×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жена играе кючек върху линейка, кола на Спешна помощ остана и без гуми докато лекарите спасяват живот


Жена играе кючек върху линейка, кола на Спешна помощ остана и без гуми докато лекарите спасяват живот
Тази жена и нейната фамилия са лицето на България по света. Така Катя Сунгарска от столичната Спешна помощ коментира кадрите с кючека върху линейката
13 Септември 2023, Сряда, 09:34 ч.
Автор: Флагман.Бг

Катя Сунгарска сравни превъзбудената танцьорка с „Аеросмит“ и коментира, че щяло да е смешно, ако не бе толкова жалко 

Жена игра кючек върху линейка, дошла по спешност на адрес в село Градец. Екипът се отзовавал на сигнала за тежкоболна жена. Медиците я преглеждат, а след като се връщат към линейката виждат забавляващата се компания, съобщава бТВ. 

В „Тази сутрин“ Катя Сунгарска от столичната Спешна помощ пък коментира, че това щеше да е много смешно, ако не бе толкова жалко, а след това разказа как при друг не по-малко куриозен случай са оставили медицинския екип без автомобил. Откраднаха гумите на линейката, докато екипът бе на спешен случай, поясни тя. 

„Слава Богу, че полицаите реагираха светкавично! Благодаря им, че много бързо се отзовават и когато има насилие над нас, и когато има такъв ненормален инцидент“, заяви Сунгарска, а после уточни, че кражбата на гумите е станала в столичен квартал. 

„Наложило се лекарят да помогне на медицинския екип. Буквално за минути колата е останала без надзор. Понеже в тези квартали бързо се разчуват новините, след идването на полицията, гумите са били захвърлени в поле. Слава Богу обаче, че служителите на реда откриха и крадците“, добавя тя.

Много горчив привкус ни носят тези кадри с кючека, сподели водещият Златимир Йочев.

„Докато гледах тези кадри се питах дали, ако беше „Аеросмит“, щеше да е по-различно. Истината е, че не“, коментира Сунгарска. 

„Жената се беше качила върху предния прозорец на линейката. Близките ѝ я свалиха. 25 години съм шофьор на линейка и от ден на ден е по-зле. Нямаме подкрепа от реда. Отиваме с голи ръце. Мисля, че е редно да има и полиция с нас. Колеги са бити, обиждани. Има много случки. Този случай беше зрелищен, някаква дива музика“, обясни шофьорът на линейката.

„Понякога има нормални хора, които наистина имат нужда. Понякога са подигравки, викат те за глупости. Миналите години имаше доста фалшиви сигнали. Гледаха ни сеира за колко време ще стигнем до Градец“, добави той.

Налага се екипът да изчака в линейката, докато жената се натанцува и да бъде свалена. В Котел има само една линейка.

В момента цялата фамилия се е изнесла, за да работят в чужбина. 

„На мен ми се сви душата, когато вашата репортерка каза, че тази жена е заминала с цялото си семейство на гурбет в чужбина. Тази жена и нейната фамилия са лицето на България по света“, коментира Сунгарска шокиращите кадри на неприличния танц.

По думите ѝ по тези квартали екипите се сблъскват редовно с агресивно отношение. „Всички в централата на Спешна помощ изтръпват, защото знаят, че линейката ще бъде блокирана за часове вътре. От всички къщи започват да прииждат болни хора, за да ги прегледат безплатно на място“, казва тя.

„Троен реанимационен екип е извикан на адрес от дъщеря, която твърди, че майка ѝ умира. Той заварва майката в много неприлично състояние, окъпана в телесни течности. Дъщеря ѝ казва, че е безработна и спешният екип да почисти майка ѝ, след което да я откара в болница, за да я гледат“, казва Сунгарска.

След като спешните медици обясняват на жената, че не извършват социална дейност, тя става агресивна и започва да ги обижда.

„Когато тя е разбрала, че това няма да се случи, започнала да ги обижда. „Медицинската сестра е наричана с онази думичка, която започва с буквата к, а на лекарят е казвано, че е ... Първата буква на обидата е п“, уточнява говорителят на софийската Спешна помощ.

Това е недопустимо и ми прилича на този кючек върху линейката, коментира тя.

Екипът звъни в централата, за да извикат полиция, като тогава жената започнала да крещи отстрани „Бият ме, пребиват ме от Спешна помощ“. А лекарят се прибра одран и насинен“, казва Сунгарска.

„Всеки път когато ходим на такива адреси се говори с хората, но те са с нагласата, че някой винаги им е длъжен за нещо“, коментира тя.


В категории: Животът


26
Коментара по темата
26.
Оставете какво мислят за нас
13.09.2023 17:32:32
0
2
Дайте да потърсим сметка на истинските виновници за това.Докато се дърлим помежду си и оплюваме неандерталците, причинителите на всекидневната гавра с българския народ,мислят за поредната сделка с дявола от която ще приберат поредните милиони.
25.
Минаващ
13.09.2023 17:12:17
0
1
Има начин да се противодейства на наглостта на римляните. Просто като се обадят от някой римски квартал или село (навсякъде се знае кои са тези населени места) няма да отива линейка, заета е, няма свободни, нещо такова. Ще има естествен подбор, който оцелее - оцелее. Да ходят на частни лекари.
24.
НАРОДЕ ДА СЕ ЗАПИТАМЕ
13.09.2023 15:53:01
0
7
ЗАЩО ЛИ ЦИГАНИТЕ НА СЪРБИЯ, ГЪРЦИЯ И ЦЕЛИТЕ БАЛКАНИ НЕ СЕ ЧУВАТ И ВИЖДАТ ПО РАЗЛИЧНО ОТ ТЕХНИТЕ НАРОДИ, А САМО НАШИТЕ ОТ ДЕН НА ДЕН ОСКОТЯВАТ.АМИ ЗАЩОТО ПОЛИТИКАТА НИ СПРЯМО ТЯХ Е ПЪЛНО БЕЗУЧАСТИЕ В ДЕЛАТА ИМ , МЪЛЧАЛИВО СЪГЛАСИЕ ТАРТОРИТЕ ИМ ДА КРАДЪТ ПОТОЦИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ДАВАНИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО ИМ, ЗА СЪЗДАВАНЕ НА РАБОТНИ МЕСТА И Т.Н. НАБЛИЖАВАТ ДНИТЕ КОГАТО ОТ ТЕЗИ ДИВИ ХОРА НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ТОВА САМИ СИ ГО НАПРАВИХМЕ. БИИ МАГАРЕ ПО МАГАРЕ.....
23.
Лошата за всички ни новина е
13.09.2023 15:38:58
0
7
Вече в цяла Европа хората там мислят, че цялото българско население е цигани и отношението към нас все повече се влошава. Много се учудват когато българин каже, че е българин .Негативното
отношение към нас се усеща, като с всяка година става все по враждебно благодарение на дивашкото държание на циганите .
22.
Бай....
13.09.2023 14:50:41
0
6
Тези подчовеци само бай Тошо ги оправяше !
21.
.....
13.09.2023 14:50:05
0
4
Мангали
20.
ХХ
13.09.2023 14:45:47
2
1
ХХ-ристофър ромчето, нема да закачати мойту братя роми, чи ши ви жбъ мамътъ. Ний ши управлявами туй даржава.
19.
Урсулана
13.09.2023 14:29:50
0
7
Долни и мръсни Мангали!
18.
Възмутен гражданин
13.09.2023 14:02:02
0
7
Няма нужда от дълги коментари,защото БОЙ му е майката,БОЙ и само БОЙ!
17.
Уйчо Иван
13.09.2023 13:48:04
1
7
От манг..ли държава не става. Трепане на му е майката
16.
До 7
13.09.2023 13:28:02
2
12
Грешиш докторе! Виновен си за това чудовище и то много повече от българин със средно или по ниско образование!
Защото колкото и да си образован, ти си позволил, това чудовище да получава помощи и да се раждат в толкова голямо количество, като си позволил да израства с помощи идващи от твоите данъци! Ти си позволил за него да няма наказание което да го превъзпита (трудов лагер или друго) затова и то се е убедило, че няма как да го накажеш. Това чудовище е наясно че дори и да убие ти ще го наградиш с покрив, легло и храна доживот, а то навън сред обществото, със собствени усилия, без да краде и да се занимава с измами не може да си осигури само покрив, легло и храна
15.
Токайто
13.09.2023 13:18:09
14
5
Е сега това е поредната лъжа много добре знаете че шофьора винаги стои в линейката гумите са откраднали шофьора си ги прибра барабар със нафтата.
14.
ХХ
13.09.2023 13:09:54
3
6
До 10

Поздравления за поста пич!
13.
до 4
13.09.2023 12:13:06
1
11
Поздравления за Вас, но това е бъдещето на страната, с което трябва да се съобразяват децата Ви, ако евентуално останат тук. 10% са по официални данни, но ако човек се вгледа подробно в данните от преброяването ще види как в населени места с голямо мнозинство от този етнос, те са преброявани като българи. Така че тези 10% вероятно са много повече.
12.
Egasi
13.09.2023 12:02:10
1
8
Много са зле как ще откраднат гумите на линейката тези ци..ни. Ако трябва спешно да отиде при някой болен без гумите няма да може. Така човек може да умре. Това значи, че не им пука за човешките животи. Тогава, защо на нас да ни пука за тъпите ци..ни?Много са глупави така не подпомагат дейността на линейката а даже и пречат. Това не е много умно. Също и кючек не трябва да играят върху линейката това е неуважение към професията и към лекарите. Отделно нали ще намачка капака, а ако стъпи накриво може и джама да счупи. Не се прави така с такава кола която не е тяхна. Не може те да дойдат да помагат докторите а ци.. ните да им викат к.... И п..... Не ми се струва нормално.Не е редно да лъжат по телефона.
11.
Няма значение
13.09.2023 11:59:21
6
7
Определено е недопустимо, но нека да обърнем внимание и на това, как линейките пускат сигнализациите за да спрат на новата поща да ядът пици? Или полицайте пускат сирени за да им се направи път да не чакат в задръстване?
10.
До 7
13.09.2023 11:28:59
6
19
Не се заяждам с вас, но всички ние носим социална отговорност! В България не е достатъчно само да си платиш данъците и да влезеш в лигата на “праведните”. И това, че един човек е образован със добра работна позиция, кариерно израстване и т.н. не значи, че НЕ може да се занимава със далавери и измами нали? Видяхме едни образовани харвадчета със много “широки познания”, владеещи няколко езика но дали те работеха/тят в интерес на българския народ и държава?
И да….. естествено, че никой не е виновен за упадъка на нашата нация!
Хаоса се поражда от само себе си. Не виси на ничия сметка.
9.
така така
13.09.2023 11:23:15
1
20
Тази част от населението става единствено да чука камъни и да носи чували!!!
8.
Бай Амет чобанина
13.09.2023 11:12:22
7
0
Всичкото млади пият наркоман и друсат кичок върху линейка.И аз кат ударя един шише от рикията на Сюлейман хоремагчията прая тъ.й.
7.
До 4
13.09.2023 11:06:01
12
19
Изобщо не усещам вина за това, което се случва. И имам много ясна причина за това: през моите 43 години постигнах много: образование - доктор, владея 4 западни езика, имам над 20 години трудов стаж, позиция - висш мениджър, и още много. Който се чувства отговорен за това чудовище... си е негов проблем. Връщам към обществото повече от 10 години под формата на преподаване, обучения, плащам си данъците прилежно. Да, има и такива хора в България. По последни данни са около 10% от обществото. Това чудовище не е на моя сметка.
6.
EC
13.09.2023 11:00:44
15
10
Не правите достатъчно да интегрирате ромите. Ще има санкции!
5.
*********
13.09.2023 11:00:29
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
До 2
13.09.2023 10:57:18
4
33
Моето мнение, е че народа позволява тази циганизация, мизерия и упадък! Ние сами си избираме политиците. Политикът е представителната извадка на народа и неговите нагласи какво иска!
Не забравяй, че народа избра 12г да ни управлява мафиот-мутра. През изминалите 20-25г. Българския мъж възхвалява мутрите и се стреми да им поддръжава, а българската жена съответно чалга певици и курвентии със 100кила найлон по себе си!
Няма как да очакваме от идните поколение да са морални хора като - “за да успееш финансово трябва да крадеш”, “за да те “уважават” другите, трябва физически да си по-силен от тях и да ги биеш”, една жена за да изглежда добре трябва да е 50кг и да има 3-но уголемени джуки + 5000кубика силикон във всяка гърда и да бъде зависима от мъжа си и да стои зад неговия социален статус.
Еми истина, е че ние по собствено желание си докарахме този упадък.
3.
Аз
13.09.2023 10:54:56
1
24
Резервати и работата се оправя както в Америка на времето.
2.
...
13.09.2023 10:47:39
1
34
Има едно решение на този проблем. Спираме да плащаме здравни осигуровки и когато имаш нужда от лекар или бърза помощ си плащаш! Във Франция е така. А да видим дали ще има подобни случки тогава. Хайде. Време е да спрем да плащаме за отпадъка от обществото!
1.
Циганизация е в ход
13.09.2023 10:35:23
5
42
1-во да се уточни , че "тази жена" е истинското лице на България пред Европа. По план циганизацията на държавата трябва да завърши до 7 години. Така че...... стимулирай те си децата да завършват в чужбина и никога да не се връщат в тази кочина. Да си остана само политическите прасета тук довели до това състояние държавата. Да си ги хранят е кебапче и кюфтета за изборите ..те само този електотшрат имат вече. Жалко ..мила моя майнольо...жалко но факт.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори