×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тя е Мис Силикон и обича шума на парите, ето каква е цената й


16 Март 2024, Събота, 18:00 ч.
Автор: Флагман.бг

На Карина Атанасова й отесняло у нас, разкри какво не би простила

Карина Атанасова, която спечели титлата "Мис Силикон" 2023 разкри пред "Телеграф" каква е цаната, за да живее добре цял месец. "10-15, абе да ги закръглим на 20 хиляди", отсече силиконката. В Тик Ток профилът на "Телеграф" тунингованата миска сподели, че в България вече и е отесняло и мечтае да покори голямата сцена.ю

"Карина Атанасова, отскоро мечтае за голямата сцена, тъй като вече българската сцена ми стана малка!", каза самата тя. Брюнетката, с една дума издаде каква е причината за раздялата й с бившия й приятел . "Изневери ми, аз категорично не бих простила такова нещо...", заяви Карина.

Атанасова се описа като импулсивна, скандална и красива. Иска мъж, който да се грижи за нея, да я обича и да живее в охолство, без скромности.

@telegraph.bg Вижте с колко пари се оправя една силиконка на месец в новото ни видео и за какво мечтае Карина Атанасова #fyp #foryoupage #friday #highlife #march #media #news #telegraphbg @Kalina Atanasova ♬ original sound - telegraph.bg

В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
15
Коментара по темата
15.
До 10
17.03.2024 15:43:14
1
0
аве мойто момче ти ли подобряваш живота на хората. Факта че се скъсваш да обиждаш означава че съм ти казал истината от която много те боли ;) Търсели формули - науката се спонсорира от организации и хора с пари. Каквото те кажат - това ти го представят като научно вярно. Затова и пред 10-15 години теориите се сменят. Днес едно е полезно след 10 години се оказва че е вредно.

Човека истина дето седнал да говори за някоя която уж не го интересува. Нещо кво не може да си я позволиш ли? Тайно точим лиги и понеже нямаме нито пари нито нищо що да не се направим че не ни интересува. Айде ходи се прави на умен пред някоя очилата в библиотеката може да ти върже. Поредния смешник дето е наемен работник и кълве кодове в несвяст и си мисли че е голяма работа. Ти си един лесно заменим работник какъвто е и работника във фабрика или чистач. Просто заплатата ви е по голяма - пак си с господар и зависещ.

Смешен си и си жалък ако си мислиш че твоята работа е много сериозна и велика. Айде да видим ако ти с твоята "престижна" работа спреш да работиш или магалите от чистота спрат да събират боклука - кое ще се отрази повече на хората?

А чалгаря си единствено ти - само че си мислиш че си някакъв много елитарен понеже дрънкаш за формули и хелоу уорълд - а тайно си мечтаеш точно ти за члагарки ама те не ти обръщат внимание. Така че марш при сухите "ентелегнетни" жени дето ще те занимават с по 3 часа разговори за тъпи теории и в леглото ще са като формула - скучни и предвидими.
14.
Пуста мотика 8-ми номер
17.03.2024 12:06:24
0
0
И бюджет от 1.59 лв./ден
13.
Сотир Пъндев
17.03.2024 11:08:14
1
1
Ма туй прилича на циганин, от мъжки пол. Егати патъра.
12.
Хаха… щом има цена
17.03.2024 09:35:10
2
3
Значи е лесно достъпна за всеки.
Недейте да ми я хвалите после!
До дебилите #8 и 4 не знам какви сте- мъже или жени, ама съм сигурен, че ако платя на някой манга 20лв и на вас ви хвърля едни 500-1000лв и мангала ще ви оправи за 1ч. Щом вашите идоли имат цени, то тогава и вие се продавате, без значение кой ви е купувача.
11.
Боби Коня
17.03.2024 08:56:40
1
8
20 к. месечно за тоз курусмук ли ве???
Нещо се е объркало туй девойче. За миндил, който най-вероятно ще се търбуши и с други, 20 хилки хахахаха. Ама и си вярва разпоретината
10.
До 8
17.03.2024 08:02:15
4
7
Ти наистина си зомбиран чалгар.
Всичко това, което си го писал е измислено от хора, които са много над вашето чалгарско ниво. Точно науката и желанието да подобрят живота на хората , хората са измислили пластичната хирургия и продължават да търсят формулата за вечната младост, айде ве отворен г@З, айде измисли "вечната" младост, ама силите ще ти стигнат до следващата доза "бело" и да замърсиш околостта със спринцовките си. Много си далеч от истината тъпан, много. Вземи си "коЗчето" и бягай във "вълшебната" реаллност в бърлогата си в карабайр.
Твоят идеалза живот е "бързо живей, бързо умри". Давай "белото" не прощава...Тоз твой силикон идол те води точно натам.. там те чакат братята ти дилъри на бело и фалшиво щастие, бързо ще стигнеш дъното... бързо, ама вече го копаеш.
9.
XX
17.03.2024 07:33:00
1
12
Тази джукеста маймуна може само да лапа чурки и мъдурки.
8.
До 6
17.03.2024 00:10:36
15
3
о даа любимата опорка на глупаците като теб. Гледам примерно Глория / Галена / Преслава и другите там елитни..."певици" са все сбръчкани и никои не им се натиска :) Пластичната хирургия напредва няма какво да се сбръчка и сега има жени на 50 изглеждат по добре от разни на 30 :) По скоро ще се сбръчкаш ти и няма да ти става понеже ако до 40-50 не си направил яките пари и не си "излъгал" някоя ще духаш супата.

Жените стават все по меркантилни. Най много да свършиш с някоя невзрачна трътлеста жена дето ще те ревнува и ще те направи да си говориш сам. Ма пък може да е умна да си говорите за програмиране и формули нищо че ще е с целулит и наднормано тегло. Все пак удоволствието от това да откриете нова теория или нов код е по яко от оргазма и красивото женско тяло :)

Имам изненада обаче сладур - те и художниците са прекарали десетилетия в трупане на опит и сега кво стана - оп АЙ-то им взе хляба. Та и ти с твоето хелоу уорълд и формули ще си един от прецаканите. Да ти кажа ли коя работа ай-то няма да вземе. Работата на тая - понеже каквито и роботи и машинки да правите човек винаги ще иска да чука човек. Така че ако си програмистче вземи тръгни по жени докато имаш кинти че после само левислава или някой робот ;) Аре успех тъпан ;)
7.
Наблюдател
16.03.2024 21:41:24
3
16
Мяза на траверс.
6.
До 4
16.03.2024 21:08:09
2
24
Така е, още някоя и друга годинка докато се сбръчка и ще е като една комшийка на едно аверче, всяка вечер през стената чува "лапай, м@м@ ти мръсна, платил съм си"....
Та това ли е най-важното ... какъв таралясник кара и колко са и мушнали между силиконите в чалга свърталището... Да ви имам идеалите. Така е, по-лесно е да налееш силикон, отколкото да измислиш някоя математическа формула, да подобриш живота в територията... трябва да се мисля, понякога и години, но удоволствието от "Еврика" или "Hello world" е много повече от материалния ви силикон и бръмчалката ви. Защото за да се хвалите, че сте си купили тея дрънкулки, някой ги е измислил и сигурно никога няма да стигнете това ниво на знания, защото сте се призимили до животински страсти и желания. Дано дълго я ползвате тази "кола" и силикон... Тъпан.
5.
до 4
16.03.2024 20:10:55
23
5
Добре го каза......хахаха...!!!...Много точно...!!!
4.
До 1 и другите паляци
16.03.2024 19:50:11
40
3
а ти караш ли кола като нейната ? Не нали. Дават и още как което много ти бърка отзад нали? Дали колата и е дадена за временно ползване няма значение - има значение че на теб такава кола никой никога няма да ти даде. Пък ти си я нареждай тука и карай на ръчни и на истински женки със стрии целулит и виснали цици. Ма нищо де поне мусака могат да правят ;)
3.
Да
16.03.2024 19:20:18
2
26
Добре е да има и такива същества! Така родителите ще дават пример на дъщерите си какво НЕ трябва да са! А на синовете си ще казват какви жени НЕ трябва да си избират! В днешно време приказките за деца трябва да са много актуални! Сливи за смет например! За принцът просяк който си избира жена и как го прави! Най-малкото е, че тези пластмасови барбита са обект на завист и подражание от много момичета и родителите им са съгласни: да до вземат богат мъж, да родят няколко деца и да си осигурят висок стандарт! Само че: децата растат, времето минава и приказката свършва! После идва тъжния момент за равносметка! Обикновено е късно!
2.
Въхх
16.03.2024 18:49:22
2
32
Тая е като ромб в главата, прилича на 45 годишна изтормозена жена, откъде черпят такова самочувствие тези мандрили не знам.
1.
Пишман бизнесмен
16.03.2024 18:36:06
2
28
Хахахаха, кой балък ще ти дава 20 бона на месец ахахахахях, колко трябва да я пълниш със семе за тия пари, и в онлифенс няма да изкара толкоз
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори