×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Елхово в траур, Петър Бъчваров убит от турци


Елхово в траур, Петър Бъчваров убит от турци
По младши инспектор Петър Бъчваров и военослужещият са стреляли турски граждани
Тема в развитие
Вижте оградата, където е бил застрелян граничният полицай Бъчваров (ВИДЕО) Според следствен експеримент: Граничният полицай Петър Бъчваров бил убит от осколки Вижте протоколите от разпита на братята, убили граничния полицай Трябва да се навакса: Ваксиналното покритие у нас е под 90% Военният от стрелбата край Елхово бил в шок, стрелял по повиканото от него подкрепление Убиецът на граничния полицай Петър Бъчваров се жалва: Исках само да го сплаша Съдът в Одрин освободи единия от обвинените за стрелбата край Елхово Ще бъдат ли екстрадирани у нас убийците на българския граничен полицай Кадър от ареста на двамата братя, убили граничния полицай Петър Бъчваров - били изпечени крадци в Турция Демерджиев: Задържаните за убийството на полицая не са каналджии, нито трафиканти на дрога Погребват младши инспектор Петър Бъчваров в униформа на "Гранична полиция" Бургаските полицаи отдадоха почит на загиналия си колега Петър Бъчваров Проф. Владимир Чуков: Убийството на границата е терористичен акт Главният секретар на МВР: Не е логично каналджии да стрелят с ловна пушка по полицай Нова версия за убийството на граничаря: Мигрант стрелял по него за отмъщение Валентин Попов: Оръжието на полицаите ни на границата е старо, за музея е Елхово в траур, Петър Бъчваров убит от турци Извънредно! Има задържани в Турция за убийството на граничния полицай край Елхово Борисов "убеден": Президентът трябва незабавно да смени Демерджиев Сарафов за трагедията край Голям Дервент: Иззети са видеозаписи от термокамерите, разпитан е колегата на загиналия БСП иска до 20 години затвор и отнемане на цялото имущество на полицаите, помагащи на каналджии НА ЖИВО: Военният министър с подробности за трагедията край Голям Дервент Елхово скърби за сержант Петър Бъчваров, бил единственият син на образцово семейство В парламента: Минута мълчание за убития на границата полицай, чакат Демерджиев за обяснение Генади Тенев: Отдавна воюваме с мигрантите и даваме жертви Въоръжават граничарите с автомати? Демерджиев иска помощ от Турция срещу каналджиите Разкриха как е убит сержант Петър Бъчваров, 15 изстрела и по военослужещия Сержант Петър Бъчваров от Елхово е убитият на границата полицай Министърът на отбраната: Военнослужещият не се е оттеглил при стрелбата на границата Кой стреля по граничаря? Полк. Велков: Каналите за мигранти се използват и за трафик на терористи Границата охранявана по дилетантски начин? Полицаите не можели да боравят с автомати Убиецът на полицая в Голям Дервент е избягал в Турция, издирват го Извънредно: Престрелка край Елхово, убит е полицай
виж още
скрий
09 Ноември 2022, Сряда, 07:01 ч.
Автор: Флагман.Бг

Турският посланик Айлин Секизьок каза, че на границата се намира голям екип, който работи по всички възможни версии

Заподозрените за стрелбата срещу граничния полицай Петър Бъчваров са турски граждани, потвърдиха от посолството на Турция пред БНТ.

Задържаните са двама - стрелецът и негов помагач, като първоначално националността им не беше изяснена. Българските и турските власти работят в пълно взаимодействие, като към момента се разследва версията за каналджийство, заяви директорът на НСлС Борислав Сарафов.

Единствено пред националната телевизия трагичния инцидент коментира и турският посланик Айлин Секизьок. Тя заяви, че разследването от страна на турската прокуратура вече е започнало и че на границата се намира голям екип, който работи по всички възможни версии. Според нея обаче трябва да бъде изяснено дали наистина става дума за стрелба при трафик на бежанци.

Ден на траур е обявен за днес в община Елхово заради смъртта на младши инспектор  Бъчваров, съобщава Нова телевизия.

Eкип следователи от България пътува към Одрин. Те ще работят с турските си колеги по разследването за смъртта на Бъчваров. Вече са разпитани свидетели, включително служителят на „Военна полиция”, който е бил с него в нощта на инцидента.

Българската прокуратура е изпратила молба за правна помощ, а посланикът на Анкара в София беше извикан в Министерството на външните работи.


В категории: Животът


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Обидчив
09.11.2022 12:54:41
0
0
Аз не знам защо някои се обиждат? Какво да пишат хората.Като са французи са французи,като са румънци са румънци в случая са турци.Какъв е проблема?
10.
Homo Erectus
09.11.2022 10:14:42
0
9
Флагманите са майстори на заглавията, също като Бойко е майстор пожарникар.
9.
Основна версия
09.11.2022 09:47:49
3
7
Уреждане на канал. Скарали са се за пари. Гръмнали са го. Военния се е насрал и избягал. И по нова отначало казаха, че е избягал
8.
Флагман лъже
09.11.2022 09:35:10
2
4
Всички официални лица потвърдиха, че извършителите са заловени и не са турски граждани. Но "Флагман " нали ще подклаждат огъня на омразата към всичко турско , трябва и да послъгва малко. Ако на края на всичката дандания се окаже, че този млад човек е убит от свои хич няма да се учудя. Всички подозрително мълчат. А гилзите от изстрелите са на българска територия...
7.
Да вааа
09.11.2022 09:27:18
4
2
Аз Ко ви казах Ердоган да заплати двадесет милярда кръвнина
6.
СЕГА!
09.11.2022 08:51:15
2
5
Съд до дупка!
Как се гсврят с нашите граничари дето ги съдят фесовете за изпълнение на сл дълг?
5.
до флагман
09.11.2022 08:50:10
4
11
Браво на Флагман голямо заглавие.
ТУРЦЕ УБИХА БЪЛГАРСКИ ПОЛИЦАЙ остава да добавите БРАТЯ БЪЛГАРИ ГБАБВАЙТЕ ОРЪЖИЕ И СРЕЩУ ТУРЦИЯ.Толкова сте долни
4.
до 1
09.11.2022 07:50:52
2
26
Това е било винаги целта на абсолютно всички стаии на Флагман. Омраза=на повече посещения. Но времето показа, че целият хейт им се връща с вересиите.
3.
куулио
09.11.2022 07:44:19
1
11
Един път се казва че не са турски грждани друг път че са... Накрая ще се окаже че са Бай Ванко и Бай Тодор
2.
Хмм
09.11.2022 07:28:36
2
14
Много неясноти !
Вчера българската власт не излизаше с информация 13 часа
После на крак Министъра разказа нещо без фактология.
Днес картината е пак неясна.

Турските убийци са били двама на българска територия ?!?
Оръжието им е било ловна пушка !?!
Убили са момчето и се отишли в Турция през дупката ли ? А военият е избягал ли ? Или след престрелката турците са преминали границата с оръжието от друго място ?
Още с първият изстрел се го убили т.е. стреляли са на поражение ама защо?

Много, много съмнения, като знаем как планове и безспроблемно си тече потока през границата !
1.
1
09.11.2022 07:26:13
16
9
И нека плюенето по всички турци започне,
СЕГА.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Бургас има специално място в листата на развитите европейски градове и е даван за пример, допълни тя Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори