×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Петков и Иванов с ултиматум към ГЕРБ, ДПС и БСП, но избягаха от най-важния въпрос на журналистите ВИДЕО


Петков и Иванов с ултиматум към ГЕРБ, ДПС и БСП, но избягаха от най-важния въпрос на журналистите ВИДЕО
Не Мадуро, а кабинетът на Борисов избра тези машини, обявиха от Промяната
18 Ноември 2022, Петък, 11:12 ч.
Автор: Флагман.бг

Това, което те предложиха, е среднощни гласувания, среднощни комисии, на крак, на парче, каза съпредседателят на ДБ

Министерски съвет на партия ГЕРБ избра и гласува тези машини. Не Мадуро, а Борисов. ЦИК с председател от ГЕРБ. Няма да коментирам чувалите с лъжи, казани тази сутрин. Това заяви Кирил Петков по време на брифинг на ПП в парламента. 

"Ние искаме да говорим за бюджета и решаването на реалните проблеми на хората, а БСП, ДПС и ГЕРБ избраха да отворят Изборния кодекс. Защо избраха този приоритет? Защо имат фиксация там? Това ли е най-важното", попита той. 

Бойко Борисов: Атентат имаше срещу нас, но „промяната“ и ДБ си търсят повод да отидем на избори

"Искат реално да направят подмяна на вота на българските граждани. Искам да затворят обществения съвет, който ги критикува, искат да усложнят гласуването на българите в чужбина. Държим да видим оттеглянето на целия законопроект. Ако Хартиената коалиция оттегли безумията си ние още днес ще влезем в зала", допълни Петков. 

"Никой не може да си представи, че реално такова обсъждане може да се случи на раздумка, набързо и да се разберем. Това не може да е сериозен диалог. Може да се случи при две условия. Едното е да изтеглите законопроекта и да започнем начисто. Второто, което предлагаме и днес ще внесем е временна комисия, която да се занимае с измененията на Изборния кодекс - структурирано, публично и по начин, който може да има смисъл, а не по лидерски приказки", предложи Христо Иванов. 

"Тя трябва да има срок на действие един месец и всеки да си отговори можем ли да реформираме изборния процес за една нощ, на една седянка? Можем, видяхте как. Но ако искате да разговаряме и да търсим решение, това е форматът. Не ни търсете за параванче. Да видим дали ще се съгласят или искат просто параванче", каза още той. 

"Това, което те предложиха, е среднощни гласувания, среднощни комисии, на крак, на парче. Ако имат достойнство и уважават избирателите, трябва да подкрепят тази временна комисия, която да работи не между 2 и 4 сутринта, когато всички българи спят, а да работи един месец пред очите на всички. Ние не вярваме, че това е целият фокус на българите. Нямаме и бюджет. Няма да стоим настрана, докато някой си приема изменения, прави машините на принтери между 2 и 4 през нощта", допълни Петков. 

Христо Иванов припомни, че ДБ е влизала в парламента и с хартиена бюлетина и това не е проблем. 

"Ние се опитваме да върнем процеса в някакви релси, в които да се има минимално доверие. Това не са среднощни заседания като вермахта, който минава през нива със зелки. Не е лидерски раздумки. Ако искаме да ремонтираме изборния процес, след като г-жа Нинова е казала, че е приоритет, ние сме готови да се върнем и да гласуваме", заключи той.

Докато журналистите се опитаха да зададат най-важния въпрос на Петков и Иванов дали се страхуват, че при смесеното гласуване с машини и хартиени бюлетини няма изобщо да влязат в парламента, те пъргаво се изнесоха в индианска нишка, без да отговорят и дума.  

източник: БЛИЦ


В категории: Политика


40
Коментара по темата
40.
Do 32
21.11.2022 12:05:25
2
0
Абе гьотферен, а ти Костинброд помниш ли?
Абе гьотферен, а я кажи къде са близо стоте милиарда, които ЕС вложи в българия по време на гербаджийското упраление със скрити шефове в ДПС... Къде са?

след това ми говори за хартии и машини. За ГЕРБ сега най-важното е да се върнат хартийките. няма бюджет, няма криза, няма инфлация, няма други важни проблеми, хартийката е най-важната. Я се замисли защо???
39.
Модела Мадуро
20.11.2022 05:37:44
1
2
Тези палячовци на снимката приличат на диктаторът Мадуро, който гласува на машина.
А аз не искам да гласувам като него, с неговите машини!
Но пишман демократите от Промяната искат да ми наложат единствено и само машината Мадуровка.
И днес в българския парламент правят отчаян опит да успеят. Вече съм убеден, че Кирил, Асен и компания са фенове не само машините на Мадуро, те са фенове и на самия Мадуро!
Както Мадуро, така и те не възприемат друго, различно мнение. И всеки, който не мисли като Мадуро , Кирил и Асен и ко., се обявява за мафиот, враг, недемократ, човек от миналото.
Мадуро, Кирил и Асен ко. искат да заглушат гласа на опонентите си, затова им отнемат микрофони, телефони, и ги ръгат в ребрата.
И Мадуро, и Кирил и Асен и ко. не зачитат върховенството на закона, нямат и демократични навици и умения!
И при Мадуро, и при Кирил и Асен и ко. лъжата е издигната на пиедестал и е начин на живот.
Аз не харесвам Мадуро, затова не харесвам и харесващите го Кирил и Асен и компания!
Затова чакам да ми се възстанови демократичното право на избор при гласуване.
Затова ще гласувам осъзнато с хартиена бюлетина, а не като Мадуро с неговите машини!
38.
Пеерас
19.11.2022 19:25:19
1
2
Петков и Иванов....Ми пеераси сър...
37.
Харвардските измамници вън
19.11.2022 11:53:52
1
2
Държавен орден на Венецуела ще получат простите палячовци и долните бараби. Мадуро го е приготвил, за да удостои с него защитниците на машинния вот във връзка с тяхната всеотдайна борба срещу честните избори в България.
36.
До 35
18.11.2022 23:32:01
1
2
Защо не си изметеш за начало пред входа си? Въобще знаеш ли какво е метла? Или дръпна една цигара и се помисли за революционер?
35.
София ври
18.11.2022 20:57:01
7
3
Вдигай се Народе,да изметем хартиената Мафия !!!
34.
До 29ти коментар
18.11.2022 16:54:31
2
6
Прокопито от промяната, искам да ти стисна ръката по точен коментар няма как да се даде.
33.
“Джемкорп”, помниш, нали?!
18.11.2022 16:38:00
3
14
Кириле, днес си бил на ранна среща с Лена, гледам снимки в ПИК. Не й се доверявай много-много. Може да е добра в други неща, но не е добра юристка. Едвам си е намерила работа в онази кантора “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков”, която напомпахте с държавни пари, докато ти беше служебен министър на икономиката и министър-председател. Намерѝ си по-добри юридически съветници! Много ще ти трябват, туй по всичко личѝ.
32.
Много ми е смешно...
18.11.2022 16:22:21
3
9
Някакъв трол на ПП/ДБ (или просто малоумник) по цял ден се пени срещу хартиената бюлетина. Опорката е, че можело да се купува вота и циганите да снимат хартията за да докажат за кой са гласували и да си вземат паричките.... А бре гьотверен, ти ходил ли си да гласуваш? Наясно ли си, че машината печата разписка с избора ти??? Нали и тази разписка може да се снима???
Аман от прости хюмнета!!! Я измислете някоя по-умна опорка...
31.
България дължи неустойки
18.11.2022 15:55:32
3
18
“Джемкорп”- измамата на века в България!
1 500 000 000 долара.
Не е меморандум, а договор.
Не е прекратен двустранно по надлежния ред.
Ако направят референдум за думата, която отвращава най-много Народа, със сигурност това ще бъде „Промяна“.
Станали сме словоблудстваща държава, възможно най-лесната, която може да попадне в ръцете на всеки, буквално на всеки – и той да се упражнява с нея.
30.
Тотално провалените намериха своя нов окоп
18.11.2022 15:45:56
3
15
Банално, всички го знаем, но сме и принудени да го живеем. Не бива да се допускат фалшификации с хартията, но това не значи, че трябва да търпим машинациите с машинките. ЗАЩО НЯМА МАШИНИ НИКЪДЕ В ЕВРОПА, БЕ, УМНИЦИ?!
Отговорът на банановите интелигенти е следният: "Защото там обществото е такова, че няма да прави фалшификации с хартията." Вие представяте ли си колко ВЕЛИКОТЪП аргумент е това?!
29.
Прокопито от промяната
18.11.2022 15:42:52
4
20
Според ПП и ДБ в цяла демократична Европа и останалият цивилизован свят са криви, прости, изостанали защото при тях се гласува недемократично и с бюлетина. Само във Венецуела, Бутан и клета България се гласува "свободно", цивилизовано, демократично. А бе вие за идиоти ли ни взимате, или вие самите сте идиоти. По-вероятно е второто. Щом е толкова вой до небесата за оставането само и ЕДИНСТВЕНО на Мадуровските машини и безконтролният Венецуелски начин на гласуване и без бюлетина, значи наистина има нещо гнило с машинното гласуване, меко казано. Какво по-демократично от това всеки избирател сам да избере с машина или бюлетина да гласува. Ама фалшифицирало се, ама опашки имало, ама незнам си какво, задължение на държавата е да организира честни и демократични избори и да се бори срещу фалшификациите били те хартиени или машинни. Защо по инерция ще се приема че с бюлетини имало фалшификации, а с машините нямало, хайде бе - от къде на къде. Може да се твърди точно обратното, че с машинното гласуване, без контролно преброяване на разписките се правят най-големите фалшификации и манипулации на изборния процес. А най-важното за едни избори е да са демократични, честни, свободни и да не предизвикват недоверие. Който иска да се гласува както е във Венецуела да си купува еднопосочен билет за там.
28.
Б
18.11.2022 15:22:34
1
13
Тррръъц,много важно.Още един трол по-малко на продължаваме разрухата.
27.
Иван Митев
18.11.2022 13:11:17
26
10
Спирам да чета този мръсен гербаджийски сайт!!!Всички вие , които гласувате и подкрепяте Тиквата и герб сте национални предатели и гробокопачи на собствения си народ!!!
26.
до ива,която е мъж
18.11.2022 13:05:13
4
24
Искаш да кажеш ,че почти целия свят използващ хартията лъже,а машините дето никой не знае как и къде са по коректни?!И само шепа амеби като теб се е сетила и ни дава акъл под чуждо име в коментари?!Наистина сте много болни,душевно болни,прости и проклети!
25.
Hartien
18.11.2022 13:01:27
23
7
На всички е ясно че при хартия печели грб, бсп и дпс, след като разполагат с пълния общински опг апарат да фалшифицират изборите. 400000 невалидни бюлетини алооооо, някоя крадлива ръчичка ги е правила такива. И да няма ДБ да влязат въобще точно заради горното.
24.
Ива
18.11.2022 12:55:14
25
10
Ми елате да видите как се броят бюлетини... общо взето - както си искаш! Никой не те следи, следваш инструкциите на ГЕРБ (ако играеш от тяхната, разбира се) Невалидни бюлетини лесно се правят, драскаш леко и оп - вече е невалидна. Скъсаш я леко и оп - пак е невалидна... елементарно е. Айде БОКО като е много отворен, да пробва да манипулира една машина. Хартията е къде, къде по-лесна.. кво се прави на ущипана госпожица.
23.
До 18
18.11.2022 12:53:01
4
23
Явно си от платените, за които имаше много факти, а офисният планктон на Прокопи, под строй, начело с татко Петко, марширува по паветата!
За парата, продавате си душата, долни паветни маргинали!
22.
95 годишен
18.11.2022 12:52:15
3
17
БУРГАЗЛИЯ,млади бургазлии, излезте в 19 часа и смачкайте педерунгелите.
21.
Бургазлия
18.11.2022 12:49:29
22
10
Щом флагман започна да цитира Блиц значи много са пропаднали... Блиц е собственост на Недялко Недялков, синът на Недялко Йорданов, слуга на Шиши и Толупът дето засрамва името на баща си... Евала флагмани
20.
До 5
18.11.2022 12:49:07
4
29
Тъпанар ли си или платен от ПП?
Не са важни машините, а софта им, в който бъркат "специалистите" на ПП и ДБ!
По твоята логика за готварският нож, с който е извършено убийство, виновна е домакинята, която си го е купила!
Много войнстваща посредственост в тази бедна държава, прост народ бедна държава!
19.
Do 14
18.11.2022 12:47:18
25
5
хайде да видим къде ги дават тези пари, защото аз и всички около мен протестирахме безплатно и получавваме достатъчно добри заплати за да ядем всеки ден не по 2 а по 20 бургера. Само дето платения вот е доказан не веднъж и два пъти от МВР, това че няма осъдени е благодарения на чадъра на Гешеф. Видяхме ти защитниците на Гешев какви бяха, лично познати казват как работодателите им дават надница за извънреден труд на ходят на Герберските протести... Хайде недей да си измисляш
18.
A бе
18.11.2022 12:34:41
3
8
Тези двете халки, защо не се вземат вече!
17.
Поздрави за
18.11.2022 12:30:20
0
8
Всички НЕгласували . Благодарение на всички вас които не отидохте да легитимирате тези престъпници, все още не могат да се наредят на софрата. Не давайте гласът си на никой боклук. Всички трябва да са в затвора
16.
До троловете на Лорер
18.11.2022 12:26:52
4
31
Кирчовци развратиха една част, макар и нищожна, от Народа – лишиха я с лъжите си от трезвостта й. И най-лошото е, че когато излъганите разбраха, че са жертва на най-обикновени шарлатани, както ги нарече президента Радев, приеха, че цялата политика е нещо, изначално несъстоятелно.
15.
Дааа, страх тресе кочината
18.11.2022 12:23:02
5
28
На въпрос Петков и Иванов дали се страхуват, че при смесеното гласуване с машини и хартиени бюлетини няма изобщо да влязат в парламента, те пъргаво се изнесоха в индианска нишка, без да отговорят и дума.
Тарифата за "протестери" 200лв + 2 бургера и бира!
14.
Мадуро има тук братовчеди
18.11.2022 12:20:51
3
28
Операцията за настаняването на четата на Кирчо във Властта бе уникална. Със светкавична бързина държавата бе оставена в ръцете на малка група непознати субекти. Те дойдоха отвън, готови за задачата си, убедени, че няма да срещнат особена съпротива. Нещо като „Операцията Гренада“, проведена на територия, която вече трудно може да бъде наречена държава.
13.
Ей боклук
18.11.2022 12:18:39
1
12
Ще се задавиш от злоба..И ще пукнеш от глад и простития скоро!Някаква проста амеба лее "акъл"!Добре са те подхранили с овча зоб,блееш ама блееш...Така ще си умреш -гладен,прост и с пяна на уста!От малоумници като теб няма държава-проста ,овча рая!Огледай се малко и ще видиш разликата от преди две години...и не ми дрънкай глупости от хиляда и една нощ.
Овца глупава-опорката ти е проста колкото теб!Много знаеш пък все си гладен,а??
12.
Колко дълго ще продължава това?
18.11.2022 12:17:47
4
23
От всички обяснения за появата и ролята на фантомната „Продължаваме Промяната“ най-логично започна да изглежда онова, което подсказва за следния остроумен замисъл: намират се момчета, достатъчно безпардонни, за да приемат да бъдат еднократно ползвани, с помощта на които да се разкарат или разнебитят повечето от традиционните политически субекти – изгодно и за президента Радев, и за новия ни Голям Брат – и България да започне на чисто.
11.
До 3 и 4
18.11.2022 12:13:28
3
14
Тарифата за "протестери" 200лв + 2 бургера и бира!
Мафията развързва кесията, за да осигури Подлогите на Прокопи в следващия Парламент, явно офисния планктон на капиталци е малко!
Мадуровките с НПО софт, дават 10-15% бонус на ПП и ДБ, без тях са в миманса!
Мая Общата също е на протест с 10 роднини и приятели :))))
10.
До 6 шизото
18.11.2022 12:04:14
21
36
Защото никъде в Европа не се купуват гласове и фалшифицират избори, както по време на неговото управление. Ни-къ-де! Изразът „купен вот“ не съществува в 90% от европейските държави, с изключение на България, Русия и Беларус. Дори в Турция Ердоган рядко прибягва до подобно погазване на закона и заради това загуби на последните избори Истанбул и Анкара.

Ей затова ве, гнидо.
9.
До 6
18.11.2022 11:57:19
30
33
Да има ве боклук, но да има избор, а не машината да бъде принтер без памет което я обезсмисля. Разбираш ли герберастка мършо. На хранилката ли си бил, огладня ли?
8.
вижте колко
18.11.2022 11:55:47
1
12
трола пишат в коментарите всеки ден...личат си отдалеч
7.
ей ф уста ли си къв си
18.11.2022 11:54:46
31
5
Толкова ти е плитък мозъка,че става само да ядеш л@йна в долни коментари!Доста силно блееш..
6.
прост народ
18.11.2022 11:53:03
40
35
Вие добре ли сте бе?!Защо да няма хартиена бюлетина?? Цял свят гласува така!
Щели протест да правят?! За бензина,хляба,заплатите защо не направите,а??
Алчни продажници,гнусни!И тука някакви тролове и безмозъчни същества ще ми развиват теории от космоса!
5.
Фостата
18.11.2022 11:49:46
26
32
Без кои машини ве боклук, гласувани от герб и поръчани от цик на герб от фирма близка до герб спечелила 200 милиона от поръчки по времето на герб? Не можете да направите кабинет без манипулации герберастки психопат.
4.
.
18.11.2022 11:44:52
20
21
ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ИЗБОРНИЯ """"АТЕНТАТ ""ЩЕ ИМА В СОФИЯ ПЛОВДИВ ВАРНА И БУРГАС от 18.30 ч!!!!!!!!!!!
3.
ФЛАГМАН
18.11.2022 11:40:28
23
28
В 18.30 ч. пред Община Бургас П.П. Д.Б и други организации организират ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПРОМЕНИТЕ В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС от """хартиената ""коалиция ГЕРБ ДПС и БСП !!!!!!!!Това е предизборен АТЕНТАТ срещу свободните и честни избори!!!!!!!!!!
2.
Диктатор
18.11.2022 11:38:08
23
33
Бойко, страх ли те е?
1.
Котора
18.11.2022 11:34:07
59
36
Насраха се от страх буклуците от ПП и ДБ. Ще видят парламент през крив макарон без машинките.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори