×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлии ще изберат жена за кмет през 2023-та, ако любимецът им не се кандидатира отново


Бургазлии ще изберат жена за кмет през 2023-та, ако любимецът им не се кандидатира отново
През 2023 година ще има много протести, но причината няма да е гладът, а безхаберието на политиците, каза ясновидката Станка Ангелова. Снимка: stankaangelova.com
31 Декември 2022, Събота, 17:10 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Ако партийните лидери не помислят за хората, ще имаме избори след избори, без да има някакъв резултат, предсказа тя

През 2023 година ще има много протести, но причината няма да е гладът, а безхаберието на политиците. Ако те не помислят за хората, ще имаме избори след избори, без да има някакъв резултат. Няма да има водеща партия, защото българите са безкрайно обезверени. Това предсказа ясновидката Станка Ангелова, която е и астролог, в ексклузивно интервю за Флагман.БГ. 
 
„Хората в Бургас вярват на сегашния кмет. Той е техният любимец, но ако не се кандидатира за вота през тази есен, жена ще бъде избрана“, каза още ясновидката, която е открила дарбата си да вижда бъдещето и да помага на хората след ухапване от отровна змия. От лапите на смъртта я спасява прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения.

-Изпращаме една година, в която войната, кризата, обедняването и изборите бяха ключови думи, но гледаме с надежда към 2023-та, за която обаче ваши колеги астролози казват, че няма да е по-щастлива. Кое ще е най-важното, с което светът ще се сблъска през следващите 12 месеца?

-Изпращаме една сравнително тежка година не само за България, но и за много страни и въпреки всичко, бе много по-добра от 2021-ва и 2020-та, когато бе тежката криза с пандемията и когато хората умираха наистина като мухи, а целият свят беше на нокти и правеха от невъзможното възможно за оцеляването на човечеството. 2022-ра също беше много трудна, динамична година, но по-добра от предходните. 

2023-та ще е също трудна, тъй като продължава това, което е от тази година – напрежение, война, скачащите цени, безхаберието на политиците. Те не мислят за това, че мерейки си силите, стават причина за кризата. Много държави са засегнати от това безхаберие. Една от тях е Украйна. В желанието си Путин да се докаже и откаже, остават трайни следи, но в отрицателна светлина. 

Годината обаче ще е добра за България.

-Преди да се появят на политическия хоризонт партиите на протеста, вие предсказахте оттеглянето на Бойко Борисов. Тогава обявихте, че той ще посочи друг политик за премиер и така се случи. Наскоро обаче лидерът на ГЕРБ каза, че България може да има правителство, ако президентът връчи третия мандат на „Демократична България“ и бъде издигнат отново проф. Габровски за министър-председател? Ще се случи ли това, или през пролетта ще има отново избори? 

-За съжаление политиците ни не мислят с главите си, а с егото си. Стремежът е да се покажат кой е по-по-най. Преди години пак бяхме в такъв напрегнат период, когато имаше непрекъснат сблъсък между Сергей Станишев и Бойко Борисов. Некоректни бяха нападките и от двете страни. Тогава България пак беше в кризисна ситуация. В момента, в който лидерът на БСП пое в друга посока и остави на Борисов лидерството, нещата се бяха кротнали. Сега ситуацията е същата и ако партийните ръководители не помислят за хората, които са потърпевши от всичко това, ще имаме избори след избори, без да има някакъв резултат. 

-А ако има нови избори през есента какво ще се промени?

-Нищо. Няма да има водеща партия, защото българите са безкрайно обезверени. Те не вярват на политиците и партийните лидери трябва да разберат, че е нужно да спечелят хората, а не партиите. Към тях трябва да се обърнат, да кажат какво ще направят за тях, но не само да го обещаят, за да имат подкрепата. Когато народът види, че партийците си изпълняват обещанията, ще има правителство, което ще управлява. Иначе на три, на шест месеца и на една година ще заставаме пред урните. 

-Изборите в Бургас се очаква да са много оспорвани. Ще се кандидатира ли за пети път Димитър Николов, след като Бойко Борисов каза, че вече бил изморен и намекна, че ГЕРБ ще има друг кандидат за градоначалник? 

-Хората вярват на сегашния кмет. Той е техният любимец. Те виждат какво прави за тях и ще го подкрепят отново, но политиците ако решат да очернят някого, го правят по всевъзможен начин. 

-Ако не се кандидатира обаче, кой има най-големи шансове да спечели изборите?

-Ще е жена. 

-По време на пандемията от COVID-19 президентът предупреди, че гладът може би ще победи страха и хората да излязат на улицата, помитайки всички ограничения...

-Не, няма такава опасност...

-По ирония на съдбата Румен Радев сега управлява страната чрез служебни правителства, а според БСП, вместо да отделят 3 млрд. лева за социална политика, е предвидено едни 6 млрд. лева да отидат за въоръжаване. Може ли гладът да предизвика революция? Може ли да се каже, че 2023-та е годината на протестите?

-Не е въпросът в глада. Не мога да кажа, че хората гладуват. Има наистина такива, които едва свързват двата края. Ще има много протести, но няма да е в основата гладът, а безхаберието на политиците, които се опитват да ръководят този народ. 

-А бедствия ще има ли?

-Няма да е нищо по-фатално, отколкото досега се случва. Ще ви кажа една притча, за да ме разберете по-добре: Господ реши да изпрати във всяка държава по един ангел-хранител, за да я пази. Когато достигна реда до България, те бяха свършили. Тогава Бог каза, че след като за тях няма ангел-хранител, страната ни ще я пази самият Той. 
 
Наистина е така. Тя е под Неговата закрила. Нека хората да знаят, че всичко си има начало и край и да не злоупотребяват. 

-Войната в Украйна кога ще спре? 

-Докато държавите поддържат Киев, скоро няма да се сложи край на конфликта. Никой не мисли за хората. От това страда народът, но ще мине и няма да се стигне до Трета световна война. 

-А ще се стигне ли до използване на ядрени оръжия?

-Не. На няколко пъти ще е на косъм да се случи най-страшното, но и това ще ни отмине. 

-Кризата в Европа, породена от санкциите срещу Русия и загубата на евтините суровини, ще се задълбочи ли? За разлика от нас българите, западняците не са свикнали да стягат колани. Промяната в жизнения стандарт може ли да доведе до появата на нов Хитлер?

-Той вече е на хоризонта, но се надявам да не се задълбочат нещата...

-А кой е той?

-Той е в действие, но хората няма да чуят от мен името му.

-От няколко месеца западните медии бълват лъжи за здравословното състояние на Владимир Путин. Даваха му дни живот, защото бил много болен...

-Не. Не е истина това. 

-Сега пък се разпространяват небивалици как американците щели да го убият. Не е ли по-вероятно да бъде свален от власт от самите руснаци? Каква е съдбата му?

-Всички знаят, че Путин е изключително силен държавник. Хората са недоволни от това, че той нападна държава, с която двата народа са като братя и сега страдат деца и възрастни. Те не са съгласни с това, но преврат е абсурдно да стане. Ще има споразумение между Русия и Украйна с намесата на други държави, но с атентат няма да успеят да променят нищо. Много е силен във всяко едно отношение. Бил е по-толерантен, а сега през последните години започна да върши неща, които са необмислени.

Властниците, които показват сила, а не човещина, забравят, че и те са земни. Всички в един момент си отиваме, но остава болката, разрухата, разочарованието. 

-Заради това, че 2023-та се отъждествява със 7-ица, някои от влюбените вероятно биха избрали 7 юли, за да се оженят. Магическа ли е тази дата и има ли по-добри дни за встъпване в брачен съюз?
 
-Всеки ден, когато се отнася за влюбени, е чудесен. Дали ще е на рождената им дата, годишнина или ден, който те ще си изберат, може да се каже, че е хубав. Нека сами направят своят избор!

-Казват, че първите секунди на Новата година са магически момент, от който зависи до голяма степен как ще живеем през следващите месеци. Какво бихте казала на хората, за да имат повече щастливи мигове през 2023-та?
 
-Бих им пожелала да бъдат здрави, успешни, толерантни, а управляващите да имат повече човещина!
 


В категории: Хороскоп


25
Коментара по темата
25.
Флагман,
01.01.2023 13:31:26
0
2
Това ли бисерче избрахте да предскаже бъдещето на бургазлии, че и триете всички отрицателни коментари? Боже, опази пресата!
24.
*********
01.01.2023 08:38:53
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
*********
31.12.2022 23:50:21
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
...
31.12.2022 23:10:53
0
3
"Ще е жена", но не се знае кога, момиче!
21.
ХХ
31.12.2022 22:47:48
4
5
Номер 2 правилно е отгатнал, че новият хитлер е зеленски.
20.
*********
31.12.2022 22:21:31
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Dream
31.12.2022 22:20:24
10
0
Проф. Турманова е жената, която заслужава и ще работи за хората и Бургас!
18.
Бай....
31.12.2022 21:10:37
0
6
Бай Ганьо е казал: Далаверата му е майката!
17.
Ко
31.12.2022 20:30:06
0
6
Пак някоя креатура ще бъде издигната за кмет. Каквито и креатури са флегманите.
16.
*********
31.12.2022 20:15:29
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
Имаме си кмет и ПАК си го искаме !
31.12.2022 19:32:15
10
8
Ще гласувам С КЕФ за Митьо Честния !
Независимо от това , че много отдавна НЕ гласувам за ГЕРБ !
14.
Въх
31.12.2022 19:29:07
4
13
Не, той не е нашия любимец!
13.
А ся да я видим!!??
31.12.2022 19:07:25
0
11
Таз Гуспужа-гадателката, тъй както стои мой ли да пузнай колко ракии аджеба ши изчаткам таз вечер???!!
Ако пузнай я признавам!!
12.
*********
31.12.2022 19:01:38
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
до 2 ми тя статията ви е ПЛАТЕНА от???????????????
31.12.2022 18:53:58
0
10
от """кой"""!!!!!!!!!!!!!!!!ОТ ГЕППИ ХАХА ЗА ДА НАБИВАТЕ ГЛУПОСТИ В ГЛАВИТЕ НА ДЕБИЛНОТО СТАДО ХАХА!!!!!!!!!!
10.
ХАХА ТАЗ КАТ ФАНИ МАГАРЕТО ЗА ????????????????????
31.12.2022 18:50:03
0
9
ВЕДНАГА ПОЗНАВА ЧЕ Е МЪЖКО ХАХА!!!!!!!!
9.
*********
31.12.2022 17:58:28
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
*********
31.12.2022 17:57:19
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Чочо
31.12.2022 17:55:27
0
21
Явно през новата година година, вместо кмет - слънце, ще имаме кметица - луна!
6.
Един възможен случай
31.12.2022 17:49:51
0
16
"каза ясновидката Станка..."

Чук, чук!
- Кой йее?
- Аз съм!
- Кой си ти?
- Ег@ти ясновидката
- Аааа, аз виждам, ама навън е голяма мъгла и не можах да те позная. Чай да дзакна през шпионката
5.
Тук има попадение
31.12.2022 17:47:37
6
8
–Тези, които успяха да вземат властта след серия от предсрочни избори, ще оправдаят ли очакванията на народа или се задават протести и нов парламентарен вот?

-Ще има леки трусове, защото коалицията е четирипартийна и членовете им имат различни приоритети. Политиците от „Продължаваме промяната“ са изключително млади, надъхани, но няма да им е никак лесно. Опозицията пък ще се опитва по всякакъв начин да им пречи, ще ги бойкотират и ще създават хаос, за да се стигне до предсрочни избори.

Ще му е трудно на Кирил Петков, но ако запази този хъс в себе си през първите две години, може да управлява до края на мандата.
4.
*********
31.12.2022 17:40:45
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
#1
31.12.2022 17:35:35
1
21
Нещастници! Ще има ли дежурни метли, храбро пазещи местната мафия, и в полунощ?
2.
Амин
31.12.2022 17:30:34
8
25
От цялата статия стана ясно едно, че въпросната госпожа е русофилка и гербаджийка.
1.
*********
31.12.2022 17:26:33
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори