×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Повдигнаха обвинение за участие в ОПГ на Живко Коцев


Извънредно! Повдигнаха обвинение за участие в ОПГ на Живко Коцев
Адвокатите му са категорични, че няма извършено престъпление
17 Април 2024, Сряда, 19:00 ч.

Бившият главен секретар на МВР е пуснат под парична гаранция в размер на 20 000 лв.

Бившият секретар на МВР Живко Коцев е привлечен като обвиняем за участие в ОПГ. Това съобщиха от Софийска градска прокуратура. На Коцев е наложена парична гаранция в размер на 20 000 лева. 

С обвинение за член на бандата за контрабанда на цигари си тръгна от Антикорупционната комисия бившият главен секретар на МВР Живко Коцев, пише Блиц.

Той е подведен под отговорност, че е участвал в групата с бившата шефка на митниците Петя Банкова, Стефан и Марин Димитрови и Никола Николов-Паскал. Коцев има и обвинение за длъжностно престъпление. Той не коментира нищо след разпита си.

Близо четири часа продължи разпитът в Антикорупционната комисия на бившия главен секретар Живко Коцев за аферата в Митниците. 

В голяма част от времето той е бил разпитван във връзка с това досъдебно производство, но е дал обяснение и по друго. 

Живко Коцев се измъкна безмълвен от сградата на Антикорупционната комисия без да обели и дума пред чакащите го журналисти. Полиция му помогна да се качи в автомобила на неговите адвокати - Даниела Доковска и Илиан Василев. 

С трудност той си преправи път измежду микрофоните и камерите и успя да си тръгне без да направи коментар за ситуацията. 

След него излязоха и защитниците му. 

Какво се е случило, какви са действията и т.н., могат да ви кажат единствено и само колегите от прокуратурата. Няма смисъл да ме питате едно и също и да се правите, че не чувате какво отговарям. Това заяви единият от адвокатите на Живко Коцев Илиян Василев на излизане от разпита.

Това, което искам да ви кажа е, че заедно с адв. Доковска нямаме никакви съмнения, че г-н Коцев не е извършил абсолютно никакво престъпление. Ако сте коректни журналисти, когато дойде време да се прекратяват обвиненията и да бъде оправдан, със същия ентусиазъм да присъствате и да задавате въпроси. 

Може би не на нас, а на други колеги. Не е етично да искате информация, която може да ви даде само прокуратурата. Не съм коментатор, аз съм защитник и казвам това, което намирам за необходимо да кажа в защита на неговите интереси. Не се чувствам задължен да обслужвам вашия интерес", каза той. 


В категории: Темида


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Хахаха
18.04.2024 10:25:57
0
2
И нищо няма да стане само ще ги занулят с мангизите и всичко ще отшуми .
15.
Червен пират
18.04.2024 07:07:35
2
10
Какво стана с шоупрограмата на прокуратурата в Костинброд? А с шоупрограмата на прокуратурата с Нексо? С машините за гласуване и кодовете? Тази предизборна шоупрограма на службите и прокуратурата ще завърши по абсолютно същия начин. Явно родните кагебисти имат избирателите на ГЕРБ и ДПС за изключително тъпи, щом им сервират един и същ сценарий за енти път.
14.
Ашколсун!
18.04.2024 06:45:09
0
5
Не съм коментатор, аз съм защитник и казвам това, което намирам за необходимо да кажа в защита на неговите интереси. Не се чувствам задължен да обслужвам вашия интерес", каза той (Илиян Василев).

Ашколсун! хихи
13.
Брао!
18.04.2024 05:54:32
5
8
А на банкянския престъпник кога?
12.
мен
18.04.2024 00:54:59
0
6
и пак е пуснат 20к щом има гаранция затвор няма да има
11.
до
17.04.2024 23:08:51
2
16
Жалостливи са щот ДЕДО му Васил Коцев е бил ШЕФ на 1 гловно ДС по соца
10.
Изхабен
17.04.2024 22:04:24
0
14
Гадове мръсни...Всички са чисти като опопена сълза.бъдете здрави и да се разбираме !?тия уруди в канала
9.
Май
17.04.2024 21:50:58
0
23
Трябваше да му сложат часовниците и да го качат на трамвайчето.
8.
Истина
17.04.2024 21:23:21
0
20
Ква стана тя демократичния главен секретар от ПП се оказа съмнителен.
Това е то демокрация. Народе????
7.
Патриарх Екзарх Народен
17.04.2024 21:18:06
0
23
ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ Е НУЖНА!!!
НА ВСИЧКИ ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФОВЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТА ДА ИМ СЕ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА ФИРМИТЕ И ИМУЩЕСТВОТО. ПОКАЖЕТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ ИСТИНАТА КОЛКО И КАКВИ ИМОТИ ИМАТ ПО МОРСКИТЕ И ПЛАНИНСКИТЕ КЕРОРТИ. АЙДЕ ДЕ, АМА НЕ ВИ СТИСКА ДА ГО НАПРАВИТЕ ДА ГИ ОСВЕТИТЕ. КАК ВСЕКИ Е В ПРИЯТЕЛСКА УЖ ИНТЕРЕСЧИЙСКА СГЛОБКА.
6.
Цирк 7/8
17.04.2024 21:16:46
0
20
ПП /ДБ, време е да помислите вече за предизборен лозунг. Предния път беше "Има как", ама вече не върви, щото видяхте, че няма как да крадете. Сега е най-добре да придържате към реалността. Примерно: "Ще стане, ама не се знае кога". Нали, Найо!
Зайо Байо и четиридесетте разбойници контрабандни канали, пици с кристали, пране на пари, понамирисват приковават вниманието на обонянието!
В скута кафе с вазелин, без райбер.
Да не се бърка Бенджамин Франклин с Бенямин Нетаняху, не са от Сицилианската долина на ПП-ДБ...
Да свършва тази агония, купонът ще е в Делта Хил при чичо Славчо.
5.
Опа
17.04.2024 20:31:04
10
7
Абе.гейчето от "до това с онова....",
Смешник ,лъскат ви задниците от всякъде. И Боката ви го набива зверски. Нещо обаче взе да му виси тия дни....Да няма магнит в гащите и даде нааква?
4.
Невинен, ама отзад
17.04.2024 20:29:51
1
28
Коцев да запали свещ за благодарност на прокуратурата и КПКОНПИ, които спрямо него са тъй жалостиви, че ум да ти зайде. Всеки друг на негово място от първия ден вече щеше да търка ареста.
3.
Къро
17.04.2024 20:29:04
1
42
Само като видя, че адвокат на “невинния” е Илиян Василев и ми е ясно, че е сто процентово виновен.
2.
До това, а онова с Асеня
17.04.2024 20:05:03
4
39
Абе педалче смотано, Италия да не е в Африка, точно прокуратурата и там се бори с мафията, а тук мафиотите искат да ръководят прокуратурата и да са безнаказни!
Чорапчето на Променливите Педали с пуделчето се разплита и след намагнитване на Асеня и компания, ще се запътят към панделата!!!
1.
Това
17.04.2024 19:33:04
30
19
само доказва, че приквиратурата е Бухалка на Кой!
Крайно време е да се изкара прокуратурата от съдебната система и да си отиде на мястото в изпълнителната власт, с всички последствия от това!
Отчетност и отговорност на всички прокурори!
Стига съветска прокуратура!
България е Европа!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
МФ: Фискалният резерв е 11,87 млрд. лева МФ: Фискалният резерв е 11,87 млрд. лева Приходите, помощите и даренията по КФП към март 2024 г. са в размер на 15 757,1 млн. лв. или 20,9 % от годишните разчети Пеевски призова служебния кабинет незабавно да отмени решението си за частната детска болница Пеевски призова служебния кабинет незабавно да отмени решението си за частната детска болница „Недопустимо е държавата да абдикира от главната си отговорност - опазване на здравето и живота на децата”, казва председателят на ДПС Дете е с 35% изгаряния след взрив на газова бутилка Дете е с 35% изгаряния след взрив на газова бутилка Пострадала е и възрастна жена Бургаски държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров” разкрива филиал за обучение на медицински сестри в Добрич Бургаски държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров” разкрива филиал за обучение на медицински сестри в Добрич Очаква се филиалът да отвори врати през учебната 2025 г. – 2026 г. и да приема между 25 и 30 души годишно Синоптици категорични: Такова чудо не е било от 30 години Синоптици категорични: Такова чудо не е било от 30 години Това е най-топлият месец април от 2017 година насам и е един от най-топлите месеци април за последните 30 години Пожарникари проверяват храмове и църкви в страната преди Великден Пожарникари проверяват храмове и църкви в страната преди Великден Инспектирани са още манастири, хотели и хижи Служебният кабинет вдигна тихомълком заплатите на някои чиновници Служебният кабинет вдигна тихомълком заплатите на някои чиновници Областните управи ще получат след протестите над два пъти повече спрямо гласуваното от Денков Извънредно! Микробус блъсна 3-годишно детенце в центъра на Бургас Извънредно! Микробус блъсна 3-годишно детенце в центъра на Бургас Малчуганът е откаран в болница Избраха управителния съвет на "Фонда за развитие на Летище Бургас”, ето кои са членовете Избраха управителния съвет на "Фонда за развитие на Летище Бургас”, ето кои са членовете Днес се състоя учредително събрание на сдружението Тази Ергенка имала връзка с годеника на Анелия Тази Ергенка имала връзка с годеника на Анелия Любимката на Алек дории е направила и специална татуировка с името на Любо
Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници Напусна ни световноизвестен писател Напусна ни световноизвестен писател Пол Остър е сред знаменитите автори  Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Украйна няма достатъчно войници, за да спре Путин, пише пък „Билд“ Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори