×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите


ИТН напусна пленарната зала заради фарса с Росен Желязков, сглобката и контрабандистите
9 месеца ПП-ДБ управляваха заедно с ГЕРБ и ДПС, пиха мазното турско кафе в скута на Пеевски, пълзяха по корем пред Бойко Борисов всеки ден, каза Станислав Балабанов
25 Април 2024, Четвъртък, 10:40 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Станислав Балабанов уверява, че хората на Слави в парламента ще гласуват за оставката на парламентарния шеф, защото били истинска опозиция за разлика от ПП-ДБ

Парламентарната групата на „Има такъв народ“ напусна пленарната зала на Народното събрание заради фарса с дебатите за сваляне на Росен Желязков като председател на законодателния орган. 

„Днес е един интересен ден за българската демокрация. След разни части от тялото сега е време да се измерят лицата, защото днес на лицето Росен Желязков – ротационният председател на Народното събрание, който така и не се ротира, му се иска оставката от същите тези лицемерчета, които 9 месеца управляваха заедно с ГЕРБ и ДПС, пиха мазното турско кафе в скута на Пеевски, пълзяха по корем пред кабинета на Бойко Борисов всеки ден“, заяви от парламентарната трибуна Станислав Балабанов.

„Защо му се иска оставката, след като на всички важни решения той бягаше от залата, за да имат парламентарен контрол в пълно нарушение на правилника? Защото за разлика от отях Желязков е добър юрист, който познава правилника и знае, че го нарушава. Той излизаше от залата от чувство за срам за разлика от депутатите от ПП-ДБ“, добави той.

„ПП-ДБ са Иво Мирчев, който се търкаляше в пясъка на Росенец, за да седне след това в скута на Доган; Христо Иванов – приятелка на почетния председател на ДПС, който седеше на жълтите павета и заявяваше, че ще прави санитарен кордон между тази партия и властта, а всъщност пиеше мазно турско кафе с топлия скут на Делян Пеевски, след което остави мазно, кафяво и незаличимо петно в Конституцията“, заяви депутатът от ИТН.

„В ПП-ДБ е Бойко Рашков – чадърът на контрабандата, който бие с чадъри, защитвавайки приятелите си контрабандисти, за които ту си спомня, че ги познава, ту – не. Това е човекът, който има десетки тоалетни в дома си, но се изпусна точно в Народното събрание“, добави той.

„Ще гласуваме за оставката на Росен Желязков, защото ние сме опозицията, а не вие. Този парламент започна като фарс и завършва като фарс. Сега ще ви оставим да потънете още повече в него. Затова ще напуснем залата и ще влезем, когато стане време за гласуване“, коментира Балабанов. 

Бившият премиер акад.Николай Денков пък каза, че ИТН напуснаха залата, защото работят за ГЕРБ. Нищо ново, добави той.


В категории: Политика


10
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
10
Коментара по темата
10.
Potres
25.04.2024 16:46:23
3
3
Като се обичат младоженците да се вземат. Старата любов ръжда не хваща между меки китки, умствено изостанали от промяната, БКП червени фенери, ИТН има такива педали и яхващи вълната на ваксинаджите дето ги боцкат отзад копейки. Сгодиха се....
9.
Дечо Пора
25.04.2024 16:30:56
1
4
Този ми прилича на Пеевски от комсомолските му години, прекарани в НДСВ, когато на 22 г. беше зам. миниатър.
Смятай какъв шопар ще бъде след време, когато стане на годините нс Шиши.
А иначе - не е нищо по-различно т дръжката на микрофон Ива н.ам коя беше и Беновска. Само, чес гащи.
*ах ти лайнометая е този!
8.
Няма такива продажници
25.04.2024 14:23:40
1
8
Те очаквано няма и да влязат в следващия парламент
7.
Пастички и бонбонки
25.04.2024 13:27:43
4
5
Брей, кои партии подкрепяха правителството на Кирил Петков и промяната много къса памет има Станислава Балабановата .
Нито една бонбонка нямаше за Украйна, Славчо поиска едни пари да делкат, но им отказаха алчните от промяната , цялата парса от софрата беше за тях.
Корнела ездачката си връткаше износ с началника на кабинета си, всичко беше разпределено по феодални крепости за всеки по нещо, но свърши тази агония, защото доставките нещо се провалиха с разпределението на комисионните.
6.
тоз
25.04.2024 12:51:51
4
7
Тоз малоумник няма връзка с главния мозък.
5.
P.S.
25.04.2024 12:29:15
6
8
Сватба има - Тошко Йорданов е булката, а Филип Станев - шаферка. Купонът ще е в "Делта Хил" довечера при чичо Славчо Клоуна . Пocлeдвa рeпликa oт Филип Cтaнeв, кoйтo призoвa дa ce cпрe c "тeзи интриги" и дa ce рaбoти по приготвяне за първата брачна нощ. "Cтaнaхмe зa cрaм прeд цeлия бългaрcки нaрoд", кaзa тoй. Кaтo "дocтa шaвливa пoлитичecкa булкa" oпрeдeли цялaтa пaрлaмeнтaрнa групa нa "БCП зa Бългaрия" caмият Тoшкo Перуката. Пocлeдвaхa критикa oт БCП към прeдceдaтeля нa Нaрoднoтo cъбрaниe Ивa Митeвa, чe нe прaви зaбeлeжкa нa cъпaртийцитe cи. В крaйнa cмeткa тя нaкaзa cъc зaбeлeжкa Филип Cтaнeв, Тoшкo Йoрдaнoв и Гeoрги Cвилeнcки (БCП). Независими и обективни при размяна на любезности.
ЛГБТ общността се събраха- Копейките, свирачите, левите либерали джендърската измет , червените траверси. Сега ще приемат Истанбулската конвенция за траверси, гейове и лизби.
4.
Цирк 7/8
25.04.2024 11:48:36
6
9
Пролетарски интернационализъм , леви резби от всички партии се съединяват или съешават.
Пролетарии от всички страни съединявайте се, гласи на комунделите девиза!
Повечето партии са радикално леви изражденци, чалгари, леви джендъри левичари, червените фенери, жрици от промяната крайпътни куртизанки.
Към пълно задоволяване на човешките нужди, порнографски, пудели , пачки, контрабанда , пране на пари и комисионни.
3.
F
25.04.2024 11:37:55
8
13
Долният, да ми кажеш, кое от нещата казани от Бабанов, не е вярно?! Мотото на кампанията им беше- моделът Пеевски и Борисов трябва да изчезне. Резултат, управляваме с Пеевски и Борисов. Цялато им съществуване на тез' cocksuckers, се свежда, до това, кой, къде и как е пил мазно турско кафе, демек, промяна забравете! Освен това, тъпотията, която сътвориха с промяната на оснвоният закон, е брутална! Не искам да мисля, тез аматьори, какви други промени биха напавили! Хора, които могат да предават националният интерес, за да се харесат на посолства или да пътуват на държавни разноски, място във власта нямат.....
2.
Бряг
25.04.2024 11:08:57
13
21
Такава деградация на публичното говорене за политика не е имало , Това, което ни се предлага, е одумване на хора на нивото на Тошко Йорданов. Всички медии паднаха на нивото на Тошко Йорданов, като говорят кой в чий скут седял и такива работи. Това е ужасяваща простотия
1.
so sweet
25.04.2024 11:01:34
3
10
Сглобката нещо като :МАГНИТ-Нощно Шкафче с пачки и qлчета-Пица с клистал в-у парапет под звуците ва Чалга 7,8 и ще си паднала
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет" Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Още днес започва пълна проверка на всички документи по случая в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Самоков"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори