×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Има ли изненадани? Тарторът на просяците Бяндо излъга в съда, никой не атакувал дома му


Има ли изненадани? Тарторът на просяците Бяндо излъга в съда, никой не атакувал дома му
Като истински бос той си кръстил на себе си отсечката пред дома си – „Бяндовата улица“
11 Август 2023, Петък, 22:00 ч.
Автор: Флагман, снимки: Емел МАХМУД

В тази къща Бяндо Милев е приел двамата просяци, уж под наем

Соченият от прокуратурата за тартор на просяците в Бургаско – Бяндо Милев днес разказа страховит сюжет в Съдебната палата, където се гледаше мярката му за неотклонение. Той се самоопредели за жертва на системата и обяви, че докато е зад решетките „три мутри“ са атакували дома му – строшили всичко, не останала тухла върху тухла, обяви Бяндо Милев и изглежда, за да не постави никой думите му под съмнения посочи и точния си адрес в кв. „Акациите“.

Наш репортер посети мястото днес. Това е цивилизованата част на гетото в района на ст.“Черноморец“. Нито имаше очевидци, нито изобщо бе чул, че домът на Бяндо е атакуват от „мутри“.

Хората обаче добре познават техния съкварталец, за когото се разказват чудати истории – че го спипали да разпространява фалшиви 50-толевки до садизма му сам да си зашие устните в ареста.

Бяндо не бил тартор на просяците, а човек с голямо сърце - осигурил на несретниците подслон, а те го натопили

Бяндо всъщност е кръстил улицата пред дома си на свое име – „Бяндовата улица“, а днес наш репортер не откри следи от взлом. Нито тухлите са къртени, нито имуществото му е пострадало. В двора му беше паркиран микробус, който очевидно е в движение и в добро общо състояние.

Бяндо Милев

В съда обаче Бяндо твърдеше, че „мутрите“ влезли в дома му, държали близките му 12 часа прави и тарашили всичко, къртили дори тухлите, за да търсят тайници за злато и пари, но не намерили, защото той бил беден човек - издържал се само с по 500 лева пенсия на месец.

Самият той се оказа истински актьор и в опит да омилостиви съдът дори се разплака, обявявайки, че е тежко болен, не му оставало много и искал да си изживее дните спокойно навън.

Според прокуратурата обаче неговите заболявания можели да се лекуват в условията на следствения арест, а ако е на свобода или щял да избяга, или да окаже въздействие на двамата основни свидетели – просяците, които според държавното обвинение той е принуждавал с бой да се правят на сакати и искат стотинки от хората.

Един от тези просяци е прословутия мним инвалид, който Динко Вълев от Ямбол шамароса. Босът на желязото престоя една вечер в ареста, а около неговия случай се вдигна такъв шум, че доведе до разбиването на измамната група.

Държавното обвинение твърди, че имали сериозни доказателства срещу Бяндо и ще го пратят за дълго зад решетките. Това няма да е нещо ново за него, тъй като той досега е многократно осъждан и общо взето е прекарал голяма част от живота си в затвора.

 


В категории: Крими


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
7
Коментара по темата
7.
Габи
12.08.2023 12:14:43
1
10
Да се питат институциите, кой и как му е дал пенсия на този престъпник?До кога държаната ще е майка за мошенници и мащеха за тези които пълнят хазната?
6.
Хах
12.08.2023 11:07:55
8
1
Поредния беден манго, който наредиха да поеме вината. САМО ИДИОТ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА, ЧЕ ТОЗИ КЛОШАР Е БИЛ ТАРТОР НА ПРОСЯЦИТЕ
5.
*********
12.08.2023 10:10:57
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Bbb
12.08.2023 09:52:33
0
22
Аз съм изненадан!Наш Бяндо краде си,мами си,влиза в затвора,излиза и пак влиза и на 58 години получава 500 лева пенсия всеки месец от държавата.Сигурно е и с телк.В този коптор където живее ток и вода не се плащат,от дървения ел.стълб кабелите си висят и който му трябва ток само се закача.
Егати кефа,рецидивиста изцяло на издръжка на държавата.
Ха хахааа.И няма кой в тази държава да го хване за врата и да го натика в мините да си заработва жалкото съществуване а?
При Бай Тодор това нямаше как да се случи.
3.
Пак лаласжийска статия
12.08.2023 05:59:43
3
20
Като истински бос той си кръстил на себе си отсечката пред дома си – „Бяндовата улица“
---
Като му гледам къщата, никакъв бос не е, просто брънка от веригата. Обаче нЕма журналисти, да ровнат малко. А това с улицата, го има във всяко село
2.
Фекрет Стораро
11.08.2023 22:31:55
0
15
бати якия татус искам и аз
1.
опс
11.08.2023 22:15:39
3
32
Абе вие флегмите , защо се правите на улави? Не знаете ли че, врата на руски автомобил и лъжлива уста на циганин се затварят само със силен удар.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет" Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Още днес започва пълна проверка на всички документи по случая в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Самоков"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори