×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обрат с тялото на Алексей Навални след като обвиниха Владимир Путин в сатанизъм


Обрат с тялото на Алексей Навални след като обвиниха Владимир Путин в сатанизъм
Юлия Навалная твърди, че президентът лично е отговорен за това къде се намира сега Навални и той го е "изтезавал" в смъртта му, както и приживе
24 Февруари 2024, Събота, 20:30 ч.
Автор: Флагман.Бг

Той държи тялото на съпруга ми за заложник и го изтезава, заяви Юлия Навалная - вдовицата на покойния опозиционер

Тялото на руския опозиционен лидер Алексей Навални, който почина внезапно и неочаквано в затвора миналата седмица, е предадено на майка му, написа неговата говорителка Кира Ярмиш в социалната медийна платформа X, цитирана от бТВ.

Ярмиш каза, че не знае дали властите ще позволят погребението да се проведе "по начина, по който семейството иска и по начина, по който Алексей заслужава".

По-рано днес вдовицата на руския опозиционер - Юлия, призова властите в Русия да освободят тялото му, за да бъде погребано. Тя обвини руския президент Владимир Путин, че "изтезава" трупа му и го държи за заложник, предаде Ройтерс, като се позова на 6-минутен неин видеоклип, качен в YouTube.

Юлия Навалная твърди, че президентът лично е отговорен за това къде се намира сега Навални и той го е "изтезавал" в смъртта му, както и приживе, съобщава БТА, цитирана от Нова телевизия. 

"Вече знаехме, че вярата на Путин е фалшива. Но сега я виждаме по-ясно от всякога", заяви Навална, облечена в черно.

Майката на Навални съобщи по-рано през седмицата, че руските власти отказват да освободят тялото му от моргата в отдалечения арктически град Салехард, докато тя не се съгласи да го погребе без публична церемония. Майка му Людмила разкри, че представител на властите ѝ е казал, че трябва да се съгласи с техните искания, тъй като "тялото на Навални вече се разлагало".

Екипът на Навални днес съобщи, че руските власти заплашват да го погребат в отдалечената затворническа колония, където е починал, ако семейството му не се съгласи с техните условия.

Юлия Навалная обвини Владимир Путин в „сатанизъм“, информира пък бТВ.

"Никой истински християнин не би могъл да направи това, което Путин прави сега с тялото на Алексей", добави вдовицата на руския опозиционер.


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
40
Коментара по темата
40.
Според Украйна Навални е станал "добър руснак
26.02.2024 13:53:51
0
1
"Украинската националистка Фарион се забавлява с шега за мъртвия Навални"
https://svpressa.ru/world/news/405683/
Скандалната украинска националистка-русофоб, бивш депутат от Върховната рада Ирина Фарион, се засмя на шега за опозиционния лидер Алексей Навални, който почина в руска колония.
В ефира на един от местните телевизионни канали водещият, обръщайки се към Фарион, заяви, че Навални е станал "добър руснак", защото е починал.
"Г-жо Ирина, Алексей Навални най-накрая стана добър, защото добрият руснак е мъртвия руснак", каза журналистът.
В отговор смеещият се Фарион заяви, че това събитие не трябва да предизвиква никакви негативни емоции в Украйна.
"Още един московчанин отиде в забвение. Чудесно, можеш само да ръкопляскаш", обобщи националистът.
39.
до 38: Убийството на Литвиненко беше англосаксонск
25.02.2024 23:43:05
1
2
Убийството на Литвиненко беше англосаксонска работа.
В изявление на известния френски експерт по сигурността Пол Барил той обяви съществуването на операция Белуга, таен план на западните разузнавателни агенции, насочен към подкопаване авторитета на Русия и нейния лидер.
Барил говори за операция „Белуга“ в скорошно интервю с швейцарския бизнесмен Паскал Наджади (бивш командир на швейцарските военновъздушни сили и инвестиционен банкер), в което той разказва за обстоятелствата около смъртта на Александър Литвиненко през 2006 г.
Ето какво ми каза Наджади:
Според Пол Барил самият Литвиненко е работил за покойния Борис Березовски (избягал руски олигарх, отишъл да живее в Лондон), който според Барил на свой ред е сътрудничил на британската разузнавателна служба МИ6. Литвиненко предаде работодателите си – Березовски и МИ6 – и прибра голяма сума пари, милиони щатски долари, които бяха предназначени за агенти провокатори от клана Березовски", каза Барил. "Единствената цел беше да се дискредитират Путин и Руската федерация в глобален мащаб. Тази операция е организирана от западните разузнавателни служби от Вашингтон и Лондон, а кодовото й име е "Белуга".
Коментарите на Барил заслужават сериозно внимание. Бивш офицер от френската Национална жандармерия, той е наречен "Суперченге" във Франция. Барил е съосновател на френската антитерористична група GIGN и също така е служил в охраната на френския президент.
По-подробно:
"Операция Белуга: Заговор на САЩ и Обединеното кралство за дискредитиране на Путин и дестабилизиране на Руската федерация"
https://cutt.ly/fwNbY6Hq
38.
Опозиционерите в Русия – отвличани, разстрелвани,
25.02.2024 12:06:24
12
2
– отиде си един от най-големите противници на правителството в Москва. Малко преди убийството му Борис Немцов отново отправи сериозна критика към руския президент Владимир Путин. Три часа по-късно бе убит в Москва.

Немцов беше един от основните опозиционери в Русия, но не и първият противник на Путин, който трябваше да плати за своето критично отношение към политиката на правителството с живота си.

Наталия Естемирова

Защитник на човешките права, журналист и адвокат на интересите на чеченците – Естемирова бе отвлечена през юни 2009 г. пред дома си в чеченската столица Грозни и екзекутирана в гориста местност в съседна Ингушетия с няколко изстрела.

50-годишният активист Наталия Естемирова, дъщеря на рускиня и чеченец, документираше сериозни нарушения на човешките права, включително и произволни екзекуции и мъчения, подкрепяше засегнатите семейства и пишеше на регулярна основа за своите разследвания в антиправителствния вестник "Новая газета", за който работеше и убитата чеченска репортерка Анна Политковская.

Станислав Маркелов

Активистът за граждански права Станислав Маркелов бе застрелян през януари 2009 г. в центъра на Москва. С него също така загина и младата репортерка Анастасия Бабурова. Маркелов, наред с другото, си спечели врагове сред руските военни и националисти заради защитата на цивилни жертви на войната в Чечения. Един от най-значимите му случаи бе делото срещу бившия полковник Юрий Буданов, който бе осъден като най-високопоставен офицер от руската армия заради престъпления в Чечения на десет години затвор.

Маркелов също така представляваше и убитата 2006 г. Анна Политковская, след като тя бе арестувана през февруари 2002 г. от руската армия в Чечения.

Анна Политковская

Руската журналистка бе застреляна през октомври 2006 г. на стълбището на сградата на московския си апартамент. Тя стана известна като противник на Владимир Путин и в своите материали критикуваше преди всичко нарушенията на човешките права по време на войната в Чечения. За убийството ѝ пред съда през юни 2014 г. застанаха трима братя от Чечения, чичо ѝ, както и бивш офицер от полицията в Москва.

Стрелецът и един от помагачите му бяха осъдени на доживотен затвор в затворнически лагер, а един заподозрян бе освободен поради липса на доказателства. Кой обаче е поръчал убийството все още не е ясно. Семейството и колегите ѝ от критичния към Кремъл вестник "Новая газета" все още търсят поръчителите на престъплението.

Александър Литвиненко

Бившият служител на КГБ бе отровен през ноември 2006 г. в хотел в Лондон с радиоактивното вещество полоний 210 - много рядък токсин. Остатъци от полоний са били открити и в един бар, предполагаемото място на местопрестъплението. Точно преди да умре в болницата, Литвиненко заяви, че отговорни за смъртта му са функционери от Кремъл и руският президент Владимир Путин.

Литвиненко бе силен критик на Путин. На пресконференция през 1998 г. той акцентира основно върху конспирации за убийства, корупция и некомпетентността на армията в Чечня. Преди смъртта си Литвиненко е разследвал и случая с убитата Анна Политковская. По това време той вече живееше във Великобритания, където бе поискал политическо убежище и от октомври 2006 г. имаше британско гражданство.

Пол Хлебников

Пол (Павел) Хлебников бе главен редактор на руското списание Forbes и бе убит на 9 юли 2004 г. вечерта от засада пред редакцията в североизточна Москва. Когато той е излязал на улицата, извършителите са го гонили няколкостотин метра и са изстреляли няколко куршума в него. Хлебников е започнал кариерата си в Forbes само няколко месеца преди убийството си.

Роденият в Ню Йорк 41-годишен американец привлече веднага вниманието върху себе си и списанието, след като за първи път в съвременната руска история публикува списък на най-богатите руснаци. В книгата си „Кръстникът на Кремъл – Борис Березовски и силата на олигарсите“ Хлебников е описал дейността на различни руски олигарси и информира за тяхното загадъчно забогатяване след разпадането на Съветския съюз.

Сергей Юшенков

Бившият руски министър на информацията и депутат от Думата Сергей Юшенков, един от лидерите на Либералната партия на Русия, беше застрелян през април 2003 г. в Москва. Малко по-рано в руското Министерство на правосъдието беше регистрирана партията "Либерална Русия", в чието ръководство влизат Юшенков и Виктор Похмелкин. При регистрацията лидерите на партията заявили, че са подали няколко съдебни иска срещу Борис Березовски, който имал намерение да участва в изборите, използвайки името на партията.

Юшенков е бил член на Комисията за тайните служби на Думата и особено остро е критикувал дейността на бившата КГБ. През 2002 г. е публикувал филм, в който ФСБ (наследник на КГБ) е била обвинена в участие в серия от бомбени атентати в Москва. При атаките са били убити над 300 души в Москва.
37.
АНГЛИЧАНЦИТЕ убиха Алексей Навални и ето защо
25.02.2024 11:55:59
3
10
✔️"АНГЛИЧАНЦИТЕ убиха Алексей Навални и ето защо"
Д-р Гилбърт Доктороу пред Redacted с Натали Морис
https://youtu.be/sXN1YIcx0fk
✔️По-подробно:
"Смъртта на Алексей Навални: британците го направиха!" Д-р Гилбърт Доктороу
https://cutt.ly/IwBaSpSu
✔️Друго интервю с Д-р Гилбърт Доктороу: "Провал на британската ракета Trident: Нов срам за Кралския флот"
https://youtu.be/voklQJr2X0c&t=212
✔️ "Най-странната част от историята на Навални е, когато той се отрови и от нищото се появи мистериозна британска гражданка – Мария Певчих. Никой не знаеше коя е тя. Тя събра бутилките с вода, за които се твърди, че съдържат новичок, и ги занесе в Германия. Стана ясно, че през цялото време тя тайно ръководи разследващия отдел на организацията на Навални.
Смешното е, че… никой не знаеше за нея преди отравянето да се случи. И оттам нататък нещата за Алексей се влошиха. Кома, бавно възстановяване, арест, затвор и смърт.
Около англичани, никога не се отпускайте"
https://twitter.com/RWApodcast/status/1758475537062801710
36.
Иван Вазов
25.02.2024 10:03:54
2
17
Докъде стигнахме.Навремето всички се стремяхме към демокрация и бяхме преследвани за това.Днес сме преследвани за това,че не искаме повече "такава "демокрация,за която ни убеждават ,че тя е истинската и ние сме длъжни да я приемем.
35.
До всички почитатели
25.02.2024 09:59:50
5
20
на колективния западен либерален рай ,и консуматорски демократичен модел,с неограничени права и изключително право на содомия ,педерастия ,и вакханалия.Всички предатели като този екземпляр ще получат заслужена награда.Който дръзне ,да се заиграва с Русия и с нейния суверенитет,който се опита да я омаловажи като фактор,не го чака нищо розово и нищо евро-гейско,още по-малко атлантическо.Ще бъде "уважен" строго и много справедливо.
34.
Зеленката
25.02.2024 09:53:52
3
9
Го е гощавал с кока И ннн Навалнию,оню е предозил ,разходил се е по хладна нощна доба,и ей го на-умре...Кукавица ще му запеят,големи мъж,големи герой бре,само не е голем кат Марко Кралевича,дето ние си го знаем Крали Марко!Навалниню само с един друг големи мъж можем го сравним -с поп Кръстию
33.
Акакум Захов
25.02.2024 07:40:07
15
42
Втръснахте на всички с агента на Ми6, Навални !
Хванаха го.
Осъдиха го.
Не издържа и умря преди да го разменят за руски агент в немски затвор.
Все едно да тъгувам за съдбата на агента на ЦРУ, Кирил Петков ако един ден го настигне възмездие.

Да се продадеш и да служиш на чужда държава и интереси е осъзнат и доброволен избор на всеки агент.
И този избор има последствия.
32.
Бургаски
25.02.2024 05:43:53
3
5
Млякото и Руснака му е...а мамата
31.
Сталинисти
25.02.2024 03:34:19
17
15
Няма човек-няма проблем. "Те нямат интерес", всичко се слечва просто така! Колкото обективно изясниха самолетната катастрофа с Лех Качински и убийствата на Немцов, с Березовски, с Политковска, толкова ще се постараят и с Навални.
30.
няма официална причина за смъртта
25.02.2024 00:40:03
14
32
Досега няма посочена официална причина за смъртта.
Споменава се, че се чакат резултатите от химически ескпертизи.
Разбира се е напълно възможно Навални да е получил инфаркт в резултат Ковид инжекции. Имаше вече съобщение от полски туитър акаунт, за четирите ваксини Pfizer на Навални:
https://twitter.com/DiabolRokita/status/1759297879292694569/photo/2
Да напомним, че Великобритания отчете 1 млн извънредни смъртни случаи заради прилагане на експериментални ковид инжекции, https://cutt.ly/iwBMBj9S
"Информатор от Нова Зеландия разкрива, че повече от 20% от приели инжекция с Pfizer, са починали"
https://cutt.ly/HwNqfFgW
Все пак смъртта на Навални идва точно в началото на конференцията по сигурността в Мюнхен, където съпругата му вече е готова с реч и точно след интервюто на Тъкър Карлсън с Путин.
Затова винаги има възможност той да е получил сърдечен удар от агенти на ЦРУ като някаква операция с фалшив флаг. Това е изпитано оръжие на ЦРУ, има доказателства за електромагнитно оръжие на ЦРУ за предизвикване на сърдечен удар:
https://youtu.be/BSEnurBApdM
29.
XX
25.02.2024 00:34:59
10
32
Още едно доказателство, че евроатлантиците са ненормални!
28.
007
25.02.2024 00:14:59
11
37
Прочетох,че майката на Навални критикува Юлия.Казва,че тя не му е жена.Била повлияла да се прибере скоро след отравянето и е подценила опасностите.Прехвърлили са всичко на нейно име(явно,за да не му отнемат имотите) и дори синът им бил сърдит на майка си по този повод.Дали е вярно не знам
27.
Навални
24.02.2024 23:49:53
9
10
Се е заяждал с Хан Соло,и Чубака го уби...!Да,Чубака беше ,могъщия Чубака!!!Дажаба Хатянина го е поръчал през Люк Скайуокър.Навални се опитал като разбрал какво го очаква,да направи фелацио на Дарт Вейдър,обаче не е хванало декиш.И накрая му пратили Чубака,и оня го добил.
26.
Този път
24.02.2024 23:42:47
14
48
Всички псевдо журналисти прекалиха.Уж Путин беше болен,пред умирачка,живее в бункер...Добре,де,можете ли да обясните ,две години ни казвате ,че е болен,че е умрял ,а двойника му прави "чудесии",та можете ли да ни обясните:
Как след като Путин беше толкова болен,сега се оказва ,че е убил Навални (сигурно лично е пътувал до затвора ,за да го убие),тоест ,как един тежко болен според вас човек ,който две години твърдите ,че се крие в бункер,се е заел да извърши убийство?Много тъпо от ваша страна бе ,господа измислени журналисти.Относно боклука Навални ,никой няма да тъжи за него,един предател по-малко!Има още предатели в Русия,и на тях ще им дойде времето,както и на предателите в България!
25.
Xxx до 23
24.02.2024 23:28:27
12
35
И аз чух за Христо Грозев :) То не само в криминалистиката,всеки човек с повече от две мозъчни клетки би си задал този въпрос,кой има интерес от смъртта на Навални.И когато съм питал някой,какъв интерес може да има Путин,са ми отговаряли “абееее,Путин е” :)
24.
Зак
24.02.2024 23:26:39
11
46
Кво на занимавате с Навални ,продадохме блоковете за АЕЦ на цена приблизително 2 милиарда на алчните е безскрупулни украинци сега ще купуваме и строим на цена 10 пъти по висока а няма пари за детска болница и събираме капачки и стотинки за болни ....Ако не почнем да мислим за нас си не за Украина и Русия САЩ и евро джендърите и гащите ще ни вземат след някои година а троловете ще реват за хора като Навални и нашия премиер ще го сравнява с Левски бои докато мърда на та гнида
23.
До 20 Ххх
24.02.2024 22:54:01
15
47
Жена му я "обгрижва" отвсякъде агентът на МИ6 Христо Грозев...
После да не се чудим, защо и как се появи на Мюнхенската конфереция веднага след оповестяване на кончината на Навални.
В криминалистиката първо се разследва Кой има интерес?!?
То и взривяването на Северен поток пак на Путин го приписват, защото явно за САЩ е по-голям дебил от Бай-дън :)))))
Ако не бе страшно е много комична цялата политическа ситуация.
22.
До 9
24.02.2024 22:23:30
3
17
Ми а де,ходи им обясни на малоумните :)
21.
До 18
24.02.2024 22:22:35
25
51
Навални е национален предател!Във всяка държава изменниците се погребват в анонимен гроб!Това,че са позволили на майка му да го прибере си е световен прецедент!
20.
Ххх
24.02.2024 22:18:59
16
43
Майката си прибра Невални,а тази даже не знае :) Майката на Навални също каза,че жена му не го е търсила последните 2 години :) На мен ви е много интересно,как тази жена беше в Берлин два часа след смъртта му и си изглеждаше свежарка :)
19.
Нелегални
24.02.2024 22:18:01
8
42
Защо да не може да почине? Явно не е бил безсмъртен
18.
оффф...
24.02.2024 22:06:47
44
26
Ти представяш ли си, държавен служител да ти казва как да си погребеш собственото дете ? ? ?

И в същото време някакви идиоти в България ВСЕ ОЩЕ да не виждат проблем в тази система
17.
Слава
24.02.2024 22:01:58
34
9
Се казваше една шармута Слава на у роспия. Братя русофили,пореден удар с Хаймарс,отново 60 поразени братушки докато празнуват годишнината от нападението. Слава на окупаторите.
https://youtu.be/3UJ9Z2Yw6Sw?si=_O68d8vg3I0CfvIG
Братя русофили черни дни за у роспийката.
16.
До 15
24.02.2024 21:26:07
9
23
Наздраве
15.
Слава
24.02.2024 21:19:24
39
55
Слава Русия и смърт за джендъри от САЩ и Европа. Целия свят ще е на колене от Русия. Европа е в криза и ще страда. Русия е империя
14.
Тая
24.02.2024 21:09:20
24
51
Продажна мастия не трябва да я пущат повече в Русия .
13.
Ника
24.02.2024 20:41:42
11
46
Ей, тялото отдавна предадено на майка му.
12.
Бай ...
24.02.2024 20:38:24
63
26
Джуджето путлер се страхува от мъртвия Навални.
https://youtu.be/y_FYk-SLUO0?si=iKPEq-UvkUtESPzg
Трусливая бункерная шкура.
11.
Няма как
24.02.2024 20:29:45
59
30
един атеист, какъвто е путлер, да е сатанист или православен или каквото и да е друго свързано с религия и вяра.
Той е хладнокръвен убиец и ще убие още хиляди, тъй като не му пука.
Върнал е тялото, защото вече не може да се открие отровата с която е убит.
Трябваше му седмица.
Просот е!
Каква ти тук вяра......
10.
*********
24.02.2024 20:25:49
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Dd
24.02.2024 20:17:51
30
72
От файзера милиони хора по света образуваха тромби и починаха. Алексей Навални беше с 4 игли. Може и от това да е. Ако навън се беше случило нещо с него, по можеше да се каже, че руските служби са го ликвидирали. Но в сибирски затвор, за какво да го убиват?
8.
Бай ...до 5
24.02.2024 20:11:37
11
13
Омръзна ми цял живот да ме гаврят и да подпират мама. Ще те намеря и ще ти пусна мама. Защото тате отдавна мина на другия бряг.
7.
Ха ха
24.02.2024 20:08:02
65
37
Православното джудже Путин едва ли е сатанист, но кой знае. Със сигурност е изкукуригал крадлив и злобен гопник.
6.
*********
24.02.2024 20:00:07
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Бай ....
24.02.2024 19:51:43
52
30
Нещастница! Още веднъж заявявам,ако би мирно седяло не би чудо видяло.
https://youtu.be/g0_Pg5S5z9Y?si=oMA838l9g3b9pbcV
На руските войничета в Украйна да не им е по-леко,а?
Командира им да се чуди какво да прави,хем уважава Кадиров хем войниците му жетва на сексуални насилия от кадировци.
4.
hhh
24.02.2024 19:42:30
39
76
Как така му изтезава тялото ? Деба мама ви психично болни
3.
Предални
24.02.2024 19:39:16
66
82
Ай е.ете си майката. Продадохте се за долари, искахте да развалите Русия на части, както стана със СССР. Ама на не стана!
2.
*********
24.02.2024 19:38:54
10
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Оптимист
24.02.2024 19:33:51
61
55
А дано, но едва ли. Такива като нагални е редно да ги изтезават, докато са на системи, за да не се отърват по бързата процедура.
Долби хохлов!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори