×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Главният секретар на МВР оттегли оставката си - подал я след огромен натиск


Главният секретар на МВР оттегли оставката си - подал я след огромен натиск
Живко Коцев (вдясно) даде брифинг в МС заедно с премиера в оставка Николай Денков
05 Април 2024, Петък, 15:55 ч.
Автор: Флагман

Живко Коцев намекна, че Главчев трябва да номинира друг за вътрешен министър на мястото на Калин Стоянов

Главният секретар на МВР Живко Коцев изненадващо си оттегли подадената преди два дни оставка. Той даде брифинг с премиера Николай Денков в Министерския съвет (МС). 

Коцев обясни, че през последните дни е бил подложен на натиск. Оставката му не била доброволен акт. 

От думите му стана ясно, че той е в конфликт с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Коцев посочи като мотив да оттегли оставката си това, че кандидатът за служебен премиер Димитър Главчев днес аргументира предложението си Стоянов да остане вътрешен министър в бъдещия служебен кабинет с това, че главният секретар се е оттеглил от поста си. 

Николай Денков провел разговор с Живко Коцев. Оказало се, че подадената от него оставка е резултат от натиск от страна на вътрешния министър и "на много високопоставени лица в прокуратурата". 

Самият Коцев след това заяви, че оттегля оставката си. По думите му тя била подадена под огромен психологически, морален натиск. 

"Срещу мен седи сериозна "армия", която желае да ме дискредитира като личност, като професионалист - мен и моите близки. От последните дни, от сряда насам не се спират със спекулациите и внушенията спрямо мен, спрямо моята личност. Очаквам в следващите дни тя да добие невиждани мащаби, да се разгърне в още по-голям спектър. Очаквам всичко. Освен това, днес забелязах, че моята оставка за напускане на системата на Министерството бе използвана като аргумент за оставането на Калин Стоянов на поста министър на вътрешните работи. Това обстоятелство ме ангажира и ме задължава, мой морален и професионален дълг е да се върна и да работя; да си изпълнявам служебните задължения. Защото тук не става вече въпрос само за мен като професионалист или като личност, а става въпрос за цялата държава, за всички български граждани, на които ние трябва да осигурим спокойствие, ред и стабилитет", посочи още Живко Коцев. 

Премиерът в оставка Николай Денков обясни, че е обсъдил ситуацията и с президента Румен Радев. Оказало се, че и държавният глава е провел разговор с Коцев. 

"Президентът е информиран за това, което сега ви казвам и аз. И при това положение се разбрахме, че аз няма да придвижа процедурата по уволнението по същество, което се иска от г-н Коцев. Така че ви информирам, че няма да бъде придвижена тази процедура и президентът знае - той е съгласен, че при тези обстоятелства това не е редно", посочи акад. Денков.

По повод информация, че Живко Коцев е имал разговор с изпълняващия функциите главен прокурор, преди да подаде оставка, той бе попитан дали това е вярно и оттам ли е дошъл прокурорският натиск спрямо него. Главният секретар обясни, че няма да влиза в подробности, но посочи, че "оставката не е мой личен акт". 

На 3 април обаче той бил поканен да съдейства във връзка с образувано наказателно производство. "Явих се в КОНПИ, в прокуратурата, след което на по-късен етап бяха извършени определени процесуални действия в служебното ми помещение и в дома ми. Но това, което се твърди за колосални финансови, парични средства и други нелепи твърдения не отговаря на истината", добави Живко Коцев. 

Според закона смяната на главния секретар на МВР може да се случи с акт на президента по предложение на Министерския съвет. 

Днес Димитър Главчев обясни, че решението да остави Калин Стоянов като вътрешен министър било най-трудното. Припомняме, че в дните преди това от ПП-ДБ многократно обявиха, че нямат доверие на Стоянов и призоваха Главчев да не го предлага за поста. Зад вътрешния министър обаче стоят ГЕРБ и ДПС. 

Президентът днес заяви, че до края на деня на 8 април кандидат-премиерът може да промени решението си и да предложи други хора за бъдещото служебно правителство. Димитър Главчев обаче посочи, че не вижда кой би могъл да го убеди да стори това. 

Живко Коцев е бил предложен за главен секретар на МВР от съпредседателя на парламентарната група на ПП-ДБ Атанас Атанасов. Това посочи вчера Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ заяви и че се съгласил веднага и че Коцев бил професионалист. Припомняме, че назначението му се случи през септември 2023 г. 

Гледайте тук:

 


В категории: Политика


54
Коментара
54
Коментара по темата
54.
С
08.04.2024 16:34:53
0
1
Мазен хибрид на пенсия и заплата,чакай да се откаже от двойната хранилка.
53.
Business Man
07.04.2024 12:39:40
0
0
,давайте на новия зелен биткойн хем правиш пари ежемесечно хем не замърсява природата
52.
До 46 от 40
06.04.2024 15:37:56
1
2
Първо, гр0б ни очаква всички ни. Второ, трола вика, дръжте трола. Трето, по-слаби премиери от "кухото от банкя" с лопата да ги ринеш, но най-открояващи са ПростоКиро и мишока Денков, ще вметна и Виденов - докарали България до просешка тояга. И четвърто, ясно си личи, че и ти си от сектата на простоидиотите, които се имат за богопомазани и всички други за тях са троскот. Приеми, че толкова ти е умствения багаж и престани да пишеш глупости, че и децата вече разбраха кои сте и каква екзистенциална заплаха сте за съществуването на държавата. Хайде сега върви да запалиш свещичка и да се помолиш на Св. Братя Кирчо и Кокорчо и на Пинокио Бойкикев. Тяхната вече е изпята.
51.
български СМИ
06.04.2024 12:55:32
1
3
В afera.bg има снимки и много подробности за тази ОПГ от български политици, масони и държавни служители:
"ШЕФКАТА НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ ВЛИЗА В СХЕМАТА ЧРЕЗ ТАТКО ПЕТКО И ГАРД НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. БАНКОВА С ПЕТ АПАРТАМЕНТА, ДВА ГАРАЖА И КЪЩА В ПРАВЕЦ, КЪДЕТО КЪЩА ИМА ТАТКО ПЕТКО. АКЦИЯТА НА ДАНС & КПКОНПИ С ЖЕЛЕЗНИ КУПИЩА ДОКАЗАТЕЛСТВА, В КАПАНА СА ЩРАКНАЛИ И БОЙКО РАШКОВ, И ЖИВКО КОЦЕВ"
https://afera.bg/шефката-на-агенция-митници-влиза-в-схе/
"ШЕФКАТА НА МИТНИЦАТА РЪКОВОДИЛА ПЕРСОНАЛНО ОПГ ЗА КОНТРАБАНДА! ШОКИРАЩИ ДЕТАЙЛИ ОТ ДЕЙНОСТТА НА ПРЕСТЪПНАТА ГРУПА! /ВИДЕО И СНИМКИ!/"
https://afera.bg/шефката-на-митницата-ръководила-перс/
"ОЧАКВА СЕ ГРЪЦКИТЕ СЛУЖБИ ДА ПРЕДАДАТ КОНТРАБАНДИСТА ПАСКАЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ!
МИТНИЦИТЕ И ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР СА ИЗПЪЛНЯВАЛИ ЗАПОВЕДИТЕ НА ПАСКАЛ!"
https://afera.bg/очаква-се-гръцките-служби-да-предадат/
"БОЙКО РАШКОВ В КОМПАНИЯТА НА АРЕСТУВАНИЯ ЗА КОНТРАБАНДА ЧОВЕК НА ПАСКАЛ – СТЕФАН ДИМИТРОВ"
https://afera.bg/бойко-рашков-в-компанията-на-арестува/
50.
български СМИ
06.04.2024 12:06:32
1
2
"Живко Коцев е защитен свидетел на Прокуратурата! Следващите обвиняеми са Асен Василев и Кирил Петков!"
https://bnews.bg/samo-v-bnews-zhivko-koczev-e-zasthiten-svidetel-na-prokuraturata-sledvasthite-obvinyaemi-sa-asen-vasilev-i-kiril-petkov/
"Главсекът на МВР, който изчезна и се появи като зайчето от шапката на фокусника, има дебело корупционно досие в МВР още от 2008 година, когато е махнат като шеф на столичното 4 РПУ за корупция и изнасяне на информация. Това научи ексклузивно BNEWS от опитни прокурори.
При обиските на ДАНС в дома му са открити скъпи швейцарски часовници, подарък от обявения за общодържавно издирване митичен контрабандист Н. Николов – Паскал. Това го е заковало, защото трудно се обяснява пред КОНПИ."
... "Гей връзката в случая с Коцев не е била основна в това разследване, но за него се знае, че е с нетрадиционна сексуална ориентация."...
49.
Mecho
06.04.2024 01:44:05
3
3
Maniaka ot Meden Rudnik shte gi prekluchi tez mekereta ,za tez detose chudiat koi e maniaka ,tova e Kalinkata
SEGA KIRETO NE MOJE DA SI PRAVI ,ALLA BBAALLAAA S IZBORITE. POPADNAHA NA MANIACCHHETOO.
PROMIANATA DA GO LUCHKAAA
SEGA E RED NA KIRE ASI I NA VSICHKI OT TIAH
PALNA PROVERKA NA DEVETE MESECA RABOTA
POZDRAVI OT MECHO
48.
Бре бре
06.04.2024 00:31:39
2
8
Само комунисти и техните деца.За нормалните хора няма живот.Тоз на 100 процента е бил в играта и тез цигари едва ли идват от Турция.По ввроятно е да идват от Украйна
47.
Вчера насран...днес "аслан"
05.04.2024 23:40:07
2
22
Обзалагам се,че тез мъжкарчета на снимката са с една и съща марка прашки,но за лака на педикюра не мога да се обзаложа!!
Базавият на снимката вероятно е с розов,а оня с каносания перчем е с екрю!!!
Но не мога да съм сигурен!!!
Може и да е обратното!!
Фифти-фифти!!
46.
Do 40
05.04.2024 22:39:44
21
9
Жалка история си троле. Не "живеехме", а кухото от банкя живя по-добре. Кюлчета, пачки евра, къщи и бутици в барцилона с нашите пари. Най-слабият премиер в най-новата история на тая държава. Иван Костов ряпа са яде! Никога повече гр0б!
45.
Нищо не могат да ти направят
05.04.2024 21:51:57
6
36
Така Позорният Коцев не е бил под никакъв натиск от Прокуратурата пред която е дал 2 пъти обяснения за участието си в контрабандната схема, а натиск му е оказан точно от Кирил Петков, Христо Иванов, Николай Денков.
Политическата кариера на Коцев е обещана, защото и на тримата простоидиоти им е ясно, че той няма как да бъде оставен като главен секретар на МВР при пълното си компрометиране.
А след тази позорна мръсотия, главният прокурор моментално трябва да арестува Коцев, който се изгаври употребявайки пожалването му като „защитен свидетел“, вместо арестуван, и се изплю както върху МВР, така и върху прокуратурата.
44.
Боби жълтопаветник смотан
05.04.2024 21:43:31
2
34
Жълтопаветните маргинали като теб на са хора, а подкупни надрусеняци!
За 100лв + кроасан + бира на корем, платени от Мафията, освинихте София, защото сте продажници, бетер мангалите!!!
Отровен си от Отровното трио и останалите уроди!
Твоите съмишленици се опитаха и в Слънчев бряг да си прехвърлят вандализма, като налягаха на кръстовището до Кубан, но като преибани зайци се изнесоха с раничките, когато излязоха от спрените коли местните момчета :))))
43.
До 15
05.04.2024 21:41:59
0
8
Калоянчеф и той се мислеше за голяма работа,притискше неудобните и умните момчета но и на него му намазаха ските.Протежетата му и те са пътници ама още не знаят-особенно оня от Созопол.
42.
Боби до 40
05.04.2024 21:29:36
35
6
Да бе то от хубав живот хората излязоха на улицата и събориха Буци. Тия глупости на някой друг ....
41.
Rtfr
05.04.2024 20:37:25
4
32
Bnews.bg : Живко Коцев е защитен свидетел ! Следващите са Асен Василев и Кирил Петков!
Живко Коцев който изчезна се появи .
Коцев работи под прякото ръководство на Генерал Атанасов и именно негови са схемите за контрабандните канали, които са открити в дома на арестуваната шефка на Митниците Петя Банкова.
Ето затова са били срещите на Живко Коцев със Сарафов, за да му се дадат гаранции от високо място.
Гей връзката в случая с Коцев не е била основна в това разследване, но за него се говори, че е с нетрадиционна сексуална ориентация.
40.
До 24
05.04.2024 20:25:16
6
38
Бобии, Бобии... ти си пълен глупендър. Точно обратното е! Ама толкова ти е акъла или пък някой ти плаща да пишеш лъжи в сатовете. Много по-добре си живеехме преди 3-4 години, преди Зеления чорап да ги доведе тези шарлатани и живота да поскъпне със 100%. За тези години заплатата ми се вдигна със 150 лв , а цените няколко пъти! Реалната покупателна стойност на заплатите ни падна на половина! Така че не ми повтаряй нефелните опорки на Кирчо и Кокорчо, защото всички ги разбрахме какви са по джобовете си. Абсолютни лъжци и мошеници, храненици на Сорос и Прокопиев, слуги на Посолството и олигархията - истинската Мафия. До каквото се докоснат, гангренясва! Ей заради такива малоумници като тебе сега сме на този хал.
39.
боби 29 пак не си в час
05.04.2024 20:04:18
2
29
ПП-ДБ са кандидати за Магнитски, Асеня е №1, защото е окрам американски бизнесмен!
Чаталджа гейт ще му изяде лакомата тръба :)))
38.
Гражданин на България
05.04.2024 19:51:35
3
24
Аааа,за чичо му Забравих на Живко Колев.
Бивш посланик в Русия.
37.
Гражданин на България
05.04.2024 19:49:01
3
18
Обърках фирмата,където брата на Живко Коцев е бил Изп.Директор:"Техноекспортстрой".

Другото за дядо и чичо е така
36.
Гражданин на България
05.04.2024 19:46:07
3
33
Защо не разкажат кратката биография на Живко Коцев?
Внук на ген.Васил Коцев,Шеф на 1во Главно ДС.
Син на Емил Коцев,Видния приватизатор на Костов.
Брат на Емил Коцев-Изпълнителен директор на "Техноимпортстрой",Нещатен сътрудник ДС;Оперативен работник на общи начала на ОРОН,със псевдоним "Еди" и "Витя".
За този ли реве Денков?!
35.
Flegman na boko duhachite
05.04.2024 19:29:10
27
10
Украдахте народа Боко и шиши най големите престъпници управляват държавата. Мафията си има държава, че и журналята на стаж при тях, няма един неудобен въпрос само клякане и свирки
34.
Цирк Канадски
05.04.2024 19:20:44
3
27
С излизането на сбирщайна на ПП/ДБ и Денков от властта, ще се възцари, нормалността в държавата . Дано порочната формула, по която беше съставен кабинетът "Денков", да не се прилага никога повече! Леви либерали и популисти, партията на Сорос - Продай България.
Девет месеца мазни турски кафета в скута му, после : Само малко са бременни!
Урсула на Кирчо викаше:
"Кирчо ти си невменяем вика"...
Сутринта при президента след закуската с кристали Кирчо вика :" ша пътуват с Асен към жълтите павета вика"
33.
Боби до 32
05.04.2024 19:19:40
14
11
А кой е достоен да ни управлява, костя копейкин ли?
32.
Гешефтурата
05.04.2024 19:03:13
20
11
Повтарям, колкото и минуси да ми сложат троловете на ПП-ДБ и ГЕРБ!
Всеки гласуващ за партиите от Сглобката ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС, е дебил и си заслужава да го управляват хора като Киро, Тиквата и Шиши!
Всеки негласуващ, също заслужава тази съдба!
31.
Ужас
05.04.2024 18:59:15
1
20
Няма чест,няма достойнство.
Само слуги
30.
Име
05.04.2024 18:54:17
2
22
Долен и плешив комплексар.
29.
Боби
05.04.2024 18:50:24
28
6
Америка е с ПП-ДБ, останалите са путински подлоги. Скоро ще излезе новото раздаване на Магнитски и Буци, Муци и всички останали копейки ще ядат дървото.
28.
Кой натисна Живко Коцев
05.04.2024 18:38:03
4
34
Признал ли е главният секретар на МВР, че е бил в дома на Бойко Рашков, когато там са гостували арестуваните Марин и Стефан Димитрови?Сближил се е със Стефан Димитров, гостували са си взаимно на лични и семейни празници, разменяли са си подаръци. Така Живко Коцев потвърди за наличието на снимки и часовник за 50 000 евро като потвърждение за изключително близките му отношения със Стефан Димитров. От лоялност към Бойко Рашков, Живко Коцев не е прекъснал отношенията с бащата и сина, сочени като част от империята на Николай Николов-Паскал.
27.
Батко и братко
05.04.2024 18:37:32
4
46
Генсекът си оттегля оставката. Бил я подал погрешка.
Брат му е висш кадър в ДСБ и вероятно самият Коцев е в тежки зависимости от своите господари, чиито марионетки са Кирил, Асен и компания.
Оттеглят се само ако бъдат арестувани, пари не връщат. След запой и пици с кристали повръщат.
Да си знаете.
26.
Scrooge McDuck
05.04.2024 18:23:31
2
41
Простото, Денков Мишока и Жената Коцев говорят за завръщане на мутренските години. Боже той Кирчо не е бил в България по това време, а другите двамца са се криели в кутийките си, когато е залязвало слънцето. Такива ментета не е имало досега.
25.
Докторолог
05.04.2024 18:21:36
27
1
"натиск" или "запек" ? Докога ще предотвратяват гражданска война, пречейки на герб просто да се намърдат напълно на власт като в "добрите стари времена"?
Да заповяда Сармат
24.
Боби
05.04.2024 18:14:44
33
8
Много бързо забравихте крадливите герберасти. Сега живеете по-добре, заплатите се вдигнаха, пенсиите се вдигнаха обаче пак Киро винивен.
23.
Като го гледам Коцев
05.04.2024 18:03:13
5
36
Толкова смачкан изглежда, сякаш ПростоКиро му е хвърли як бой, та да оттегли оставката си и да обяви, че Калин Стоянов му е оказвал огромен натиск!
Ами, че нали Калин го предложи, когато предния подаде оставка!
Цялата на робата на Кире и сие, е да покажат, колко е лош Калин Стоянов и че докато той е Министър, ППДБ посмъртно няма да се върнат в управлението!
Чао, бай, бай Кире! Пътник си заедно с Кокорчо и денков!
22.
Гешефтурата
05.04.2024 18:00:40
18
9
Всеки гласуващ за партиите от Сглобката ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС, е дебил и си заслужава да го управляват хора като Киро, Тиквата и Шиши!
Всеки негласуващ, също заслужава тази съдба!
21.
Down
05.04.2024 17:57:58
4
29
Този идиот Денков откога започна да държи на мнението на Президента?
20.
Уан куесчън
05.04.2024 17:57:34
20
12
На тоз Калинчо, това не му ли е вторият главен секретар, с който е в конфликт?
19.
Пълен потрес!
05.04.2024 17:23:54
8
38
Това мекотело Коцев и другото мекотело Денков са срам за българските власти! Преди избори две институции – полицията и армията, трябва да са стабилни и яки като бетон. А тези червейчета се опитват да ги разклатят в очите на обществото, да всеят съмнения и раздори. Това са последните издихания на неуките и истерични пепейци.
18.
Въйййй
05.04.2024 17:21:17
6
32
Педал до педала мила моя майнольо...затъваме хора всеки ден. Времето за гражданско неподчинение е съвсем близо.
17.
Приключване на ПП-ДБ за три дни
05.04.2024 17:17:15
7
37
Aкцията на ДАНС в Агенция "Митници" извади от Играта и съпредседателя на ПП Асен Василев - след акцията парламентът гласува създаването на временна комисия, която да разследва "корупционнни практики в Агенция "Митници" и евентуалната роля на Асен Василев!
Така предизборната кампания на ПП е компрометирана преди да е стартирала, а това означава отдръпване на изборджии, които осигуриха победата на ПП-ДБ в София и Варна.
Загуби ли ПП-ДБ в София и морската столица, може да се срине до четвърта позиция на парламентарните избори...
16.
Постна пица
05.04.2024 17:10:58
30
24
Държавата се управлява от двамата братя магнитски, пееф и кухото от банкя. Ако не излезем да гласуваме ще получим още от същото като последните 15 години. Кражби и корупционни схеми, а за народа постна пица.
15.
къде ми са парите,пита леля Асеня
05.04.2024 17:08:08
7
44
Разбра се, че Петков и Атанасов, а както стана известно и депутата от ПП-ДБ Бойко Рашков, трескаво издирвали Живко Коцев в сряда и четвъртък, за да разберат какво се случва с митниците.
14.
....
05.04.2024 17:02:40
6
50
Прочетете последната статия в сайта Афера за Коцев !
Има ли малко доблест, чест и достойнство този мърляч корумпиран да лъже нагло, че някой го е принуждавал да подаде оставка?
13.
егати и наглите
05.04.2024 17:02:36
8
36
Вън тия олигофрени от ПП ДБ
12.
Орикаха се от страх!Възмездието иде!
05.04.2024 17:01:57
7
38
Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов имат тежки дни и нощи. И все повече им личи, а нервите им са изпънати до степен, че вече започнаха да ги изпускат!
11.
Пицата на дянков постната
05.04.2024 17:01:32
5
24
Toz e Цере У лимонка прибра пари от трафика на бежанците дето ща интегрира и ся са изпари
Льохмана до него му е съчасник
10.
Разбирач
05.04.2024 16:58:20
29
19
Кратка бе радостта на милиционерската сглобка ДПС ГЕРБ
9.
А
05.04.2024 16:50:55
15
37
Как ще изтърве хибрида двойната хранилка,и пенсия и заплата.Стари номера-тръгвам си,идвам си.
8.
Методиев Магнитски
05.04.2024 16:48:10
32
22
Нищо не ме учудва. Типично по мафиотски (гербаджийски). Депесаро-герберастката мафия е навсякъде.
7.
пееф
05.04.2024 16:45:15
28
21
става нахален!
Приятелчето му боко, също!
Ай стига са ни управлявали от дпс!
Отидете да гласувате!!!
Не после разни ........ да ни управляват с 2% представителност!
луканов изтърва Мафията, време е да ходят по местата си!
Бай Ставри.......
6.
Шарлатани вън
05.04.2024 16:34:27
9
45
Киро Перков, Ицака и Сапунджиев “от скута на Пеевски та направо на боклука”!
Паскал продължи пропадането на промяната. На този с перуката Перукан Гномов следващия часовник ще е за 200 бона.
5.
групировката ПП-ДБ, се простреляха в крака
05.04.2024 16:28:44
15
54
Отиват на избори, на които ще понесат загуби. Те са единствените, които губят, като предизвикаха изборите!
4.
Молецът Денков отвръща на удара
05.04.2024 16:23:52
14
59
Ники,Ники, няма да пътуваш.
Змия си Ники, днес си пуснал такива измислени ограничения и глоби за шофьорите, че ще ти ги набутаме в задния ти двор!
Долна пасмина са всичките ПП-ДБ, защото са българофоби и агенти на Сорос!
3.
С 200
05.04.2024 16:10:45
53
34
Тоя Калин Стоянов е ебати шушумигата.
2.
Иде ми,доде ми
05.04.2024 16:08:17
12
61
Нов часовник ли са му подарили за 100х.лв?
1.
мммми
05.04.2024 16:08:02
9
37
Значи преди 2 дни е излъгал. Министър лъжец. Заповядайте.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Корнелия Нинова Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори