×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вихри се люта война за децата на този бос от ВИС-2


01 Декември 2023, Петък, 12:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Майката на разстреляната Гергана Кочанова иска попечителството върху трите хлапета

Зловеща битка за попечителството над хлапетата на Красимир Каменов – Къро и Гергана Кочанова се вихри, след като семейството бе застреляно в Кейптаун, Република Южна Африка. От едната страна за грижа за хлапетата настоява майката на Гергана Кочанова – Каролина Кочанова, живееща у нас и без друго гражданство, а от друга – близки роднини на покойния вече бос от ВИС-2.

Безспорно освен привързаността към децата, сред водещите мотиви, са и милионите, които босът е оставил на наследниците си, с които до пълнолетието им ще оперират техните осиновители. Според запознати, Къро е оставил като наследство къщи, коли, авоари и фирми за над 100 млн. евро. Големият коз в ожесточената борба за попечителство, който баба Каролина държи в ръцете си е, че големият син на Къро – 14-годишният Красимир има американски паспорт. Затова майката на Гергана ще направи всичко по силите си, за да получи попечителството и да заведе внуците си за отглеждане в Щатите.

Младежът е роден на 11.08.2009 г. в Чикаго и според американските закони е пълноправен гражданин на САЩ. Не така обаче стои въпросът с останалите двама наследници на Къро и Гергана, които са на 9 и 11 години. Те са родени в Южна Африка и разполагат с българско гражданство. Съдбата и на тримата е в ръцете на компетентен съд, който да отсъди кой от роднините да поеме попечителството над тях.

Според запознати българските роднини са на мнение, че хлапетата ще се чувстват по-добре в родината си, затова и смятат да се опитат да получат опеката над децата, за да ги отглеждат тук. В интригата се намесва и трети фактор – бащата на Гергана Кочанова, който живее в Чикаго от 20 години. Става въпрос за изтъкнатия плувец от Москва 1980 г. Петър Кочанов, който обаче е разведен с майката на Гергана. Техни общи познати дори издават, че двамата отдавна са в обтегнати отношения. Според предположенията, ако наследниците на Къро бъдат скрити в САЩ, с американска виза и право на престой ще се сдобие и майката на Гергана Кочанова.

Доскоро хлапетата все още се намираха в РЮА, която отказваше да ги предаде на близките им без съдебно решение на техен съд и докато не са сигурни, че ще бъдат настанени на благоприятно място. Убийството на родителите им е поставено в графата „брутална екзекуция“, което налага децата да бъдат зорко пазени. Имат и охрана, която е осигурена от държавата. След трагедията, с хлапетата е работил и психолог, който задължително се назначава при подобен род трагедии.

Предполага се обаче, че наследниците на Кочанова и Къро отдавна са прибрани тайно у нас. Неофициалната мълва носи, че те са отпътували от РЮА с чужди лични данни и придружавани от полицейски представител. У нас те са поверени на грижите на сестрата на мафиота, която живее в София. Процедурата по предоставяне на попечителството може да отнеме половин година в зависимост от решението на съда. Забавяне има и поради факта, че РЮА няма подписани спогодби с голям брой държави.

Подобна бе и съдбата на малката Йоана – дъщеря на застреляните през февруари 2018 г. в Кейптаун незабравка Пеева и Анджело Диомов. Тя бе върната у нас след 4 месеца. Желание да я гледат веднага изявиха роднини на баща й, които полагат грижи за нея и до днес. Телата на родителите й бяха открити, след като никой от тя не отишъл да я вземе от занималня.

Във фаталния ден 6-годишното тогава дете чакало някой от двамата пред сградата, заедно с връстниците си. дълго време никой не се появил и тогава Йоана споделила притеснението си с учителките. Възпитателка направила опит да се свърже с Незабравка и Анжело, но без успех. Макар да ги търсили няколко пъти, никой не вдигнал телефона си. Последвало обаждане на местните полицаи, които при посещение на дома им се натъкнали на ужасяваща гледка. Освен застреляните с по един куршум в главата мъж и жена, било убито и кучето им.


В категории: Животът


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
1
Коментара по темата
1.
Запознат
01.12.2023 12:37:18
0
4
Йоана се отглежда от сестрата на майка и, не от роднини на баща и.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори