×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Днес е Милена, утре може да е всеки от нас


Днес е Милена, утре може да е всеки от нас
„Дебела“, „гнусна“, „отпадък“, „нищожество“, „вещица“, „свиня“, „едноок циклоп“ - бяха само част от обидите към нея
13 Септември 2023, Сряда, 13:26 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА за trud.bg

В момента е заплашена с глоба именно от тези, които уж определят себе си като либерални, толерантни

Милена Славова, по-позната като Кралицата на българска рокмузика, е съдена по жалба от Младежка ЛГБТ организация - „Действие“, както и две физически лица. През 2021 г. тя написа във фейсбук профила си: „Сигурна съм, че не подкрепям гей парадите! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И не се извинявам за думите си.“ Малко след това, в същия ден, за хомофобско е определено и гостуването u в сутрешен блок по телевизията, където тя казва, че въпросната група хора се натрапват и са арогантни, а ние сме принудени да ги гледаме.

Публикацията беше докладвана заради език на омразата и беше свалена от Фейсбук, което обаче не усмири докладвалите я. Последваха купища обиди, заплахи (включително и срещу малолетната u дъщеря), подигравки, пародии на нейни песни и прочее.
Дали е парадоксално, че именно лицето на бунтарството, на непримиримостта, волната птица Милена, която още преди 89-та се противеше на оковите на тогавашния режим и имаше смелостта нееднократно да говори неща, за които тогава е можело да бъде директно вкарана в затвора, към момента е заплашена с глоба именно от тези, които уж определят себе си като либерални, толерантни, борци срещу комунизма, е въпрос, чийто отговор е елементарен. Не, не е парадоксално, защото говорим за двете страни на една и съща монета.

И ако вчерашните разполагаха с цялата държавна машина и посичаха брутално инакомислието още в зародиш, често вкарвайки преносителите му дори в лагери, днешните са по-перфидни. Те все още не разполагат изцяло с лостовете на властта, за да могат да колят и бесят директно, поради което разчитат предимно на спонсори, на различни НПО-та, на външно финансиране, на съчувствието на обикновените хора, на съжалението.

Някой ще каже, че Милена не е трябвало да им обръща внимание. Но именно поради прекалената ни толерантност, стигнахме до неподозирани нива на аномалии. Още през 2021 г., несъгласните с позицията на певицата, не просто го изразиха на стената u, в което по принцип няма нищо лошо, но започнаха да пращат и заплашителни съобщения, в лесбийски групи публикуваха снимки на дъщеря u, надигнаха се активисти на ДБ, които седмици наред призоваха по стените си Славова да си получи заслуженото. Кое е заслуженото ли - според някои от коментиращите, явно и смърт.

Точно Милена, която и до ден-днешен е асоциирана със синята идея - в най-идеологичната u форма - е канселирана от тези, които имат наглостта да продължават да наричат себе си десни. „Дебела“, „гнусна“, „отпадък“, „нищожество“, „вещица“, „свиня“, „едноок циклоп“ - бяха само част от обидите към нея, като това са по-безобидните. В действителност валяха вулгарности на килограм, а и до ден днешен, особено покрай делото, което предстои, периодично определени групи „дискриминирани“ се задействат, бълвайки лавина от цинизми към Милена.

А ние, ние се надявахме, че ако си замълчим, бурята ще ни подмине. Че това е просто поредният тренд, който има своето начало и край. И не, не говоря за това, че има хора с различна сексуална ориентация. Има, разбира, се, и винаги ще има, както винаги ги е имало - от време оно. Но че това вече не е просто право на избор кой как ще живее живота си, а агресивен опит за натрапване на вредна идеология, отдавна няма две мнения по въпроса. ЛГБТИ не отразява просто сексуалната ориентация на този или онзи, НПО-тата не са просто защитници на правото всеки да живее спокойно и равнопоставено, приемането на определени закони и конвенции не е просто желание за баланс и подкрепа към по-незащитените, говорим за патология. Събирането на единомишленици в парад, наречен от тях самите прайд, не е само парти с хора, които не искат да са дискриминирани поради една или друга причина, отдавна не е...

Вече е пропаганда - принуден си да ги приемаш с всичките им виждания, принуден си да казваш на черното бяло, принуден си да си в ролята на виновния за депресиите им, принуден си да си лошия. Ако си против - хомофоб и фашист си. Колкото повече се снишаваш, толкова по-арогантни и настъпателни стават те.

Розовите болшевики всъщност са кафяви - омазали са се до ушите с лайна, използват и прийоми, присъщи на комунистите - докладване, клевета, заплахи. Канселиране - както е модерно да се казва. Горди последователи на първоучителите си.

А ние сме притихнали, надявайки се, че бурята ще отмине и ще изгрее слънце. Този път няма да стане така, ако не надигнем глава, бъдете сигурни. Може да ви се струват малобройни - и те в действителност са такива в сравнение с нас, но с тях са парите, с тях са редица политици, с тях са разни подозрителни неправителствени организации, чието финансиране е непрозрачно.

И докато днес все още имаме време категорично да се противопоставим на опитите всяка патология да бъде овластена и промотирана, утре ще е безвъзвратно късно. Днес е Милена, утре може да е всеки един. Днес заплашват дъщерята на Милена, утре ще са нашите деца. Днес искат да изтрият нейния Фейсбук, утре ще затворят нашите усти.

източник: trud.bg


В категории: Животът


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
18
Коментара по темата
18.
Мира
15.09.2023 22:33:20
0
4
Всеки има право на лично мнение и то не трябва да бъде съдено. Аз подкрепям Милена и мисля също като нея. И не, ние сме толерантни, но тези измислени организации не са! Прекалено голяма показност и пошлост има в тях и спомагат за пълното деградиране на българина. Нямам нищо против педерасти и лесбийки ,ама моля ви се запрете се с простотиите и правата си! ВИЕ ИМАТЕ СЪЩИТЕ ПРАВА КАТО НАС ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ, ЖИВЕЕМ В ЕДНА ДЪРЖАВА И ЗАКОНИТЕ СА ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ! В КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ПИШЕ НИЩО ЗА ПРАВА В ПОДОБНИ ОРГАНИЗАЦИИ! Радвам се ,че има хора с различно мнение,това означава ,че се събуждаме и не сме стадо!!!
17.
Големия памперс
15.09.2023 06:07:48
1
3
"Ако вчерашните разполагаха с цялата държавна машина и посичаха инакомислието още в зародиш....." - и това ще стане, просто им дайте време! Изглежда петата стъпка от Прозореца на Овертон още е в ход и не е напълно реализирана. Злото, което идва от запад бавно но сигурно ни завладява, а ние спим (или сме заблудени) точно както прародителите ни преди век, когато друго зло "бродеше из Европа". И кой знае защо, то отново дойде (като идеология и финансиране) от запад, но беше реализирано и последствията бяха за народите в Източна Европа.
16.
Костадин
14.09.2023 17:52:10
0
6
Много сте прави ,че може да е всеки от нас.случии ми се същото.даже не съм казал и една неприлична дума спрямо тези същества а коментирах ,че бре хубаво да парадират на всякъде .някакъв ме чул и завед някакъв ме чул и заведението в което работя беше атакувано с отрицателни отзиви и тема подобни тъпотии.от пет звезди ни свалиха на две врамките на 24 часа а хора даже пишещи и обиждащи заведението не са били там и не познават нито мен нито персонала пълни боклуци.искат права но зада парадират с тях,но щом искаш права си има и закони който да се спазват.а тези изруди са невъспитани ,нагли надменни ,и много прости.на въжето отрепки грешки на природата.
15.
Онзи
13.09.2023 23:36:12
0
15
Може ли някой да ми обясни защо искат еднополови връзки, когато единият гей се прави на жена, пък при лесбийките едната се прави на мъж. Нали не харесват противоположния пол. Какво всъщност искат?!
14.
МирВам
13.09.2023 23:00:14
2
18
Както обикновено криво ни е разбрана и Демокрацията, и Еманципацията.
Тежко ти Българио, какво бъдеще те чака
Тези, които "умряха за теб" се въртят в незнайните си гробове
13.
Руя
13.09.2023 22:37:49
0
28
Браво на Милена.Тези групи хора да си живеят в общността и да ме ни натрапват тъпотиите си.
12.
Ели
13.09.2023 22:33:48
0
30
Браво, Милена!
Не се връзвай на тези извратени нищожества!
Уважавам те, че не се поддаде на фалшивите, лицемерни и политкоректно евроатлантически глупости и нелепости!
Ти си Милена Славова, а те са отрепки.
Бъди здрава!
Нормалните хора те ценят и уважават.
11.
Иво
13.09.2023 19:05:50
2
35
До кога ще търпим тази наглост? Само по форумите ли ще пишем? Вече нормалните хора са репресирани в собствената ни държава. Какво чакаме? Да ни номери рат и да ни взимат децата ли. Не виждате ли какво става в Америка и в Западна Европа. Още малко и ще го вкарат в закона и конституцията и тогава ще е много късно. Трябва да се събудим в името на нашите деца.
10.
Удри кака хохохо
13.09.2023 17:05:49
3
32
Бих дарил пари в сметка на Милена, за да я подкрепя, да продължи да ги нарежда, без да се притеснява за пари :-)
9.
КОГА
13.09.2023 16:51:22
2
32
Ще заведат дело срещу тези, които заплашват Милена и дъщеря ѝ! Или всичко е с двоен аршин - те могат и смъртни заплахи да и отправят, а тя ме може и гък да каже без да я съдят!
8.
Евророб
13.09.2023 15:15:52
14
11
Добър ден.
Aз съм послушен евроатлантически роб. Искам да се намирам в средата на гейпарад вмирисани негри и там да съм единствения беличък. Като свърши парада, искам да ме обградят и пред лицето ми да размахват наденици и шпекови салами. Искам да бъда като рекламно лице на "Орехите".
Лек ден.
7.
Калин
13.09.2023 14:40:17
5
46
Няма нищо по-гнусно от LGBT изродите. Даже циганите не са толкова противни.
6.
До 5
13.09.2023 14:38:59
5
21
Тихо, педал, любител на укринацистите и негърските членове.
5.
До 3
13.09.2023 14:21:02
20
14
Димо,трябва да си много извратен човечец ,та да ти харесва как руските главорези избиват хиляди мъже,жени и деца в Украйна.Димо ти извратеняк ли си ?
4.
Явно и Милена е изперкала
13.09.2023 14:17:40
27
7
На всеки може да се случи
3.
Димо
13.09.2023 14:11:37
10
22
Сега ще видите троловете педерасти, любители на американската демокрация и върли противници на Путин, как ще скочат!
Верно с тях са парите и влиянието, щом могат да си позволят да плащат на толкова тролове с хомосексуална антируска ориентация!
2.
*********
13.09.2023 13:53:15
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
1.
Ива
13.09.2023 13:41:37
6
25
Еми днес е Милена, утре може да е Виктория, която по цял ден седи и пише глупости из интернет и всеки може да и заведе дело, но какво ще се случи в съда е друг въпрос..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев
Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори