×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Партия ПП декларира пред МС, че е с 31 депутати, за да получи два имота в центъра на София


Партия ПП декларира пред МС, че е с 31 депутати, за да получи два имота в центъра на София
31 са представителите на партията на Петков и Василев в 63-членната парламентарна група на ПП-ДБ
01 Април 2024, Понеделник, 20:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Единият е с площ 159 кв. м, а другият - 182 кв. м

Точно 31 са депутатите на партия „Продължаваме промяната“ (ПП). Това става ясно от обсъждане в Министерския съвет (МС), състояло се на 20 март. Тогава правителството даде два имота в центъра на София на партията на Кирил Петков и Асен Василев за безвъзмездно ползване за десет години.

Единият е „за осъществяване на административните нужди на централното ръководство на партията“, а другият - „за местната структура в столицата, съгласно Закона за политическите партии“, както обявиха тогава от правителствената пресслужба.

Подробности могат да се видят от стенограмата от заседанието на МС. Докладчик по точката е бил Николай Найденов – зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството.

Той е обяснил, че имотите се намират в гр. София в управление на областния управител на област София и представляват: самостоятелен обект в сграда с площ от 159 кв. м, в район „Средец”, на ул. „Христо Белчев“ № 8; самостоятелен обект в сграда с площ от 182 кв. м, в район „Триадица”, на бул. „Витоша“ № 12.

„Политическа партия „Продължаваме промяната“ декларира, че разполага с необходимите средства за стопанисване на имотите, поради което няма необходимост от допълнителни средства от държавния бюджет, както и че имотите ще бъдат използвани само за целите, пряко свързани с дейността на партията, няма да бъдат преотдавани под наем и няма да се преотстъпват за ползване. 

Политическа партия „Продължаваме промяната“ е сформирана от народните представители, избрани с листата на коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България“ (ПП-ДБ), включваща 63 народни представители, от които 31 са от Политическа партия „Продължаваме промяната“, е заявил зам.-министърът Николай Найденов.

Миналата седмица правителството предостави имот в центъра на столицата и на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“.

Той е в район „Оборище", на ул. ,,11-ти август" № 5А, ет. 1, ап. 15 и представлява самостоятелен обект в пететажна сграда, стана ясно от прессъобщението.


В категории: Политика , София


Автор
9
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
9
Коментара по темата
9.
Кирчо и Кокорчо
02.04.2024 04:13:35
4
5
са хора на американското Посолство. Същите бяха натресени на Радев и след това на Борисов и затова се държат толкова курназ.
8.
Пишлеметата ПП са Прости и тъпи
01.04.2024 22:53:51
3
14
Кирил Петков се прави на покерджия като Бойко Борисов и блъфира за 10 избори, от които ПП няма никакъв интерес, защото ще загуби сега, а след това ще се срива, докато не бъде погълната от "тръмпистки проект".
Това работи за Борисов, който ще е главният политически бенефициент, ако Тръмп стане президент.
7.
P.S.
01.04.2024 22:47:34
2
18
Урсула на Киро вика:
Урсула му вика:
“Киро, вие сте малоумник”, вика.
Може да назначите Лоренцо еврейчето или Асен за викачи да викат - "кризаааааа".
Ски сезонът в Пампорово продължава ,ще ги пускат по пързалката .
Временна организация на трафика . Новини от промяната :
Нова автобусна линия Промяната – Жълтите павета, Денков иска да пътува.
6.
И т. н.
01.04.2024 21:39:50
4
42
Кирчо и Кокорчо толкова си повярваха, че се опитват да извиват ръцете на всички !
Или са прости, или с умствен дефицит. Може би поради факта, че единият има затруднения в говора, а другия не може да обясни как назначава мъжете от под завивките си на ключови държавни позиции. Едно са амбициите, друго е моженето, а трето са методите, за да ги постигнеш.
Най-древният начин обаче изключва да си глас на народа , защото в очите на хората мястото ти е някъде елитарно да висиш на околовръстното в българската политика!
Оказва се, че западните посланици вече не искат и да чуят за ПП.
Като много фройдисти може да изтъкнат, че виждат куртизанки в промяната, амбицията на хищната хиена Лена не се припокрива с възможностите й. Изключителна наглост в комбинация с вокаболарни орални способности .
5.
Прееваното жирафче
01.04.2024 21:17:07
27
14
Точно както оная лъжкиня Пунта мара Гаргамел. Ползвала апартамент с минимален наем докато е била на дебела заплата. Айде не на нас тия гербаджийски номера, а?
4.
Опа
01.04.2024 21:08:26
36
3
До 2
Смешко,ти у вас какво правиш с принтера си? Мушенгиии ли? Черно-бели принтери. Явно си свикнал с гумената си кукличка и си мислиш,че и с принтерите може всичко. Отгоре,отдолу,отзад,отпред....Като Боко. Набива ви го на всички.
3.
Сметки без кръчмаря
01.04.2024 20:27:11
4
34
ПП-ДБ вече се готвят за римейк на протеста "2020" след загуба на вота и съставяне на правителство на ГЕРБ-СДС, ИТН и ДПС,но "Сорос" няма да влезе в тази игра. ПП-ДБ не може да организира големи протести през мрежите на "Сорос".
2.
Ала бала
01.04.2024 20:21:26
6
39
"Мушенгии" на ПП с машините за вота може да провокират анти-ПП-ДБ вълна в предизборната кампания.

ПП игра хода с "ала-бала" с президента Румен Радев на парламентарните избори на 14 ноември 2021 г. и с "мушенгии" с машините опроверга прогнозите на социологическите агенции за победа на ГЕРБ-СДС.
Дори активисти и избоджии на ПП приемат, че е имало "мушенгии" с машините тогава, но смятат, че те не са повлияли на повече от 3-4% за резултата. Е, да, ама тези проценти обърнаха резултата в края на изборния ден.
1.
С 31дУдетати искат цялата власт
01.04.2024 20:10:39
4
42
Лидерите на ПП-ДБ вече обявяват победа над ГЕРБ-СДС, при това не само в предсрочните парламентарни избори, но и за вотовете в "Одесос" и "Приморски" във Варна.
Проблемът е, че не се готвят за голяма битка, а разчитат, че Бойко Борисов и Делян Пеевски отново ще им пуснат фъндък като за кметския вот в морската столица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори