×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Самолетът, разбил се в Афганистан е на Газпром, вип персони били на борда


Самолетът, разбил се в Афганистан е на Газпром, вип персони били на борда
По непотвърдена информация на борда му е имало "прикована към леглото пациентка в тежко състояние" и съпругът ѝ, който е платил за полета
21 Януари 2024, Неделя, 15:31 ч.
Автор: Флагман.бг

Руски официални лица заявиха, че самолетът е собственост на Athletic Group LLC и на частно лице

Разбилият се над Афганистан руски частен самолет е принадлежал на "Газпром Авиа". Тази версия се лансира в телеграм каналът AviaSpotter.Екипажът е съобщил за авариен остатък от гориво и поискал разрешение да кацне в град Куляб. После допълва за отказ на единия двигател, а 10 минути по-късно - и на другия, пишат потребители.

Самолетът е летял от Индия. Говорителят на регионалната дирекция за информация и култура Забихула Амири каза пред сайта Tolo News, че екип е изпратен на мястото на катастрофата, за да разследва инцидента. Според източници на Aamaj News изчезналият самолет се е отправял към Москва.

RBC е изпратил запитване до Gazprom Avia, но не съобщава получил ли е отговор. Федералната агенция за въздушен транспорт е уточнила, че самолетът е на Athletic Group LLC и частно лице, а на борда е имало шестима души. Falcon 10 е реактивен самолет, разработен от френската Dassault Aviation. Производството започва през 1971 г. и приключва през 1989 г. и се смята за един от най-популярните бизнес джетове на пазара. Falcon 10 обикновено има екипаж от двама души и има капацитет от четирима до седем души. Самолетът е изпълнявал чартърен полет за бърза помощ по маршрут от Гая, Индия, до Ташкент, Узбекистан, и по-нататък до международното летище "Жуковски" в Москва.

Самолетът "спрял да комуникира и изчезнал от радарните екрани", съобщават властите. Руски официални лица заявиха, че самолетът е собственост на Athletic Group LLC и на частно лице.

"Самолетът е изпълнявал чартърен медицински полет от Гая (Индия) до Ташкент (Узбекистан) и Жуковски (Русия)", предаде Франс прес. По непотвърдена информация на борда му е имало "прикована към леглото пациентка в тежко състояние" и съпругът ѝ, който е платил за полета. И двамата са руски граждани.

Руски чартърен самолет се разби в Афганистан

Руското следствие обяви, че започва разследване за "нарушения на правилата за безопасност, довели до смъртта на двама или повече души поради небрежност". По-рано първоначалните данни бяха за самолет на индийска компания, но малко след това Министерството на авиацията на Индия отрече информацията. "Нещастната самолетна катастрофа, която току-що се случи в Афганистан, не е нито индийски редовен самолет, нито извънпланов (NSOP)/чартърен самолет. Това е малък самолет, регистриран в Мароко.

Очакват се повече подробности, пишат от Министерството.

"Самолетът се разби, но местоположението все още не е известно. Изпратихме екипи, но те все още не са пристигнали", каза Забихула Амири, ръководител на провинциалния информационен отдел. Провинцията е дом на част от планинската верига Хиндукуш и най-високия връх на Афганистан, връх Ношак, на височина 7492 метра (24 580 фута).

Версията за ВИП персони от ръководството на руския газов гигант се тиражира масово в Телеграм от руски и украински канали в Телеграм.


В категории: Животът


Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 0
6
Коментара по темата
6.
XX
22.01.2024 10:44:38
0
0
До 1/3

"... а също така ще го направи много поскъп за ЕС, тъй като цената на застраховките на влизащите там танкери рязко ще се
Накратко, това е много голям стратегически успех на ВСУ УКРАЙНА"
5.
Бачи Кико
21.01.2024 21:21:40
3
0
Ей това е да ти паднат пари от небето! Айде се га и талибаните да поискат някакъв откуп, ама да не е в рубли, че трябва с шест тира да им го карат. Няма само хутите да бръмчат на тая схема.
4.
1
21.01.2024 20:34:38
5
3
От 360 000 войници, които влязоха в Украйна в края на февруари, 2020 година, включително военнослужещи по договор и наборници, Русия е загубила 315 000 на бойното поле, сочат оценките Загубени са 2200 от 3500 танка 4400 от 13 600 бойни превозни средства на пехотата и бронетранспортьори също са унищожени, което представлява 32 процента загуба
3.
1
21.01.2024 18:22:42
5
4
Пристанище на петролна рафинерия в Уст-Луга гори край Санкт Петербург. Заедно с Новоросийск, той е основният терминал за износ на руски петрол и петролни продукти.
Вероятно от година казвам във видеата си, че ударът с дрон по Усте-Луг ще бъде много по-болезнен за Русия, отколкото атаката срещу пристанище Одеса - за Украйна. И накрая, този удар е нанесен, ярко, успешно и ефективно!
Унищожаването или дори щетите на този терминал ще затрудни много износа на петрол (за ремонта на западната техника няма къде да се вземат части), а също така ще го направи много поскъп за Русия, тъй като цената на застраховките на влизащите там танкери рязко ще се
Накратко, това е много голям стратегически успех на ВСУ УКРАЙНА
2.
javelin
21.01.2024 17:25:05
5
9
Талибаните са захлебили някой милион от черните фондoве на Black rock(частна ЦРУ корпорация)
Пратили са честитка на Газпром (ракета Stinger)
1.
Някой
21.01.2024 15:50:30
5
22
Явно вече не падат от прозорци, а направо от самолети.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер АПИ е осъдена за 200 хил. лв. заради смърт при потопа в с. Бисер Мъжът загива, защото мост, рухнал при бедствието, не е обезопасен, приема съдът Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината Младите даскали бягат от училищата заради агресията и бумащината КТ "Подкрепа" иска заплатата на преподавателите да е 150% от средната Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Обработвани ли са тревните площи в София Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Шоуменът се подложил на експериментална терапия, която давала учудващо добри резултати Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори