×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

700 танка, милиони снаряди и купища долари, ето какво обеща Джо Байдън на Зеленски в Киев


700 танка, милиони снаряди и купища долари, ето какво обеща Джо Байдън на Зеленски в Киев
Тема в развитие
виж още
скрий
20 Февруари 2023, Понеделник, 16:03 ч.
Автор: Флагман

Хиляди бронирани машини, 2 млн. снаряда, още помощ за $500 млн. и допълнителна помощ на стойност 500 млн. долара, включва новия пакет

Президентът на САЩ Джо Байдън обеща на украинския президент Володимир Зеленски допълнителна помощ на стойност 500 млн. долара, а също и над 700 танка и 1000 бронирани машини. Това съобщи агенция УНИАН.

Официално за новия пакет от помощи за Киев ще бъде съобщено утре, 21 февруари, пояснява агенцията. Според "Вашингтън пост" визитата на Байдън е била съгласувана с Москва, за да бъдат избегнати ексцесии между двете ядрени сили.

"Анонсираният днес пакет включва боеприпаси за ракетни системи HIMARS и гаубици, повече противотанкови системи, включително Javelin, 1000 артилерийски системи,  2 млн. артилерийски снаряда, системи за въздушно наблюдение, за да се защити украинският народ от бомбардировките", заяви президентът на САЩ на пресконференция със Зеленски.

"По-късно тази седмица ще обявим нови санкции срещу високопоставени руски лица и компании, които се опитват да избегнат санкциите и да захранват руската военна машина", добави Байдън.

Освен това САЩ ще отделят милиарди бюджетна помощ, за да помогнат в осигуряването на основни услуги за украинските граждани, отбеляза американският президент.

Джо Байдън вече напусна украинската столица. В социалните мрежи се появиха кадри как кортежът му напуска Киев. Американският президент е заминал за Варшава.




Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
8
Коментара по темата
8.
РазбитОтзад русороб:
20.02.2023 20:26:27
1
0
Чакайти малку! Идно ни моа да разбиръ, как тъй мойта вилика ватна армия воюва с НАТО а от Кремъл постоянно ривът чи с помоща за Украйна, Нато разпалва и затяга конфликта? Последно! Воюват ли с Нато или Нато помага с пари и оръжие. Щоту ако воюваш с НАТО ни мойш дъ ривеш на НАТО да не дава оръжие на войските си в Украйна.
Тата ме пукна от чукове по простътъ тиквъ. Налагъ мъ и ми вика чи съм тъпо русоробско говедо и Нато още не било пристигнало в Украйна.
Даже ме изсипъ с идин шъмаррр и ме пита: Добре бее ибрик Кремълски, Русоспия катомполучава военна помощ от Иран и Сев Корея да не би Украйна да воюва с тях?
Ъъъъъъъъ амъ тате мноооууу съм проЗ бе ко дъ напрая?
Кремълските мажоретки и минетмайсторки преди войната унищожаваха Нато пък като ги напънаха укрите и се опръвдавът и ривът чи Нато помагало на Украйна хаха.
Ко ривете ве кремълски минетмайсторки нали щеше да унищожавате Нато ве?
Заседна ви в гърлото и сига въртите жопа и се оправдатиии мяяясууууу пък Нато помага на Украйна хахаха.
7.
Ko, ne
20.02.2023 18:50:22
0
3
Zapitai te se, zashto rusnacite se bavqt i napredvat bavno. S kakva cel go pravqt? Kakvo chakat?
6.
bai kosta
20.02.2023 18:04:07
0
7
Никой не може да даде толкова много,колкото аз мога да ви обещая.
5.
до 3
20.02.2023 17:40:55
1
13
Не, грешиш, майтапа на света е че цяла Европа, САЩ, Нато и техните поддръжници над 50 държави, не могат да спрат една държава.
4.
созополски селянин
20.02.2023 16:42:42
5
27
Ти не се коси за руснаците и армията им, гледай нашето подобие на държавичка и нашата "велика" армия.Сега пак на 3ти март ще има строени пред общината военни.Като ги видиш тези момченца и момиченца, как мислиш, с кой бихме могли да воюваме?
Иначе във форумите е пълно със специалисти по военно дело, много опит имат на Каунтър страйк и Медал оф хонор.
3.
Украйна до 2
20.02.2023 16:32:55
23
12
Така е, напълно си прав. Само си пропуснал, че колкото и ванки от рашка да влезат у нас, ги транжираме в черни пакети! Мислим за вас, българите! Представяш ли си, след войната колко загорели мамашки с нови Лади ще дойдат в България за кОр!!!

Великата рашка армия, за 3 дена Берлин щеше да вземе, ама само дето се обърка и мина през Бахмут )))) и само за това не е взела още Берлин )))) иначе ехеееееее

Посмещището на света станахте ватници ))))
2.
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ
20.02.2023 16:25:03
8
24
грешна информация. Обявените цифри се отнасят за доставената техника досега. Колко нова ще пристигне е под голям въпрос. Общо взето каквото влезе в украйна скоро става недвижима собственост
1.
мислещ
20.02.2023 16:24:47
14
40
Чудесно! Икономическият кошмар за Европа и в частност България, ще продължи много, много дълго!
С любезното съдействие на САЩ и марионетките камикадзета от ЕС!
Да ви е честито, българи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори