×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Русия: Френски войници в Украйна за нас ще са цели с топ приоритет


Русия: Френски войници в Украйна за нас ще са цели с топ приоритет
Според руското разузнаване, Макрон вече е започнал подготовката на контингент от 2000 човека, които са готови да се бият срещу Москва
20 Март 2024, Сряда, 17:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Еманюел Макрон продължава да "натиска" за идеята си Париж да се намеси в конфликта

Руски доклад на разузнаването сочи, че Франция, вероятно без съгласието на съвета на НАТО, се готви да прати контингент от около 2000 войници в Украйна. Това провокира директорът на руското външно разузнаване да направи изявление.

„Сегашното ръководство на Франция нехае нито за потенциалните жертви, които френският народ би дал, нито за притесненията на генералите в армията. По наши данни, контингентът от около 2000 войници вече се подготвя“, каза Сергей Наришкин. По думите му няма как толкова голям брой хора да бъдат прехвърлени в Украйна без това да остане незабелязано.

„В този смисъл, това ще се превърне в топ приоритет за атаки от страна на нашите въоръжени сили. Това значи, че и този контингент ще има същата съдба като френските наемници, които до този момент се сражаваха на фронта“, каза още той, визирайки данни, че наскоро такива наменици са били „неутрализирани“ в района на Харкив.

Случващото се сега маркира поредна ескалация в продължаващия над 2 години конфликт. Този път обаче, и сега публично, напрежението се подклажда от европейска страна, която изглежда решена да се намеси във войната. Самият президент Еманюел Макрон заяви преди месец, че „Ще направим всичко по силите си Русия да не спечели“. Това, очевидно, провокира остра реакция от страна на Москва, която очаквано и за пореден път припомни, че притежава ядрено оръжие, което не желае да използва.

Всичко това обаче се случва в контекста на това, че Украйна вече явно губи войната. Опита през лятото да бъде натрупана някаква инерция с контраофанзивата се провали точно толкова категорично, колкото и самата контраофанзива. А от началото на настоящата година Киев продължава да губи територии и се стигна до информация, че скоро се готви мобилизация на населението над 40-годишна възраст – отчаян ход, ако се окаже истина.

 




Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
75
Коментара по темата
75.
До 73
21.03.2024 11:34:30
0
0
Ако евреите не бяха превзели до такава степен сащ нито америка щеше да влезе във войната, нито другите народи. А Хитлер не случайно са го пазели толкова службите защото образът на независим борец за свобода от марксизма е незаменим, хората до такава степен са били фанатизирани в Германия, че и наркоманите от подземията на Азовстал се предадоха, за разлика от безброй германски и прогермански бойци тогава. СССР износи и спечели войната, а сащ и приятели се облажиха като лешоядите, които са. Сега искат да пренапишат историята, реванш едва ли не... с наркомани, сатанисти и джендъри, които имат толкова общо с националсоциализма, колкото продажните отрепки от групировката даиш имат общо с исляма. Арогантността вече ги събаря и ще продължи да ги саморазрушава, както арогантността и самонадеяността на Нимрод не му позволява да разбере, че не може да построи кула до небесата, а той се мисли за равен на Бог и не спира докато не се срива всичко.
Най-доброто предстои!
74.
ох баня ох кеф
21.03.2024 10:57:37
0
4
франсетата единствения опит който придобиха от втората световна война е как да стоят дълго време на задна прашка без да се изморяват
73.
История
21.03.2024 10:51:40
0
3
Какъв САЩ бе пич? На западния фронт е била съсредоточена 20% от армията на Хитлер и толкова много държави не могат да пробият - САЩ, Великобритания, Франция, Холандия, Канада, Австралия и др.
А на източния фронт Хитлер съсредоточава 80% от немската армия, която е имала подкрепата и на италианската армия, румънската армия, испанска дивизия, словашки доброволци, украински партизански отряди, кримски татари и наемници от цяла Европа. И руснаците ги разбиват.
Смешните велики сили САЩ, Великобритания, Франция, Канада пробиват на Запад чак, когато руската армия почти стига до Германия, след като е опасала всичко наред.
72.
Дебел, но справедлив
21.03.2024 10:45:50
0
3
Малко перспектива за пъпчивите педалчета, които се надъхват че шепа франсета ще променят нещо- западът разполага със силно ограничени количества тежко въоръжение, а най-великата военна машина е самолетоносач с групата кораби около него. Тези от тях които са боеспособни към този момент са 4-5, а не 11-15 или колкото там рекламират лъжовно. Този инструмент за проектиране на военна сила е отживелица поради простия факт, че ракетите са изключително скъпи и могат да се унищожават безпроблемно с много по-евтини дронове.
Нато разполага най-вече със специални части, мъже (предимно в нормалният смисъл на думата) които си зобят, тренират, качват се на хеликоптера или лодката, убиват някакъв брой хора и се връщат в базата. Народите на държавите в нато имат най-голям интерес войната да приключи, а точно нато прави и невъзможното и немислимото само и само да я поддържа. И стига с това "нато не е сащ и сащ не са нато", точно сащ бъркат лайната от името на всички заедно.
71.
БРАВО
21.03.2024 10:28:11
2
1
Бойците от РДК по време на операцията за освобождаване на село Козинка в Белгородска област (РФ) са ликвидирали руски Спецназ от ГРУ
Освободителните сили на РДК първо са ликвидирали военните в населеното място, а притеклите им се на помощ бойци от руския Спецназ също са били унищожени ВИДЕО https://daniivanov.blogspot.com/2024/03/blog-post_571.html?fbclid=IwAR2MXgjlGR7w1v5lWzdqP3fNJJim3IYlGINQ1BMIl3RzWCH26d1FyY7T5L4&m=1
70.
Nobody
21.03.2024 09:06:48
1
6
Ако не ги снабдяваха казваш.Ако не участваха Руснаците Хитлер щеше да ги изнасили всички.Стига сте умаловажавали истината
69.
Надяваме се , разбираш
21.03.2024 08:55:07
1
2
,че ставаш” топ приоритет” за разговори за Цола Драгойчева и ебливата и сестра , младши лейтенанта , Чатаев и т.н
68.
ХХ
21.03.2024 08:47:05
18
6
Надявам се да скоро да има мобилизация и ВСИЧКИ гласували за ЕС на 2 Април да заминат на фронта!
67.
Нищо ново
21.03.2024 07:30:50
14
17
Това ще е поредната изгубена от Русия война. Изгубиха Кримската, Руско-Японската, Първата световна. И Втората световна щяха да изгубят, ако не ги снабдяваха американците.
66.
Митрофаница глигана
21.03.2024 05:31:50
6
7
Браво флагма молодци 1000 рубли
65.
ТБС
21.03.2024 01:53:42
18
9
До смелите еврогейцолюбци, драги ми смешници, знаем, че потънали в говна на клавиатурата не знаете, какво се случва навън, няма и да разберете. Ако някой от вас желае, мога да го запозная с майка ми, държа да използвате малкото думи в речника си. Да си уговорим среща на обществено място и да проверим мъжествеността ви. Имам само едно условие, изкъпете се, не поливайте фекалиите с парфюм, не помага.
64.
Обсерватор
21.03.2024 01:31:59
19
10
Сега ще видим какво се случва с натовски войски, дръзнали да правят немислимото. Няма какво да ги съжаляваме, никой не тръгва по принуда. Дали ще ги изпекат живи с термобарични оръжия, или пък с дронове или нещо по-старомодно като обикновена артилерия? Сталин е изпарил 4000 китаеца навремето, много интересно какво ще им се случи на тези боклуци, тръгнали чак от Франция.
63.
Дебелия
21.03.2024 01:24:52
5
11
Хахахаха Наполеон го яде там вмирисан, дебел и твърд., А какъв ще го дири там Емануела Макарон, където целия свят му се смее какъв смешен палячо е хахахахахаха
62.
:)))
21.03.2024 01:17:04
6
12
Руснаците уж ядат голям бой, разбягали се на посоки, изоставили са позициите си, ракетите им свършили, а Зеленски реве с пълно гърло за оръжия и помощ, Европа ще приема 20-ти пакет санкции, Финландия и Швеция напълниха гащите и влезнаха по най-бързия начин в Нато, а Франция зове за изпращане на военни. По това което се случва, нещо не ми се връзва версията за бягащите руснаци ;)
61.
Тук има нещо странно
21.03.2024 00:50:13
5
10
Братята от село Коиловци преди десет години потрошиха от бой френски командоси.Какво остава за французите ако отидат да се бият срещу руснаците?Ами много ясно,руснаците такъв бой ще хвърлят на хората на Маню,че и Напальон ако стане от гроба веднага ще легне ,щото ще си помисли,че отсреща е Кутузов!
60.
Дядо Байдън джендъра
21.03.2024 00:49:45
6
9
Повечето малоумници не могат да разберат е, че САЩ не иска Украйна да спечели те ако искаха щяха да им дадат трилион и повече не е проблем за печатницата на долари те и без това САЩ имат 330трилиона дълг. Те САЩ искат тази война да продължава а години защото Европа се отслабва икономически, долара расте, американските оръжейни заводи печелят,САЩ печели че продава петрол и газ на Европа вместо Русия на по високи цени. Зеленски наркоманчето няма право на глас тои е кукла. Единствения човек който искаше да предотврати тази война е Путин. Имаше готово споразумение единственото условие Украйна не в Нато и признаване на Крим който така или иначе е в Русия. Но на наркоман Зеленски му беше наредено от господаря САЩ да отхвърли сделката. И сега всички ще страдаме заради алчни те мръсни американски масони и банкери. САЩ най голямото зло.
59.
Французи
21.03.2024 00:46:27
3
8
В Укрия..,че това да не съм им винените барове в Париж ?Като отидат в Укрия ще установят,че за закуска кроасан никой няма да им донесе.Ще има пелмени фламбе .Ще се наакат набързо и ще си тръгнат на бегом обратно към Париж.
58.
Слава
20.03.2024 23:25:05
11
13
Слава на Русия и НЕ на джендърите от САЩ и Европа. Мачкай ги Путин
57.
XX
20.03.2024 21:57:36
8
11
Че то и сега средната възраст на урките е 43 години.
56.
*********
20.03.2024 21:14:56
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
55.
..........
20.03.2024 20:39:38
3
17
Вий шматки не разбирате ли че и едни и други имат едни и същи бомби и че като се запукат победител няма да има всички ще си плюят зъбите, ако са оцелели след първата ядрена вълна и няма силни и слаби там ! Няма силни при ядрена война всичко мре!
54.
До 43
20.03.2024 20:37:47
11
22
Много точно го каза,пиянки и затворници,взеха 20% територия от Украйна и избиха около милион (според САЩ) украински войници :) Смятай какво ще се случи когато влезе редовната армия на Русия ;)
53.
Франсетата не са войници
20.03.2024 20:27:38
14
20
Франсетата са най-слабите войници. Ни дисциплина, ни експертни бойни познания. Топ командосите им, които с парашути се приземиха в нивата на един наш селянин бяха бити и за малко да бъдат онодени от нвколко наши фермери
52.
До 46
20.03.2024 20:20:13
1
9
Ида ама на кой кого по-скоро ти ще го поемеш и ще му се зарадваш като видиш мощ хахахаха! Слава на България!
51.
До 46 и 48
20.03.2024 20:14:28
3
11
Хахаха заболя ли, че българин те е правил хахаха това, че си се пръкнал амбриаж е виновен другия ген хахаха!
50.
ДО 48
20.03.2024 20:13:14
19
10
ТИ СИ ПЛОД НА ПИЯНСКА ЧЕКИЯ ИЗЦЪКАНА НА ПЕРДЕТО....ОТКЪДЕТО ИКУРВАВЕНАТА ТИ МАЙКА Я СЪБИРАЛА С ЧАЕНА ЛЪЖИЦА,ЗА ДА Я НАТИКА В АНУСА СИ......
И СЛЕД ТОВА Е ИЗСРАЛА ТЕБ.....ГНИДО ПРАЗНОГЛАВА
СЛАВА РОССИИ
49.
До кучката писала се 48
20.03.2024 20:10:32
20
11
Мършояд, не се обаждай, че мирише на лайна ве, гнусна разпоретино!

Такива мърши като тебе, чиято фамилия дом20то коляно има общ коефициент на интелигентност от 60 има едно единствени бъдеще - ще чистиш скоро клоаката в топъл сибирски пансион за почивка, наречен гулаг. Ти и цялата ти фамилия.

Сега тренирай с разширители отпред, отзад и в устича!
48.
до 42 роСИФИЛИСтичния ПОМИЯР
20.03.2024 19:48:32
15
14
Слава и на майка ти дащната разпоретина!
Добре, че е работила на времето на околовръстното, та поредния пиян ватник да си фърли семето на скоростния лост, а майка ти да му се наниже!
Видимия резултат коментар 42
47.
Хахахах
20.03.2024 19:45:01
7
22
Село Коиловци официално кани всички френски командоси да скочат с парашути в лозята на път за Украйна!
46.
ДО 45
20.03.2024 19:42:56
28
15
ЕЛА ДА МИ ГО ЛАПАШ БЕ,БОКЛУК ПРОДАЖЕН
евроГЕЙски
СЛАВА РОССИИ
45.
До 42
20.03.2024 19:39:45
9
17
Слава само на България бе амбриаж. Майка ти рускинята българин я е онодил и си се появил ти! Българския ген е силен!
44.
*********
20.03.2024 19:35:41
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
43.
Чимодан Вокзалоф
20.03.2024 19:32:05
27
28
Ахахаххахахах,
по-голяма смешка не бях чел скоро. Пияните ватенки, пандизчии и пропадняци, утайката на руспия, облечени с нафталинови куртки от сталиново време, щяли да "трепят",
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!
елитни части на Френския Легион. Обучени и натренирани машини за убиване.
Къде сте тръгнали ве жалкариии??
Марш бързо за парцуца, че ръцете ви пак затрепереха от непиене!

роZпия КОНЕЦ!
пУтлер МЪРТВЕЦ!
42.
всеобщо мнение
20.03.2024 19:26:02
40
22
СЛАВА РОССИИ
БОЙ ПО ТЕРОРИСТИТЕ ОТ НАТО
МАЧКАЙТЕ БРАТУШКИ
СЛАВА РОССИИ
41.
Ердоган Падишах
20.03.2024 19:17:30
15
13
Ех володя ех володя как щв те онодя
40.
*********
20.03.2024 19:14:27
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
39.
Гошо
20.03.2024 19:12:48
11
9
Ех, Русчев. Как не ти писна да цитираш лайняни пропагандни медии...
38.
Путлер
20.03.2024 19:07:55
18
7
Ами да идват франсетата. Ще убивам по 10000 руснака на ден на самоубийствени вълни, но ще ги освободя и тях. Няма да ме спрат да продължа да освобождавам всички навсякъде както си искам, всички наоколо ми са длъжни и искат не искат ще освобождавам и това е. Тук таме в Украйна и около Белгород се освобождават от мен но аз пак ще ги освободя, този път още по лошо.
37.
До 26
20.03.2024 18:55:46
5
11
Те в Белгород знаят ли това?Щото терористите само с ракети и дронове избиват цивилните!
36.
Мдаммм
20.03.2024 18:53:40
13
17
Пристигането на френски лайнатовци в окраина е поредната глътка сдперма опс въздух за еврогейташката уродлива маса в България! Тинята все още се надява, да направи общ гейпарад с тъпачите си от окраина БУХАХАХХАХАХХ
Нали вееее, гнусна малоумна измет БУХАХАХХААХА
35.
До 21
20.03.2024 18:52:29
0
5
То вай дядо ще излезе,че е ;)
34.
Хахахах
20.03.2024 18:50:34
7
25
Франсетата са били винаги най-големите педита в лайНАТО! В Коиловци ги биха ебаха и опикаха ХАХАХАХХАХ
33.
До 2
20.03.2024 18:49:20
11
27
Най вероятно ще изпрати хора от Чуждестранния легион,където служат и българи.За съжаление,ще станат курбан заради този френски пендел!
32.
До 1
20.03.2024 18:47:55
0
5
Ми мачка си ;)
31.
Макрон
20.03.2024 18:46:08
17
11
Франция : Руски войници в Украйна за нас са цели с топ приоритет
30.
Кадиров
20.03.2024 18:41:58
6
9
Да не идват че още оправяме руцката армия. А пък им ареса и ни моим да са оттървем. Даже някои си метнаха въжето от любовна мъка.
29.
292
20.03.2024 18:39:51
0
6
Корекция към 28. 500 00 хиляди да се чете 500 000.
28.
292
20.03.2024 18:37:56
12
24
Франсетата първо да отменят цензурата върху "Ало-ало", че после да ходят и да се правят на военна сила. Да си спомнят и как един техен наперен петел влезе в Русия с 500 00 хиляди войска, пък едва се измъкна с 20 хиляди оцелели, и да не се връзват на сегашния. Който всъщност е кокошка.
27.
*********
20.03.2024 18:30:20
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
1
20.03.2024 18:28:01
22
12
ЧУЖДЕСТРАННИЯ ЛЕГИОН ЩЕ РАЗПЕРДАШИ ВАТЕНКИТЕ АМА ЕЛАТЕ НА ЕКЕК НЕ ДА ПУСКАТЕ БОМБИ БЪЗЛЬОВЦИ В БЕЛГОРОД ЛЕГИОН СВОБОДА РОССИИ ПРЕВЗЕ И РАЗКАТА МАЙКАТА ОРКИ 27 ПЛЕНЕНИ 1 ОФИЦЕР И 7 ТАНКА
25.
!!!!!!!!!!!!
20.03.2024 18:16:53
7
26
За френските педали разбрахме. Бог да ги прости. Ами нашите, тези по форумите, най гнусните, кога ше пратите, че да наторят укропската земя !
24.
Дааааа
20.03.2024 18:14:13
6
24
Главнокомандващ френските войски е на Макрон жена му, дъртия трвестит
23.
Омбре
20.03.2024 18:12:28
3
21
Те френските войници не са французи, какво им пука.
22.
до русоРОБИТЕ тук номер 14
20.03.2024 18:03:58
32
22
Какво ще започниш ве мишка оакана...две години минаха и сте до кривата круша,една Авдеевка едва превзехте голяма колкото Карнобат,тъпан.
21.
До 19
20.03.2024 17:56:00
6
13
Абе не знам Господ дали му даде здраве, но със сигурност му даде здрава баба!!
20.
Франция се готви за Олимпийски игри
20.03.2024 17:47:11
5
9
Французите се подготвят за Олимпиадата, като изпращат 300 000 презерватива на града домакин. Това лято спортисти от цял свят ще се спуснат в олимпийското село за Олимпийските игри в Париж през 2024 г. Лоран Мишо, който отговаря за Олимпийските и Параолимпийските игри, каза, че ще има 300 000 презерватива за спортисти, живеещи в селото - това е достатъчно, за да може всеки спортист да прави секс 21 пъти.
19.
кольхоз
20.03.2024 17:44:30
41
21
Господ да дава здраве на френския народ и президента Макрон!!! Единствение мъж с топки и глас на разума в ЕС!!!
18.
Пърхотливият мИкрончо
20.03.2024 17:41:35
11
36
Абе то Френски , Френски , ама накрая излезе , че май само униформите им са Френски на тия войници . Щото казват били родом от Сенегал , Мароко , Алжир , Тунис ...
Самите те са жертва на Колонизаторска Франция , ама иначе ще ходят да мрът за свободата на Нам Койси ( в случая Украйна ) . Боже , боже ... Като отказа да си вземеш грешните , да беше си прибрал поне пък СМЕШНИТЕ !
17.
КадирТопуз с парафинИтопчета:
20.03.2024 17:40:47
12
13
Франсета изчакайте да освободим нацяло руцката армия, после бг русоробите и тогава идвайте!
16.
Фейк е тази "новина "
20.03.2024 17:40:35
5
17
Не се превъзбуждайте,Дебили.
15.
Хиииии Хи
20.03.2024 17:34:01
12
32
2000 проститутки френски, за да развличат войниците. Кан кан ще им танцуват, по жартиери
14.
паткан
20.03.2024 17:32:05
13
31
Правилно.
Аз дори ги бих започнал още преди да са дошли в усрайна.
Но Путин е много търпелив.
13.
Готови сааааа
20.03.2024 17:29:58
11
29
Сложили пухените сутиени, розовите прашки, с презервативи на глава, кочани в гъза франсетата отиват на война
12.
Смяяяях..
20.03.2024 17:26:51
17
40
Войната е за мъже бе, не за френски и НАТОвски сифилистични проститутки джендъри
11.
Макарон
20.03.2024 17:25:39
8
21
Задния ни двор още ще почервенее и подуе,нямаме толко вазелин
10.
до 8
20.03.2024 17:23:59
2
8
Бурятите са българско племе.
9.
до 6
20.03.2024 17:22:03
0
12
Haщи произлиза от гащи.
8.
Най-много
20.03.2024 17:20:33
13
31
руснаците да бастисат целият "Чуждестранен легион" !
Без друго преди няколко години френски политици обявиха, че този легион е излишна финансова тежест, т.е. че смисълът на съществуването му е изчерпан!
Но така пък казусът става още по-заплетен - излиза, че Русия се бие не с Украйна , а с Франция, защото официално тези войски не са на НАТО!
Но като се има предвид, че и Русия се бие предимно с чеченци и буряти на фронта, иди разбери кой с кого е във война !?
Май накрая Путин ще излезе прав, че това не е война ,а СВО ! Някакви хора се бият за нещо, а цивилните си патят от това !
7.
ХХ
20.03.2024 17:20:09
15
11
Френската дума бистро произлиза от руската бьicтро.....
6.
*********
20.03.2024 17:19:42
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Мадараша
20.03.2024 17:18:07
35
18
Глупости. Топ приоритет са им детските градини и жилищни блокове. После са децата. Чак на трето място са багетите
4.
Бат Ради да ви обади
20.03.2024 17:17:49
38
22
Блядовете нема да ги бъди и нащи руски кавали също
3.
д-р Путин
20.03.2024 17:13:59
32
55
ЕС И НАТО са циреите на земното кълбо,а САЩ е тумора.Скоро ще излекувам планетата споко.
2.
ХааааХа
20.03.2024 17:11:36
24
63
Френските педали ще ги скъсат от шибинг ! Такива педерунгелчета са тези франсета, че меките им китки ще висят по дърветата. Двама наши селянина преди години спукаха от бой цял взвод от най елитните и " командоси " за това , че кацнаха в нивите им, те на война с руснаците тръгнали. Цяло НАТО педалско са такива
1.
ХХ
20.03.2024 17:11:08
21
42
Ахмат сила! Мачкай Владимире!
Тука у бг е спокойно,поне в тази медия тука държим фронта и буквичка не сме написали за войната и евакуацията в Белгород.
Мачкай Владимире,така и така изби милиони натовци,положи и тези 2 000 французи и мятай марсианците.
Ние тука ще напишем някой и друг коментар към статията иииииии ши мълчим за руските освободители освобождаващи Русия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори