×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Задържаха предполагаемия подпалвач на буса на Емил Пейчев от Царево


Задържаха предполагаемия подпалвач на буса на Емил Пейчев от Царево
Мариан Секулов е драснал клечката на коктейл "Молотов", хвърлен по един от бусовете, според разследващите, на този етап
28 Юли 2023, Петък, 14:05 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Палежът не е постигнал целта си, защото е извършен  аматьорски - изгорели са само чистачките и част от капака на буса, а трябвало да пламне цялата база, според Пейчев

38-годишният Мариан Секулов от Царево е задържан за палежа на бусовете на общинския съветник и местен политик от "Продължаваме промяната" Емил Пейчев, научи Флагман.бг.

Мариан Секулов, също като Пейчев, има фирма, работеща в сферата на търговията с климатици и климатични инсталации.

Сервизът му е в непосредствена близост до този на Пейчев. Макар и да не могат да се определят като конкуренция, тъй като мащабът на бизнеса на Емил Пейчев е доста по-сериозен, то между двамата има сериозно напрежение.

Те са почти на една възраст, познават се от години, но пътищата им в един момент се разделят и от семейни приятели се превръщат в кръвни врагове.

В Районното управление на МВР в Царево има подадени няколко жалби от Пейчев срещу Секулов, както и от Секулов срещу Пейчев. Флагман.бг писа преди две години за един от тези сблъсъци. (ВИЖТЕ ТУК)

Вижте видео от охранителната камера на базата на Емил Пейчев:

Така се е стигнало до 22 юли, около 00:20 часа, когато неизяснено изцяло лице влиза в базата на Емил Пейчев в Промишлената зона на Царево. Атакува първо охранителната камера, пръскайки я със спрей, а след това изсипва запалителна течност върху един от бусовете и драсва клечката.

Според разследващи палежът е извършен  аматьорски и само след 10-ина минути пожарът загасва, нанасяйки минимални поражения върху буса. Един до друг са били паркирани общо 7 микробуса, скъпа моторна лодка, а в непосредствена близост е и цехът за климатиците на Пейчев.

Емил Пейчев през миналия уикенд е подал сигнал на телефон 112, а полицаите са открили на мястото и полупразна бутилка със запалителна течност. Предполага се, че са намерени по нея отпечатъци.

По информация на Флагман.бг има и други доказателства - записи от охранителни камери, които са заснели джип "Додж" в непосредствена близост до базата на Емил Пейчев две минути преди избухването на пожара.

Всички бързо разпознават чий е редкият американски джип и така стигат до Мариан Секулов, сочен на този етап за физически извършител на палежа. Видеокамерите са заснели и още едно лице, което според прокуратурата е помагач. Предполага се, че вторият заподозрян е свидетелствал срещу Секулов и заради това не е арестуван. 

"За щастие пораженията са минимални и този бус вече е в движение. Очевидно е целял друго - да запали един от бусовете ми, а оттам пожарът да се прехвърли към другите 6 коли, моторна лодка и складова база. По този начин щетите щяха да бъдат колосални, но съм имал късмет. В интерес на истината Мариан Секулов бе едно от първите имена, които посочих пред разследващите. Смятам, че има и друг подбудител, но знам, че трудно може да се докаже. Заради това ще запазя името му. Изключително доволен съм и от работата на РУ Царево и ОД на МВР. Няма да скрия обаче, че повдигнах въпроса до ниво минстър", каза Емил Пейчев пред Флагман.бг.

Мариан Секулов е с наложена мярка "задържане под стража" за 72 часа. Все още прокуратурата не се е произнесла дали ще иска постоянен арест. 

 


В категории: Царево


Автор
14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Смях
29.07.2023 11:59:52
0
3
Евтин Пи Ар
13.
Koicho
29.07.2023 00:39:53
3
1
Браво Емо най после това л... о си намери майстора.
12.
555
28.07.2023 17:39:49
0
7
Стига с тоя Емил, пишете нещо за невероятния адвокат женен за сестра му, чаровен и кадърен.
11.
Емчо
28.07.2023 17:38:49
1
5
Емил Пейчев е “уважаван” човек от мен да знаете. Всички “харесват” него и кака му, която командва парада у тях!
10.
Гочев
28.07.2023 16:03:26
0
9
Лъжливото овчарче Емо
9.
Оп
28.07.2023 15:17:14
2
11
Само като прочетеш,че е от партията на утките и едерасите и ти става ясно колко е честен,нещо като гербаджия в овча кожа .
8.
33
28.07.2023 14:55:21
2
13
В "интерес на истината" е израз който звучи смешно от устатата на лъжливото овчарче, което посочи целия град като възможни извършители, представете си колко е обичан този тип.
7.
Сколията
28.07.2023 14:53:23
3
9
Сколията е острието в тая фамилия но го подтискат много той е с качества за кмет обаче семейството го мачкат яко
6.
Petko
28.07.2023 14:52:11
1
18
Какви ги наприказва Пейчев, какво се оказа в действителност, като всеки път - лъжи, лъжи, лъжи.
Уж управата го подпали, а се оказа лична вражда за която целия град знае.

Той Пейчев има ли приятели въобще?
5.
Димитров
28.07.2023 14:50:36
4
16
Доказано ли е? Осъден ли е - не?
А ако бъде доказано, какво излиза...мъж отмъщава на Пейчев, защото същият го е блъснал докато вози сина си и нищо не се прави по въпроса? Давате ли си сметка?
4.
ds
28.07.2023 14:40:32
3
20
ДС в действие...подпалване, внушения срещу управата на града и накрая хващат един човек който има лична вражда с Пейчев, защото безнаказания Пейчев с криминална регистрация едва не ги прегази с детето му миналата година.

Емиле, Емиле, пак не ти се получи..
3.
Недялков
28.07.2023 14:38:53
3
13
"Майка от Царево: Политикът Емил Пейчев едва не уби детето ми!"

Обикновено възмездие ли е това? Ако въобще се окаже че Мариан е подпалвача..
2.
09
28.07.2023 14:35:40
3
17
И какво излезе - битов инцидент, човекът който Пейчев блъсна миналата година е видял че полицията си трае и е взел нещата в свои ръце.
А пейчев орева мястото че едва ли не кмета го бил поръчал...лъжливото овчарче е тоя.
1.
Не вярвам
28.07.2023 14:13:24
1
17
Елил Пейчев е един от най "честните" бизнесмени в Царево.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори