×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тежка катастрофа на ул. „Одрин” в Бургас, Фолксваген е смлян


Тежка катастрофа на ул. „Одрин” в Бургас, Фолксваген е смлян
Инцидентът е станал в района на „Кроношпан”
22 Ноември 2023, Сряда, 14:54 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Иван КОЛЕВ

На място има екип на полицията, не е ясно дали има пострадали

Тежка катастрофа е станала около 14:15 ч. на ул. „Одрин” в Бургас, съобщиха за Флагман очевидци. Ударили са се два автомобила - Фолксваген Пасат и Сузуки Витара. Инцидентът е станал на входа на улицата откъм жк „Славейков” в района на „Кроношпан”.

По първоначална инфрмация Фолксвагентът е опитвал да се включи в движението, когато е бил пометен странично от идващия от посока кв. Долно езерово малък джип. Дясната страна на немския автомобил е смачкана до неузнаваемост, засегнати са и предната, и задната врата.

Няма данни за състоянието на водачите. На място е пристигнал полицейски екип, както и екип на Спешна помощ.

Очаквайте подробности!

 


В категории: Бургас


17
Коментара по темата
17.
до 16
23.11.2023 08:23:22
0
2
пиши на български бе капут. аман от неграмотници.
16.
Leeek
22.11.2023 19:43:01
3
0
Pasata sliza ot nadlea s lqv kym Tr-ca
Suzuki ot DE s lqv za kachvane na nadleza
15.
Местен
22.11.2023 18:17:06
2
2
До 4.
По твоята логика пасата трябваше да качен на тротоара където е спряла патрулката.
И до 13,аз смятам да не си завирам нищо никъде.
14.
До 6
22.11.2023 18:09:26
2
4
Улицата Одрин от Медина Мед до въпросното кръстовище е ДВОЙНА...
Двойна улица, със две отделни платна, разделени от тревна ивица , се нарича булевард!
Двете платна при стигането си до въпросното кръстовище ПРЕМИНАВАТ в едно платно !
В момента (ако не си от Бургас, не знаеш) , улицата (булеварда Одрин) се прави с две платна кажи речи до шоколадената фабрика Победа !
За твое сведение "Одрин" в някои от картите на Бургас е отбелязан като "булевард"!
13.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.11.2023 18:04:50
1
6
ВСИЧКИ ДА СИ ЗАВЪТ КОМЕНТАРИТЕ ОТЗАДИ !!!!!!!!!!!!БЯХ СВИДЕТЕЛ ЧЕ СУЗУКИТО ИДВАШЕ ОТ БУРГАС А ФОЛВАГЕНА ОТ Д. ЕЗЕРОВО ИЗВЪРШВАЙКИ ЛЯВ ЗАВОЙ ОТНЕ ПРЕДИМСТВО НА СУЗУКИТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.
тротонетко
22.11.2023 17:49:50
2
6
Тъй кат стане все тъй става
11.
Местен
22.11.2023 17:30:09
1
3
И най-вече от мястото където се застанал фолксвагена след удара,качен на тротоара.
10.
Местен
22.11.2023 17:18:01
3
4
Според мен информацията на флегман не е вярна.От снимките и удара който има фолксвагена и сизукито си мисля че фолксвагена е идвал от Д.Езерово в посока да се качи на моста за крайезерна,а сузиките е идвало от Бургас към Д.Езерово.
9.
До 8
22.11.2023 17:03:28
4
10
Двете борчета не пречат ако спазиш знак СТОП, няма храсти иди и виж!
8.
!
22.11.2023 16:31:26
6
20
Шофьора на фолксфагена е затруднен да вижда идващите от Долно езерово. Има високи храсти и дървета.
7.
братвурст
22.11.2023 16:12:55
3
43
Единственият град в който трилентови широки булеварди се правят на двулентови извращения.
6.
До 5
22.11.2023 16:12:13
5
10
Нищо не ти се разбира! Идващите от Лукойл от къде идват, нали идват по ул Одрин??? Ул Одрин започва от разклона за Долно Езерово и завършва на Билковата в Бургас!!!
За каквъ булевард говориш, там се пресичат ул Одрин и ул Яким Якимов с особенна детелина но улици, булевард няма!
5.
Там
22.11.2023 16:00:59
4
14
има периоди, в които можеш да стоиш цял ден и да изчакваш прибиращите се от Лукойл!
А има лесно иевтино решение...
На Одрин трябваше просто да се направи една временна ускорителна лента, в която идващите от Лукойл да влизат и да се включват с предимство в Одрин !
Сега, като направят второто платно на булеварда ще стане още по-интересно, защото със сигурност ще изтипосат светофар!
Иначе идващите от КАТ няма как да се включат в Одрин наляво, пресичайки две предимства!
4.
До 1
22.11.2023 15:48:09
3
26
Хич не е тегаво има си знаци само трябва да ги спазва човек.
Сузукито идва от Долно има Пътен знак Б1 – Пропусни движещите се по пътя с предимство. Той има право да завие или на дясно към Одрин или направо като пропусне движещите се по ул Одрин към Долно Езерово, към долно езерово не са пътували коли и той не спира а влиза в ул Одрин, по правилата на знак Б1.
Ако пасата е ударен от дясно то той не е бил на пътя с предимство, а е идвал от кръговото на КАТ и искал да влезе в улица Одрин, но пред него има знак СТОП, трябвало е да спре и да се увери че пътя за наляво към ул Одрин е празен, да пропусне сузукито което е било срещу него и е завивало надясно.
Следователно Пасата не е спазил знак СТОП, излиза пред сузукито, сече му пътя и станала патаклама.
Дано няма наранени хора!
3.
дебили бургас
22.11.2023 15:27:36
0
41
Тегаво нетегаво.... пасата е трябвало да изчака.
2.
до 1
22.11.2023 15:26:35
7
52
Ай кажи ми в Бургас има ли едно домислено нещо в транспортната схема? То едни кръгови, то едни бус ленти, то едни светофари, на които чакаш по 2 минути,...
1.
ГРАЖДАНИН
22.11.2023 15:06:21
5
38
това място точно е доста тегаво за пресичане....доста недомислено е
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори