×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Осъдиха княгиня Калина на 8 месеца условно


09 Април 2024, Вторник, 19:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Тя трябва да плати и 17 хил. лева за колата, която е управлявала

Условна присъда от осем месеца получи княгиня Калина за шофиране в нетрезво състояние от съда в Самоков. Тя ще трябва да плати и глоба от 200 лв., както и над 17 000 лева, което е стойността на автомобила, който е управлявала, тъй като той не е нейна собственост и не може да ѝ бъде отнет.

Отнето ѝ е правото да сяда зад волана за 8 месеца. Адвокатът на Сакскобургготска каза, че все още не е ясно дали присъдата ще бъде обжалвана. Княгинята е съдействала в хода на делото, но напусна съда преди да бъде обявена присъдата ѝ.

Симеон за Калина: Всеки е еднакъв пред закона, но като родител - винаги боли

До делото се стигна след като на 19 август миналата година Калина се блъсна с автомобил в бариера на хотел в Боровец. При инцидента нямаше пострадали. Тестът с дрегер установи наличието на 1,5 промила алкохол.


В категории: Темида


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
8
Коментара по темата
8.
Кой владее зимните курорти 2. – Боровец
11.04.2024 00:03:12
0
1
Хотелът, на чийто паркинг става тази простащина е хотел Мура в Боровец. В описанието на хотела на Google maps е посочено, че хотелът е 3 звезди, също че паркингът е безплатен. На фасадата обаче виждаме 4 звезди, а паркингът на хотела, както виждаме в тази история, не е безплатен, кое е вярното? Откога свободен паркинг на държавна земя е станал частен, с бариера?
Кой супергерой мутра е собственик на хотел Мура в Боровец? С пари от заплата ли е купил хотел Мура това бивше величие на ВИС или СИК? Неговите мутри режат ли жени с макетно ножче или само ги насилват и им отнемат колите?
Има ли хотел в Боровец, който да не се владее от мутри освен хотела на Попангелов?
Въпроси, въпроси...
"Кой владее зимните курорти 2. – Боровец"
https://e-vestnik.bg/13591/koy-vladee-zimnite-kurorti-2-borovets/
7.
до 3 и 5: инцидента с носа на Калина от България
10.04.2024 23:53:13
0
1
"Китин Муньос разяснява всичко в HOLA.com: „Това е истината за инцидента с носа на Калина от България""
https://cutt.ly/owJil33M
Много се шушука за носа на българската княгиня Калина. Но само малцина знаят каква тъжна история се крие зад това!
Защото зад носа й има тъжна и дълга история за страдание, започнало в детството.
Съдбата на Калина започва в детството
Българската княгиня Калина загубила и двата си предни зъба, докато била на училище, когато била на около осем години. Това я последва в зряла възраст и тя искаше недостатъкът да бъде коригиран. „През 1999 г., докато учи изкуство в Лондон, тя отиде на зъболекар, за да й постави коронки и имаше нещастие, че зъболекарят проби твърде дълбоко в основата на костта. Това й създаде сериозни проблеми“, казва Китин Муньос. Последва инфекция и операция. Но това не беше краят на тази история за страдание.
Инфекция в открито море
През 2000 г., когато българската княгиня Калина и Китин Муньос вече имаха връзка, двойката отиде на експедиция в открито море. Там отново се развила инфекция по лицето на принцесата. „Първоначално изглеждаше като малък проблем. Един моряк й казал да се изплаква всеки ден с морска вода, смесена с прясна вода, и тя го направила. Дните минаваха и въпреки болката и дискомфорта, тя се бореше с антибиотици и болкоуспокояващи“, спомня си Муньос.
Тъй като Калина беше на лодката, тя не можа да потърси медицинска помощ и инфекцията се влошаваше от ден на ден. В крайна сметка инфекцията засегна очите и носа. И по-нататък: „Тогава се наложи спешно да я евакуираме и тя претърпя спешна операция, за да елиминира първо инфекцията и да избегне естетични увреждания. Най-важното беше да спасим окото и носа.” Зрението на Калина е спасено, но носът на принцесата е деформиран след този инцидент. Въпреки това, за нейния съпруг Kitín Muñoz тя все още е най-красивата жена, както той подчерта в интервюто.
6.
№4, БАЙ ГАНЬО,
10.04.2024 08:11:52
0
2
пише се кУсур, бе! Хубав анализ си направил, ама да си беше погледнал правописа. Каква нация искаш да бъдем, като сме/си/ полуграмотни/тен/?
5.
Задължително
10.04.2024 07:23:39
1
3
Тази на кого е княгиня на тези без носове . За мен та и е никой .
4.
Бай Ганьо
10.04.2024 01:35:54
4
3
Ние българите сме доста злобни, особено към по-заможните от нас.Такива сме били векове наред и това ни е един голям,,Косур".Ако не беше изсипваната помия върху фамилията на тази жена,която е официално българска Принцеса или нещо такова,щяха да минат нещата по-деликатно и да не си размятваме по пресата мръсното бельо.Но,нали не е щерка на Шефа на Пожарната или на Митницата-наредиха я до надрусаните Фолк-Певачки.
Мисля че това които са вършили кумонистите в първите дни след 9 септември с буржуазоята и фабрикантите- сега сравнение това което правят нашите хубостници тогава е било игра в сравнение с днес.Само- Белене-то Европа няма да допусне иначе биха го върнали и него.И НАРОДА РЕВЕ: Кулаци!Кулаци! Ууу,доло Буржуазните кръвопийци!
-Засрамете се хора! Бъдете добри!
3.
Отворено общество
10.04.2024 00:40:42
3
2
Ето, ако имаше официално шариат в Европа тази щеше да си крие красотата и милиони мъже щяха да спят по-спокойно. Сега трябва да лашна 10 валериана, защото след като й видях мордата, се чудя да спя или да гледам клипове в горето. Дробпф
2.
Дали е имало "пътно нарушение" по ППЗДП
09.04.2024 23:31:22
2
5
Дали въобще е имало някакво "пътно нарушение" по ППЗДП, след като няма никаква следа на бариерата на частния паркинг или по колата, след като не е излязла на пътя от "частния приватизиран паркинг"?
КАТ могат да бъдат извикани, включително за проверка за алкохол, САМО при ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ, но инцидента не е на ПЪТЯ, а е "инцидент" на ЗАГРАДЕН ЧАСТЕН ПАРКИНГ на хотела. Не е сигурно, че този частен заграден паркинг и вземането на пари за паркиране на държавна земя е законно, мястото не е на територията на хотела.
Повикани са и всички местни журналисти, за раздуване на инцидент на частен паркинг, което е също незаконно.
Какво е измерил незапечатан "дрегер" на КАТаджии, правили "пътни" тестове по закона за пътищата ППЗДП на заграден незаконен частен паркинг извън пътя?
Мутрите от хотела й бяха взели с насилие и нараняване на ръката ключовете на колата и телефона, докато говорела на испански със съпруга си по телефона...
Жената не говори свободно български, тя има майка испанка, роден език испански и испански паспорт, знае доста европейски езици, те й поискали български паспорт и ЕГН (тя няма ЕГН защото не е родена в България). Защото не можела да си даде ЕГНто решили, че е пияна, поне това разправяше управителя на хотела по медиите.
Знаем, че повечето полицейски дрегери не са запечатани и сертифицирани и са възможно подправяни и нередовни, нови сертифицирани дрегери бяха ужким поръчани, но и досега не са доставени.
Защо не са поискали кръвна проба КАТаджиите и защо не е взета кръвна проба? Те са се сетили за това чак на другия ден... кръвна проба не е поискана, няма и протокол за отказ от кръвна проба.
Валидна ли е "присъдата" без кръвен тест, който се изисква по новия закон?
1.
оффф...
09.04.2024 22:30:27
1
2
В Warcraft има един персонаж - същата физиономия
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори