×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жена с разбита глава ще съди собственик на заведение заради побой с прът


Жена с разбита глава ще съди собственик на заведение заради побой с прът
Ирена Йорданова има два шева след нападението, болят я и ребрата
08 Февруари 2024, Четвъртък, 10:15 ч.
Автор: Флагман.БГ

 Потърпевшата е с множество рани

Жена с разбита глава се закани да съди собственик на заведение. Тя твърди, че той я е пребил на улицата с дървен прът с метален накрайник. Ако не бях паднала на земята след втория удар, следващият щеше да е смъртоносен, каза Ирена Йорданова пред Нова телевизия.  

Мъжът я нападнал, докато разхожда кучето си в близост до пицарията му. 

Ирена Йорданова е с разбита глава и стига до Военна болница.

Потърпевшата разказа, че в неделя излязла на обичайна разходка с любимеца си. Подминала въпросното заведение и от врата след него изскочил мъжът. Той започнал да удря кучето ѝ с дръжката. Животното запознало да лае. Впоследствие получило изкривяване на гръбначния стълб и в момента е с ограничени движения.

Ирена дръпнала настрана кучето си, а мъжът започнал да удря нея. Разранил ѝ главата, след което потърпевшата паднала на земята. Пораженията ѝ са болки в ребрата, два шева на главата, рани и превързана ръка. Ирена Йорданова си е извадила медицинско и е подала жалба в полицията.

„В неделя тръгнах да разхождам кучето. След заведението имаше една врата, която се отвори с гръм и трясък. Той е стоял там и ни е чакал. Мен ме удари два пъти. Толкова силно ме налагаше, че все едно държеше брадва в ръката си“, разказва жената. 

В конфликт сме от години, защото ми е забранил да минавам оттам, за да не му пикае кучето пред заведението, добавя тя. 

Изобщо не бих седнал в това заведение, защото може да си поръчаш пица, а да изядеш дървен прът с метален накрайник или брадва, коментира пък водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев.


В категории: Крими


6
Коментара по темата
6.
Бургазлия
08.02.2024 14:56:25
0
0
Прилича на боджа с тая превързана тиква.
5.
hox
08.02.2024 13:59:14
2
7
Много обичам кучетата, но си има определени места за разходка. Със сигурност това не е до заведенията за хранене. Има хора, които имат страх от кучета, има и малки деца, други ги е гнус - все пак не е приятно докато се храниш и да гледаш как кучето уринира или му излиза шоколадов материал, или му висят лигите.
Не оправдавам постъпката на собственика, но за да я бие с прът, провокацията години наред е била много голяма от нейна страна и нетърпима.
4.
обичам животните
08.02.2024 10:54:23
11
11
Браво на ресторантьора,те от дума не разбират кучкарите.Тръгнали с тез големи кучета между хората и не им пука ,а ние от страх слизаме на уличното платно ,за да не ни нападне кучето.Жал ме е за кучето ,не за стопанката му!
3.
Така ще е
08.02.2024 10:35:12
3
21
Животните не са виновни че стопаните им са мизерници , и не се съобразяват къде им пикаят и серат кучетата.
2.
Е
08.02.2024 10:29:29
5
8
как дава интервюта тогава с разбира глава. Аз вижда очи има, уста има, сичко сий на мястото
1.
Ясно
08.02.2024 10:26:54
2
3
Демек ,че главата и била разбита.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град. Този скандал разтърси Евровизия Този скандал разтърси Евровизия Дисквалифицираха Нидерландия Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ На събитието присъстваха кандидати за народни представители начело с водача инж. Петър Кънев Мъж загина при челен удар на два автомобила Мъж загина при челен удар на два автомобила Екипи на полицията регулираха движението Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Бургас има специално място в листата на развитите европейски градове и е даван за пример, допълни тя Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната
Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но...
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори