×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Пътят към Армагедон“ – книгата срещу джендър-идеологията ще бъде представена в Бургас


„Пътят към Армагедон“ – книгата срещу джендър-идеологията ще бъде представена в Бургас
Срещата с автора, който ще бъде представен от Красимир Каракачанов, ще се проведе на 3 април от 18 ч в библиотека "П.К. Яворов"
03 Април 2023, Понеделник, 11:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

Кой е очаквал, че комунизмът ще се завърне от Запад, облечен в дрехите на джендър-либерализма, казва авторът й Александър Урумов

Преди пет години България се размина на косъм от ратифицирането на т.нар. „Истанбулска конвенция“. Тя беше разпратена до всички министерства за спешно съгласуване. И може би тихомълком щеше да мине, но тогавашният директор на пресцентъра на Министерството на отбраната – писателят Александър Урумов – пръв би тревога и запозна с документа вицепремиера Красимир Каракачанов.

На 3 януари 2018 г, на инфарктно заседание на МС, срещу конвенцията се обявиха още 8 министри. И вместо тихичко да се промъкне, „Истанбулската конвенция“ стана най-коментираната тема в страната.

Александър Урумов си навлече гнева на десетки НПО-та, част от които финансирани от най-големия „филантроп“ на планетата. Атаките и доносите бяха толкова кални, че Урумов депозира оставката си, но Красимир Каракачанов не я прие.

През март същата година правителството оттегли ИК от Народното събрание, а в края на юли с 8 срещу 4 гласа Конституционният съд обяви ключови текстове от нея за несъвместими с Конституцията на Република България.

Спечелена бе една битка, но не и войната. Миналата година Европейският парламент прие резолюции за незабавно приемане на ИК в страните-членки на ЕС. Страната ни продължава да е подложена на безпрецедентен натиск.

Но и отпорът продължава. Наскоро излезе от печат „Пътят към Армагедон“ - първата книга от трилогията на Александър Урумов. Това е мащабен поглед върху генезиса и технологията на джендър идеологията, заедно с тревожните въпроси, които тя предизвиква.

Историческият български принос срещу чудовищната по своя замисъл Истанбулска конвенция, дехуманизирането на Европа, глобалистката атака срещу християнството и срещу националната държава, битката за умовете и душите на хората днес - това са част от проблемите, които са детайлно разгледани в “Бутон в мозъка - от Едемската градина до Истанбулската конвенция”.

Този първи том поставя въпроса за технологичния контрол - кой, защо и как иска да подчини умовете на хората, „възпитавайки“ ги в “новото нормално”, което нито е ново, нито е нормално.

Джендър-идеологията като опит за дълбочинно преформатиране на човешката личност и като най-страшната заплаха за човечеството на XXI век - всичко това читателят може да намери в книгата, която авторът определя като книга напомняне и предупреждение.

Книга, в която най-важното е борбата на ценностите, на добро и зло през библейски и метафизичен до съвременен информационно-технологичен план.

Авторът разглежда джендър-идеологията като безпрецедентна атака срещу фундамента на човешката цивилизация, като посегателство най-вече към душите на децата и защо иска да разруши националните държави в Европа и света.

Още с появата си книгата предизвика прецедент - рекламните й пана в столичното метро бяха демонстративно свалени, въпреки изрядните договори.

Самият Александър Урумов нарича своята работа апостолска. За по-малко от десет дни той представи книгата си във Варна, Русе, Пловдив, Пазарджик. Участва и в международната конференция „Европейски измерения на джендър политиките“, която се проведе в София.

В понеделник, 3 април, от 18 часа, в обновената библиотека „П.К. Яворов“ в Бургас на ул. „Св. Св. Кирил и `Методий“, Александър Урумов ще представи своята книга „Пътят към Армагедон“ и пред местната публика. Всеки, който се вълнува от тази толкова важна тема,  е добре дошъл. Тук ще може да се купи и екземпляр от книгата с автограф. Авторът ще бъде представен от Красимир Каракачанов и обещава, че срещата ще бъде интересна.


В категории: Просвета , Бургас


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
11
Коментара по темата
11.
Няма страшно....
03.04.2023 19:47:01
0
0
Вечер като притъмнее и загърми е най добре.
10.
Забравих,
03.04.2023 18:10:34
1
4
да му се не види! Не че имам нужда от допълнителна информация по въпроса, но ми се искаше да подкрепя човека... Като стана дума за това, сетих се за травестита, който са ни пльоснали на билборд до бившия хотел Космос. Днес минах оттам и го забелязах. За пореден път ми напълни душата "прогресът" в Бургас!
9.
Хм
03.04.2023 17:46:16
2
2
Хора без морал ни учат на морал.
Лицемерни, уж-бивши атеисти ни учат на християнство.
Ех, народе!!!
8.
До автора и Флагман.
03.04.2023 15:44:42
0
4
Едно ченге от ДС ще обяснява за Армагедон и заговор срещу човечеството. Същият пастор в Евангелски църкви които до скоро бяха описвани като религиозен Армагедон от БПЦ и други политици.
Слабо маняк. Тоз Урумов е много добър жонгльор явно.
7.
от Изгрев
03.04.2023 14:02:31
0
1
Али Дини ще присъства ли?
6.
Kir4o Petkov
31.03.2023 23:40:58
12
12
Izberete me pak 6te troposvam Len4eto a za vas ostavqm pedalite
5.
Аз
31.03.2023 23:38:36
25
33
Едно прокурорче в Ню Йорк - станало такова с парите на Сорос, повдигнало обвинения срещу достойния Тръмп.Не разследват сина на Байдън и сенилния му баща за корупция,но разследват Тръмп.Ако тази либерална сган победи,не само ще приемем джендъра, но и ще станем джендъри по принуда.Тъй че молете се братя републиканците в САЩ да победят! Иначе ни е спукана работата!!!!!!!
4.
Стоян
31.03.2023 23:32:55
12
40
В София джендърите протестираха срещу книгата по време на международната конференция. Разпъваха дежурните плакати срещу омразата,а един от тях размахваше не един, а два средни пръста.Интересно защо тези хора лепят етикети - омраза,ксенофобия и причие срещу всеки,който има различно мнение. Аз съм живял през комунизма за разлика от тези голобради момченца и си спомням,че тогава на всеки инакомислещ лепяха етикета "враг на народа". Тези са същите, само че преоблечени. Браво на автора и смелостта му да им се опълчи!
3.
Mazen дюнер със сланина
31.03.2023 23:30:37
2
11
Va6ta partiq KTB dokara toz armageddon 6-te miliarda
Po vremeto na ceckovcite
Ottogava si4ko falira
2.
Кирил
31.03.2023 23:28:30
17
21
Много стойностна книга от стойностен автор. Задължително трябва да се прочете!
1.
Да разбираме
31.03.2023 22:39:28
20
27
че крадците от вмро ще ни учат на морал?
Няма по-голяма тъпотия от това!
Армагедона го докараха тия крадци и предатели под формата на модерен рашизъм!
Нищо, че са безбожници и безродници, пак ще се пържат в Ада!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори