×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Празнувайте спокойно, вирусите няма да ви развалят веселбата!


Празнувайте спокойно, вирусите няма да ви развалят веселбата!
Политиците чакат да ги ориентират с шутове отвън. Такова е положението – за да са в играта, задниците им са насинени от ритници, коментира проф. Николай Витанов
24 Декември 2023, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

След празниците обаче ни очаква голямото нашутване, обяви математикът проф. Николай Витанов

Празнувайте спокойно, Ковидът няма да ви развали веселбите за Рождество Христово и за Нова година! Това обяви математикът проф. Николай Витанов, който по време на пандемията бе ръководител на екип, извършващ анализи и прогнози за Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.

Той прогнозира, че няма да има препълване на болниците. Не се очаква и дифузно разпространение на COVID-19. „Спазвате елементарните предпазни мерки и гледате да не се получи вторичен пик до идващите празници! И да се получи, няма да е голям, понеже се справяте добре и празниците се очакват да са спокойни“, добавя професорът. 

„Слушайте блажни приказки за успехи и възход и помнете: съдържанието на това е - тотална некадърност, а формата - мазна баничка. Гледайте и си правете класация, коя баничка е най-мазна покрай Новата година! И като дойде 2024-та, пак ще е същото. Същност: мижи да те лажим, форма: Кукленото шоу. Чакаме Шенгенското нашутване. Ето ви част от него - парламента на Нидерландия не гласува „За“ влизането ни в Шенген - предложението не набра достатъчен брой гласове. Ама ве-ли-и-и-и-и-ка победа, късат си дрехите нашутените юнаци“, коментира той.

„И къде е великата победа? Няма решение „За“ приемането ни. Няма решение „За“ приемането ни и само по въздух. Шут до шута, мила моя майно льо, а пинчер-бауцарите въртят насинени задници и бауцат за великата победа. Чакаме следващите шутове по въпроса. Гледаме, дали ще са гарнирани с афганистански "бежанци", добавя проф. Витанов. 

„Както се и очакваше, бе извършено национално предателство – двойното гражданство бе набутано в Конституцията. Няма мърдане, няма оправдания. Всеки беше питан лично, дали е съгласен. Списъкът с националните предатели е налице. Това се и очакваше. Какво друго да очакваш от продажници, наведени така, че носовете им орат земята, хванати са за топките и отвън ги шутят, както си искат“, написа той във Фейсбук.

„Сега ще видите как цирковете от Кукленото шоу ще затихнат. Време е да се снишаваме. Националното предателство мина, следва да очакваме шутовете отвън. Какво става с Шенген? Съвсем ли ще ни шутят или ще ни шутят частично с приемане на афганистанци? Унгария ще ни шути ли или вече ни шути, та клекнахме за таксите за газа. Апропо, що ги въведохме? Пинчер-бауцарията се нагъзи, да го шутят …. унгарците. Жалка работа, ама много жалка. Паметника какво ще го правим? И там нашутени, областната управителка - с охрана, че народната любов е голяма. Както виждате – за нищо не стават. Чакат да ги ориентират с шутове отвън. Такова е положението – за да са в играта, задниците им са насинени от шутове“, коментира професорът. 

„Иначе – никой няма да ги базари за нищо и дето има една приказка – живи са умрели - жалките шутове от кукленото шоу. Между другото, Украйна има нужда от пушечно месо. Някой доброволец от пинчер-бауцарите няма ли да иде? Няма, как ще иде? Че нали руснаците ще почнат да го замерят с ръчни гранати из окопите. Къде по-удобно е да се пинчер-бауцарства отдалече. Тъй, че очаквайте цирковете и Кукленото шоу да продължат. Те друго не могат. Хванати са за топките и ще летят натам, накъдето ги нашутят. Това е положението. Следва Шенгенското нашутване. Въпросът е – дали ще има гарнитура от австрийски афганистанци или нашутването ще е без гарнитура“, добавя той.

„Гледайте сега какво почва – чупене на китки – а-у-у-у, ама пак не стана, а-у-у-у-у, ама не ни пусна в сухопътния Шенген, а-у-у-у-у, велика победа, пуснаха ни по въздух, ама ще ни напълнят с афганистанци. А какво беше преди националната предателство с Конституцията – ще влезем, бе, ето влязохме, бе, ур-ра-а-а-а! Само дето парламентът на Нидерландия трябва да не ни нашути. И Австрия трябва да не ни нашути. Унгария трябва да не ни нашути. Статистиката казва, че когато пинчер-бауцарят може да получи три или повече шута наведнъж, той получава поне един. Я да видим, дали статистиката бърка. Има вероятност 1% и да бърка“, изчисли математикът. 
 


В категории: Здраве


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
13
Коментара по темата
13.
БургаСлия
25.12.2023 18:40:14
0
1
Предвид ниската образованист на новите демократично обучени младежи ясно се вижда че професора е абсолютно прав във сметките си, но не са наведени само политиците а и новите умникрасиви дж....та
12.
Ттт
25.12.2023 14:27:14
3
1
Гнусен шизофреник че и съвети дава
11.
Гаварит Москва
25.12.2023 11:12:39
3
6
Този само дето не е раждал. От всичко разбира. Разнищва ковид, геополитика, военни операции. Спирка няма.
10.
А
25.12.2023 10:42:48
5
4
поредния 4хилядник кретен дет мутрафонова му дава 4Бона месечно да бълва Кремъл путлер пропаганда бръщолевения малоумници
9.
путкин
25.12.2023 08:04:17
8
6
ватенката математик и ковид разбирач се обади...
8.
Когато си математик, но парата е в здравеопазванет
25.12.2023 00:44:13
3
11
Тоз не беше ли математик разбирач на ковид? :-)))))(
7.
Матко СтаКмистиков
25.12.2023 00:39:42
8
6
Поредния “експерт”! Той тоя ако можеше да познава нещо статистически, то тогава щеше да пуска ТОТО, и играе Евро Футбол за да печели пари! Уви…. Остава си само един папагал, дето дъвчи една и съща дъвка.
П.С.: до #1
Я сега обясни какво значи термина- Фашист?????
Всички копейки чухте една дума от един народен доказан предател и сега я повтаряте като този папагал, дето е на снимката по-горе.
6.
Бухъл
24.12.2023 22:35:05
3
10
Гарибалди тоз художник
5.
burgazliq
24.12.2023 21:48:34
10
15
Флегмани, как може баш на Коледа да изтипосате тоя луд човек?!
4.
Мама ти да еба и нещастника ту
24.12.2023 21:44:23
7
10
Ще ти тегля едно мише ,майка ти Американски урод
3.
ФЛЕГМАНИ
24.12.2023 21:32:10
6
17
Как можахте, точно на този ден, да изтипосате това папиломено юрдече? Колкото до политиците е прав, но ние си го знаем,
2.
ТБС
24.12.2023 21:30:40
12
11
На този най-често сърдечно му пожелавам да му се връща всичко, което стари на хората, стократно.
1.
Az
24.12.2023 21:18:56
7
28
На никой не му дреме за територията ни
А държавата България не съществува от
1990 г.....
Честито фашисти ,евроГейци и лизачи на
Краварски задници
Видьовден наближава....,
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори