×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кола се хвърли в канавката между Бургас и Средец! Пътят е ледена пързалка, алармират шофьори (СНИМКИ/ВИДЕО)


Кола се хвърли в канавката между Бургас и Средец! Пътят е ледена пързалка, алармират шофьори (СНИМКИ/ВИДЕО)
Не видяхме нито един снегорин, а не спира да вали, казаха шофьори
20 Януари 2024, Събота, 20:56 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Флагман.бг

Инцидент има и край Отманли, шофирайте внимателно

Лек автомобил се е хвърлил в канавката на пътя между Бургас и Средец. Инцидентът е станал около 20 ч. в района на село Константиново. Това съобщават читатели на Флагман.бг, които ни изпратиха снимки и видео. Няма информация за пострадали. 

„Шофьорът вероятно е загубил управление заради хлъзгавия път. Участъкът буквално се е превърнал в ледена пързалка. Не спира да вали, а през целия път не видяхме нито една снегопочистваща машина“, пише читателят в рубриката ни „Вашият сигнал до ФЛАГМАН.БГ“.

От Областното пътно управление-Бургас отговориха, че две машини обработват участъка Средец-Бургас. Оттам съобщиха още, че пътищата са третирани с пясък и сол превантивно. Общо 8 машини са били на терен 

Катастрофа е станала и на пътя Созопол-Бургас, в района между спирка Моряк и отбивката за Отманли.

 

Катастрофата е малко преди отбивката за село Константиново
Пътищата са хлъзгави, шофирайте внимателно

 

От ОПУ-Бургас увериха, че пътят се почиства

 




В категории: Средец


17
Коментара по темата
17.
До 13
21.01.2024 10:40:56
0
9
Спрях в движение да го вкусам дали е пясък или луга. И пясък са хвърляли навремето с лопати, разбра ме това е важното. А колкото до псувните ти, през телефона е много лесно ама на живо едва ли ще си толкова отворен, да те еба и аз в малоумника заядлив.
16.
Джамбул
21.01.2024 02:13:02
3
7
Флегманска пързалка взимайте шейните и пълен газ
15.
111
20.01.2024 23:13:17
1
14
Пияна Гана , лява резба не е успял да направи маневрата и посетил канавката.
Като Дед Хасан от Таджикистан.
14.
И как стана така,?
20.01.2024 23:13:06
6
15
А? Къде изчезнаха снегороните, за които се опитвахте да ни лъжете сутринта че чистят?
13.
До 8
20.01.2024 23:07:14
9
6
Да хвърлят налко пясък в на майкати шушоната . Снега се топи от сол не от пясък. разбра ли ?
12.
Хахаха
20.01.2024 23:02:31
1
11
За толкова пари данъци , винетки тол такси толкова . Купете си по още три автомобила държавата търси спонсори за войната !
Който не иска да вижда сняг по пътя да ляга до майка си . От тук нататък така ще е .
11.
Чукча писател
20.01.2024 22:55:50
0
16
Трябва да си много "умел водач", да се метнеш в канавката на такъв прав участък от пътя. Сигурно е бил със зимни гуми.
10.
До клюкара който е снимал
20.01.2024 22:38:22
0
16
За не следната да помогнеш, а правиш клипове.
9.
Иван
20.01.2024 22:36:48
1
23
Снегорин- рине сняг. Г'де го тука снега, ще му се счупи лопатата на снегорина. Не се връзвайте на рева на всеки пишман шофьор. Пътя си е супер.
8.
Чак пък пързалка
20.01.2024 22:27:03
1
20
За хора които не знаят как да карат в зимни условия и на заснежен път нормално да е пързалка като карат с висока скорост и влизат с повечко газ в завоите. Като си познавате колата и имате адекватни зимни гуми дори и със задно да ви е колата пак ще сте ок. Преди половин час се прибрах от Факия и снегорини по пътя видях минимум 10. Чистят и опесъчават. Снега не е толкова много, не повече от 5 см, но температурите рязко паднаха и дори след минаване на снегорина пак е заснежен асфалта. Повече сняг има след Средец нагоре. На входа на меден рудник асфалта вече е без сняг.
7.
Пенчо
20.01.2024 21:47:53
3
26
Някой се е правил на рейсър! Каква ледена пързалка?! Той пътя "на черно". Я МВР да провери изрядността на водача, там е разковничето на този шок и ужас!
6.
Пътуващ
20.01.2024 21:44:16
1
11
Току що се приборах от стамбул във София
Не ги чистят добре A1 A2
5.
Ай стига!
20.01.2024 21:39:05
0
32
Без клипа и снимките звучи страшно, с тях обаче няма връзка между написано и онагледено. Пътят си изглежда съвсем наред, на някои шофьори все пътят им е виновен.
4.
Димо Разсейников
20.01.2024 21:26:59
5
14
А някой знае ли как ще е утре събахлян пътя от село Кюприя до най добрия град за живеене в България?
PS: че старата Зла,ще идва в Големия град ...и да не падне и счупи "горката" некой кокал!?
3.
зима
20.01.2024 21:16:35
4
41
той няма сняг стига дрънкайте нямате гуми и това не е зима щом няма 30 см сняг
2.
Динамо
20.01.2024 21:14:30
10
32
Шофьорът се е хвърлил в канавката защото се е връщал от кино.
Гледал е филма Бързи и яростни и със сигурност е бил със летни гуми.
1.
Халарм
20.01.2024 21:12:39
7
14
Има един ботоксов манекен. Корназ къса договори...питайте него къде са снегорините
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ 20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя КЕВР реши: Газът поевтинява през май КЕВР реши: Газът поевтинява през май От дружеството информират, че предложената цена за май е със 7% по-ниска от действащата за предходния месец април
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори