×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

20-годишният криминоген, който наръга полицай в Казанлък, бил издирван за серия от престъпления


20-годишният криминоген, който наръга полицай в Казанлък, бил издирван за серия от престъпления
Тази вечер в ромския квартал на Казанлък ври от полиция
09 Октомври 2023, Понеделник, 20:20 ч.
Автор: Флагман, снимка: knews.bg

Пострадалият полицейски служител е с пневмоторакс- проникване в гръдната кухина и се намира в реанимация

Мъжът, който наръга полицай в Казанлък, е бил обявен за общодържавно издирване. Той е криминално проявен с четири регистрации за кражби и в момента е задържан в Районното управление в Казанлък. Това каза пред старши комисар Лазар Христов, директор на Областната дирекция на МВР в Стара Загора.

Той посочи още, че лицето е зависимо и вероятно е било под въздействие на психотропни вещества. Извършителят е на 20 години, пише knews.bg.

Около 15:20 часа е получен сигнал в Областна дирекция на МВР и в Районно управление (РУ) Казанлък за пострадал полицейски служител. На място е установено, че двама разследващи полицаи от РУ-Казанлък са отишли в ромския квартал „Казмера“ „да призовават лице”, обясни комисар Христов.

Това е нещо, което не е свойствено за тях, тъй като в тази връзка, те трябва да ползват услугите и помощта на колегите си, които са от патрул или от криминална полиция, уточни той. Това се е наложило поради липсата на служители, поради блокадите по пътищата. 

„На място в ромската махала лицето, което са търсили, не е било установено на адреса. След което по време на разговор с жители от квартала, полицаите са били заобиколени. Разговорът не е бил тип пререкание“, коментира комисарят.

В този момент се появява друго криминално проявено лице, което е счело, че търсят него. Изважда два ножа и тръгва да гони колегите. Единият от полицаите е наръган в гърба, вследствие на което му е оказана спешна помощ. Пострадалият е настанен в УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“ с пневмоторакс- проникване в гръдната кухина и се намира в реанимация.




Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
10
Коментара по темата
10.
Амет
10.10.2023 15:18:29
0
3
Заради тъпата държава ги е страх да го застрелят тъпото жуотно черно неговата... А на запад черните ги думкат.. Мдааа
9.
Римляни
10.10.2023 09:38:27
0
12
Нали уж циганите станаха роми и се интегрираха, за какво им е нужна на полицаите помощ от колегите? Спирайте им правата, трябват им повече задължения и бой.
С тъпата европейска политика започнахте да изтървате ситуацията от контрол!
8.
Някой
10.10.2023 07:28:07
0
21
Защо не го е застрелял???
Майната им на журналистите и НПО-тата!
7.
ЧОЧООЛУ
10.10.2023 05:56:30
1
11
Се върти в гроба....вЕрвайт ми....!!!!
6.
Ами Да
09.10.2023 22:37:44
0
40
тоя мангал е трябвало да бъде разстрелян на място, Мангалите отдавна са на война с държавата.
и никой дори не опитва да ги спре
5.
Фекрет Стораро
09.10.2023 22:15:37
5
3
диксове и флашки със сибел джан има ли
4.
В ромския квартал
09.10.2023 21:22:58
0
67
трябва да ври от багери и булдозери и да сринат колибите им със земята...
Така , като направиха с ромския квартал в пловдивския квартал Войводиново след като две циганета пребиха един командос!
Всяко цигане трябва да знае, че всяко посягане върху човек на властта води до събаряне на бараката на родителите му и не само на нея!
Само тогава , когато циганин извади нож, другите цигани ще скочат и ще му го вземат преди да е направил белята!
3.
Takа де
09.10.2023 21:11:53
12
19
20 годишният циганин,считайки че идват за него, направо е подгонил полицаите....
Щом е наръгал единият в гърба, то явно полицаите са бягали яко, но не са могли да надбягат цигането....!
Голям сеир за останалата тумба ще да е било!
2.
БУРГАС
09.10.2023 21:06:27
37
6
Тоз дет е на държавна хранилко нела да мре един боклк по малко да живеят циганите
1.
Щото
09.10.2023 20:32:58
6
18
Щото на някоя спрок Данка фиданка и е било много спешно за утре да бъде призован ей затова така става … кой разбрал разбрал ай чао
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори