×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидат-кмет в нелегалност, следователката Павлинка го дебне с белезници


Кандидат-кмет в нелегалност, следователката Павлинка го дебне с белезници
Елена, сестрата на Димитър Димитров и майка му: Бойко Борисов го излъга – курвенска политика, ядоха, пиха и му удариха ножа!
Тема в развитие
виж още
скрий
03 Септември 2011, Събота, 11:26 ч.
Автор: Бесове.бг, Снимки и видео: Добромир ДОСКАЧАРОВ

Димитър Димитров се укрива на втория етаж в къща на ул.“Козлодуй“10 до момента, в който излезе регистрацията му

Голям купон тече в Приморско с кандидатурата за кмет на колоритния ексградоначалник Димитър Димитров. Самият той - с подагра, диабет, високо кръвно и кървяща язва, е тръгнал на смъртоносна битка за собствената си реставрация на кметския престол, тъй като не можел да понасе още един мандат за  червената кметица Лиляна Димова.

Димова изтръгна поста му изневиделица през 2007 г., когато Димитров смяташе, че пожизнено съгражданите му ще го избират, заради многобройните добри дела, изразяващи се в груби закононарушения, от които бяха захлебили не само местните, но и височайши особи от София.

„Няма да го намерите Митко, излезе рано тая сутрин, ама не каза къде отива, аз му размразявам риба, защото е на строга диета, не може да ходи, едва се влачи, масажи му правя всяка вечер. Къде ходи сега? Къде се бута между шамарите? Той е пълна разруха“, вайка се за него сестра му Елена, която живее в Бургас, но сега се е преместила в Приморско, за да се грижи за болния брат. (Виж видеоматериала)

Всеки ден, по два пъти, пред вратата на ул.“Козлодуй“10 в центъра на Приморско заставали двама униформени полицаи и опитвали да му връчат призовка за разпит. Съседите вече знаели разписанието им кога минават и се забавляват, защото са наясно, че ченгетата само формално изпълняват това задължение.

Според Елена, с Димитър Димитров се е заяла една следователка с малко име Павлинка, която си отмъщавала затова, че навремето не била назначена от него за юристконсулт на общината. Тя пращала полицаите и искала да го арестува, за да не може той да участва във вота.

Димитров се надявал да излезе като независим, подкрепен от ГЕРБ, както му обещал Бойко Борисов по време на среща в Созопол през юни, но в последния момент, премиерът го измамил и вдигнал абсолютно неизбираемия Димитър Германов от Ясна поляна.

Това много разочаровало бившия първенец и затова той сега се навил напук на всички да се яви от името на свой Инициативен комитет. Елена първо твърдеше пред екипа ни, че брат й отишъл до Бургас за болничен преглед, но в хода на разговора два пъти смени тезата си – ту, че е в Царево да си вади свидетелство за съдимост за регистрацията, ту че е в банка, където имал да връща кредити.

„Димитров си е вкъщи – не смее да се покаже, за да не го опандизят, вечерно време в двора сядат неговите хора. Зеседават. Тука идва Димо Парушев от щаба му, подготвят се. Когато Димитров се регистрира и по закон стане недосегаем в хода на изборите, ще хукне да агитира“, казаха ни от противников лагер. Срещу него има доста кандидати, защото дори и вярната му Синя коалиция издига човек на ДСБ, загърбвайки го заради старо предателство през 2007 г.

Разговорът ни със сестрата Елена бе пред вратата на двуетажната им къща, чийто първи етаж бил неин, а вторият на брат й. Оказа се, че фамилията е доста по-имотна от изнесеното досега в медиите. Има два хотела на т.нар. ул.“Крадливка“, на брега на морето в посока резиденция „Перла“. Единият се казва „Анкора“, а другият е „Анкора Плая“, те се водят на двамата синове на Димитров. Отделно Елена и Димитър имали възстановени земи в местността Ченгера – над „Перла“, но тя не знаела колко декара са. Имали тя и зълва й Гинка парцели в тузарския кв.Узунджата, но те не били застроени, защото им трябвали пари.

„И не е само това – имаме парцел и на главната улица – в центъра на Приморско, ама не сме почнали да строим. Викам му на Митко – дай поне да построим – като приказват глупости, поне да има за какво“, споделя ни възмутена Елена. Вижте още какво каза тя:



В категории: Приморско


Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
13
Коментара по темата
13.
pismenovo
03.10.2011 20:40:55
0
1
jiv da go opla4e6 bednqka s trite xotela na moreto..kaji i za apartamenta v grand xotela
12.
местен
23.09.2011 16:26:23
2
1
БЮЛЕТИНА № - 2 - ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.
АБВ
13.09.2011 08:17:42
0
2
НЕ ЗНАМ ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА? ПРАВИТЕ ГРЕШКА СЛЕД ГРЕШКА.
10.
otsastwast
04.09.2011 19:43:09
0
11
ne stiga hartijata i mastiloto da se opishat oficialnite naglosti na 4i4o mitko, kaka margaritka i prijateli.
jalko e 4e te i prijatelite im poznawat wrati4kite a zakonite po-dobtre ot wsi4ki i izlizat 4esto suhi ot wodata.
nali znaete, kakwi "prijateli" sa si organizrali swoewremenno - ja sin, ja zet na widni lichnosti ot wsi4ki nujni cwetowe i rangowe ...
9.
1007
04.09.2011 18:56:00
7
4
И преди и сега който и да стане кмет на Приморско ще КРЪДЕ .... И чичо Митко и тая Лиляна си оредиха живота че чак до 10 коляно ... и хотели си направиха и елядта си уредиха както си му е реда в 1 точка от ДНЕВНИЯ ред :) разликата е само една Димитров краде краде краде ама и оправяше по нещо в града а Лилянчето само краде и плюе на хората даже и 1 залък не хвърля на местните а само на НЕЙНИТЕ СИ ХОРА кой от Бургас кой от Царево еди си кои от някоя друга точка на земното кълбо .... защо ли много се чудя защо около нея няма хора от Приморско ?!?!?!?! явно за да не виждат колко нагло граби и ограбва съгражданите си !!!!!
ВоТ за всеки друг но никога за ТЕЯ ДВАМАТА !!!!
8.
Димо
04.09.2011 16:07:43
3
21
Ако трябва да се търси отговорност на някой за положението в което е Димитров то това е Парушев! Той и хората около него с голямата си алчност докараха Димитров до това положение.
7.
познаващ ал-ситуацията
04.09.2011 08:44:46
5
11
Г-н Димитров , надявам се този коментар да стигне до вас и да осъзнаете факта , че ако сте бил добър кмет в комунизма (няма да се спирам на безумията Ви по време на всеки ваш мандат) , ако сте бил дълновиден и упорит по време на прехода ( визирам отделянето на Община Приморско от Царево) то в годините на строителния бум , когато Приморско имаше шанс реално да се изгради като 5 звездна туристическа дестинация Вие и вашето обкръжение го ударихте на кражби и далавери. Всичко можеше да ви бъде простено ако в един прекрасен момент бяхте казали СТОП - има млади , образовани хора , които имат енергия и желание да работят , аз ще помагам с контакти и опит! Да-ама-не! Сега дори и да седнете отново на кметския стол ( а това е работа за която се изисква много енергия и здраве!!!!) какви ваши идеи ще реализирате - или ще търсите реваншизъм за загубата от преди 4 години? Как ще работите с европейските пари , които се очаква да влязат в общината по няколко проекта - или пак ще има кражби и далавери? Единственото което правите с тази ваша кандидатура ( а и през всичките тези 4 години) е провокитането на конфликти от които никой няма да спечели!
6.
pr
03.09.2011 20:31:18
13
13
mesten,ti mai izob6to ne si mesten :) mestnite vsi4ki sa za Dimitrov,a i romite koito sa6to sa mestni 6te glasuvat za nego,6toto vsi4ki bqha na rabota , a i bez da gi kupuvat pak 6te glasuvat za nego.
5.
sdxfcgvhbj
03.09.2011 20:06:03
9
8
местен, ще си умреш като гладно куче каквото си.
4.
аз
03.09.2011 11:36:18
6
5
защо се ядете с човечеца. той повече никога няма да стане кмет на приморско и това е ясно. като е толкова болен, що не си гледа здравенцето ми се вре там, където не му е работата.
3.
следовател-комшия
03.09.2011 11:24:35
4
11
Не така бе , Кате ,като трябва да изпълняваш поръчки , поне проверявай по добре фактите и не слагай свои мисли (или на някой добре платил ти опонент на Димитров ) в устите на хората . А дали хората му вярват ще се рабере на изборите ! Нормално е да има хора ,които го харесват и такива ,които го мразят , но като цяло е доказал ,че интересите на Община Приморско са на първо място - за разлика от останалите само пъчещи се и недоказали дори в собствения живот хора ! А за Павлинка и униформените е абсолютна измислица . Катя ,градацията в писанията ти е жълто ,кафяво до ...лай-няно ! А беше добър журналист , ама май беше отдавна :))))
2.
:)
03.09.2011 10:56:10
3
4
toi B,B. i s Grebenarov taka q svar6i...predava negovite si hoda
1.
местен
03.09.2011 10:43:24
6
10
Не се бутай между шамарите Димитре,това и сестра ти го казва,ти си БОЛЕН ЧОВЕК !!!! пък и СЪД ТЕ ЧАКА !!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода В края на март мъжът бе удрян с метални пръти в София, а по съпругата му хвърляха камъни  Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Изcлeдoвaтeлитe aнaлизиpaxa 3,4 милиoнa ΠИH ĸoдa, изтeĸли oнлaйн и ycтaнoвиxa, чe тaзи ĸoмбинaция пpeдcтaвлявa пoвeчe oт 10% oт изпoлзвaнитe Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Днес е близка единствено с мениджъра на майка си - Евгени Боянов Протест на таксиметровите шофьори в София Протест на таксиметровите шофьори в София Кметът Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите стоянки Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Половината от средствата се получават след отпускането на помощта, а остатъкът – в началото на втория учебен срок Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори