×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пак цирк: Емили Тротинетката е опитала да се самоубие, хвърлила се на релсите


28 Юни 2023, Сряда, 16:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Всички мои приятелки лесбийки ме изоставиха, жалва се трансмомичето

Нов опит за самоубийство е направила тези дни Емили Тротинетката, пише "България Днес". Трансмомичето довери, че е легнало на жп линия във Варна, за да сложи край на мъките си.

"Не мога повече да живея така! Само плача и страдам. Всички мои приятелки лесбийки ме изоставиха. А аз имам нужда от любов и ласки!", изля душата си скандалното блонди. Емили добави, че опитът й се самоубийство бил предотвратен от местни железничари. Именно те видели лежащото на линията блонди и веднага повикали линейка и полиция.

Пред униформените на любимата на бившия културист от "Фермата" Тихомир-Мелиса Рангелов й се наложило да дава обяснения как се е озовала там и дали по собствено желание. С линейката пристигнал и психолог, който също провел беседа с разстроеното трансмомиче. През последната една година русокоската от Плевен, нашумяла с прякора Тротинетката, неведнъж е споделяла, че е била наранявана от свои приятелки. Пристъпите на депресия я карали да се замисля как да напусне този свят.

На няколко пъти Емили обмисляла дали да се хвърли под автомобил на оживена пътна артерия, или да легне под колелата на влака. "Бях толкова отчаяна, че исках влакът да ми отреже главата", разкри още преди няколко месеца Емили.

Когато се озова в ареста на Второ РПУ в Пловдив заради скандалния клип, в който разхожда на каишка връстника си Денислав Делчев, 22-годишното блонди също е направило опит да се обеси с чаршаф, но той се скъсал. Емили искала и да се отрови със сапун, разказа още за "България Днес" тя, а веднъж, когато ги извели на разходка в дворчето, грабнала парче ръждиво желязо, за да си пререже вените, но надзирателят я видял.

"Успях само повърхностно да си нараня китката", пояснява изгората на ексатлета. С поредния опит за самоубийство Емили уплашила не на шега своите най-близки приятели - Тихомир и 31-годишната софиянка Елизабет, с които заживя в "любовна триада" във Варна след излизането си от ареста. Елизабет обяви, че вече не пускат Емили никъде сама, но за съжаление двамата с Тихомир-Мелиса имат и професионални ангажименти, за да осигурят препитанието на "семейството", и не могат да бдят по 24 часа над трансмомичето. За "България Днес" Емили разкри, че съвсем скоро ще се превърне и в биологична жена.

"Ако не легна под ножа в клиниката на пластичния хирург, по-добре да не живея повече! Не ми ли махнат онова, което имам отдолу, ще си махна главата", зарича се Емили. "За съжаление нямаме толкова пари за операцията ми за смяна на пола. Тя ще струва 12 000 евро, но не разполагаме с тези средства", оплаква се Емили. Тя обаче е намерила решение на проблема. "Ще продам апартамента, наследство от покойната ми майка в Плевен, за да мога да се подложа на тази интервенция", довери Тротинетката.

"Искам да се радвам на живот, любов и секс, докато съм млада. Сега е времето да си махна мъжките генитали. Операцията трае над 7 часа и е доста сложна, затова трябва да се направи на млада възраст", добавя тя.

Още като дете Емили настояла пред майка си да й сменят пола по хирургичен път, защото не се чувствала комфортно в тялото си, но жената отказала. "След тази операция вече няма да бъда отхвърляна от лесбийките. Напротив, ще ме търсят всички, ще мога да правя секс и да бъда щастлива с моите любими Тихомир и Елизабет и с всички приятелки, които харесвам", сигурно е блондито.


В категории: Лайфстайл


14
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
14
Коментара по темата
14.
Машиниста
05.07.2023 13:30:10
0
0
Мани ще оцапаш някоя машина, жална ти майка!
13.
Рррр
29.06.2023 07:49:16
0
2
Объркано създание... Уж мъж, който иска да стане жена... Обаче пък харесва жени.
Определено има нужда от помощ.
По въпроса за самоубийството - по-добре да се въздържа от такива действия, особено пък ако ще се хвърля под кола, влак и т.н. Това ще е голям шок за този, който го прегази. Цял живот ще изпитва угризения. Като е решило да си слага край на живота /пак казвам- по-добре да не го прави/ има и други начини, без да намесва случайни и невинни хора!
12.
Тончо комара
28.06.2023 21:33:47
0
5
Нескопосана работа....успех следващия път неудачнице
11.
Abe
28.06.2023 19:13:59
0
5
Познат разправяше в Тайланд било пълно с такива психопати с операции.Каза не се различават хаха.Сигурно после щее проститутка някъде
10.
Хахо
28.06.2023 19:12:24
0
3
Тъй като това не е жена, а мъж значи му липсват приятелки минетчийки, а не лесбийки. Чаршафът ако беше чаршаф, а не панделка щеше да се скъса само ако го опъва надолу слон.
9.
Съветник
28.06.2023 19:01:13
0
9
Абе ТО( понеже не знам мъж ли си, жена ли си) стига с този театър Следващия път просто оголи два кабела, намотай си ги на краката и...... включи щепсела в контакта.
8.
Айайай
28.06.2023 18:45:37
0
12
Какви приятелки лесбийки, като това е мъж? Тоест, щом си пада по женско, излиза, че е хетеро мъж.
Логика? Има!
7.
Цв
28.06.2023 18:37:08
0
11
Легнала Тротинетката, обаче видиш ли влак няма. Жива да я ожалиш, да на сухо, без ласки! Да се опретне и да започва работа, не да занимава хората с половите си проблеми.
6.
ония
28.06.2023 17:28:37
0
23
няма ли да спрете да ни занимавате с това недуразомение на природта мръсен г...н
5.
az
28.06.2023 17:22:24
0
18
море,въже,бордюр,врат ...и няма педал
4.
Мечти , мечти ...
28.06.2023 17:17:59
0
15
Еееееееех ...
Ако можеше мозъкът да се имплантира като силикона ...
3.
Батюнката
28.06.2023 17:01:26
0
12
Като смениш пола и хормоните и те люшка шизофренията от едната крайност в друга то трябва по често да я плющят
2.
...
28.06.2023 16:55:16
0
16
Ако се влага постоянство ще успее!
1.
Хан Курбан
28.06.2023 16:51:44
1
19
Чак толкова ли е некадърен!?! Едно нещо се иска от него и той все се дъни!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори