×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-късметлийският ден от януари идва тази седмица! Какво щастие да очаква всяка зодия


Най-късметлийският ден от януари идва тази седмица! Какво щастие да очаква всяка зодия
Източник: Една.бг
09 Януари 2023, Понеделник, 17:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Със завръщането на Марс към директно движение на 12 януари всеки знак ще изпита прилив на енергия

След като 2022 г. завърши с три ретроградни планети - Меркурий, Марс и Уран, всички те ще се върнат към директното си движение през януари. От 30 октомври насам една от тях сее хаос както само тя може и това е Марс - планетата на конфликта, враждебността и конфронтацията.

Добрата новина е, че на 12 януари тя най-после се връща към директното си движение, а тази дата се оказва и най-благоприятният ден за всички зодии през януари 2023 г., разказват от Elite Daily.

През последните няколко месеца Марс се движеше назад през променливия въздушен знак Близнаци, което затрудняваше разрешаването на вербални конфликти и недорадумения в общуването. Докато ретроградният Меркурий само наля масло в огъня, ретроградният Марс се случва само веднъж на всеки две години, което го прави много по-рядко явление и в резултат на това – с много по-утежняващ ефект.

Със завръщането на Марс към директно движение на 12 януари всеки знак ще изпита прилив на енергия, що се отнася до споделяне на мисли и мнения с околните. Освен че ще даде тласък напред на нови начинания, това събитие може да добави и малко топлина към начините, по които всеки знак комуникира.

Ето какво да очаква всяка зодия през най-добрия ден от януари:

Овен

На 12 януари Марс, управителят на вашия знак, ще се движи директно преез любопитния и разговорлив знак Близнаци, носейки приток на идеи. Ако откакто Марс е ретрограден сте изпитвали трудност да изразите мнението си, в този ден най-накрая ще се почувствате повече като себе си. Просто внимавайте да участвате в разгорещени дебати точно сега, тъй като е по-вероятно да използвате думите си като оръжие.

Телец

По време на ретроградния Марс бяхте призовани да преоцените финансите си, но на 12 януари най-накрая ще получите усещане за яснота, що се отнася до вашите лични ресурси. Тъй като ще почувствате прилив на идеи и перспективи, бъдете внимателни с импулсивното харчене - не бихте искали да пренебрегвате уроци за връзката ви с парите.

Близнаци

Марс се насочва към вашия знак на 12 януари, а през това време се очаква да не скучаете. От 30 октомври насам сте подканени да преразгледате своите мисли, идеи и планове, но на този ден ще изпитате ударна доза жизненост, която ви позволява да си възвърнете по-ясния ум. Просто не забравяйте да поддържате темпо - този транзит вероятно ще ви тласне в много различни посоки. Не бързайте - особено с нещата, които искате да изведете докрай.

Рак

През месец януари Марс навлиза директно в Близнаци, внасяйки яснота в 12-и дом от вашата рождена карта, свързан с интроспекция и съзерцание. Докато ретроградното движение на планетата ви насърчи да преразгледате лошите си навици и да направите някои бавни промени в тях, на 12 януари най-накрая ще можете да си създадете по-здравословни практики.

Лъв

Докато Марс се връща към директното си движение, ще изпитате прилив на яснота, що се отнася до общуването в своята общност и в рамките на приятелствата си. Ретроградът е подчертал потенциалния конфликт във вашите отношения, което затруднява разрешаването на проблеми. На 12 януари ще бъде по-лесно да се ориентирате в трудни разговори между своите връстници, което много ще улесни успеха ви да бъдете чути. Към момента просто внимавайте как избирате да използвате своя глас, тъй като Марс е склонен да изостря речта, когато се намира в Близнаци.

Дева

Този месец Марс се движи директно в 10-и дом от вашата натална карта, свързан с кариера и обществен имидж, като внася прилив на активност в професионалния ви свят. Ако сте забелязали някои забавяния в тази област от 30 октомври насам, директното движение на Марс отново би трябвало да ускори нещата. Опитайте обаче да не се затрупвате с твърде много нови задачи или проекти. Имате достатъчно време да постигнете целите си сега, когато ретроградът е приключил.

Везни

През месец януари Марс се намира директно в девети дом на вашата рожден карта, свързан с висше познание и пътуване, като внася силно чувство за неотложност в начина, по който попивате мъдрост от света около вас. Подобно на друг въздушен знак като Близнаци, вие сте винаги нетърпеливи да научавате нови неща, а в този ден ще усетите прилив на нови перспективи и нагласи.

Скорпион

На 12 януари Марс, вашият планетарен управител, най-накрая ще се установи директно в осми дом от рождената ви карта, внасяйки яснота в настоящите ви споделени ресурси и границите между вас и околните. Последните няколко месеца поставиха някои от вашите взаимоотношения на изпитание, но в този ден ще се почувствате готови да се справите с лекота с всеки конфликт. Сега е моментът да очертаете здрави граници между вашите лични отговорности и задълженията на другите, за да можете да комуникирате тези нужди с лекота.

Стрелец

Директното движение на Марс в Близнаци този месец ще донесе приливна вълна на активност във вашите романтични връзки след дълъг период на забавяне и недоразумения. Конфликтът е бил предизвикателство в социалния ви живот от 30 октомври насам заради ретроградния Марс, планетата, която продължава напред през Близнаци, ще ви позволи да участвате в дискусии по-ефективно. Просто внимавайте с новооткритата директност, която се случва сега - не бихте искали да причините ненужни разриви в любовния си живот.

Козирог

На 12 януари Марс започва директното си движение в Близнаци, внасяйки прилив на енергия в шести дом вашата рождена карта, свързан с навици, рутина и ритуали. С ретроградното движение на планетата от 30 октомври бяхте подканени да намалите темпото и да помислите върху методите си за продуктивност, но този месец ще сте нетърпеливи да зачеркнете някои неща от списъка си със задачи. Внимавайте с прегарянето – повишената жизненост може да ви замае главата.

Водолей

Този месец Марс, разположен директно в Близнаци, ще донесе прилив на енергия във вашите творчески занимания и страсти. Дори да сте забелязали известна празнота в тази област от 30 октомври насам заради ретроградното движение на планетата, този транзит носи свежи идеи и концепции за различните начини, които ви носят удоволствие. Позволете си да се забавлявате и да бъдете любопитни – след края на този ретроград го заслужавате.

Риби

След като станциите на Марс бяха ретроградни в четвърти дом на вашата рождена карта, с преминаването на планетата към директно движение очаквайте прилив на енергия именно в сферата на дома. Ако напоследък сте се колебаели да приложите нови идеи в тази област от живота си, тази седмица ще получите яснота. Просто имайте предвид потенциалните конфликти в семейния си живот, тъй като Марс набира скорост - сега е страхотно време да подбирате думите си разумно, ако участвате в разгорещени дискусии зад затворени врати.


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов 17/05/2024, Петък 16:25 1
Флагман.БГ Хутите свалиха американски дрон Хутите свалиха американски дрон 17/05/2024, Петък 16:00 0
Флагман.БГ Вижте новата пенсия за възраст и стаж Вижте новата пенсия за възраст и стаж 17/05/2024, Петък 14:40 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Мистерия: Изчезна един от задържаните за контрабандната афера с горива в Бургас Мистерия: Изчезна един от задържаните за контрабандната афера с горива в Бургас Всичките 11 души, които са били арестувани, са освободени, но от оператора на най-важната инсталация в порта няма и следа Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Почина майката на Веселин Маринов Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо "Кой и как е виновен, при какви обстоятелства - това следва да изяснят компетентните органи", коментира държавният глава за катастрофата с кортежа на Кирил Петков  Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Бизнесменът подари цялата спортна база, която изгради в северния град на кметството  Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Учениците имах избор дали да пишат есе или съчинение
Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори