×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Би ти ви прецака Нова, обра й топ водещите


Би ти ви прецака Нова, обра й топ водещите
Ще видим скоро Алекс Раева, Краси Радков, Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева по втора програма
26 Януари 2024, Петък, 13:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Програмният директор  Апостол Пенчев дълги години беше в Нова тв, сега дърпа рейтинга на Би ти ви

Би ти ви е напът да се превърне в двойник на най-големия си конкурент. След като купи правата за няколко предавания на Нова телевизия, каналът прилапа и нейни емблематични лица. В края на февруари в ефира му заблестят Алекс Раева, Краси Радков, Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, която първа се премести в телевизията от Нова. Всички те ще работят във формати, взети от конкуренцията. Това са „Аз обичам България“, „Денсинг старс“ и „Стани богат“.

Трансформацията в Би ти ви започна в средата на декември, когато беше сменен програмният директор. На мястото на уволнения Христо Хаджитанев седна Апостол Пенчев, който в последните години се занимаваше с програмата на Нова тв, а преди от 205 до 2014 г. беше на ръководна позиция и в Би ти ви. Пенчев на практика се върна на старото си работно място, но с нови идеи, взети от Нова телевизия. Както се очакваше, веднага започна пренос на лица и предавания от единия канал в другия.

Първо стана ясно, че шоуто „Стани богат“ връща стария си водещ Ники Кънчев , с когото изгря в Нова тв още през 2001 г. Журналистът беше сменен през 2018 г. от актьора Михаил Билалов, но така и не стана ясно какви са мотивите, наложили тази рокада. Още преди 2 седмица Флагман.бг писа, че Кънчев се връща начело на „Стани богат“, а миналата неделя телевизията потвърди официално новината.

Второто предаване, което Апостол Пенчев прехвърля от Нова тв към Би ти ви е „Денсинг старс“. Там пък водещ ще е любимият актьор от екипа на Слави Трифонов – Краси Радков. Макар че преди години той стана известен именно в Би ти ви като комик от „Шоуто на Слави“, не се беше изявявал в канала от пролетта на 2019 г., когато дългия спря предаването, за да прави собствена телевизия и политическа партия. От близо 5 години Краси Радков работи основно във въпросната телевизия на Трифонов – 7/8 ТВ, както и в продукциите на Маги Халваджиян по Нова тв - „Като две капки вода“ и „Маскираният певец“. Преди десетина дни стана ясно, че му предстои завръщане в Би ти ви като лице на „Денсинг старс“. Онзи ден телевизията потвърди и тази новина.

Партньорка на Краси Радков ще бъде друга звезда, изгряла също в „Шоуто на Слави“ - Алекс Раева. Тя също от години не е работела в Би ти ви, а е с постоянно присъствие при Маги Халваджиян. Певицата, която може да се похвали и със завидни качества като актриса, беше водеща на първите два сезона на „България търси талант“, излъчени през 2010 и 2012 г. по Би ти ви. След това тя започна работа в Нова тв, като се изявява във всички формати, продуцирани от Маги Халваджиян. Сега и предстои завръщане в Би ти ви с „Денсинг старс“ и разбира се Апостол Пенчев .

Алекс Сърчаджиева, която също преди години се наложи като водеща в Нова тв, започна работа в Би ти ви преди година и половина. Тя стана лице на продуцираното от Радост Драганова шоу „Животът по действителен случай“. Сега ще съвместява тази длъжност с работа и в „Аз обичам България“. Предаването има 5 сезона, излъчени по Нова тв между 2011 и 2017 г. По-късно, чак в 5-ия сезон на емблематичното шоу „Биг Брадър“ Алекс стана негова водеща и си партнираше с Ники Кънчев.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
11
Коментара по темата
11.
до 6
26.01.2024 21:11:46
0
3
bTV е собственост на News Corp на медийния магнат Рупърт Мърдок.
НоваТВ е част от "нова българска" група медии на Nova Broadcasting Group (https://www.netinfocompany.bg/about/), собственост на британската Guardian Media Group, оттам може да проследиш, че е собственост на NM Rothschild и Sons.
Можеш да избираш на кого да вярваш: на новините на Рупърт Мърдок или на новините на чичко Ротшилд.
10.
seahorse
26.01.2024 16:40:42
0
9
И едната и другата телевизии обслужват задкулисието. Нищо ново под слънцето
9.
EХО
26.01.2024 15:59:48
0
9
Той , Радков голям водещ! Хаха! Да вземат и жена му!
8.
Йода
26.01.2024 14:21:55
0
11
На мястото на уволнения Христо Хаджитанев седна Апостол Пенчев, който в последните години се занимаваше с програмата на Нова тв, а преди от 205 до 2014 г. беше на ръководна позиция и в Би ти ви.
----
От 205 до 2014 са 1809 години... хахаха
7.
Втора програма, Ефир 2... отдавна беше
26.01.2024 14:19:42
0
14
Ще видим скоро Алекс Раева, Краси Радков, Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева по втора програма
----
Втора програма? Това на кой оператор е защото при мен не е така?
И още нещо: От изброените никой не е топ водещ. То и телевизиите са ни такива де. За вестниците и жълтите сайтове пък изобщо да не повдигаме тема
6.
дебили бургас
26.01.2024 14:15:26
1
7
От години не гледам българските ТВ. Но щом са се махнали лаладжиите от НОВА.... ще пусна да я гледам.
5.
Ага
26.01.2024 14:14:15
0
14
Бах тоя Ангел. Той 1800 години бил на чело на Нова. Мумия ли е какъв е? А 205 година на какво са гледали Нова?
4.
По 2втора програма
26.01.2024 13:43:06
0
11
Абе уйовици, къде ме върнахте у 90те ....
3.
флагман
26.01.2024 13:39:38
0
13
Босфор ТВ отдавна е мнго зле. Бабите гледат турски сериали и им правят рейтинга. Дори Нова имат хубави и весели предавания
2.
Ачо
26.01.2024 13:17:34
0
23
Топ водещи? Да се посмеем!
1.
жена със стил
26.01.2024 13:06:17
2
14
Точно на колнушки циганки и двете приличат в тези одежди ,ама и друг път съм ги виждала ,няма разлика циганското си личи доста във тях..Живи и здрави да са
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори