×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пума - символ на иновация и спортна издръжливост


31 Август 2023, Четвъртък, 15:05 ч.
Автор: Флагман.Бг

Puma, е основана през 1948 г. от Рудолф Даслер в Германия.Рудолф Даслер е брат на Ади Даслер, основателят на марката Adidas. Двете марки са създадени след разделянето на семейната фирма Gebrüder Dassler Schuhfabrik, която беше основана през 1924 г.

През 1948 г., след конфликтите между братята, Рудолф Даслер решава да създаде своя собствена марка и така се ражда Puma. Името на марката, е вдъхновено от пумата - бързо и гъвкаво животно, което отразява идеалите на марката за иновация и спортна издръжливост.

Бранда, започва да произвежда спортни обувки и екипировка, като се фокусира върху футбола. През 1950 г. Пума, представя своята първа футболна обувка, която бързо става популярна сред професионалните футболисти.

През 1960-те години, марката започва да се разширява в други спортове като тенис, баскетбол и лека атлетика. Така се превръща в символ на спортната мода и става известна със своите иновативни дизайни и технологии.

През 1970-те години, бранда, се асоциира с иконични спортни личности като Пеле и Йохан Кройф, което допринася за утвърждаването й като водеща марка в света на спорта.

Марката Puma, е успешна и до ден днешен, поради комбинацията, от няколко ключови фактора, които са допринесли за нейния успех:

Иновации и дизайн - Пума, се отличава с иновативен дизайн и функционалност на своите спортни и модни продукти. Тя постоянно разработва нови технологии и материали, които подобряват представянето на спортистите и удовлетворяват модните тенденции.

Силно брандиране - Марката има силен и разпознаваем бранд, който е свързан с динамичност, енергия и спортна издръжливост. Логото на пума е идентификационен знак, който се асоциира с качество и стил.

Спортни партньорства - Пума, е известна с партньорствата си с много спортни звезди, отбори и събития. Това включва партньорства с футболни отбори, тенисисти, баскетболисти и други, което подчертава спортния имидж на марката.

Разнообразие от продукти - Бранда, предлага широка гама от спортни и модни продукти за различни видове спорт, активности и стилове. Това включва облекла, обувки и аксесоари за различни спортове и поводи.

Маркетингови кампании - Марката инвестира във впечатляващи маркетингови кампании, които не само представят продуктите, но и градят образ на бранда. Тези кампании често са направени с участието на известни спортисти и модни икони.

Онлайн присъствие - Puma, активно участва в социалните мрежи и онлайн платформи, което позволява на марката да достигне по-широка аудитория и да комуникира директно с клиентите си.

Устойчивост и социална отговорност - Марката, се стреми да бъде отговорна към околната среда и обществото. Тя инвестира в устойчиви практики и в програми за подпомагане на обществото.

Тези фактори са помогнали на марката да се утвърди, като водеща икономическа сила в индустрията на спортните и модни облекла и аксесоари.

Някои от най-известните линии на Puma включват:

Puma Suede -Това е една от най-иконичните линии на Пума. Puma Suede, е класическа модел обувка, която е популярна от 1960-те години. Тя е известна със своя велурен горен материал и гумена подметка.

Puma Clyde - Това е друга легендарна линия на марката, която е вдъхновена от баскетболиста Клайд Фрейзър. Puma Clyde, е стилна и класическа обувка, която се отличава със своя изчистен дизайн и високо качество.

Puma RS (Running System) - Puma RS, е линия, която комбинира спортния стил с модерни технологии. Тя включва обувки и дрехи, които са предназначени за бягане и активен начин на живот.

Puma Ferrari - Това е специална колекция, създадена в партньорство с италианската автомобилна марка Ferrari. Puma Ferrari, включва спортни обувки, дрехи и аксесоари, които са вдъхновени от бързината и стила на Формула 1.

Puma Fenty by Rihanna: Това е колекция, разработена в сътрудничество с певицата Риана. Puma Fenty, е известна със своя иновативен и модерен дизайн, който съчетава спортни елементи с уличен стил.

Puma Active - Това е линия, която е предназначена за активен начин на живот и фитнес. Puma Active, включва спортни дрехи, обувки и аксесоари, които са функционални и стилни. 

Това са само някои от най-известните линии на марката Puma. Компанията продължава да разработва нови и иновативни продукти, които отговарят на нуждите и предпочитанията на своите клиенти.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
1
Коментара по темата
1.
Похвално!
01.09.2023 18:46:28
0
0
Преписвайте повече такива статии,а не за разни безмозъчни фолкпевачки ,инфлуенсъри и подобни еднодневки!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори