×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Делян Пеевски: Очаквам извинение от Кирил Петков, ДПС няма хора в ДАНС


26 Февруари 2024, Понеделник, 19:06 ч.
Автор: Флагман.бг

ДПС има малко хора в регулаторите, казва съпредседателят на партията. До медиите той прати пълния им списък

Днес съпредседателят на ПП Кирил Петков направи внушения в публичното пространство, че ГЕРБ, ДПС и президентът владеят чрез свои кадри регулаторите и другите контролни органи, включително и Висшия съдебен съвет (ВСС), които категорично не отговарят на истината. Той говори за някакви 95%, което освен че е невъзможно, тъй като става дума за независимите регулатори, подвежда хората".

Това се казва в позиция на съпредседателя на ДПС Делян Пеевски, изпратена до медиите.

"Държа да подчертая, че ДПС има малък брой лица, предложени от ПГ на ДПС и подкрепени от НС, и не може да бъдем свързвани с никакви други назначения. А специално по темата на ДАНС - аз не знам колко е щатът на ДАНС, но знам, че ако Кирил Петков казва, че има един представител там, то със сигурност ДПС има нула. И тъй като ние винаги сме заявявали, че прозрачността е гарант за честните и открити отношения с хората, за чието доверие работим, публикуваме пълния списък на излъчените от ДПС достойни представители в регулаторите", допълва Пеевски.

"Надявам се, че допуснатите неточности от страна на г-н Петков се дължат или на некоректно подадена към него информация, или на липсата на такава. Разчитам, че след като се запознае с данните и фактическото положение в регулаторите, колегата Петков ще постъпи мъжки и ще се извини", настоява той.

Ето и списъка, който от ДПС изпратиха с всички предложени от тях и подкрепени от Народното събрание:

Регулатори (име, институция, длъжност):

Петър Чобанов, БНБ, Подуправител на БНБ

Юнал Тасим, Фискален съвет, член

Пламен Киров, Комисия за защита на конкуренцията, член

Ердинч Хайрула, Комисия за регулиране на съобщенията, член

Сабрие Сапунджиева, Комисия за защита от дискриминация, член

ВСС (име,институция,длъжност):

Пламена Цветанова, Висш съдебен съвет, напуснала (мандатът е прекратен)

Стефан Гроздев, Висш съдебен съвет, член на ВСС (съдийска колегия)

Любка Кабзималска, Инспекторат към ВСС, инспектор в Инспектората към ВСС


В категории: Политика


10
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
10
Коментара по темата
10.
Климбо
27.02.2024 13:18:47
0
1
Do 7.Ама може Кирчо да е отдолу,и Шиши да е отгоре,тогава ще усети!
9.
M'glata
27.02.2024 13:17:14
0
1
И аз очаквам извинение от татко ти,че не се е тръснал другаде...
8.
Критик
27.02.2024 09:00:03
0
0
Фарс и комедия, ама скъпи и скучни. Колко ли десетилетия още ще ги излъчват...
7.
Намек
27.02.2024 08:57:40
0
1
Шишко иска и Кирчо да му седне в скута, явно това му е фетиш. Само, че с тая малка п…@ едва ли Кирчо ще усети нещо ама щом на шишо му е мерак, нека пробва.
6.
Muhlqri
27.02.2024 05:32:55
1
1
Да вземе да работи Шиши и останалата сган от жълтите павета, тези които са гласували за политическите субекти от всички партии не са ги изпратили да си приказват по коридорите. ДПС имат техни представители във всички държавни учреждения, защо лъже Шишко ?
В залата едно изказване няма Магнитски, излиза в коридора и пред журналисти изплющи някаква глупост, пръцне два пъти и се завърти обратно.
Киро Тъпиро си е объркал попрището, повече щеше да му подхожда клоун в цирка, шут на посолството.
5.
Асанчо Панса
26.02.2024 22:07:13
2
4
Този път ще се жертвам аз и ще отида да се извиня на многоуважаемия г-н Пеевски.Надявам се и мен да ме почерпи с мазно турско кафе и нямам търпение да се наместя в скута му.
4.
сайт в-к"Капитал"
26.02.2024 21:16:16
2
7
я ся да видим кво пише на охицалния сайт на САЩ посолство:
Делян Пеевски заедно с ИЛКО ЖЕЛЯЗКОВ са в списъка МАГНИТСКИ за схеми с Руски олигарси и карупциони политики в БГ Енегетика,БТК,КТБ ,Булгартабак в ПОЛЗА на МОСКВА

ИЛКО ЖЕЛЯЗКОВ от IIглавноо на ДС (30 год стаж в ДС) до ШЕФ на ДАТО(сега ДАНС)

Делян Пеевски стартира на 23год като служител в НСС-Национална Следствена Служба(технически надзор на Телефони линии-сиреч шпионаж ПОДслушване)
3.
Jepese gepat
26.02.2024 21:12:07
1
5
Kak da nqma ko go kriqt Eurodeputata ot dps i Sa vodu ot DANS
Trqva go izgonqt ot bg
2.
Мазни прасета
26.02.2024 20:40:55
3
10
И еднокнижни тикви управляват БГ колонията чрез US сглобката.
Бог да пази България.
1.
ДАНСинг старс
26.02.2024 20:03:01
1
8
Може и да няма, но със сигурност ДАНС работят за техният интерес. Помните ли как някакъв служител на ДАНС почина близо до сараите на Доган на Отманлий? След това се оказа, че е бил там уж неофициално, а някой му разписал отпуск посмъртно, за да не се лепне петно върху ДАНС. А когато Ричката, Мирчев и Дървото атакува сараите с лодка, помните ли че охраната на Доган беше от дансаджии, които след това бяха освободени и назначени официално към охранителната фирма охраняваща Доган?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори