×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сензационен вариант за нов премиер - Мая Манолова


Сензационен вариант за нов премиер - Мая Манолова
Възможно ли е Мая Манолова да бъде премиер?
09 Март 2023, Четвъртък, 13:17 ч.
Автор: Флагман

На хората им омръзна, едни и същи теми се въртят. Имаме служебен кабинет от няколко месеца, само гледат, но нищо не правят. В кръга на шегата, като гледам Мая Манолова е влязла, значи тя ще е премиер, коментира Емил Димитров – Ревизоро

Основни теми в предизборната инфлация са инфлацията и корупцията. Има твърде много разкрития с обективни факти, затова има силно връщане към темата за корупцията. Това заяви Ружа Смилова, преподавател по политически науки в Софийския университет "Св. Климент Охридски", пред Нова телевизия.

„Основният въпрос е дали ще ходим два пъти на избори или само веднъж. Мантрата за 121 депутати е нереализируема. Заплахата, че е невъзможно да се състави кабинет, може да ни докара до избори 2 в 1”, смята политическият анализатор Кристиян Шкварек.

„Когато имаш толкова корумпирана страна като България, отдавна секторите са разпределени. Всички знаят кой е големият в сиренето, кашкавала. Олигархията си има имена, секторите са изкупени. Как няма у нас да е по-голяма инфлацията, като един човек определя цените? Ще струват нещата толкова, колкото един човек или една група фирми искат да струват”, категоричен е пиар експертът Арман Бабикян.

"На хората им омръзна, едни и същи теми се въртят. Имаме служебен кабинет от няколко месеца, само гледат, но нищо не правят. В кръга на шегата, като гледам Мая Манолова е влязла, значи тя ще е премиер”, коментира Емил Димитров – Ревизоро.

„Имахме готова коалиция – кръстиха я някои Хартиената коалиция. Няма да се изненадам, ако спечели ГЕРБ и такава коалиция се финализира. Другият вариант – ПП-ДБ са показали, че са готови да формират кабинет, дори да е трудно. Мисля, че ще направят втори опит, вече са го правили веднъж, като новият момент ще е евентуално включване на ГЕРБ”, допълни Смилова.

„Вариант с американски натиск да се състави правителство е абсурден. САЩ никога не биха прекрачили границата по този начин. Ако ПП-ДБ спечелят, 100% отиваме на нови избори 2 в 1”, категоричен е Шкварек.

„ГЕРБ поискаха вот на недоверие и доведоха до тази политическа нестабилност, без ясна представа какво правим след това. Когато смъкваш кабинет, трябва да си готов с алтернатива”, смята Смилова.

Шкварек не се съгласи с нея: „Отговорността за смъкването на това правителство носи самото правителство. Това е абсурдна теза.”

Ревизоро пък отсече: „Трудно ми е да обсъждам розови сънища. Това да обвиняваме ГЕРБ, че са виновни за всичко, при положение, че не управляват от две години, ми е абсурдно. Не може пък да се явяваш на осем избори – както Бойко Борисов, и да кажеш, че не ти е интересно. Имам чувството, че най-големите ще се прегърнат накрая.”


В категории: Политика


4
Коментара по темата
4.
Габи
09.03.2023 15:40:08
1
4
Не мога да си обясна как може да се родят такива глупави коментари в главите на оброзовани хора, като Смислова?По-голяма тъпотия от тази, че ГЕРБ са виновни за падането на правителството няма.Не бяха ли ИТН тези, които напуснаха коалицията?Не бяха ли ПП тези които вдигнаха цените на горивата и от това всичко поскъпна?Добре, че ГЕРБ поиска този вот и, че беше подкрепен от други партии мислещи за хората.
3.
А ТАКЪВ
09.03.2023 15:16:33
2
1
готина е мая...връща от пътя.....
2.
Дернев
09.03.2023 14:34:26
4
4
Да направят Ренета Инджова пак служебен премиер и тогава можем да я караме спокойно и дълго.
1.
На Бкп-то портмонето
09.03.2023 13:38:37
2
4
Ей тез колкот по одъртяват по заалчняват
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ 20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя КЕВР реши: Газът поевтинява през май КЕВР реши: Газът поевтинява през май От дружеството информират, че предложената цена за май е със 7% по-ниска от действащата за предходния месец април
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори