×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът на СЕК Николай Стоилов със силна заявка: Средец заслужава повече, да го превърнем в истински европейски град! 


Кандидатът на СЕК Николай Стоилов със силна заявка: Средец заслужава повече, да го превърнем в истински европейски град! 
Партията откри предизборната си кампания пред препълнен площад и представи кандидатите си
Тема в развитие
виж още
скрий
04 Октомври 2023, Сряда, 13:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки и видео: авторът

Той е млад, но и достатъчно опитен и амбициозен, ще използва всичките си знания и умения, за да реши проблемите на общината

Обиколих света, за да се образовам, натрупах умения и опит, но кръвта вода не става! Реших, че е време да платя дълга към моя роден край, към моя Средец и да използвам всичките си знания, за да превърнем това хубаво място в развиващ се европейски град – такъв, какъвто заслужава да бъде! С тази силна заявка кандидатът за кмет на община Средец от ПП Средна европейска класа Николай Стоилов откри предизборната си кампания. Стоилов заедно с кандидатите за общински съветници от листата на партията представиха своите приоритети на сцената пред препълнения площад до Читалище „Пробуда“ в града снощи.

За да подкрепят кандидатите, в Средец дойде централното ръководство на партията. Председателят Константин Бачийски, който е настоящ депутат и кандидат за кмет на Бургас, отбеляза, че в листата на СЕК са хора, които не се плашат от трудностите, а напротив – те се борят за решаването им, достойни хора, които ще защитават интересите не само на град Средец, но и на всички населени места. Такъв е и кандидатът за кмет Николай Стоилов, подчерта Бачийски. 

Лидерът на партията Константин Бачийски и Изпълнителният съвет на ПП СЕК дойдоха в Средец, за да подкрепят кандидата им Николай Стоилов и листата на партията за ОбС

„Идвайки насам тази вечер си мислех за вас, хората от Средец. Вие бихте могли да си вземете багажа, да идете някъде другаде да живеете. Но сте направили трудния избор – да останете тук и да отгледате вашите семейства и деца в Средец. В ПП СЕК също сме като вас – трудностите не ни плашат, не се отказваме, не се предаваме и не се продаваме! Затова се радвам да виждам толкова много хора тук. Нашата цел е да направим така жадуваната промяна в Средец и тогава младите хора не само да останат тук, но и тези, които са заминали, да се завърнат и да работят в родния град. Или най-далечното място да е Бургас, но вечер да се приберат у дома в Средец при семействата си. Всеки един кмет и общински съветник трябва да знае проблемите на общината, но и да намери решенията. Да направи и невъзможното, ако трябва. Именно такива са нашите кандидати в ПП СЕК. Разчитаме на вашата подкрепа, а като партия и след изборите ще сме тук и да работим за вас. Аз в качеството си на народен представител съм се борил не само за Бургас, но за целия регион. Ще продължа да го правя“, изтъкна Константин Бачийски. 

Заместник-председателят на партията Стоян Царев също се обърна към множеството с думите: „На 29 октомври внимавайте за кого ще гласувате. Гласувайте за тези, които поставят обществения интерес над личния. Те са зад мен и ще ги намерите в листата на ПП СЕК с номер 3 в бюлетината. Защото се нагледахме на хора, които управляват за лична изгода“.

Кандидатът за кмет на село Дебелт Антон Велчев (вляво) и зам.-председателят на ПП СЕК Стоян Царев

Кандидатът за кмет Николай Стоилов, който има солидно образование и биография, застана пред своите съграждани и в емоционално слово каза как е взел решението да влезе в битката за кметския стол.

„Тук съм пред вас поради няколко причини. Първата и най-важната е, че аз съм един от вас! Тук са моите най-мили детски спомени с баба Радка и дядо Иван, с моите родители. Минаха години, тръгнах по непознати пътища. Натрупах знания, натрупах и опит. Завърших курса за младите политически лидери „Young European Leaders“ на фондация Робърт Шуман в Будапеща, дипломант съм от шестия Летен университет към Съвета на Европа в Страсбург (2011), завършил съм българското училището за политика „Дими Паница“ (випуск 2011). Бях за кратко в Европарламента. Натрупах и опит в разработването на проекти, сред които за интегрирания градски транспорт на Община Бургас, системата за отпадъци, бях в Министерството на икономиката, където отговарях за контрола и изпълнението на оперативна програма „Конкурентоспособност за малкия и средния бизнес“ в областта. От 5 години съм в Държавен фонд Земеделие, където отговрям за изпълнението на програмата за развитието на селските райони и всички мерки за подпомагане в земеделието. Но както се казва – кръвта вода не става. Реших, че е време да платя дълга към моя роден край и да използвам всички знания и умения, които придобих през годините, за да се опитаме да направим това хубаво място толкова красиво, колкото то заслужава да бъде. Та затова съм тук, избрах номинацията на СЕК, за което им благодаря. От създаването си през 2007 година те се борят за това, което всички ние искаме - една европейска средна класа с нормални доходи със стабилност и сигурност към развитието на малкия бизнес“, отбеляза Стоилов, като добави, че в момента стартира както новият програмен период 2023-2027, така Планът за възстановяване и трябва всяка една община да се възползва максимално с добре разработени проекти. 

Николай Стоилов е млад, но с богат професионален опит

41-годишният кандидат за кмет е достатъчно опитен, за да превърне Средец в развиващ се европейски град. 

„Сега е моментът да се захванем и всички заедно с общи усилия да променим общината към по-добро, защото Средец заслужава повече!“, каза в заключение Николай Стоилов. Думите му предизвикаха бурни аплодисменти от присъстващите.

Ето и всички кандидати от листата на ПП СЕК в Средец, сред тях и кандидатът за кмет на най-голямото населено място в общината – с. Дебелт, Антон Велчев: 

101. ТАНЯ НЕНОВА ТОДОРОВА
102. НИКОЛАЙ ТИНКОВ СТОИЛОВ
103. РАДИНА ДИМОВА МАРИНЧЕВА
104. ВЕСЕЛИН ЦВЕТАНОВ ДРАГОМАНСКИ
105. АННА МИЛЧЕВА ТОДОРОВА
106. АНТОН ТОДОРОВ ВЕЛЧЕВ
107. БОРИСЛАВ ВАЛЕНТИНОВ БОРИСОВ
108. ДИМИТЪР АНГЕЛОВ ДИМИТРОВ
109. МИЛКА КИРОВА ОВАЛОВА-ИВАНОВА
110. СВЕТЛАНА ГЕОРГИЕВА ЖЕЧЕВА
111. ГАЛИНА ИВАНОВА ПЕЙЧЕВА
112. ДИМИТРИНА СТАМАТОВА КАРПУЗОВА
113. ДИМИТЪР СТОЯНОВ ТОДОРОВ
114. ПЕТЪР НЕЙЧЕВ ПЕТРОВ 

Програмата на площада продължи с фолклорен концерт. За присъстващите пяха победителят в музикалното шоу „Гласът на България“ Петя Пенева, странджанският славей Жечка Сланинкова и Таня Стоева. А кандидатът за кмет поведе хорото - така, както ще поведе община Средец напред.

Силните и можещи кандидати на ПП СЕК и част от изпълнителния съвет на партията

 




България Всички новини
14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" 14-годишно дете бере душа след катастрофата при "Маказа" Петима са пострадали в пътния инцидент Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Легендарни футболисти блеснаха като тенис звезди в Бургас Георги Чиликов и голмайсторът на А група за всички времена Мартин Камбуров продължават напред в VS Sport Open 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават 800 000 българи тръгват за сезонна работа в чужбина, ето за какво да внимават Синдикат в Германия съветва внимателно да се информират за своите права Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Катастрофа между три автомобила затвори "Маказа", има пострадали Не уточняват броя и състоянието на пострадалите. Районът е отцепен от полицейски екипи Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Инж. Петър Кънев: Нужно е да водим балансирана и разумна политика Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ обсъдиха с бургазли въпроси за социалната политика и за по-добър живот Българската Анджелина Джоли покори Еверест Българската Анджелина Джоли покори Еверест . За 49-годишната бивша шефка на кабинета на спортния министър Красен Кралев това е първа експедиция в Хималаите Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Шоу на „Тройката“! Жечо Станков и доц. Ивайло Иванов учат младите бургазлии на народни хора Стотици бургазлии се хванаха на хората и си припомниха българските традиции Учени разкриха как да блокираме гените на стареенето Учени разкриха как да блокираме гените на стареенето Вижте как можете да удължите живота си... Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Продават легендарен завод от соца, направил България № 1 в индустрията Съдбата на завод "Бронз" става ясна на 16 май Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Всяка трета медсестра е над 65 години, годишно по 1000 напускат системата Едно от решенията - достойно заплащане
Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори