×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Година на предизвикателства: Предсказанията на Ванга за 2024


Година на предизвикателства: Предсказанията на Ванга за 2024
Източник: Една.бг
Ключови думи: ванга, 2023, предсказания
24 Октомври 2023, Вторник, 12:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Според пророческите видения на Ванга, през 2024 г. ще се случи изключително събитие

Ведно малко българско село е родена забележителна жена, на която ѝ е писано да се превърне в една от най-интригуващите и противоречиви фигури на нашето време - баба Ванга. Необикновената пророчица от Рупите притежаваше необичайна способност да предвижда бъдещето, пленявайки сърцата и умовете на хората по света.

През целия си живот Ванга е направила поредица от удивителни пророчества, някои от които вече са започнали да се осъществяват, докато други чакат своя ред. Въпреки че не всеки е готов да се довери на нейните мистични способности, мнозина я смятат за истински предсказател на глобалните събития.

Ето кои са нейните най-интригуващи предсказания за предстоящата 2024 г.:

Мирна среща с извънземни същества

Според пророческите видения на Ванга, през 2024 г. ще се случи изключително събитие: официален контакт на човечеството с изключително напреднала извънземна цивилизация. Tези космически посетители ще се спуснат от дълбините на космоса не като нашественици, а като носители на мира. Ще донесат със себе си революционни технологии и задълбочени познания, целящи да помогнат за разрешаването на належащите глобални предизвикателства.

Дълбока връзка: хората и животните общуват

През 2024 г. на хоризонта е забележителен пробив в сферата на междувидовата комуникация. Революционно откритие ще даде на хората способността да участват в телепатични разговори с животни, отключвайки способността да разбират техните желания и емоции. Тази новооткрита връзка между хората и животинското царство обещава да задълбочи връзката ни с тези същества и предлага вълнуващи перспективи за опазване на застрашени видове.

Възприемане на бъдеще без физически пари

Ванга пророкува финансова революция, която ще се разгърне през 2024 г., когато концепцията за физическа валута ще стане остаряла. Ще изгрее нова ера, водена от приемането на цифрови валути, базирани на блокчейн технология и криптовалути. Тази трансформираща промяна ще проправи пътя за повишена прозрачност и достъпност във финансовите транзакции.

Използване на силата на космическата вакуумна енергия

Според визионерката Ванга 2024 г. ще постави началото на революционно откритие в сферата на енергията. Ще се появи технология, която ще позволи на човечеството да се докосне до ефективно използване на енергията на космическия вакуум. Това революционно развитие ще осигури почти безграничен и екологично чист източник на чиста енергия, способен да захранва цялата планета.

Възход на изкуствения интелект

В рамките на пророческите прозрения на Ванга се крие поглед върху възхода на изкуствения интелект през 2024 г. Тя предвижда уникално събитие, в което напредналите роботи ще постигнат самосъзнание, поставяйки началото на пламенен и спорен дебат около етичните измерения и потенциалните опасности на високоинтелигентните машини.




Флагман.БГ Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? 11/05/2024, Събота 16:40 1
11
Коментара по темата
11.
Никой
25.10.2023 13:44:00
0
0
На много високо ниво са написани тези предсказания не знам от къде са и хрумнали тези думи или по скоро някой си запълва празното място между рекламите незнам
10.
Адолф
24.10.2023 18:00:05
0
0
Що ли ми се струва, че вчера четох същото, но в друг сайт?
Преписвате дословно!
Иначе Автор Флагман.
БРАВО!!!!
9.
Флагмански кауни
24.10.2023 16:36:25
3
1
само руски простотии са ви в тиквите бе
8.
Ходжи, врачки, баячки...
24.10.2023 14:20:34
3
1
Българинът понеже е неверник не слуша Господа, а вярва на баба ти Ванга, дето говори чрез пророците си в Москва. Решетников също го знае, затова с такъв боклук гали ухото на дъртаците. Майка ми си купува вестника, заради рецептите.
Не е майтап ! На шекер ли , насън ли,
врачката видяла Румен Радев, преди изборите, като Месия и би тъпана. Шофьорът стана президент, а България отиде в канала. Винаги , когато Ванга се "събуди" , идва нещо страшно.
7.
по " Минаха години"
24.10.2023 13:55:12
2
3
Появи ли се "пророчество", че България ще се оправи, когато изберем висок мъж, който сега учи в Америка, значи руските гниди са намерили заместник на Кауна.
6.
Гадатели и оракули не се тачат в християнството
24.10.2023 13:19:58
1
10
Надали Ванга е имала предстазания за 2024. Надали и нещо е предстазала, но някои я цитират непрекъснато
5.
Марк Дойч
24.10.2023 12:35:31
2
6
Ванга е казала: след 30 години на контра офанзива, украйна ще стигне до азовско море.
4.
*********
24.10.2023 12:24:27
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
3.
Пророкът Мъск
24.10.2023 12:09:46
1
16
"визионерката Ванга" споделя ли кога във Флагман ще се научат да използват думите според значението им ? Защото структурирането на смислено изречние изисква много повече от това да използваш гугъл за синоними, когато не знаеш какво да напишеш .
2.
Хахахахахаха
24.10.2023 12:07:16
1
29
Първо, Ванга не е прогнозирала по години. Второ, нито блокчейна, нито ИИ са напреднали достатъчно за да имат описаните позиции от вас догодина. И го казвам като човек от бранша, който развива тези технологии. Толкова сме далече от самосъзнание на ИИ, че по-вероятно е да дойдат извънземните, отколкото ИИ да има самосъзнание догодина. Смешници! Загубили сте абсолютна връзка с действителността.
1.
Пак лъжи...
24.10.2023 12:06:28
0
30
Текста е една лошо скалъпена лъжа.
Ванга НИКОГА не е говорила с години.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Киче, ти ли си? Киче, ти ли си? Естрандата певица е заприличала на рокаджийката Милена  Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България Tленните останки на цар Фердинанд ще бъдат пренесени в България След кончината му в гр. Кобург през 1948 г. тялото на цар Фердинанд I е положено временно в криптата на католическата църква "Св. Августин" в същия град. Този скандал разтърси Евровизия Този скандал разтърси Евровизия Дисквалифицираха Нидерландия Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ На събитието присъстваха кандидати за народни представители начело с водача инж. Петър Кънев Мъж загина при челен удар на два автомобила Мъж загина при челен удар на два автомобила Екипи на полицията регулираха движението Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Бургас има специално място в листата на развитите европейски градове и е даван за пример, допълни тя Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца
Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но...
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори