×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Севда Михайлова: Болката заради разменените бебета ще остане за цял живот, парите ще са за тях


Севда Михайлова: Болката заради разменените бебета ще остане за цял живот, парите ще са за тях
Имах само болка, когато за първи път прегърнах биологичното си дете, споделя Севда Михайлова
Тема в развитие
Разменените в „Шейново” бебета вече са при биологичните си родители (СНИМКИ) Дисциплинарни наказания заради разменените бебета Д-р Георги Стаменов за разменените бебета: Не е нарочно, нека проявим съчувствие! Опитна акушерка със солиден стаж направила гафа с бебетата Експерт: Наказанието за отказ от връщане на чуждо дете е до 3 години затвор Севда кърмила биологичното си бебе веднага след раждането и след това го разменили Майката на едно от разменените бебета: Няма да го дам, хубаво е и не прилича на мен (НЕ)човешката грешка с разменените бебета Вижте къде живее едно от разменените бебета Адвокат: Съдебният процес при разменени бебета би продължил дълго време Директорът на АГ болница "Шейново": Размяната на бебетата станала след низ от нелепи случайности Прокуратурата: ДНК експертиза доказа размяната на бебетата в София Майката на едно от разменените деца: Не съм яла и спала, откакто разбрах Прокуратурата започна разследване за разменените бебета в София, млада майка си тръгна с чуждо дете
виж още
скрий
01 Февруари 2023, Сряда, 08:48 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

От болницата никой не ни потърси, не са се извинили, каза майката 

Най-трудният ми момент беше като се разделяхме с бебето, което гледах като мое. Това сподели в интервю за Нова телевизия Севда Михайлова. Майката на едното от разменените бебета сподели, че от болница „Шейново“ никой не я е търсил, не са й се извинили заради гафа. 

„Когато видях за първи път биологичното си дете, бях объркана. Този ден не ни беше лесен. Нищо не усещах. Имах само болка“, споделя тя. 

„Казват, че всяка майка би се радвала да си гушне своето дете, но в този момент, все едно се сбогувах с моето“, заяви Севда Михайлова.

„С другата майка се видяхме за първи път там. Разменихме си бебета. Те ми казаха да отида да видя моето дете, а аз им отговорих „Ето ви вашето“. В момента, в който я взеха от мен, се почувствах много гадно. Всеки ден се сещам за това“, разказва тя. 

„Това ще остане болка за цял живот. Един белег е“, споделя младата жена. 

Двете майки поддържат комуникация и постоянно си изпращат снимки една на друга. В последното си интервю Севда Михайлова споделя, че и двете се разстройвали при всяка нова снимка.

„Като й изпращам снимки, тя се разстройва. Аз също, когато получавам. Оставаме малко да отмине болката“, добавя, тя след като репортерът Глория Николова я пита дали иска да се видят отново.

„Най-правилното решение взехме. Всяко дете си е при биологичните си родители, но първите дни са много важни. Много съм се привързала към другото дете. Може би с времето тази липса ще бъде запълнена“, прогнозира Севда. 

„Взехме правилното решение, защото колкото по-малки са бебетата, толкова е по-добре за майките и за самите новородени, за да могат да израстната при биологичните си родители“, окуражава я вуйчо й пред камерата на Нова телевизия. 

„Не е лесно да се разделиш с едно дете, което си гледал 4 месеца. Всеки мисли, че се борим за парите. Не е така, но щом е станало това нещо, смятам, че след като някой е сгрешил, трябва да си плати“, подчерта той.

„Гледах как от Столичната община искат да глобят фирма заради счупено паве. Не мога да разбера как един камък струва 200 000 лева, а това, което се случва с живота ни, не може да бъде оценено на толкова?“, пита той.

„Не ме вълнуваха тези пари. Тези средства искам да са за децата ни – да се изучат, да имат жилище“, споделя пък младата жена. 

„Ще се борим докрай. Затова имаме адвокат. Той ще постъпи по правилния начин“, казва вуйчо й.

„Мисълта за другото дете много ми помага. Тя ми даде куража да се изправя на крака. Гушкам моето дете и все едно е тя. И на това съм благодарна, че поне си пишем с другата майка, изпращаме си снимки. Успокоява ме, че е щастлива като гледам как се смее“, споделя Севда. 

„Радваме се за съдбата на другото бебе- че е на по-добро място и при по-богати родители! Надяваме се да стане много умно и достойно дете! Да уважава хората. Така ще се опитаме да възпитаме и нашето бебе, да я направим човек“, добавя вуйчо й. 


 


В категории: Животът


18
Коментара по темата
18.
???
01.02.2023 14:31:10
1
12
И как не се е усъмнила при вида на бялото синеоко бебче??? Раждала съм 2 пъти и съм се вглеждала във всяка точица и драскотинка на детенцето си. Дали всичко му е наред,на кого от двама ни прилича...? Не вярвам на тази история!
17.
до Лидка
01.02.2023 13:28:20
2
16
Хайде сега! Хората не съдят прекалено строго Севда само защото е ромка! Това е изтъркано клише. Вероятно има влияние и етноса й, но особено дразнещо е шикалкавенето, отказа да върне чуждото дете в началото, не желаеше ДНК тест, когато стана стана явна размяната, учудващо е, че не показа родителска привързаност към биологичното си дете ...В последно време семейството й е особено активно в медиите, за разлика от другото. Какво повече да говорим, то е ясно. И да, става въпрос за пари.
16.
Лидка
01.02.2023 12:56:30
9
6
Хора, прекалено строго съдите Севда, само защото е ромка. Каквото и да си говорим, другата майка също не е видяла гривната си навреме. Бъдете сигурни, че наистина са се привързали. Дори за двете бебета е трудно, защото сменяш средата. За щастие са малки. Най много се радвам, че майките си комуникират спокойно, въпреки че обществото се постара да ги противопостави като първи врагини /едната крадяща а другата окрадена уж/. Това са невинни бебета, все пак, да са живи и здрави занапред.
15.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
01.02.2023 12:30:27
1
4
Севдито искам да й вида лилавата фуга.
14.
Не че нещо
01.02.2023 11:08:09
4
23
Ама българката що тъй не я дават да реве по телевизиите, а само на страната на мангото се дава поле за изява? За един преател аз, налЕ! Не че нещо.
13.
крум
01.02.2023 10:58:49
1
26
Много преиграва цигането. Как така като родила два часа седяла с нейното бебе, после й донесли друго и тя не видяла разликата? И за три месеца не си погледнала гривничката? Нещо нагласено има тук...
12.
Българина
01.02.2023 10:02:28
2
16
До Много болка,

Ами такъв е животът.
Нали са живи и здрави(а не 2м под тревата).
:)
11.
Много болка
01.02.2023 09:57:59
21
20
Циганка, българка, туркиня, еврейка....
Станала ли е грешка? Станала е! Всеки човек има чувства. Това са 4 месеца! Гледаш бебе като свое. В правова държава сме все пак. Ако правото е на тяхна страна, ще спечелят и ще харчат парите, както смятат за добре. Ако загубят, загубят.
Новородените бебета си приличат. Другата майка и тя не е забелязала първите няколко месеца. Чак към 4.
10.
WTF
01.02.2023 09:53:39
3
31
Най-вероятно ако с детето бяха пъхнали и едни 300к лева нямаше да има болка...ама ей на.
Че случилото се е гадно гадно е, но тия деца са с гривни - как няма да видиш, че не е това, което е. 1лв. разлика на 300лв сметка в Кауфланд я виждат в касовия бон това тука не. Обърнаха случилото се на търговия...
9.
Ох бабачкooo
01.02.2023 09:53:30
3
13
Тази ми е неква Мия Халифа от aliexpress. Малко и на Ленчето на Киро и Миро мяза, когато парадираше с годежния си пръстен.
С две думи- бих я думнал!
8.
Да бе
01.02.2023 09:40:10
5
33
Циганка да използва израза "биологичното си дете" , друг път ....
Това са думи на адвоката , то я е инструктирал какво да говори, докато издоят някой лев ...
Странно е, защо никой не търси елементарна отговорност от майките за проявената и от тях неграмотност- неумението да сравнят две числа !
И двете майки?
И двамата бащи?
7.
www
01.02.2023 09:39:26
4
24
Ти първо заведи дело, спечели го, пък тогава мисли как ще харчиш парите! Да не се окаже, че имаш да даваш.
6.
Българина
01.02.2023 09:37:18
11
12
Доколкото знам, при постъпване в болница се подписваш на декларация, че се отказваш от претенции към нея.
Двете майки не са ли парафирали такива?..
5.
Защо бе душа
01.02.2023 09:34:38
3
34
Като видя своето, черничкото , мургавичкото бебе, не ти ли трепна сърцето ?
Казват, че кръвта вода не става, ама сега май искате кръвта пари да я направите ?!
А и този вуйчо нещо много активен, още от първия ден на новината ??!
Може би от сега предвкусва голямата софра в маалата , когато дойдат парите !?
И защо така натрапчиво ни набивате , че за ПЪРВИ път сте се видели с другата майка на размяната ?!Няколко пъти ни го напомняте!
4.
Бургазлия
01.02.2023 09:22:45
0
15
До Знаещ. Бегом при Микеле, Георги и Емил, дето не го е мил! ОЧАКВАТ ТЕ С НАТОЧЕНИ ШПАГИ!
3.
Знаещ
01.02.2023 09:18:39
22
8
Ти като си бял, да не мислиш, че някой ден няма да заработваш а ?
2.
Бургазлия
01.02.2023 09:11:54
18
27
Мама ти и мангал! Ще видите вие парите, ама през крив макарон! Баси наглото същество!
Марш на околовръстното да заработваш!
1.
1
01.02.2023 09:04:14
7
56
Бялата майка е била с операция и не е видяла детето си преди замяната. Но циганката е видяла черничкото си бебе веднага след раждането. Как после като са и донесли бяло бебе със светли очи не е казала нищо?!!! Тук нещо се крие.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори