×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна премахването на старите и опасни дървета до храма "Свети Александър Невски" в столицата
  • Израелски танкове обкръжиха източната част на Рафах
  • Официалният правописен речник на българския език вече е онлайн
  • Над 190 служители на 6 институции влязоха в данъчните складове на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД и "Лукойл България" ЕООД, почна инвентаризация
  • Сърбия ще построи с китайски компании слънчева електроцентрала и петролопровод
  • Русия започна настъпление в Харковска област – това е нов фронт във войната
  • Повишението на пенсиите от 1 юли няма да е с 11 %, а с 10%, заради по-ниската инфлация
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коя е основната неистина за войната в Украйна, която пречи на мира


Коя е основната неистина за войната в Украйна, която пречи на мира
Близо 2 години след провалените от НАТО преговори за прекратяване на огъня в Истанбул, изгледите за Киев вече не са толкова добри
19 Януари 2024, Петък, 21:00 ч.
Автор: Тед ШНАЙДЕР, Николай ПЕТРО

Не може да се вярва нито на Путин, нито на НАТО, но конфликт между двете сили е меко казано нежелателен, макар да има истинска възможност за такъв в скоро време

Основният аргумент за да се избегнат преговорите за мир, а финансовата и военна подкрепа на Запада към Украйна да не спира, е базиран на неистина. Тя, презентирана многократно от Джо Байдън, е че Владимир Путин е решил да нахлуе в съседната на Русия държава, и не само това - да я унищожи и да продължи напред към Европа.

Тази неистина беше разкривана многократно от военни експерти, които и преди, и след инвазията на 24 февруари, посочиха, че Русия е струпала на границата (преди) и влязла (след) с прекалено малък брой войници, недостатъчни за пълното завладяване на Украйна. Дни преди Специалната военна операция пък самият Владимир Зеленски обясняваше, че атака няма да има.

Грешката на повечето анализатори по това време бе да заключат, че щом няма достатъчно войници, няма да има и инвазия, дори и лимитирана военна интервенция. Малко по-късно тази грешка беше завъртяна очаквано от САЩ и съюзниците в тяхна полза, изтъквайки, че Русия първо щяла да завземе Киев, след това цяла Украйна, а най-накрая, за десерт, да атакува НАТО. Все още в интернет се повтарят подигравателните мантри от рода на „Киев за 3 дни”, използвани за изтъкване на това колко некомпетентна е руската армия.

Ако обаче вземем предвид най-простата военна логика, фактът, че Путин прати между 120 и 190 хиляди мъже в първоначалната офанзива и чак след като Киев отхвърли предложението за мир в Истанбул обяви мобилизация, изводът е прост - СВО е било с ограничени цели, а именно гарантирането на сигурността на населението в Донбас и Крим, колкото и на мнозина да не им се вярва. Още повече, че водата и електричеството, които захранваха Крим, бяха „отрязани” от Киев още през 2014 г., а това неизбежно значи, че в анексираната територия трябва да се осигури атернатива - чрез друга нелегална анексация на Херсон и Запорожието.

Друго индиректно потвърждение на това идва от самия генсек на НАТО Йенс Столтенберг, който директно наскоро заяви, че Путин е влязъл в Украйна, за да предотврати експанзията на Алианса.Това обяснява защо веднага след като бе постигнато частично споразумение в Истанбул още през 2022 г., войските му се оттеглиха от Киев, вместо да продължат настъплението.

Както именития политически анализатор Джон Мийърсхаймър подчерта: „няма никакви сведения в публичното пространство, че Путин е мислил, а какво остава да е искал, да слага край на Украйна като държава и да я прави част от „Велика Русия”, когато изпрати войските си там на 24 февруари”. Това никога не е било цел за руския президент и никога тази хипотеза не е приемана насериозно дори от украинското разузнаване. Давид Аракамя - дипломатът на Киев, който преговаряше в Беларус и Истанбул, наскоро разкри, че „ключовата част” от исканията на Москва са били Украйна да не влиза в НАТО, а всичко останало „...беше риторика с политически привкус”.

Трудно е да се вярва на самия Владимир Путин, но въпреки това самият той каза: „Конфликтът не е за територията ..., а за принципите, с които трябва да се подчертае новия международен ред”. Ако наистина в списъка му с цели беше завземането на територии, защо изчака чак до 2014 г. да анексира Крим? Щеше ли Думата да отнеме извънредните му правомощия да използва войници в Украйна през юни 2015 г.? Щеше ли самият той да се противопостави на рефендумите за независимост в Донецк и Луганск през 2014 г.?

Нещо повече - ако Кремъл искаше да стартира възобновяването на Съветския съюз, можеше да го направи още през 2008 г., когато руските войски бяха на 1 час път от Тбилиси - столицата на Грузия. Можеше просто да каже, че Абхазия и Южна Осетия са независими и да ги анексира. За сегашното поведение на руския държавен глава се изказа и зам.секретаря по защитата на САЩ Стивън Брайън, който заяви: „Русия няма намерение да се разширява извън конфликтната зона в Украйна”.

Всичко това - този фалшив наратив, изигра своята основна функция да обедини Запада в подкрепа на Украйна. Сега обаче продължаващото  въоръжаване на Киев поставя риск от гореща война директно между Русия и НАТО, с което се заплашва оцеляването наа Украйна. И в един момент трябва да се вземе кардинално решение. Или Западът ще продължи да финансира Киев, или ще го остави. Последно Джо Байдън получи разрешение да изпрати още един пакет от 61 000 000 000 долара за помощ през 2024 г. Но те са, както се изрази един от върховите военни под жълто-син флаг, крайно недостатъчни. Нужна е сума, пет пъти по-голяма от тази, тоест около 300 млрд. долара.

Така с вече очебийно провалилата се контраофанзива няма да е изненада ако съвсем скоро последва и руска такава - колко успешна или неуспешна, това е друг въпрос. Преди такова решение обаче Кремъл със сигурност ще предложи втори тур на преговорите за мир и ще постави условия.

И на този етап Западът ще е поставен пред пореден избор - да признае загубата на Украйна или да изпрати войски на НАТО. И двата сценария ще бъдат разединителни за Алианса, тъй като Унгария, Словакия и Турция всички дават индикации, че искат не ескалация, а мирно разрешение на конфликта.

Така и така единственото, което може да се прогнозира почти със сигурност при евентуална пряка намеса на НАТО, е че тя няма да доведе до загуба за Русия. Това е така, защото със стъпването на натовски ботуш в Украйна се потвърждава наратива на Путин - че Алианса иска да разруши Русия и подкрепата за него, която сега е разклатена, ще се засили отново. Реално при тази хипотеза разединено НАТО ще атакува по-обединена Русия, която този път ще получи пълната подкрепа на страните от BRICS, както и от редица важни държави, които досега просто гледат отстрани.

Реално този фалшив наратив за руските цели в Украйна доведе то този катастрофален резултат. Европейската сигурност е отслабена. На хоризонта е дори ядрена война. Украйна е унищожена, а глобалните позиции и авторитет на САЩ са подкопани.

Мирните преговори в Истанбул можеше да приключат конфликта още през март 2022 г. и да спасят животите на стотици хиляди украинци и руснаци. Както самият Йенс Столтенберг каза преди месеци не в прав текст „Не можехме да позволим да има такъв мир. Затова казахме на Зеленски да откаже”. Самият бивш премиер на Великобритания тогава бе на посещение в Киев със задачата да „помогне” на украинския президент да преосмисли приемането на мира.
А за да има мир, неистината за започването на конфликта трябва да се опровергае и изостави. Чак тогава ще се отвори възможността двете враждуващи страни да седнат на масата и да разговарят така, че най-накрая да се прекрати кръвопролитието.

Източник: libertarianinstitute.com, превод: Георги РУСЧЕВ




42
Коментара по темата
42.
Друг поглед върху лъжите за Украйна
22.01.2024 13:28:59
0
1
Друг поглед върху лъжите за Украйна в световните медии се разисква в този холандски сайт:
"Това, което никой не ви каза за Украйна – шокиращо!"
https://cutt.ly/QwLsFuQc
Този холандски сайт първоначално разискваше ритуалните детски убийства от западни кралски фамилии:
"Замесени ли са Беатрикс и политическата върхушка в ритуалното убийство на деца?"
https://cutt.ly/hwLsFmlD
41.
39ти
21.01.2024 00:04:38
0
3
На теб да не ти конфискува главата някого, не че я ползваш, ама ще вкараш добър човек в беля
40.
до 37: християнството в Русия
20.01.2024 20:22:32
0
1
Провери си непроверената "история"!
Русия е приела християнството от България, с Българска библия, български свещенници и църковни книги на старобългарски език!
Първи патриарси в Киевска Рус са свещенници от България.
Все пак Русия е получила книгите на кирилица от Преславската школа, но не от България:
"Покорена азбука. Как княз Владимир получи кирилица за Русия" https://cutt.ly/Uwl8crpU
39.
39
20.01.2024 19:20:56
3
4
И на путлерасти подметки путлер родоотстъпници в България да конфискуваме "Русия конфискува имуществото на противници на войната, приема закон https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/16867580"
38.
37
20.01.2024 19:07:48
2
4
"В Русия забранено на свещениците да се молят за мир https://www.24chasa.bg/mneniya/article/15866324"
37.
31
20.01.2024 18:52:43
3
3
Проф. Первушин не прави грешка да нарича Охридската църква Архиепископия, а я назовава Патриаршия. И това е абсолютно правилно, защото през последните две десетилетия на Х в. Охрид е средище на пренесената от Преслав и Дръстър (Силистра) Българска патриаршия. Това е напълно доказано, защото, когато през 1018 г. император Василий ІІ най-сетне покорява Българското царство, той я закрива и създава в Охрид „Архиепископия на цяла България". В грамотата на императора-победител е записано: „Пресветият архиепископ на България да притежава и управлява всичките български епископства и всички градове, които бяха под властта на царете Петър и Самуил". Впрочем Охридската архиепископия има сходна съдба и само първият архиерей - Йоан Дебърски (1019-1037), е българин, докато после всички са гърци. А годината 1037, в която започват и кардиналните промени в Киев едва ли е случайна!

Казано накратко, Руската православна църква е създадена от цар Самуил в годините, когато той води безмилостна схватка с Византийската империя. И това е много важно да се знае от днешните „русофили", които поглъщат с наслада и безкритичност всяка дума, изречена от пропагандаторите на ПутКин
36.
*********
20.01.2024 16:33:44
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
35.
Никога повече комунизъм
20.01.2024 15:48:19
8
12
Да живее България !
Да живее обединена Европа
Да живее свободна Украйна!
34.
до 24
20.01.2024 13:43:13
9
19
ЛГБТ-тата са се развихрили тук май - нали в Русия ЛГБТ пропагандата я забраниха, също забраниха техните паради на Гордостта от аналното онождане, и сега Русия им е виновна за всичко.
По подобен начин трансджендърите от УНИАН като травеститът Сара Аштън Чирило (Майкъл Джон Чирило) се изказват за Русия: https://cutt.ly/bwbn9rl0
Това е видео с Путин от гръцки СМИ за една православна руска традиция:
"Невероятният Б. Путин: Гмурна се три пъти призори във водите на Москва при температура от -14°C за Богоявление! (видео) Руският президент е в отлична форма"
https://cutt.ly/PwK4CjXK
33.
Вятъра нa промяната
20.01.2024 13:02:04
12
20
Учудващо правдива статия от типичен прозападен информационен ресурс.
Дано да е за добро. Дано по-скоро дс има мир.
32.
Гошо
20.01.2024 12:27:17
14
18
Либертарианците са хора с много тежки дефицити. Все едно живеят в някакъв имагинерен дом, безнадеждно заседнал някъде в 19-ти век и гледат на днешното време през шпионката. Пропуснали тотално какво се е случило през последните 100-150 години, а да разберат съвремието им е тотално извън силите.
31.
*********
20.01.2024 12:02:24
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
29
20.01.2024 12:00:40
18
16
18 22 25 28 мръсна рубладжийска измет марш мухосранск Сибир родоотстъпници
29.
4p
20.01.2024 11:56:59
23
11
Абе някой плаща ли ви да публикувате подобни статии? Че и линкове насвяткали!? Как не ви е срам? С тия линкове е точно като копирайтинг, личи си, че е един вид рекламна срещу заплащане от 100км!
28.
Изненада
20.01.2024 10:54:53
20
34
Западът се оказа хартиен тигър, както и прехвалените вундервафета. Пак заложихме на куция кон и сигурно вече са ни написали на салфетката, както преди 80 години.
27.
За забрана на антибългарската секта въZраждане
20.01.2024 10:20:14
14
29
Проводник на чуZди интереси.
Да живее България!
26.
До Боцмана
20.01.2024 09:48:56
26
8
Не са за завиждане описаните от вас идиоти. Да си тъп е като да си умрял, нищо не чувстваш, но миризмата пречи на околните и те страдат. Но дори и да приемем, че " невежеството е блаженство", също не ги прави за завиждане. Чувал съм поне 10 души (срам за България, но иначе с български документи, горди гербаджии, левскари, меринджеи и и и..) да се оплакват, както тийнейджъри преди се оплакваха, че девойчето което харесват е заета или не ги отразява. Сега май станаха като хероиновите преди и нямат резба, мислят само за дрога и храна. Както и да е, та много от нашите хубостници сънародници се жалват, на тях им се свива мишето сърчице, че България не участва по-активно, че не сме обявили война буквално на Русия....
Това са хора на по 20, 25, 50, 70 години възраст.
Никак не е за завиждане тяхното!
25.
Адмирации
20.01.2024 09:35:46
18
27
За обективното каше информация и споделянето под формата на статия въпреки рисковете от това. Тоя Русчев ще се окаже пич, бе. Рядкост е в българска медия, не зависимо нивото й, да се пише (извън коментарите) нещо обективно, което не би срещнало одобрението на нашите "западни партньори". Well done!
24.
рашките
20.01.2024 09:19:47
28
23
пак откачиха!
Като я закъсат на фронта и почват да пускат разни простотии!
Първо путлер умрял, после пиянката дима ще пуща атомни бомби, дето не работят, сега "кой ми сра в гащите".
Ееееее, това да не е цирк?
23.
Пригожин уличи Путин в лъжа: "Започна войната
20.01.2024 08:44:32
24
23
Пригожин уличи Путин в лъжа: "Започна войната, за да направи Медвечук президент"
Собственикът на частната военна компания "Вагнер" даде обширно интервю, в което разобличи лъжите за Украйна, с които руският президент Владимир Путин започна войната - че украинците 8 години са бомбардирали Донбас и са се готвели да нападнат Русия.

Според него поводът за "спецоперацията" е бил напълно фалшив и лъжлив.

Пригожин обаче все още избягва да нападне директно Путин и продължава да стоварва цялата вина за войната върху министъра на отбраната Сергей Шойгу, който е "подвел" руския президент да нападне Украйна и още го заблуждава за положението на фронта
22.
Вазраждане - М. Рудник
20.01.2024 05:24:53
32
20
Ван Балгариа от НАТО и ЕС!

Да на дружбата с Путин!
21.
19
20.01.2024 05:23:00
31
29
Такива като тебе (каскети) и майка си ще дадат , само и само розия да не ни удари. Той разпутин точно на това разчита м/у другото. Пропагандата върви с пълна сила. И не само у нас. Магарета има навсякъде по света. Русофилът ще вика "ура" дори , когато го бомбардират с руски ракети . Ноо стане ли това .... чл. 5 -ти говори ли ти нещо??
20.
Абориген Балкански
20.01.2024 04:14:30
20
29
Поради особеностите на т.н украински диаспор на руснаците им пука повече от британците / американците за самите украинци , това първи го разбраха лобито около Кличко
19.
така така
20.01.2024 00:19:46
26
50
Промити те още вярват че Украйна може да направи нещо но съдбата и от много време е ясна... Преговорите в Турция не са провалени - просто американците и англичаните натиснаха Украйна да не признава подписаното!!! За съжаление фокуса и опитите за война сега се изместват на балканите... И нашия продажник тагаренко прави всичко възможно да ни вкара в белята под диктовката на същите които вкараха Украйна в белята!!!
18.
До 13
19.01.2024 23:40:25
16
61
Авдеевка е фронтова линия бе капут прост!Падне ли Авдеевка,пада на Зеленски главата,в момента в Авдеевка има около 30 хиляди украинска армия,това да не ти е Call of Duty? Аман от тъпанари!Авдеевка между другото,е най укрепения район в Украйна!
17.
Анонимен
19.01.2024 23:36:37
58
42
Не мога да повярвам че всички са сляпо за руснаците. Те и украинците не са за мирисане но да не забравяме кой кого нападна
16.
Васил Иванов
19.01.2024 23:36:06
48
36
Това нещо е като извадено от устата на захарова. Как може да има българин да го публикува ?????
15.
Йес
19.01.2024 23:27:50
25
52
Абсолютната истина, която няма да я видите по тв-тата нова, бтв и бнт. Те са под контрола на посолството.
14.
*********
19.01.2024 23:19:45
16
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
11
19.01.2024 23:18:53
43
23
11 верно ли бе капут не избяга кат бито куче 1991 Афганистан а Украйна мачка орки превзехте ли Авдеевка от 2014 хахаа
12.
12
19.01.2024 23:16:47
38
17
жалкари блеят путлер
11.
Никой не е победил Русия
19.01.2024 22:46:59
21
47
Случаят с френските наемници, загинали при руския въздушен удар в Харков, не е предмет на разговори на високо равнище между Москва и Париж!Наполеон дори влезе в Москва, след което войската му бе ликвидирана!
Войната в Украйна може да навлезе във втора ужасяваща година, като и двете страни са убедени, че могат да спечелят. Суверенитетът на Украйна и по-широките споразумения за европейска сигурност, които до голяма степен се поддържат от края на Втората световна война, са заложени на карта.
10.
10
19.01.2024 22:33:58
35
16
мийърсхаймър е предател купен за 10 хиляди долара и мамашка бонус..именития анаЛизатор флегми хахаа
9.
*********
19.01.2024 22:21:18
17
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
8.
Боцмана
19.01.2024 22:08:10
35
87
Лошото е, че не само неграмотните форумни дебили повтарят като папагали версията за "имперските амбиции" на Русия!! Русия, която има достатъчно територия и ресурси!
Украинците, насъсквани от запад, години наред дърпаха мечката за опашката и плюеха с омраза по нея! Какво мислеха, че ще стане? Всички видяхме какво! И всички тези, които ги насъскваха ги изоставят един по един. Въпрос на седмици е руснаците да ги настъпят здраво. Нова кръв и нови жертви!
Нашите олигофрени, начело с полуидиота Тагарев не вървят ли по същата утъпкана пътека? Какво мислите, че ще се случи ако продължаваме? Мислите ли, че нашите западни партньори, ще си жертват войниците и живота си заради нас? Наистина ли има идиоти, които да вярват че САЩ и НАТО ще влязат във военен конфликт с Русия заради нас? Наистина им завиждам на такива идиоти......те са щастливи хора!
7.
Удри Бай Тошо!
19.01.2024 22:00:46
59
39
То е ясно, че всяка българска Копейка е готова да се прави на теле под вола, за да изкара авантюрата на путлер за някакъв велик стратегически ход, но реалността е друга. С цялата мощ на безаналоговнетните си анимационни войски орките завладяха между 15 и 20% от територията на една приятелска за тях държава. И не само загубиха, но превърнаха в смъртен враг за поне век напред останалите 80%. Все едно уродите от оркистан нямат достатъчно територии, че опряха на тези 3 украински области, които да доосерат. Да не говорим, че в обозримо бъдеще не се вижда вариант там да се живее спокойно и да се радват на какъв да е просперитет.
6.
Браво Русчев!
19.01.2024 21:50:51
57
38
Страхотен превод на руското министерство на истината. По-добре си го обработил за копейките от оригинала!
5.
до 1
19.01.2024 21:44:06
12
28
Културните хора така правят, Петърчо, слагат линк към оригинала на статията:
"За да сложите край на войната в Украйна, разобличете нейната основна лъжа"
от Тед Снайдер и Николай Н. Петро
https://cutt.ly/MwK185xb
4.
1303
19.01.2024 21:35:06
20
36
много логично изказване,браво
3.
2
19.01.2024 21:35:03
71
38
основна причина болно уродливо алчно със златни кенефи резиденция в Сочи джудже путлер взело се на сериозно убиец Деца Жени международен престъпник издирван в цял свят накарало два Братски НАРОДА ДА СЕ ИЗБИВАТ подпалило света като хитлер
2.
малко история
19.01.2024 21:32:49
36
67
Припомнете си малко историята:
През октомври 2021 американски Б-52 с термоядрени ракети направиха ядрено учение в района на Харков, на самата руска граница, за ядрено нападение на Русия. Оттам американските термоядрени ракети стигат до Москва за 5 мин.
В ефир на youTube канал "Обратно броене" Яков Кедми нарича това американско ядрено учение подписването на "смъртната присъда" за Украйна.
"Никога няма да има американски кораби под украинското знаме, защото няма да има украински флаг. Неговото място е в прашното кошче на историята" каза военно-политическият експерт.
1.
Петър Днепърски
19.01.2024 21:28:31
63
43
Русчев пак е направил компилаия от извадени от контекста текстове, за да ни убеди колко добронамерен е "миротворецът" Путин, непрекъснато подлъгван от подлия Запад, Русчев, за Будапещенското споразумение чувал ли си? За трите държави гаранти на целоста на Украйна?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Катастрофата с въгледобива ни стигна до "Франс прес", докато българските медии мълчат Катастрофата с въгледобива ни стигна до "Франс прес", докато българските медии мълчат Министърът на труда и социалната политика обещава подкрепа за преквалификация на работниците Жечо Станков: Голям открит урок по народни танци ще се проведе в Бургас, елате на „Тройката“ Жечо Станков: Голям открит урок по народни танци ще се проведе в Бургас, елате на „Тройката“ Началото на открития урок ще бъде дадено в 11 часа, неделя, на площад „Тройката“ Откриха мечтаната и дългоочаквана детска градина в поморийското село Гълъбец Откриха мечтаната и дългоочаквана детска градина в поморийското село Гълъбец Направихме всичко възможно, за да реализираме този проект и съм радостен, че децата на Гълъбец вече имат този прекрасен нов дом, каза на откриването кметът на община Поморие Иван Алексиев Семействата на трите руси финалистки от "Ергенът" подплашиха Алек Семействата на трите руси финалистки от "Ергенът" подплашиха Алек Родителите на момичетата добрали се до финала на „Ергенът” се срещнаха с евентуалния си зет Смазаха от бой в затвора касапинът от дискотека „Соло“ Смазаха от бой в затвора касапинът от дискотека „Соло“ Илян Тодоров бил откаран на носилка в лечебницата на пандиза Не се прави на Майка Тереза, чантата ти струва 4 хил.лева, избухнаха фенове на Ергенът към тази участничка Не се прави на Майка Тереза, чантата ти струва 4 хил.лева, избухнаха фенове на Ергенът към тази участничка  Всичко би било в реда на нещата, ако все пак тя не твърдеше, че луксът никак не я блазни и даже си пада по палатките Как можа да се напъха в леглото на ергена, питат зрители Как можа да се напъха в леглото на ергена, питат зрители Разкрепостената Надя потресе зрителите  Тя още не може да го забрави, ходи на гроба му и пуска общата им песен Тя още не може да го забрави, ходи на гроба му и пуска общата им песен Ходя с много любов при Денис, казва чаровната брюнетка Корабът "Руен", освободен от пиратски плен, вече е във Варна Корабът "Руен", освободен от пиратски плен, вече е във Варна Екипажът му беше държан от сомалийски пирати над 3 месеца Шофьори точат лиги по убийствено Ферари, ето къде е засечен джипът Шофьори точат лиги по убийствено Ферари, ето къде е засечен джипът Автомобилът се продава, цената е около 750 000 евро
Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори