×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

12-годишно дете в шок след отвличане, по тялото му има следи от насилие


12-годишно дете в шок след отвличане, по тялото му има следи от насилие
Село Болярино е блокирано от полиция след отвличане на 12-годишно момиче. Директорът на ОД на МВР – Пловдив старши комисар Васил Костадинов разкри как е намерено
17 Ноември 2022, Четвъртък, 09:00 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Директорът на ОД на МВР – Пловдив разкри, че момичето е намерено след сигнал за странни звуци в парка на Болярино 

След 7-часово издирване 12-годишно изчезнало дете от пловдивското село Болярино бе открито живо в близкия парк, но в неподвижно състояние, с наранявания и в шок. 

По тялото му е имало следи от насилие, поясни водещата на „Здравей, България“ по Нова телевизия Мира Иванова. Колегата й Виктор Николаев пък уточни, че момиченцето е от сирийски произход, а родителите й имали временен статут на бежанци и живели в селото от половин година. Те имат шест деца. 

Кореспондентът от Пловдив Благой Бекриев пък изтъкна, че основната версия, по която работят разследващите, е отвличане. Цяла нощ селото е било под полицейска блокада. Входовете и изходите бяха завардени от полицейски патрули, които проверяваха всеки автомобил, добави той.

12-годишното дете е в болница. Предстои днес то да бъде изписано. 

Детето бе открито снощи към 19 часа в храстите на парка в близост до необитаеми къщи. Повече от 7 часа то било издирвано от стотици полицаи и доброволци. 

Сигнал за изчезването е подаден от майката и бащата. Те стояли на пътя и показвали снимка на местните в опит да им обяснят, че детето липсва, разказа кметицата на с. Болярино Стефка Милева. По думите й и родителите, и децата не говорят български, затова общуват предимно с жестове и мимики.

Това е първи подобен случай в селото, каза още Милева. 

Местните разказват, че децата никога не излизат без надзор, винаги са придружавани от родител и обикновено ходят в парка, в близост до дома им, както и до магазина в центъра на селото.

„Слава Богу, че детето е намерено живо. То е в задоволително добро състояние, но със следи от насилие, които няма да конкретизираме, но животът му е извън опасност“, каза пред Нова телевизия окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева.

„След преживяния шок детето е открито в неподвижно състояние. Намерено е благодарение на получена информация, че някой издава някакви звуци“, каза директорът на ОД на МВР – Пловдив старши комисар Васил Костадинов. 

Работим детайлно по всички възможни версии, каза още той.


 


В категории: Крими


4
Коментара по темата
4.
...
17.11.2022 14:10:42
4
1
А версия "избягало от семейството и се загубило"?
Ето в търговски обект- хипермаркет на една от касата "се загуби" около 60-65годишна жена. "Искала да легне", "искала да повърне" и само това говореше на зададените й въпроси от работещите в смяната в обекта.
3.
Следя
17.11.2022 11:36:46
0
4
Колко деца са в семейството? Има ли големи момчета?
2.
!!!
17.11.2022 09:38:38
2
33
Като се намери виновникът...да се включат мъже в наказанието, нашите закони са подстрекаващи насилия, а е наказателни
1.
Ало, Враца?
17.11.2022 09:15:37
1
41
Човек ще си помисли, че е изнасилено детето. Да кажат да не си мислим най-лошото.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична
Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори