×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Паника заради изчезнало дете на Северния плаж в Приморско


Паника заради изчезнало дете на Северния плаж в Приморско
Ивицата почерня от полиция
23 Август 2023, Сряда, 14:18 ч.
Автор: Флагман.бг

8-годишната Мария се присъединила към други непознати деца

Изгубено момиченце вдигна на крак Северния плаж в Приморско. Случаят е отпреди малко, съобщиха за Флагман.бг летовници. 

„Преди около 2 часа детето, отседнало с родителите си в хотел „Тишина“, изведнъж изчезна от погледите на близките си. Настана голяма паника. Майката беше в шок, почнаха да го търсят по цялата ивица, но не успяха да го открият. Тя отиде да подаде сигнал в полицията. След малко плажът буквално почерня от униформени. В издирването се включиха и доброволци. За щастие всичко приключи добре. Момичето, което се казва Мария, бе намерено между първи и втори пост да си играе с непознати деца“, разказаха очевидци. 

Момиченцето е предадено на майка му.
 




15
Коментара
Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
15
Коментара по темата
15.
Турист
23.08.2023 22:00:26
1
2
Плажът наистина почерня.Всички си мислеха ,че местните(предимно чернокраки) изпълняват някакъв ритоал на рясъка.Пък то полиция.
14.
д-р Емилова до прежде КОМЕНТИРАЩИТЕ
23.08.2023 21:48:37
0
2
Компотите и сладката увеличават риска от захарен диабет тип 2.
Той от своя страна води до задължителен прием на лекарства -понижаващи нивата на кръвната захар , които всъщност само удължат неизбежната агония -я някоя фрактура и залежаване,я някое отрязано пръстче,пръсти,крак впоследствие и агония...
Странджанското дядо,конския суджук, домашното филе Елена,делиорманското сирене и транс -наситените мазнини увеличават многократно риска от появата на Карцином на дебелото черво.
Там нещата са ясно прогнозируеми и предвидими!!!
А прекомерната консумация на сол във всички по горе изброени храни води и до бъбречно каменни заболявания,кисти и ракообразни заболявания!
Какъв е изводът:
Здравословна храна, повече движение и позитивни мисли.
СЛЪНЦЕВОДА СЕКС И ХРАНА!
13.
До 12 от онкото
23.08.2023 21:20:19
1
1
Имаш една "баба" ЗЛА, която те е укусирила и ощетила тотално и заради тези компоти,сладка , туршии и домати те е стерилизирала да останеш без деца и да се превърнеш в един "крепостен селянин" и да и лижеш дъртата ПУ.....Ка!?
Ако си мислиш,че с тези подаяния,може да живее един млад и съвремен човек си един пълън селски кретен и най вече нещастник.
А АЗ ИМАМ ЕДНА БАБА, КОЯТО ВИ ХРАНТУТИ,ИЗДЪРЖА,ПЛАЩА ВИ ВСИЧКО(разбирай сметки,ток, телефон,храна)
КУПУВА ВИ ДРЕХИ,И ОСИГУРЯВА ВСИЧКИ УДОБСТВА И ПРИДОБИВКИ НА СЪВРЕМЕННИЯ ЧОВЕК, ПОТРЕБНОСТИ И ИЗИСКВАНИЯ, КОИТО НАЛАГА ЖИВОТА В ГОЛЕМИЯ ГРАД!
Чувай Боже и закриляй!
Да минава...
Скоро ще мине...
12.
До 10 и 11
23.08.2023 20:31:21
1
2
Имам 2 баби , модерна и селянка . Селянката ми праща компоти , яйца , туршия , месо ... а модерната : " Много поздрави "
11.
До 10
23.08.2023 20:17:02
0
2
С този правопис , ти си от село .
10.
Странджански глиган до 7
23.08.2023 19:46:32
2
3
КУЛТИВАЦИЯ,КУЛТИВАЦИЯ,КУЛТИВАЦИЯ...
Близо четири петилетки набивам на тъпите и кухи Кюприйски кратуни,че няма нищо по страшно, когато селото срещне града.
И тогава настава ГОЛЯМОТО ЦУПЕНЕ, защото може на дюкюмент да са граждани но се "ослушват кат прасе в боб"... като се спомене думата село.
Тънко обидчиви,злобни,прости и с видим говорен и умствен дефицит.....
Силни в ръцете но слаби в ъкъла...АМА ИНАК ОПРАВНИ???
От "сбърканата майчина любов" наш тиквен ялов -вече петдесет годишен дънгалак си остана без свои собствени наследници, сакън некоя булка да не си събуе чехличките и влезе наготово в имота-имането.
Всичко сме от село,в което няма нищо лошо ами напротив ама тия Приморчански примати увълчени в издояването на бедния български турист лятоска в хотела от Соца с пристроени нужници са друга бира,следващото стъпало....СЕЛЯНИ С ПАРИ -сиреч СЕЛЯНДУРИ!
С ГОЛЯМО УМИЛЕНИЕ,ТЪГА И НАЙ ВЕЧЕ НОСТАЛГИЯ И СЪЖАЛЕНИЕ си спомням Ковид пандемията и КПП -то на входа на Най добрия град за живеене.....и знак СТОП за влизащите в обетованата земя Кюприйски добитък.
Дано се върнат тези времена,че миризмата, която носят със себе се усеща много силно в Кауфланд,Метро и Практикер.
Като развалено странджанско дядо и вкиснато Делиорманско сирене ...
Чувай Боже и закриляй!
Да минава!
То се обърка!
9.
Браво!
23.08.2023 16:31:18
0
9
Радвам се, че са намерили детето. Случват се такива неща и на добри родителите. Децата имат много енергия. За секунда се разсейваш и се изстрелват като пружина. Трябва да се внимава. А да питам Флагман, кога ще отворите за коментари статията за ВиК? Или тя си е от Общината и не подлежи на коментар? Интересно ми е какво мислят хората примерно от Възраждане относно обяснението на кмета, че живеят на павета от 1960та, заради ВиК. В крайна сметка кой я управлява тая община? Кмета или ВиК? Ако ще е така да гласуваме за шефа на ВиК на местните. Казвайте ги тея неща!
8.
Рррр
23.08.2023 16:18:19
0
8
Майката, та майката... Бащата къде е бил?
7.
дебили бургас
23.08.2023 16:16:32
0
5
Искаме синя зона от Карнобат до Приморско.
6.
Жанета
23.08.2023 16:12:28
4
2
Аз ако съм на бащата ще и хвърля една гора бой на мамата още исчупя телефона в тъпата манерка.
5.
Мъка
23.08.2023 15:01:00
1
9
Гълъбът от снимката и той търси завалията...
4.
Я
23.08.2023 14:56:43
1
11
Бе и аз гледам едно черно,черно,навсякъде черно,пък то било полицията.После обаче взе да побелява и се оправиха нещата.
3.
местен
23.08.2023 14:48:34
1
37
Добре е , че всичко е завършило добре . Но от сърфиране във фийса..... тия майки забравят , че имат деца !!!
2.
..
23.08.2023 14:41:32
28
6
ИСКАМЕ СИНЯ ЗОНА В ЦЯЛОТО ЖК ВЪЗРАЖДАНЕ - НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СПРЕ ОТ СЛУЖЕБНИ И ДРУГИ АВТОМОБИЛИ. НАПРАВЕТЕ СИНЯ ЗОНА СПЕШНО
1.
Морския
23.08.2023 14:31:41
0
42
Както се викаше по нашо време
Дете търси загубена майка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия
Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори