×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Никога не съм бил с възрастна жена, привличат ме 12-годишни момичета, обяви тази световна звезда


17 Февруари 2024, Събота, 19:31 ч.
Автор: Флагман.бг

Всичко, което известният певец каза, е отвратително, скандализирани са американци

Джеймс Маркъс Смитали заинтригува обществеността повече с личния си живот, отколкото с музиката си, и не без причина. Той набира популярност като поп музикант през 60-те години на миналия век, но странни истории от личния му живот белязват кариерата му.

Музикалният ветеран, по-известен като Пи Джей Проби, нашумял с хитовете "Hold Me", "Somewhere" и "I Will", започва прощалното си турне във Великобритания, а наскоро в голямо интервю за "Дейли Мирър “ той призна скандалните факти за живота си, между другото, че го прекарва като непълнолетен, въпреки че е на 85 години.

„Повече не смятам да се женя, защото не ми е позволено да бъда с 12, 13 и 14-годишни момичета. Това е и причината, поради която нямам връзка през последните 22 години, но и защото не използвам онлайн услуги за запознанства с момичета“, каза той, след което добави:„Харесвам млади момичета, които изглеждат красиви, но това също носи своето бреме. Последната жена в живота ми беше непълнолетна и я срещнах през 1997 г. Мисля, че защото връзките с непълнолетни са незаконни“, посочи музикантът и обясни, че е имал по-голямо желание да се ожени за непълнолетно момиче, отколкото просто да се забавлява с тях.

Проби се жени три пъти в живота си и само една от жените му е била пълнолетна по време на брака. Интересното е, че нито една от тези връзки не продължи повече от три години. За да оправдае донякъде болезненото си влечение, той се опита да обясни защо го привличат млади момичета .

„Израснах в Тексас, където повечето момичета се омъжваха до 12-годишна възраст“, ​​каза певицата. Той шокира обществеността и с признанието, че през 90-те години е имал големи проблеми с алкохола и че понякога е пиел по пет бутилки уиски на ден. След това получава инфаркт, след което трябва да се учи отново да ходи и говори.


В категории: Животът


11
Коментара по темата
11.
Пепи
19.02.2024 09:18:53
0
3
С какво е полезна на читателите ви тази гадост? Защо не пишете за прекрасните деца на България, покоряващи световни върхове в спорта и науката?
Прокарвате поквара и тотално замърсяване медийната среда.
10.
новини от щат Айдахо
18.02.2024 21:10:39
0
5
"Айдахо гласува за смъртно наказание за педофили"
https://cutt.ly/qwBavELx
Сексуалните престъпления срещу деца ще се наказват със смърт в щата Айдахо, според нов законопроект HOUSE BILL 515 приет от контролираната от републиканците Камара във вторник 14-02-2024.
https://twitter.com/MarioNawfal/status/1758231669088088368
9.
Проби - надроби
18.02.2024 11:17:12
0
4
Някой го е наляга пролетна умора!Погледнете си последния абзац и кажете: има ли по-смотани редактори и преводачи от вашите?
8.
дудек
18.02.2024 11:13:43
2
8
Педофилията отдавна е нормализирана в Холивуд и е нещо нормално за там. За богатите хора няма правила. Брук Шийлдс се е снимала гола в Плейбой през 70-те години като е била на 10 години. На 10 годишна възраст също е имала голи сцени с възрастни хора във филми. Проверете го ако не вярвате. Бедните се възмущават и цъкат с език само, богатите си правят квото искат.
7.
Л-т Солети
18.02.2024 10:15:26
0
5
Както му е отоусната аналната стена от старостта, така лесно ще поема черните мамби, че ще пита за по две наведнъж
6.
6matarok
18.02.2024 07:01:43
0
5
Prozoreca na overton.
5.
Ламята спаска
17.02.2024 22:16:42
2
18
Влекат до малки мимиченца, защото сигурно е с малка солетка. На този яко ще му се зарадват негротата и латиносите в някой щатски затвор. Ще го обърнат с хастара навън
4.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
17.02.2024 20:04:43
1
16
ТО Е ОЧЕВИДНО ЧЕ Е ФЛЕГМЕН ФЕЙК НО ЗА СЛУЧАЯ ИМА ЕДИН ЧАЛГА ХИТ """""Стар козел млада върба лющеше """ХАХА
3.
колегата папагал
17.02.2024 19:57:18
2
15
Живота е брутален,хора
2.
всеобщо мнение
17.02.2024 19:53:30
7
33
ГНУСНА ПЕДОФИЛСКА ГНИДА
БОКЛУК ВМИРИСАН
ИЗЧАДИЕ НА АДА
ТАКИВА ИЗРОДИ ТРЯБВА ДА ГИ СТЪРЖАТ ОТ УТРОБИТЕ НА МАЙКИТЕ ИМ
1.
Цв
17.02.2024 19:43:33
0
42
Боже, приберете го господина. Тази мания граничи с педофилия. Ииии 5 бутилки уиски говорят за необратими увреди на мозъка.... Да се чуди човек как още е жив.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори