×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Руснаците се отправят към избирателните секции, в момент, когато Путин е всемогъщ


Руснаците се отправят към избирателните секции, в момент, когато Путин е всемогъщ
Путин няма конкуренти – той е на съвсем различно равнище
15 Март 2024, Петък, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Путин вдигна Русия на крака и ще победим Запада и Украйна, смятат руснаците

В Русия, която е във война, има само един истински кандидат и само един победител: Владимир Путин. Докато руснаците гласуват на изборите на 15-17 март, популярността на 71-годишния бивш подполковник от КГБ е голяма на фона на силната подкрепа за войната в Украйна.

"Подкрепям Путин и, разбира се, ще гласувам за него", каза 46-годишната Людмила Петрова, която търсеше да купи фалшиви китайски маратонки "Ню балънс" в южната част на Москва на един от най-големите пазари на едро в Русия.

"Путин вдигна Русия на крака. И Русия ще победи Запада и Украйна. Не можете да победите Русия – никога", каза Петрова и запита: "Напълно ли сте полудели на Запад? Какво общо имате с Украйна?"

Западът гледа на Путин като на автократ, военнопрестъпник, убиец и дори, както заяви президентът на САЩ Джо Байдън миналия месец, "луд кучи син", който според американски официални представители е поробил Русия (превръщайки я) в корумпирана диктатура, която води до стратегическа разруха.

Но в Русия войната помогна на Путин да затегне своята хватка върху властта и да повиши популярността си сред руснаците, сочат социологически проучвания и разговори с високопоставени руски източници.

"Не се съмнявайте: това е пожизнена работа", каза влиятелен руснак, запознат с начина на мислене по върховете на властта в Кремъл. Той говори пред Ройтерс при условие за анонимност, защото изразява мнение по политически въпроси.

"Путин няма конкуренти – той е на съвсем различно равнище. Западът направи много сериозна грешка, като помогна за сплотяването на голяма част от руския елит и руското население около Путин със своите санкции и очернянето на Русия", каза източникът.

Друг високопоставен руски източник заяви, че лидерският пост на Путин не е въпрос на политика, а на неговото здравословно състояние, което изглежда стабилно. Той няма явен наследник.

Путин заповяда пълномащабно нахлуване в Украйна през февруари 2022 г. след осемгодишен конфликт в Източна Украйна между силите на Киев, от една страна, и проруските украинци и руските проксита, от друга.

Десетки хиляди войници бяха убити, а много повече са ранени и от двете страни, хиляди мирни украинци са мъртви, а икономиката и инфраструктурата на Украйна претърпяха щети на стойност стотици милиарди долари.

Западът, който твърди, че Путин е заплаха, далеч надхвърляща границите на бившия Съветски съюз, е доставил на Украйна помощи за стотици милиарди долари, оръжия и разузнавателна информация на най-високо ниво. Западните лидери обвиняват Путин, че води брутална война в имперски стил, която цели да възстанови глобалната мощ на Русия.

ВОЙНА СЪС ЗАПАДА

Путин представя войната като част от екзистенциална битка със залязващия и упадъчен Запад, който според него е унизил Русия след падането на Берлинската стена през 1989 г., посягайки на територията, която Путин смята за сфера на влияние на Москва, включително на Украйна.

Това се харесва на много руснаци, които се отнасят с подозрение към политиката и намеренията на Запада, ако не към неговите потребителски стоки. Висши служители в Кремъл, някои от които носят горнища с надпис "Отборът на Путин", открито говорят за война с НАТО.

Рейтингът на одобрение на Путин в момента е 86 процента, при 71 процента малко преди нахлуването в Украйна, според Център "Левада", уважавана руска социологическа агенция. Рейтингът на Путин беше скочил и по време на войната с Грузия през 2008 г. и при анексирането на Крим от Украйна през 2014 година.

Руската телевизия и обиграни социални медии представят Путин като силен патриот и осмиват западни лидери от рода на Байдън като слаби, глуповати и лъжливи.

"За много руснаци, които отчасти са вдъхновени от пропагандата, но най-вече от собствените си вътрешни убеждения, Русия е във вековна борба със Запада – и това, което се случва в момента, е епизод от тази борба", каза пред Ройтерс Алексей Левинсон, ръководител на социокултурните допитвания в "Левада".

"Тези, които изразяват такива чувства в нашите проучвания, смятат, че по някакъв начин и те участват в тази борба със Запада. Те са като футболни запалянковци, които си представят, че са участници във футболния мач", добави той.

Макар че някои представители на руския елит са скептично настроени, че ще бъде търсена съдебна отговорност за войната, те нямат какво да спечелят и имат много да загубят, ако се противопоставят на Кремъл – както показа през 2023 г. неуспешният бунт на Евгений Пригожин, лидер на наемническата група "Вагнер". Самолетът на Пригожин се разби на 25 август, два месеца след деня, в който избухна бунтът.

Путин не оставя нищо на случайността. След пълномащабното нахлуване властите потъпкват всяка проява на несъгласие. Стотици бяха арестувани за това, че са изразили мнението си, а протестите са забранени.

Държавните медии, които господстват в руския ефир, са непоколебимо верни на Путин. Задачата на тримата съперничещи си кандидати е да загубят. Никой от тях няма рейтинг на одобрение, който да надхвърля 6 процента.

Представител на избирателната комисия каза на Борис Надеждин, антивоенно настроеният кандидат, който не беше допуснат до участие в изборите, въпреки че събра десетки хиляди подписи, за да се регистрира, че трябва да се съсредоточи върху своите собствени недостатъци, а не да се оплаква.

Основната грижа на Кремъл е да осигури висока избирателна активност. Някои ръководители на държавни компании са наредили на служителите си да гласуват – и да представят снимки на своите бюлетини, съобщиха шест източника за Ройтерс. Дори банкоматите напомнят на руснаците, че трябва да гласуват.

Лидерите на раздробената руска опозиция са или в чужбина, или в затвора, или мълчат, или са мъртви.

Алексей Навални, най-изтъкнатият опозиционен лидер в Русия, почина на 16 февруари в арктическата наказателна колония "Полярен вълк", съобщиха затворническите власти. Вдовицата му Юлия призова руснаците да се явят в избирателните секции на 17 март по обяд, за да демонстрират противопоставянето си.

Навални беше определил Русия на Путин като неустойчива престъпна държава, управлявана от крадци, подмазвачи и шпиони, които мислят само за пари. Той отдавна прогнозира, че Русия може да бъде изправена пред големи политически сътресения, включително революция.

Запитан дали Путин е силен или слаб, Леонид Волков, един от близките сътрудници на Навални, каза: "Динозаврите са били много силни преди да изчезнат".

Малко след като говори пред Ройтерс във Вилнюс, Волков съобщи, че е бил удрян с чук при нападение, за което Литва обвинява Русия. Кремъл отказа да коментира инцидента.

В съдебната заба, където миналия месец беше осъден на 2 и половина години затвор за "дискредитиране на въоръжените сили", руският ветеран Олег Орлов сравни Русия на Путин с герой от роман на Франц Кафка или Владимир Сорокин.

"Тези, които вкараха страната ни в пропастта, в която се намира сега, представляват старото, разнебитеното, оживялото", каза Орлов.

"Те нямат усещане за бъдещето – само фалшиви образи от миналото, само миражи на "имперското величие". И те дърпат Русия назад, обратно в антиутопията", добави той.

КРЪВ И СЪКРОВИЩЕ

Войната коства живота на хиляди руснаци, армията и службите за сигурност на Русия не успяха да постигнат кратка победоносна война, а мобилизацията през 2022 г. изплаши части от населението.

Но западните санкции досега не успяха да потопят руската икономика, а Путин успя да привлече на служба по договор стотици хиляди руски войници и рязко наклони Русия към суперсилата Китай.

Фокусираната върху войната икономика на Русия е нараснала с 3,6 процента през миналата година и реалните заплати са се е увеличили със 7,8 процента, но е изправена пред недостиг на работна ръка, липса на инвестиции и намаляване на населението, сочат данните.

Путин вярва, че има по-голяма издържливост да остане в Украйна, отколкото САЩ, и, че може да задържи Русия в битката в продължение на още много години според три руски източника.

"Войната не е непременно лоша за една икономика в краткосрочен план", каза руски източник, пожелал анонимност. "Путин може да продължи да се сражава толкова дълго, колкото иска", добави той.

(БТА)




Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 3
25
Коментара по темата
25.
888
19.03.2024 23:50:47
0
1
Изправил ги е на крака,само за да ги надупи по добре. Някой тук в коментарите получават оргазъм,като чуят за разии и путлер,обясняват колко било хорошо там. Може да погледнат реални неща снимани от реални хора без газ в дървени бараки и това са цели градове и села.А путлерските обещания са все едни и същи 25г.или "еще малко подождите и все будет хорошо"
24.
до 20 и 21
17.03.2024 04:20:11
17
3
Ми що не емигрирате в Русия бе ,друзя.....
Ма си натискате парцалите в скапаната България....а....??? да ви се чуди човек...???
Там всичко е пълно и равно и текат реки от масло и мед.....
23.
777
16.03.2024 21:40:15
3
12
Трябва да спечели Путин!!!
22.
до 1
16.03.2024 16:01:44
13
4
ти го изяде вече утре си на дравника мразь путинска)
21.
до 18
16.03.2024 12:05:23
5
19
Русия:
- лечение деца до 7 г. - безплатно
- лечение онкоболни - безплатно
- основни прегледи възрастни - безплатни
- за ученици - учебници, книги - безплатни
- спорт в държавни школи - безплатен
- държавна занималня - безплатна
- горива А95Н - 1,07 лв. Дизел - 1,26 лв
- вода - 50 стотинки/ кубик
- ток - 5 стотинки/ киловат

България:
- лечение деца до 7 г. - от 50 лв. до ....
- лечение онкоболни - от 100 лв. до...
- основни прегледи възрастни - от 50 лв. до...
- за ученици - учебници, книги - от 100 лв. до...
- спорт в държавни школи - от 50 лв. до...
- държавна занималня - от 50 лв. до...
- горива А95Н - 2,70 лв. Дизел - 2,90 лв
- вода - 5 лв. / кубик
- ток - 25 стотинки/ киловат
20.
до 18
16.03.2024 11:52:06
4
13
Я сметни като платиш на детето занималнята 40 лв., храната 50 лв., учебниците 100 лв., лекарствата 50 лв. и прегледа? А на възрастния лекарствата 50 лв.? А детето ако спортува 60 лв месечно? А ток 200 лв и вода 50 лв?
Само дотук за тези разходи отиват 600 лв.
А има и още много други разходи и услуги, които там са много по-евтини.

Виж цените на горивата им за 15.03.2024 г
А95Н - 1,07 лв.
Дизел - 1,26 лв.
Газ - 0,60 лв.
19.
до 18
16.03.2024 11:42:26
5
14
Пич, те най-важните неща са им безплатни и евтини.

- Лекарствата на онкоболните в Русия са безплатни
- Прегледите на онкоболните са безплатни
- Децата до 7 год имат безплатни прегледи и лечение.
- Учениците не заплащат книги и учебници.
- Държавната ученическа занималня е безплатна.
- Спортът в държавните школи е безплатен.
- Ток, вода са им доста евтини.

A като правиш сравнения, защо не включиш семействата на участниците от втората световна война, че всеки месец са взимали премии.
18.
Защо никой не емигрира в русия
16.03.2024 11:20:41
9
6
Безпредметно е да сравняваме доходите в Русия с тези в развитите държави на запад. Затова нека ги сравним с българските. Минималната пенсия в Русия се изчислява на регионален принцип - по-висока е в регионите с по-висок стандарт на живот и е по-ниска в по-бедните провинции.



Така например в Москва, където възрастните хора получават най-много в сравнение с останалите руснаци, от 1 януари 2024 г. минималната пенсия става 24 500 рубли. По сегашния курс на московските пари това прави 474,25 лева. Това означава, че дори и в богатата Москва пенсионерите получават по-малко, отколкото тези в България.



От 1 юли тази година минималната пенсия в България стана 523,04 лева, а от 1 юли 2024 г. ще е 580,57 лв. Но тук сравняваме минималната пенсия у нас с минималната пенсия в Москва и то след като в нея са включени всички допълнителни надбавки.




Български левове, пари
Източник: Zonanews
Какво обаче се случва, ако сравним с парите на възрастните хора в другите региони на Руската федерация? Всъщност се случва ето това: Минимална пенсия в Московска област (Подмосковието) - 18 000 рубли или 348.43 лева. Минимална пенсия в Санкт Петербург - 14 037 рубли или 269.56 лева. Минимална пенсия в Ленинградска област - 13775 или 264.52 лева. Минимална пенсия в Удмуртия, Татарстан и други - до 12 000 рубли или 230.44 лева.



Това е за парите за възрастните, но как стоят нещата с минималната заплата в Русия? Държавната дума прие решение, с което средно за страната минималното възнаграждение средно за страната се увеличава с 3000 рубли от 1 януари и става 19 242 рубли. Въпросната сума е равна точно на 369.51 лева.



В България минималната заплата от същата дата става 933 лева, което означава, че руснаците, работещи на подоходния минимум получават над 2,5 пъти по-малко, от хората на МРЗ у нас. При минималните заплати в Русия важи същата особеност както при пенсиите. Размерът им не трябва да е под федералния минимум, но може да бъде по-висок в райони с неблагоприятни условия на труд или други фактори.
17.
ХХ
16.03.2024 10:03:33
6
10
Ми руснаците са по-умни от туземните евроатлантици, дето гласуваха за Киро седмици след като последният заяви, че не го интересува Конституцията.
16.
15
16.03.2024 09:48:21
14
6
Доброволческите формирования на руснаците в състава на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) трети ден продължават нападенията си срещу граничните райони на Русия и водят тежки боеве с войските на Москва. В операцията участват легионът "Свобода на Русия“, "Руският доброволчески корпус“ и "Сибирският батальон“, уточнява вестник BILD
Руските "пропагандисти“ твърдят, че най-тежка е ситуацията в района на град Грайворон, който се намира близо до украинската граница. Доброволците са успели да прехвърлят части в зоната на бойните действия до село Козинка с хеликоптер
Руските Z-блогъри на свой ред отбелязват, че на границата се водят "истински общовойскови битки“, а на страната на ВСУ се бият "добре обучени войски“. В друго съобщение се казва, че "противникът нанася удари с всички видове оръжия: артилерия, РСЗО и дронове“
В същото време в социалните мрежи се появяват видеозаписи, на които цивилни в райони, граничещи с Украйна, се опитват да се евакуират - на видеозаписите се вижда как автомобили напускат един след друг
15.
15
16.03.2024 07:52:38
20
8
Китай преди седмица придвижи войски към граница проссия и смени имена Далечния изток проссия рабсея градове с китайски в географски карти и учебници в Китай чака да почне разпад кочина и да вземат Сибир и без това в Китай учебници пише Сибир е временно завзета територия
14.
Защо
16.03.2024 07:39:45
11
19
Ще гласуват руснаците за Путин , ще ви стане ясно само като изгледате един клип в Ютуб . Напишете Мегастроек Иркутской област , а такива клипове има и за другите области , но само този вие достатъчен да разберете , че Русия ще се превърне държава самодостатъчна за себе си , и с моралните цености който се налагат в обществото , ще бъде Велика както е казала баба Ванга .
13.
Хахахахахахах
16.03.2024 06:54:12
16
13
Много е могъщ гювендия на Ердоган и васал на Китай дето му прибира неофициално половин сибир източват и теовят бакал изсякоха сума ри гоеи из сибир давал им ги на концесия за 40 долара на декар на година а гледайте руски блогъри от далечнияя изток и приморския край у тубата реват на умряло. Ма те русафилете и подлогите руски не знаят и обичат евро и доларе.
Кво стана с Армения не ще вече да другарува с орките що ли?
12.
Rtf
16.03.2024 06:43:51
11
8
Бай Димо Шунката при обучението си в школата на КГБ е изгонен за груби нарушения .
Лапал на ватенките суджука и им правил усни упражнения.
На другия полюс са Сорос, розовите комундели, слугите на посолството , Урсула фор дер Лайнен, ултралеви либерали, чалмари, чалгари все измет долна. Българофили в България не останаха!
11.
Румен Кеш Радев
16.03.2024 01:31:29
3
24
Оглеждайки се в огледалото, си представя че е Путин, а е Путю Копринков :)))))
На практика е в основата на БГ Майдана, който издигна надрусени лъжливи шмекери, Като Киро Белото и Асен Тръбата!
Причината бе че по време на Ковид 19, рейтинга на Борисов се вдигна като на Путин, което бе неудобно за Радко Фърфаляка и той се конущиса с Мустафата, Черепа,Баневи и останалите олигарси, за да инспирира "протестите" на платените надрусеняци и бойните бригади на Черепа а и слугите на Цветан Василев, който окрадна милиарди от КТБ...
10.
Най-прав!
16.03.2024 01:09:44
22
5
И в България трябва да има такива избори, в които Бойко да печели 95%. Дори не му трябват 101% като в педерусия или 120% като в северна корея. 95% стигат!
9.
От конспирейшъна до 5....истината
15.03.2024 22:42:59
0
2
.....идиоти...
Туй писмо е до теб ако не си разбрал?
8.
Коспирейшън интелигейшън
15.03.2024 22:36:24
2
7
Интересна договорка между рашънитe,САЩ и ЕС?
Редуциране на кое население е таргета в тази договорка,че не става ясно?
Американското,руското,европейското?
Щото гледам на индийското,китайското и арабското население въобще не им влияе русофилско- русофобския конфликт?
Някак си са имунизирани срещу редуциране?
Ебахти конспирацията!
7.
Празен
15.03.2024 22:34:33
3
1
Тоя пръч,ония пръч или мнението на модератора ми е през уя. няма общо с темата.тъпи пишлемета/чки отдавна съм ги пуснал в канала!МИР
6.
*********
15.03.2024 22:28:03
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
:)
15.03.2024 21:39:50
20
14
истината идиоти е че няма русофили и русофоби, всичко е една голяма пропаганда, истината е някъде другаде. Русия и САЩ си имат собствена договорка, заедно с Европа която е геноцит рещу човечеството, първи епизод беше корона вируса, втори епизод е воината в украйна и палистина. Руснаците са се договорили предварително с Щатите че ще вземат част от украйна, но вие сте толкова тъпи и няма как да го възприемете това. те нарочно ви разделят на русофили и русофоби за да се дъвчите помежду си, но истината е че играят заедно срешу вас. крайната цел е силно редуциране на населението!!!!
4.
Бърнард Шоу
15.03.2024 21:25:04
3
24
Пропагандата не прави хората идиоти, тя разчита на идиоти. Нека преброяването започне!
3.
всеобщо мнение
15.03.2024 21:22:55
26
21
СЛАВА РОССИИ
2.
Манасий
15.03.2024 21:12:36
18
25
И за Хитлер и Германия така се е говорило година-две преди да си тегли куршума
1.
Бай Димо
15.03.2024 21:07:40
33
31
Само западните проститутки и укропитеците си вярват, че може да побетят Русия. Шъ ядат голия банан всички. Включително и нашите русомрази и козяци!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори