×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алена с лоша прогноза за дефектните хора във властта, които ще слугуват през 2024-та на чужди господари


Алена с лоша прогноза за дефектните хора във властта, които ще слугуват през 2024-та на чужди господари
Три варианта пред правителството на сглобката, каза Алена и разкри, че е възможно правителството да оцелее до края на мандата, при това без ротация
30 Декември 2023, Събота, 11:26 ч.
Автор: Флагман.Бг

Дали ще тръгнем към възход и оставим в миналото падението на държава и народа през изминалите четири години, зависи от нас, коментира тя

През 2024 година България е на кръстопът. Ако хората продължат да се спотайват и нищо извън прага на домът им да не ги интересува, деградацията на цялото ни общество ще продължи и ще се задълбочи. Това обяви астрологът Светлана Темелкова - Алена пред в. „Труд“.

България ще се прослави като най-лошото място за живот на българите, мащеха за своя народ, а управниците ѝ с мерак ще продължат да слугуват на чужди господари, било заради страх от законите им, а не от българския, било заради пари, добави тя. 

Настъпващата 2024 година е под влиянието на вибрация 8 и Сатурн - планетата на ограничението и на разплатата за стореното през предходните девет години - държава и общество ще са под влиянието на възмездие, страдание, но и пари, при някои в изобилие, но заслужени с честен труд, коментира известният астролог. 

Сатурн разкрива способностите на отделния човек, на политиците, на

правителствата, международни организации, които работят сякаш в полза, но някои от тях и в целенасочена вреда за България

и дори за човечеството, подчерта тя. 

„В личните и интимните отношения ще се сблъскваме с арогантна деградация, неразбираема за по-старите поколения, но естествено състояние за мнозинството от младите. Сатурн ще ни покаже какво е разбирането на обществото ни за морал и ще положи основата на обществените норми за бъдещите поколения, които може и да са унищожително повратни за душевността на българина, милеещ за родината си и възприемащ жената и мъжът като естествено природно предопределение“, изтъкна Алена. 

Планетата на кармата ни обещава живот в крайности

- лесна, но и изключително трудна година, добавя тя, цитирана от БЛИЦ.

„През есента на 2020 г. написах, че от гласуването на парламентарните избори на 4 април 2021 г. зависи дали България ще върви нагоре или я очакват трудни времена. Все още нямаше машинно гласуване. ГЕРБ предизвестено от планетарната подредба спечели изборите, но Борисов вече беше загубил подкрепата на Съдбата и звездите предизвестено не сформира правителство. А имаше шанс за четвърти мандат. От този момент тръгна сривът на България“, припомня астрологът. 

„Дали през 2024-а ще тръгнем към възход и оставим в миналото падението на държава и народа през изминалите четири години, зависи от нас. Сатурн много пъти ще постави на везните на живота избора “ако”. За Добро или за Зло, все от нас зависи. Засега сме избрали Злото да е нашето битие и дефектни хора да ни управляват. И добре се чувстваме, страх ни е от Доброто, иначе България щеше да е залята от протести като през 2013-а“, коментира тя. 

„Не съм оптимист, въпреки силата, с която Сатурн ни дарява, да надигнем упоена глава и отхвърлим Злото. Пред нас е петата поред трудна година от девет възможни и още пет изгряващи на хоризонта“, поясни Алена. 

Според нея кметът Васил Терзиев е с труден съдбовен път. 

„Новият столичен градоначалник няма да бъде запомнен с нищо градивно, и София по-красива няма да стане. В хороскопа, който му правих за изборите написах, че е импулсивен, непредвидим в думите и действията си. Има потенциал да е добър в професионалното си поприще, стига да не се налага да поема големи отговорности. Има ли такива, гледа да ги прехвърли някому, негоден да поема напрежение“, обясни тя. 

„С труден съдбовен път, който ще удвоява и утроява трудностите в работата му като кмет и може да се превърне в причина сам да иска се откаже преди края на мандата. Тази кратка астрологична характеристика на кмета ни подсказва, че глобалните решения друг ще ги взима, а на него ще му бъдат подсказвани, но дали ще успее да ги прокарва пред Столичния общински съвет (СОС), е труден въпрос“, коментира астрологът. 

Развитието на София ще се забави, а градът все още напредва с инерцията, набрана от управлението на Йорданка Фандъкова, пророкува Алена. 

Според нея има три варианта пред правителството на сглобката. 

„Всяка сглобка е орисана да бъде разглобена, когато стане ненужна или е в тежест на нейния създател. Този е най-големият страх на настоящите ни политически марионетки - кога ще станат ненужни. И тогава скритите им тайни ще станат явни“, добави тя. 

„Преди повече от година написах, че стабилно правителство в България може да има в края на 2023-а или в началото на 2024 година. Това астрологично съчетание за съжаление помага на сегашното катастрофално управление и допълнително го стабилизира, въпреки че животът на правителството, като астрологичен потенциал, беше не повече от четири месеца. И щеше да е паднало, ако Борисов в страховете си не го крепеше с несдадения си имунитет. Тогава направих груба грешка като написах, че “правителството ще приключи в рамките на седмица, след като бъде свален имунитетът на Борисов”, призна астрологът. 

Възможно е правителството да оцелее до края на мандата, при това без ротация, защото оставката на Денков е твърде рискована, ако Борисов запази имунитета си, подчерта тя. 

Седмица след като имунитетът на Борисов бъде свален с гласуване от народните представители, той ще започне да мъсти, а правителството ще падне, коментира Алена. 

„Третият вариант, който се появи като планетарен аспект през ноември, е лидерите на ППДБ и стоящите в сянка зад тях, все по-набиращи самоувереност за непоклатимост да преценят, че Борисов повече не им е нужен, опитва да е властелин на Света, уронва им името и авторитета. Дораснат ли до това прозрение, което е на път да се случи както планетите ни разкриват, Борисов светкавично ще бъде пожертван. Този човек все още не е разбрал, че извън България го възприемат като дискредитиран политик, част от миналото, а за ППДБ е политическо зомби без бъдеще, което все още им е потребно“, добавя тя. 

„Какъв ще е интересът на кукловодите и как ще постъпят с политическите си марионетки, не знам. Настоящите фигури в политическия живот все още са актуални, машинното гласуване не е отменено, тъй че новата вълна ще почака, но докато и дойде времето ще набира сила, иначе лесно ще бъде потушена“, коментира астрологът. 

„Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти. Първата му ретроградност за годината е на 1-2 януари 2024-а, в Стрелец, които са последните два дни от обратното му орбитално движение, започнало на 13 декември 2023-а в Козирог“, уточнява тя. 

В периода 2-25 април е ретрограден в Овен

„Най-предпазливи трябва да бъдем към тази меркуриева ретроградност, в периода на която по-лабилните хора могат да се превърнат в неконтролируеми в отношенията до степен на агресия и нападателно поведение. Говорят, без да обмислят, а в годината на Сатурн ще си платят за натрупаната негативна карма заради факта, че нараняват със своите действия и думи“, предупреждава Алена. 

„Редно е да не натрапват собственото си величие, като работят за преодоляването на тези свои негативни качества, за да избегнат не един и двама от нестабилните по характер и душевност хора законовото възмездие“, добавя тя.

В периода 5-28 август е ретрограден в Дева

„Всички, но най-вече хората повлияни от аспекта, ще са перфекционисти във всяко отношение, а когато не успяват да се наложат и да накарат околните да следват правилния според тях ред, ще изпадат в депресии и ярост. Липсата на мярка в емоцията е причина мнозина да са нещастни в дълги периоди през годината“, изтъкна астрологът. 

От 26 ноември до 15 декември Меркурий е ретрограден в Стрелец

„Заради влиянието на този аспект мнозинството от хората ще запитат дали са намерили своето място в света, в който са се появили. Дори и преуспелите в живота ще се питат дали тяхното истинско и по-добро място не е друго. Този въпрос ще се изплува в съзнанието на всички, които в минал свой живот са се захващали с много неща наведнъж, но нищо не са довеждали докрай. Тази разпиляност трябва да се промени с помощта на обществото, а интуицията ще подскаже дали е сторено“, добавя тя. 

Искате ли бизнесът ви да е успешен, печеливш и възходящ винаги трябва да се спазват правилата налагани от ретроградното движение на Меркурий, съветва Алена. 

„Приключваме годината на Нептун с безкрайна душевна преумора, с огромно разочарование от политическата върхушка, значително обеднели и притеснени за бъдещето. Така навлизаме в годината на Сатурн, той ще стимулира желанието за работа над обичайното, за да бъде заслужена по-висока служебна позиция, по-високо заплащане“, добавя тя.

„Родените във всички зодиакални знаци са еднакво орисани на добро или на липсата му, кой както го заслужи с мисъл, действие и съобразяване със съдбовните предопределения. И в най-трудната си лична година, ако знае как да избягва планетарните и номерологични капани, човек може да се радва само на добро. В най-предполагащата отлични резултати лична година човек може да фалира, да изживее катастрофални загуби и разочарования, да се разведе, ако действията са му на неподходящи за неговото начинание дати“, предупреждава астрологът. 
 


В категории: Хороскоп


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
9
Коментара по темата
9.
ХХ
30.12.2023 18:56:28
1
0
85% са про'с'таците гласували за сглобката.
Пълен мандат за нея!
8.
Филия с мас
30.12.2023 16:49:00
0
9
Аляна портокаляна...
Любимецът ти бойко пасва ли в написаното за дефектните хора и калпавия материал?
7.
Дърта продажна кукумявка
30.12.2023 15:42:19
1
10
Мутрафонова е развързала килията.
6.
мислещ
30.12.2023 14:16:54
0
9
Деменцията не прощава !
5.
Tranny
30.12.2023 13:01:56
0
13
Светлана Тилкова е родена през 1955 г. в София и завършва Немската гимназия в града (1974 г.) и ВИИ „Карл Маркс“ – специалност „Международни икономически отношения“ (1980 г.)

Глей ти до каква екзотична кариера можело до доведе завършването на МИО! ;-) А какво е партизанското МУ име в ДС?
4.
дефектен политик
30.12.2023 12:37:48
0
11
Че те всичките 240 са дефектни!
Тая просто си бръщолеви нейните глупости.
3.
тази
30.12.2023 12:24:38
1
18
Тази маймуна е на заплата при Боко тиквата.
2.
....
30.12.2023 12:04:43
2
15
Грозна Вещица
1.
иу
30.12.2023 11:53:24
0
20
тва траверс ли е
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори