×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Намериха пистолет и боеприпаси в жилището на Румен Петков


Намериха пистолет и боеприпаси в жилището на Румен Петков
Служители на криминална полиция са нахлули в апартамента му в блок 38 в жк. "Лазур", Петков е бил изведен с белезници
04 Април 2024, Четвъртък, 20:00 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

32-годишният бургазлия кътал патрони в различен калибър в имота

Служители на Криминална полиция към ОДМВР-Бургас нахлуха в жилището на Румен Петков. Вчера цивилни и униформени ченгета от Пето РУ са претърсили апартамента му в блок 38 в жк. "Лазур", научи Флагман.бг от свой източник

Намерен е 9 мм. пистолет, с празен пълнител, както и патрони в различен калибър. В една от стаите е открита кутийка с 22 боеприпаса, друга кутия с 21 боеприпаса - патрони за ловно оръжие/, патрон калибър 5,45, сребриста електронна везна без капак, гриндер и др.

32-годишният Румен Петков е криминално проявен и стар познайник на органите на реда. Бил е изведен с белезници от жилището. Пратен е в ареста за срок до 24 часа.

Не е ясно дали е имал разрешително за оръжието и как се е снабдил с него. Очаквайте подробности само във Флагман.бг.


В категории: Крими , Бургас


Флагман.БГ Напусна ни световноизвестен писател Напусна ни световноизвестен писател 01/05/2024, Сряда 11:30 0
11
Коментара по темата
11.
Братчеда Никой
05.04.2024 23:10:44
0
4
Абе флагман, защо за едни статии пишете арестуваха Б. Х., а за други лепвате името на човека в заглавие. Без да го познавам, след като сами пишете, че не е ясно дали има разрешително, е редно според мен да не се прекалява с личните данни.
10.
Румен
05.04.2024 14:12:50
0
4
Гнусен НАРКОМАН
9.
Коментар 3
05.04.2024 10:16:22
1
3
Коментиращият е толкова прост че не може да долови иронията, хаха
8.
Иван
05.04.2024 03:32:10
2
7
Това заглавие!?! Румен Петков, арестуван....направо се изплаших, изтръпнах- подпукаха ни нас путинистите.
7.
Лазур
05.04.2024 00:36:21
1
7
То вече почти всеки има. Дали оръжие, дали бокс или нож. Мъжете станаха много прости и големи комплексари и то безмозъчни комплексари! Те още в училище започват да се сдобиват с такива глупости. Жена рядко може да има такива неща!
6.
Interpol
05.04.2024 00:33:06
0
14
Да се назначи разследване , защо Ел везната е била без капак! Факти, доказателства и обстоятелства...
5.
Низнам
04.04.2024 21:43:57
1
15
Ирония или сарказъм, но флагмите верно спряха коментарите хахахахах "и кучетата на село разбраха този.." това беше добро хахахах абе простотия, простотия ама си е забавно човек да чете статии и най-вече коментари във флагман :D
4.
Хихихи
04.04.2024 21:13:35
0
15
Това е ирония
3.
До 1
04.04.2024 20:53:32
2
26
Ало шемет объркал си статията , тоя боклук колко хора е разплакал , добре че пукна .
2.
Реконтра
04.04.2024 20:31:41
1
35
Абе, човек ти имаш ли ток вкъщи? Кучетата на село разбраха с какво и с кого се е занимавал този " ресторантьор -кафеджия".
На булчето сега й е тъжно...ами да беше взела телевизионен техник.
1.
Молба
04.04.2024 20:15:09
36
14
Флагман, спрете коментарите под статията за жената на "нотариуса", семейството минава през тежък период и никой не заслужава подобно отношение, особено такъв продуктивен и честен гражданин на Р.Б. Благодаря ви.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Избраха управителния съвет на "Фонд за развитие на Летище Бургас”, ето кои са членовете Избраха управителния съвет на "Фонд за развитие на Летище Бургас”, ето кои са членовете Днес се състоя учредително събрание на сдружение Тази Ергенка имала връзка с годеника на Анелия Тази Ергенка имала връзка с годеника на Анелия Любимката на Алек дории е направила и специална татуировка с името на Любо Родолюбци грабват пушките и веят знамена, за да почетат героите от Априлското въстание Родолюбци грабват пушките и веят знамена, за да почетат героите от Априлското въстание И преди 148 години, и сега има предателства, и те няма да спрат, каза Дончо Мърнков, който участват във възстановката в Копривщица DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл DS Home отбелязва 25 години със 25% отстъпка на над 250 продукта, томбола и коктейл Хипермаркетът предлага на клиентите и партньорите си най-новите строителни материали и продукти След ЦСКА, Гриша Ганчев си избра друг клуб от елита След ЦСКА, Гриша Ганчев си избра друг клуб от елита Доскоро Пирин бе изцяло собственост на общината, но в края на миналата седмица бе даден старт на поредно преструктуриране на клуба Трудовите права на българите нарушени, шефовете ги принуждават да работят извънредно без пари Трудовите права на българите нарушени, шефовете ги принуждават да работят извънредно без пари Посетете страницата ни в Интернет, за да се включите в инициативата „Знам правата си на работното място“, призоваха от КНСБ Ето как тази участничка от Ергенът разбра, че има брат Ето как тази участничка от Ергенът разбра, че има брат Звездата от сезон 1 на романтичното шоу Александра не е имала никак лесно детство Радев: Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще Радев: Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще "Първи май е олицетворение на просветеното общество", каза още държавният глава Времето днес ще е облачно с превалявания, градусите до 21° Времето днес ще е облачно с превалявания, градусите до 21° Прогноза за времето - сряда, 1 май 2024 г. 58 000 българи ще празнуват Великден в Гърция въпреки ужасната скъпотия 58 000 българи ще празнуват Великден в Гърция въпреки ужасната скъпотия Доц. Румен Драганов разкри, че вечерята в южната ни съседка била два пъти по-скъпа, а в Турция цените били близки до нашите
Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Украйна няма достатъчно войници, за да спре Путин, пише пък „Билд“ Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Черна статистика: Има 43 трудови злополуки в Бургаска област за миналата година, 4 смъртни случая Данните бяха изнесени във връзка с отбелязването на Международния ден в памет на загиналите и пострадалите при трудови злополуки Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Слави Трифонов губи дело за клевета за 100 000 лв. Съдът прие, че думите на бившия му съратник Радостин Василев, макар груби и крайни, са политическа критика Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак Кралят се показва за пръв път след заболяването от рак 75-годишният Чарлз преустанови публичните си изяви през февруари, след като през предходния месец му беше открит рак, докато се лекуваше от увеличена простата Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър Балканите отново са буре с барут, Косово се готви за война, призна министър „Трябва да бъдем готови за война. Да, конвенционална война е невъзможна сега, тъй като сме защитени от мироопазващите сили на КейФОР", каза Бесник Бислими  Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Кв.метър в този европейски град струва 18 хил. евро Цените на жилищата в швейцарския град са с над 50% по-високи от нивото преди десет години Насметоха “Бригада нов дом” Насметоха “Бригада нов дом” Най-актуалният епизод на предаването безспорно извърши подвиг Почина модна икона Почина модна икона Юми Кацура е легенда 
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори