×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Грешки във връзката, които никоя жена не трябва да прави


Грешки във връзката, които никоя жена не трябва да прави
Ключови думи: грешки, връзка
02 Март 2023, Четвъртък, 21:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Една от най-големите грешки е изборът на неправилен партньор

Психолозите ни предупреждават за грешките, които правят много жени. Всяка от тях разрушава взаимоотношенията и ни отдалечава от щастието.
Една от най-големите грешки е изборът на неправилен партньор. Но, какво да се прави - в началото на една връзка ние се ръководим не от разума, а от чувствата и емоциите. Ето какво не бива да допускате, скъпи дами!

Да бъдете нещо като втора майка за своя мъж
Той вече има майка, така че определено няма нужда от втора. Дори ако той не е против хиперпопечителството от жена си, то няма да донесе нищо добро на връзката. Мъжат трябва да взема решения сам, но не всеки има силата да устои на досадната съпруга.
Не бъдете такава, в противен случай можете да унищожите любовта, защото вие сами ще спрете да обичате мъжа, който не е в състояние да взема решения. Нека греши. Грешките са опит, който ни помага в бъдеще.

Да му прощавате всички грешки
Много от нас правят грешки със завидна редовност, но трябва ясно да разберете кои от тях могат да бъдат простени и кои - в никакъв случай. Например, не можете да простите побой, предателство, грубост. Както показва опитът, подобни действия показват, че една жена не означава нищо за мъжа.
Можете да простите грешка, но само веднъж. Ако мъжът може да научи нещо, да извлече поука от ситуацията, това е само в негов плюс. Ако това не се случи, тогава по-добре е да го напуснете.

Да вярвате на всичките му думи
Умните хора знаят къде да излъжат или да украсят фактите, за да накарат своя любим човек да се почувства по-добре. Глупавите мъже лъжат и разкрасяват през цялото време. За съжаление, няма как да разберете веднага към кой тип принадлежи вашият избраник.
Именно поради тази причина не е нужно да вярвате на всичките му думи. Веднага щом го хванете в лъжа, трябва незабавно да реагирате – може да му дадете още един шанс, но нищо повече.

Да се опитвате да промените мъжа
Хората не се променят. Това е проста истина, която всяка жена трябва да разбере възможно най-скоро. Ако е женкар, такъв ще си и остане.  

Всъщност, той може да се промени, но само по собствено желание. Това е процес, който дори той самият не е в състояние да контролира. Житейските ценности и приоритети, а още повече характерът, се променят много неочаквано. Или го приемате такъв, какъвто е, или го оставяте да си отиде.

Да го превръщате в център на Вселената
Неговият живот си е негов живот, а вашият - ваш. Когато живеят заедно, животът на партньорите не бива да се превръща в преследване на щастието само на единия от тях.
Мъжът трябва да има своите цели, както и жената. Освен това, трябва да има общи глобални цели, но в никакъв случай фокусът не бива да се измества изцяло към любимия мъж.  

Да манипулирате, за да постигнете целите си
Любимият мъж не е играчка, а жив човек, който има чувства. Много дами прекаляват, поставяйки собствените си цели на преден план. Те се опитват да успеят в нещо, като използват ресурсите на любимия мъж.
Някой играе на струната на съжалението, друг манипулира по различен начин, но всеки метод на манипулация е задънена улица в развитието на отношенията. Мъжът рано или късно ще почувства, че се подигравате с чувствата му.

Да упреквате за минали грешки
Или прощавате грешките на мъжа, или не го правите. Ако мърморите всеки път, когато си спомните как е забравил за рождения ви ден или се е обадил на приятелката ви, рушите връзката си.
Много жени упрекват мъж дори за това, което е било в живота му преди да се срещнат. Но миналото трябва да остане в миналото.  

Да ревнувате когато няма за какво
Сляпата и безпощадна ревност унищожава чувствата. Това е много обезпокоително както за мъжете, така и за жените. С ревността може да се справим само като разберем истинската й причина.

Някой ревнува поради несигурност, някой поради страховете, породени от минали връзки. Това трябва да се преодолее възможно най-скоро. Несигурността трябва да се лекува с работа върху себе си, а миналото трябва да се пусне. Без доверие няма нормална връзка.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори