×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

България с първа реакция за иранския удар по Израел


България с първа реакция за иранския удар по Израел
Правителството ни следи внимателно развитието на ситуацията и е готово да предприеме необходимите действия за защита и гарантиране сигурността на българите в Израел
14 Април 2024, Неделя, 08:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Страната ни призовава за максимална сдържаност и деескалация, допълват в позицията от МВнР

 България е силно обезпокоена от неприемливата иранска атака срещу Израел. Това е безпрецедентна ескалация, която създава сериозна заплаха за регионалната сигурност. Това се посочва в позиция на МВнР, публикувана в социалната мрежа "Екс" и цитирана от БЛИЦ.

Правителството на България следи внимателно развитието на ситуацията и е готово да предприеме необходимите действия за защита и гарантиране сигурността на българските граждани в региона.

Траен и устойчив мир в Близкия изток може да бъде постигнат само при пълно зачитане на основополагащите принципи на Устава на ООН и всички съответни международни договори и конвенции, пише в позицията.

България призовава за максимална сдържаност и деескалация, допълват в позицията от МВнР.

По-рано тази нощ Израел съобщи, че Иран е насочил над 200 дрона и ракети срещу неговата територия и поиска извънредно заседание на Съвета за сигурност на ООН във връзка с атаката.

Иран каза, че нападението е в отговор на удара срещу неговото консулство в Дамаск, който бе нанесен на 1 април и при който загинаха висши ирански военни.




6
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
6
Коментара по темата
6.
Аспарух
14.04.2024 16:20:19
1
0
България никога не имала позиции към външнополитическите проблеми. При социализма сляпо се следваше СССР, за разлика от Югославия която водеше своя собстврна външна политика. Сега така наречените ни управляващи са залепнали като гербова марка по вмирасания задник на Байдън не чувствайки от къде духа вятъра.
Не може ционистите от мнимата еврейска държава да си разиграват коня както те намерят за добре, да убият близо половин милион незащитени палестинци в Газа и да останат ненаказани само защото са подкрепяни от САЩ И Англия. Това което мръсните евреи вършат там е геноцид подобен на този който Хитлер прилагаше спрямо тях.
Народът обаче го е казал много правилно "Който нож вади от нож умира" и тия нито Байдън нито полумрелия английски крал ще спаси пътници са към Оня горе, тайния сънародник.
5.
До 4
14.04.2024 11:19:57
1
3
Ами отношението беше одобрение, но за да не си рискуват сума ти калинки купените с крадени/усвоени пари тузарски возила, им се се стричаха лайната и решиха да мълчат, защото по цял свят хората са на страната на хората от Палестина, а не на бясовете от израхел!
4.
гг
14.04.2024 10:42:41
1
7
Българското мажоретно правителство не е в състояние дори да си избърши насрания гъз.Какво беше отношението на правителството ни по повод избиването на 46000 палестински деца и възрастни?Този геноцид изглежда беше в съотстветствие на хартата на ООН.Не ги чух да протестират или пък да изпратят протесна нота с предупреждение за скъсване на дипломатическите отношения със Израел ако тези масови убииства на Палестинци продължат.
3.
Red cross help
14.04.2024 10:32:19
1
3
Pratete im pomo6ti
Ka4vaite ciganiti ot stolipino na samoleta i gi farlqite na plaja v tel aviv
2.
Остър
14.04.2024 09:12:05
1
8
С приказки за холокоста, атентата от 2012 в Бургас, историческа ислямофобия или обикновено невежество ни карат да симпатизираме на гнусните ционисти, от които се отричат напълно самите правоверни евреи? Или просто се припознаваме в дребнавия, злобен сметкаджия, прародител на бай Ганьо?
Че държавата ще прави каквото си иска е ясно, но хората в България наистина ли сме такива тъпаци, че да се припознаваме с днешната кауза на израхел?!
1.
Мда
14.04.2024 08:58:48
3
4
Да се почва 3 световна и да се приключи с тази интеграция на мангали, педали и амуджи и Света да стане пак прекрасен.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори