×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тези четири зодии да се готвят за голяма промяна в живота


14 Февруари 2024, Сряда, 17:40 ч.
Автор: Флагман.бг

На 16 февруари Слънцето и още цели четири планети ще се намират в знака Водолей

Въпреки че сред астролозите се обсъжда горещо кога ще започне така наречената епоха на Водолея (с дати, вариращи между 1962 и 2600 г. сл. Хр.), едно е сигурно – следващите две десетилетия ще бъдат силно повлияни от темите на Водолея, докато Плутон постепенно си проправя път чрез този въздушен знак на водоносеца.

На 16 февруари обаче няма само Плутон и Слънцето да бъдат във Водолей. Цял набор от други планети също ще бъдат повлияни от носителя на стомната с вода, а имено Меркурий, Марс и Венера, които също транзитират в този знак. 

Тази мощна енергия ще бъде в сила от 16 до 18 февруари, когато Плутон, Слънцето, Меркурий, Марс и Венера ще се слеят във Водолей. Това е шанс за всички зодии да направят важен напредък в определянето на целите си за 2024 г. Това е така, защото докато този стелиум във Водолей ще ви донесе нужната мотивация, а Плутон ще остане в този въздушен знак дълго, помагайки ви да трансформирате живота и взаимоотношенията си по най-добрия възможен начин.

Тъй като Плутон се счита за планета на поколенията, която управлява колектива повече от индивидите, няма как да се избегне това голямо събитие и всеки ще почувства ефектите от него, за добро или за лошо. Но все пак има няколко зодиакални знака, които гарантирано ще бъдат повлияни повече от други от това струпване на планети във Водолей. Представителите на всичките четири фиксирани знаци ще трябва да се приготвят за големи промени в живота.

А ето и кои 4 зодии могат да очакват голяма житейска промяна, повлияна от знака Водолей:

Телец
Тъй като Водолей управлява вашия десети дом на кариерата, няма да можете да избегнете светлината на прожекторите. Голяма част от вас ще се събудят и ще установят, че неочаквано стават по-значими на своето работно място, особено ако наскоро сте разкривали вашите идеологически убеждения или каузи, които подкрепяте. Ако една сутрин се събудите като противоречив или канселиран (отменен) инфлуенсър, не се паникьосвайте; капризите на масата хора са непредвидими и вашите хейтъри скоро ще преминат към някой друг. От друга страна, ако внезапно станете новия любимец на шефа, бъдете много внимателни. Има голяма опасност да се главозамаете и да забравите откъде сте тръгнали. Помнете какви са вашите ценности и не се отклонявайте от тях, дори ако примамката на парите и славата е много изкусителна.

Лъв
Този стелиум се случва във вашия седми дом на взаимоотношенията, така че очаквайте те да станат малко по-нетрадиционни, в истинския стил на Водолея. През този период може да научите нещо ново за партньора си, което не ви харесва – или обратното. Нещо, което той/тя прави или казва, непременно ще ви заслепи или ще ви събуди за факта, че двамата не сте в съответствие. В миналото този човек може да не е проявявал интерес към нищо друго освен това да бъде обвързан в дългосрочен брак с вас, но сега този човек може да поиска нещо повече от връзката ви. А може да сте и вие този, който внезапно да обяви, че му е скучно в тези отношения и да започнете да експериментирате след дълго практикуване на моногамия. Това не е непременно лоша енергия за вашия сексуален живот, дори напротив.

Скорпион
Водолей управлява вашия четвърти дом на дома и семейството, така че някои от вас буквално ще се преместят да живеят на ново място тази седмица. Подписването на договор за наем или получаването на ключовете от първия ви самостоятелен дом винаги е вълнуващ момент в живота, но този ход предвещава началото на променящ живота цикъл, който ще разтърси всичко, което сте мислили, че знаете и вярвате за вашата домашна среда. Тези от вас, които няма да се местят тази седмица, ще почувстват тази енергия под формата на откровение за вашето място в дома и вашия произход. Няма много неща, които не успявате да разкриете сами, но може да бъдете шокирани от семейните тайни, които ще научите. Някои от вас ще се върнат в родните си градове за погребението на любим човек, преживявайки този стелиум като по-мрачно събитие. Оставете си време да скърбите.

Водолей
От само себе си се подразбира, че ако имате Слънце, Луна или асцендент във Водолей, вашето самочувствие е напът да бъде подложено на сериозна ревизия точно сега. Ще се замислите дали фокусът ви досега е бил върху най-малките детайли от живота ви. Ще научите, че не става въпрос само за вас. Вашият вроден ангажимент към хуманитаризма ще бъде предизвикан от глобални събития и ще бъде трудно да останете посветени само на собствената си материална реалност. Ще осъзнаете колко голям и обширен е светът и ще пристъпите към истинската си цел: да помогнете за придвижването на човечеството напред към по-щастливо бъдеще. Тези от вас с Водолей на вашия асцендент ще изпитат този стелиум в първия си дом, така че може да почувствате необходимостта да направите драматична, шокираща трансформация на вашата визия или физика, която отразява вътрешния ви свят. Не бъдете прекалено импулсивни.


В категории: Хороскоп


0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори