×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кредитори запорираха кабинета на лекаря д-р Димитър Кехайов


Кредитори запорираха кабинета на лекаря д-р Димитър Кехайов
Д-р Димитър Кехайов е специалист по вътрешни болести, през 2020 г. излъга, че е станал „Лекар на годината“
09 Юни 2023, Петък, 14:21 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: ЧСИ

ЧСИ Станимира Николова е обявила на търг помещението от 39 кв.м, с начална цена близо 30 хил.

ЧСИ Станимира Николова е обявила на търг медицинския кабинет на лекаря д-р Димитър Кехайов, тъй като имал задължения към кредиторската фирма „Лено АД“, показва проверка на Флагман.бг в регистъра на публичните продажби.

В него пише още, че длъжник е „ЕТ Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ авицена – д-р Димитър Кехайов“, като помещението, намиращо се в бургаския жк. „Меден рудник“, зона Б, блок 185, ет. 1 е с квадратура от близо 39 кв. м и началната тръжна цена е близо 30 хил. евро. Става дума за малък обект, който представлява чакалня, кабинет и WC.

По имота има и втора възбрана по дело от 2022 г. при ЧСИ Делян Николов, където взискателят е Уникредит и е за договорна ипотека от 2019 г., за която явно д-р Димитър Кехайов не е изплащал посочените задължения.

Всъщност, д-р Димитър Кехайов е добре познат в град Бургас, но не като видна Хипократова фигура, а след публичен скандал, когато през 2020 г. си направи телевизионен пиар, като заяви, че продава наградата си „Лекар на годината“. Ето какво се случи тогава:

Лекар от Бургас продава наградата си заради неизпълнено обещание за борбата срещу COVID-19

Той заяви в национален ефир, че продава приза си „Лекар на годината” за 635,98 лв., с която бил удостоен за спасяването на жертвите от атентата на летище Бургас през 2012, рисувайки батални сцени, в центъра на които той е бил пръв и си е тръгнал последен,  заради неизпълнено обещание на премиера тогава Бойко Борисов за допълнително възнаграждение на хората, които са на първа линия в битката срещу COVID-19. 

Тогава в редакцията на Флагман.бг постъпиха сигнали за неадекватно поведение, нанасяне на обиди на пациент и опит за лечение с неприемлива методика от страна на дежурния лекар д-р Димитър Кехайов в бургаската МБАЛ „Лайф хоспитал” през пролетта на 2018 г. Оказа се, че скандалът, с който д-р Кехайов злепостави иначе образцовото частно заведение не е единствен в рамките на по-малко от година стаж - толкова се е задържал в приемното им отделение.

Д-р Кехайов, Вие не сте Лекар на годината, а патологичен лъжец и срам за колегията

Още повече от УМБАЛ-Бургас тогава уточниха, че „той никога не е бил „Лекар на годината” и показа по телевизиите грамота от Българския лекарски съюз, каквато получихме десетки служители от Спешния център, приемно отделение, хирурзи, травматолози, реаниматори, рентгенолози  – всички, които се включихме в спасяването на пострадалите от атентата през 2012 г.”

В Спешното отделение на УМБАЛ-а, където е преминала част от трудовия стаж на д-р Кехайов, бяха възмутени, защото той ту е напускал, ту се е връщал. Към 2020 г. д-р Кехайов е работел към Пета градска болница в София, но уж напускаше, защото щял да заминава за Швеция.

Предвид че ЧСИ ще му вземе собствеността, не е ясно дали плановете му за постоянна работа в чужбина, ще се сбъднат.




В категории: Меден Рудник


8
Коментара по темата
8.
Мое мнение
09.06.2023 22:33:50
2
10
Това е рядко начетен доктор , ако всички бяха като него щеше да има здравеопазване. Обръща внимание на всеки един пациент колкото е необходимо и не гледа да му вземе само парите а да му помогне дори и без заплащане ...... Явно си много неудобен докторе
7.
*********
09.06.2023 19:19:09
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
д-р Димитър Кехайов
09.06.2023 18:43:32
3
12
Дълбоко съм благодарен на сайтът "Флагман" за отделеното внимание към моята скромна персона отново.
Не мога да си обясня обаче неистовата злоба на редакицята съчетана с долнопробни и лесно опровержими твърдения!?! Верно на кабинета има наложени запори, както е описано в статията, но с Ленно отношенията ни са много сложни - те загубиха едно дело вече за около 40 000 лева, което оборих и съда се съгласи с моите доводи, сега има ново дело от тяхна страна и така...ходиме си по съдилищата...:))
А дали съм "най-добър български лекар за 2012 година" в едно с редица други мои колеги може да се провери много лесно в регистрите на МЗ и при запитване и в Бургаският районен център по здравеопазване..., но както и да е...скандали да има и сеири...:)) Като лекар се опитвам да си върша работата съобразно моите си познания...:)
5.
аз
09.06.2023 16:51:40
2
24
Не съм фен ан доктора,но Флагман занимавате се с махленски истории.Такова ви е нивото явно.Тополовградско.
4.
7
09.06.2023 16:05:03
9
13
Поредния лекар - измамник.
3.
леле мале
09.06.2023 14:59:13
0
11
мебели за 200 лв. и то като нови когато са.
2.
Този
09.06.2023 14:54:01
0
22
Е комарджия
1.
Пациент
09.06.2023 14:50:03
5
24
Този щеше да ме убие в шокова зала през 2014,докара ми състоянието до реанимация,едвам оцелях,не е доктор това
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори