от трева и машинка за цигари, вляво е Фани, с която били близки приятели, но самоубийството не е заради нея
Тема в развитие
виж още
скрий
14 Февруари 2012, Вторник, 15:51 ч.
Автор: Бесове.бг Снимки фейсбук

Любов, наркотици и силно влечение към психоделично изкуство, свързвало групата на 22-годишния студент

Жестока любовна драма е раздирала душата на 22-годишния студент от Бургаския университет „Асен Златаров“ Даниел Гочев преди да вземе решение да се пресели в отвъдното. И да го направи по най-драматичния начин – хвърляйки се в тъмното в разбунтувало се море – на 8 февруари вечерта, когато бурята бе най-страшна.

На 7 февруари, в 20,01 часа, той пише на Стената във своя фейсбук профил Destination Goa, до който единствен успя да стигне репортер на Бесове.бг, следното признание: Обичах те, исках просто да сме щастливи заедно , а то какво стана – убихте един невинен човек...“ Това е последната активност в профила му. Около 18 часа на 8 февруари силует на млад мъж бе видян от жандармеристи как прекрачва парапета на мостика в Бургас и бездната го поглъща. От следващата вечер – 9 февруари, приятелите на възпитаника на немската гимназия в Бургас Даниел Гочев не спират да го търсят. От снощи те са сложили последната му снимка край морето като снимка на собствените си фейсбук профили, за да могат повече хора да я видят и да се обадят в най-близкото МВР или на тях, ако имат информация, че още е жив.

Според информацията, с която разполагаме от най-близките авери на Даниел, любовното излияние не е насочено към Фани Митева, която се смята за негово гадже, а към друго момиче.

Фани е завършила професионалната гимназия по туризъм в Поморие, работи в транспортната фирма „Перчемлиев“ ЕООД, в офиса й в Несебър. Днес опитахме да разговаряме с нея, но по молба на майката на Даниел – Милена Минкова, Фани е дала дума, че ще мълчи пред журналисти. Истината е, че настоящата сътрудничка в отдела по технически прегледи в „Перчемлиев“ЕООД допреди 3 години се е лекувала в наркокомуна в Испания. Сега била на 26 години, сговорчива и много мила като приятелка. Тя е знаела всичко за Даниел, както и за страданието му по някоя си Жужа Димова, в която бил влюбен, но тя не отговаряла на чувствата му.


Последната дейност в странния профил във Фейсбук е от 07.02.2012, 20,01 часа, на 09.02. Пинки Митева пише: Данннииииииииииии. Пинки е братовчедка на Фани

Вместо снимка на профила на Даниел - Destination Goa, който открихме, наш репортер се натъкна на 35 невероятно красиви картини на психоделична тема – от т.нар. Сайкаделик арт. Такива изображения, според запознати, приковават вниманието на хора, които ползвват силни халюциногени – като елесди, гъби, диемти, мескалин. Те буквално са вманиачени в такива картини, защото припокриват зрителните им възприятия по време на въздействието на дрогата. В превод  destination Goa означава щат в Индия, известен като сборище на наркозависими от цял свят.


Във фейсбукпрофила destination Goa, който е бил на Даниел Гочев, могат да се видят 35 такива изображения

Със сигурност Даниел е бил решил да се самоубие същата вечер, защото е оставил у дома си личните документи и джиесема си. Какво толкова го е разстроило, остава неизвестно. Само четири дни по-рано той е обещавал, че ще ходи на протеста срещу АСТА в центъра на града, който бе обявен за събота – 11 февруари.

Когато е скочил от моста е бил със същото яке и дънки като тези на снимката, която са разлепили, за да го издирват.


В категории: Разследване


27
Коментара по темата
27.
Гери
16.02.2012 13:22:53
0
7
Това прехвърля мярката за нормално отразяване на събитията. Без капчица човещина и с изключително грозна безскруполност се прави връзка между изчезналото момче и момчето погълнато от вълните, че вече се залита в разни подробности като в латиноамерикански или турски сериал - коя му била приятелката, пък до кого било писмото му и разни тъпи напъни за разсъждения без логика, но като се вземе под внимание, че тук в този сайт повече се клюкарства отколкото да се напише истината човек може наистина да превърти ако им се вярва на статиите подписани от името на сайта. Всички знаем кой всъщност стои зад тази стаия и че интригантството на авторката е перманентно болестно състояние. Жалка е ......
26.
Даяна Цветкова
16.02.2012 01:33:44
1
7
Доповръща ми се докато стигнах финала на това публично изказване, даже няма да го нарека и статия ! ! ! Нямате ли малко срама бе ??? Нямате ли поне някакво чувство за мярка ??? Как спите нощем с чиста съвест като сте създатели на такава ОБИДНА, НЕУВАЖИТЕЛНА, ЛЪЖЛИВА ПУМИЯ ??? Не влагате ли капка мисъл в това което публикувате ??? Това не е никакъв журнализъм или представяне на факти, това си е ГАВРА с трагичен случей !!! Минало ли ви е през ума, как майката на Дани ще се почуства ако прочете за сина си, че е скочил в БЕЗДНАТА ... какви са тези заглавия... Близки,приятели и роднини са в шок, и търсят момчето къде ли не..опитват се да държът жива и искрица надежда в такива тежки времена и вие напълно безпочвено да напишете,че той вече не е сред нас ... Не мога да повярвам, че човешко същество би могло да се държи по толкова безхаберен и егоистичен начин !!! А за това,че споделяте такава лична информация за момичето, (100% без нейното знание или съгласие) е просто недопустима !!! Ние ли да ви учим че е НЕЕТИЧНО и НЕКОРЕКТНО .. и най-вече НЕЧОВЕШКО, да разгласяваш щяло и нещяло за която и да е личност. И дори да сте наясно с тези факти, това ли ви е обяснението, така ли подкрепяте тезата си ??? С това че момчето е почитател на незнам си какво изкуство и го изкарахте най-побъркания мозък, заобиколен от наркомани и не помня още какво ... ЗАСРАМЕТЕ СЕ И ПРЕМАХНЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ, СРАМ И ПОЗОР ЗА ВАС ! И помислете за родителите му, пак го казвам !!! Да чуеш че детето ти няма да се върне от страница в online вестник е със сигурност много повече от съкрушително !!!

От всички останали статии сварзани с Дани, хората споделят с какво е облечен, кой го търси, как да се свържат ако някой го види.. и в един момент прочитам това "нещо" и което разбрах е,че вие не сте написали всичко с цел да разясните случая или да помогнете, а просто да създадете сензация на гърба на милото момче !!!
"Със сигурност Даниел е бил решил да се самоубие същата вечер.." ?!?!?!?!?!?! КАК МОЖЕ ДА ГОВОРИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН КАК ?!?!?!

Искренно се надявам, след всички коментари до сега да ви е станало ясно че сте едни нищо и никакви долни сеирджии !!!
25.
въххх
15.02.2012 23:39:51
0
5
"В превод destination Goa означава..."

Ама вие наистина сте много кухи лейки :))
24.
DIMITAR RADEV
15.02.2012 20:47:57
0
4
KAV SI TI BE LEONID.PONE SI NAPI6I ISTINSKITE IMENA.KAK MOJE DA GOVORI6 ZA DETETO.PEDAL DOLEN NE TE SRAM.KOI ZNAE KAK SE DRUSA6 VSIKA SEDMICA A SI SEDNAL DA KOMENTIRA6.PEDAL DOLEN
23.
цветелина
15.02.2012 19:28:14
0
2
abe vie normalni li ste za6to go pogrebaxte bez da znaete bracet mi e jiv i zdrav ili pone as go vqrvam
22.
въпрос
15.02.2012 17:54:46
0
4
а някой от вас ще каже ли какво има пред Даниел на снимката му, до кредитната карта ... :)
21.
Пенелопа Йорданова
15.02.2012 14:28:06
6
9
Как не ви е срам да пишете такива статии ве ?!?! Българска медия, my ass! Наркоман, пристрастен към халюцигени, "няма съмнение че той е скочил в бездната, подтикнат от раздиращата го драма" ?!?! Какви журналисти сте вие ве, повече разчитате на клюки и слухове, отколкото някои 13 годишни тинейджъри.....Нямам думи..колкото пошло беше всичко, благодарение на помощта на родната медия и невероятни репортери, вече направихте Даниел и всички около него за посмешище...Да чета името си и имената на приятелите ми в измислени вестници и жълти сайтове.... ПЪЛЕН ФАРС сте всичките и ще отнесете съда в най скоро време, вие и ддругите ви жълти приятелчета...направихте всички за посмешище, никой от хората за които пишете, не е дал съгласието си да вижда името си в долнопробния ви сайт, какви журналисти сте, да се оповавате на слухове..изроди мръсни, погребахте Даниел, преди да се знае каквото и да е
20.
Пламена
15.02.2012 13:50:25
2
11
Отвратителна статия. И не защото за мъртвите се говори само с добро, далеч съм от тази мисъл...Искам да попитам автора, който дори не е имал доблестта да се подпише, а ползва името на сайта...та уважаеми авторе, знаете ли какво е да си бил зависим, да си се излекувал, да си намерил начин на почнеш отначало и някой като вас /безскрипулен банкнотояд/ да напише- ТЯ Е БИЛА НАРКОМАНКА И СЕ Е ЛЕКУВАЛА В ИСПАНИЯ. Не казвам, че момичето е или не е. Но това ми заприлича малко като едно гнусно предаване на Карбовски и той правеше рейтинг като показа лицето на момче измъкнало се от дрогата и започнало работа- и му смаза живота. Защото недораслото ни общество лепи етикетче "Наркоман" под път и над път- а нали и от наркоманите най-много парите правите всички- журналисти, лекари, полицаи, врачки, баячки, държавници и кой ли не. Дано парите, които получават за гнусотията, която пишете ви носят удовлестворение и спокойствие. Истината трябва да се казва, свобода на словото трябва да има, но трябва да има и морална, честна и обективна журналистика. Защото тази статията можеше да е тук, но без името на момичето и без лицето й. Знаете ли вие Бесове. Бг какво означава да си бил наркоман и да си се спасил- Чудо, воля, силен характер, нечовешки усилия- и е повод за статия, но по-друг вид...от онези, които като прочетеш и си казваш, че живота има смисъл и човек може да се справя и с най-страшното. Идеално ви се вързва Гнусове. Бг.
19.
b
15.02.2012 13:49:01
1
7
IZMISLEN SAIT !! KVO PISHETE LUJI VE KVI GUBI KVI LSD-TA E VIDELI LI STE GO SNIMALI LI STE GO KAK PISHETE TAKIVA NESHTA BEZ DA STE SIGURNI SAMO HORATA DA VI VLIZAT V SAITA I DA VI CHETAT GLUPOSTITE !!! KAK GO POGREBAHTE VECHE MOMCHETO BEZ DA IMA TRUP AKO VSICHKO E NORMALNO AZ AKO SUM NA DANITO TAKUV SUD SHTE VI UDARQ CHE SHTE VI DOIDE KATO GRUM OT QSNO NEBE
18.
който и да е
15.02.2012 12:39:08
0
3
ЕЙ СМЕШНИЦИ МАХНЕТЕ ПОЗОРНАТА СТАТИЯ КОЯТО СТЕ НАПИСАЛИ ... нещастници
17.
ahahah
15.02.2012 12:27:35
1
6
i drugo whitney houston umira ot NARKOTICI vuv vanata - nikoi ne q nari4a narkomanka!

steve jobs - drusal se e s LSD kato lud prez 70-te - nikoi ne go NARI4A narkoman.

a danielski si slojil 1 qka snimka v facebook pafnal e edna slimara i go nari4ate narkoman!!!
zatova bulgaristan vinagi shte si ostane demo versiq durjava zaradi ograni4eni neveji kato vas smeshnici i dolni licemeri.
16.
ahhaha
15.02.2012 12:24:10
1
5
danieslki e mnogo gotin pi4 , ba4kal sum s nego 1 sezon v beton beach i ne sum ostanal s vpe4atlenieto 4e e narkoman !!
4e az slusham psychedelic ot 99 godina a gubi i lsd i tn ne sum vzimal.
tolkova ste neveji che nqma nakade
15.
slim
15.02.2012 12:04:31
1
4
kak moje da pogrebwate horata jiwi ??? nima pisaneto na lyji i to widni lyji ne se nakazwa? Namerete istinata i q pokajete takawa kakwato e...sychineniq po kartinki se prawqt drugade...postawete se na nashe mesto i se zamislete wyrhu neshtata koite ste napisali zashtoto biha powliqli otricatelno na nqkoi...kogato izleze na qwe wsichko shte se okaje che ste porednite jadni za drama i jyltini
14.
n
15.02.2012 00:45:52
1
2
mn pyti sym zabelqzala 4e izpolzvate fb i pi6ete statii...pone prepisvaite pravilno i ot neprofesionalist v fb haha se vijda 4e momi4eto e 88 nabor,kak togava e na 26
13.
Дончо Златев
14.02.2012 23:26:23
0
12
ПОЗОР ЗА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА ГИЛДИЯ СТЕ ВИЕ! .. Дори "автора" няма доблестта да си напише името под материала! За пореден път се убеждавам, че сте едни долни и незначителни хора! Мъчно ми е за вас, "колеги" от бесове.бг .....
12.
хо
14.02.2012 23:00:39
1
4
вие сте боклици.ком... едни смотани трупогризци.
11.
.....
14.02.2012 21:17:18
1
3
За вас ще има съд!!!
10.
Николай Йолов
14.02.2012 20:01:07
1
8
Написаното в статията е абсолютна лъжа!
Няма смисъл да се занимаваме с измислена медия като вас! Вече по националните телевизии се казва всичко за Даниел , и нищо тук написано не е вярно !!!
9.
188
14.02.2012 19:23:31
1
1
еми като е писал в 8, значи не е скочил в 6
8.
besen
14.02.2012 19:21:09
0
4
Kakvi sa teq gluposti!!! Vie normalni li ste? Po dolen sait ot toq ne sam vijdal!!!Vsi4ko tuk e palna laja!!!!
7.
Доктор Дре
14.02.2012 18:17:30
1
8
ситуацията в територията БГ става все повече като в някакъв долен гаден гнусен трилър - тотален упадък на нрави, морал, ценности и човещина.Боже, пази българите, обикновените хора , от обстановката, създадена им от държавното загниване и срутване и накажи нашите "управници", положили клетва за безморално и неетично поведение!
6.
batman
14.02.2012 18:16:32
0
16
leonide da ta shibat 300 spartanci i da padnesh v chernata dupka !!!Otnostno ekipat na besove tozi pyt sym potresen ot vas kakvi gluposti ste pisali i kak samo sa byrkate tam kadeto ne vi e rabota.Tva che ste chuli ot nqkoi si neshto ne znachi che e istina poprincip haresvam vashtite statii no tozi pyt totalno se usrahte.VERNO ZASLUJAVATE SYD ZA VASHITE GLUPOSTI..
5.
ц
14.02.2012 17:42:11
1
5
Не ви ли е срам да пишете такива неща?
4.
300
14.02.2012 17:27:48
1
4
Леониде ,вземе се скрий !
3.
AZ
14.02.2012 17:25:58
0
8
ako sam az 6te vi sadq qko do dupka 4e 6te me molite na kolene zasramete se malko nqma trup nqma martvec
2.
az
14.02.2012 17:03:54
1
16
nqmash pravo taka da govorish za momcheto
1.
Леонид
14.02.2012 16:32:27
43
6
Една друсалка по-малко
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори