×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трансформацията на Галена


10 Октомври 2022, Понеделник, 10:15 ч.
Автор: Флагман

Чалга дивата е най-тунингованата родна звезда

Фолк дивата Галена е най-редовната клиенти на пластичната хирургия. Смядовката вече е забравила броя на корекциите си, които са поне 9. Трансформацията на брюнетката е направо поразителна. Чалгаджийката е била над 10 пъти под упойка, защото освен корекциите, 37-годишната изпълнителка има и две раждания, разбира се, секцио.

Галена явно има ниско самочувствие, щом не иска да приеме недостатъците се и иска да се промени цялостно. За 18 години на сцената сегашната Галена и няма нищо общо със старата Галя, както е истинското име на чалга дивата. Дори феновете й вече не одобряват тунинга й, който няма край. „Още няма 40 и е цялата изкуствена! Какво ще прав на 50-60 години? Сигурно ще е с 20-30 корекции. Това е болестно състояние“ – коментират почитатели на фолакджийката.

Първата корекция на съпругата на Гальо Вафлата беше силиконов бюст – задължителен за жанра, в който се изявява. Тази операция си направи още в началото на своята кариера, преди повече от 15 години. „Правила съм си само една корекция и тя е на бюста, но след години, ако реша, може отново да се доверя на пластичен хирург, за да се чувствам добре. Нямам нищо против тези манипулации, но само когато са необходими“ – заявява в свое интервю преди точно 10 години Галена, която явно смята, че корекциите, които си е направила са необходимост.

Втората операция на брюнетката е рязането на камбестия й нос. После изпълнителката реши, че гърдите й малеят и си ги направи малко по-големи с втора операция. Общо смядовката се е изръсила с около 20 бона за гръдната си обиколка. Тя изкара няколко години с новия си нос, но не го хареса и легна на операционната маса за втори път. Този път в Сингапур, където мъжът й Галин се изръси с 10 000 долара за нова ринопластика. Това се случи преди около 6-7 години и за момента члага дивата е доволна от обонятелния си орган. Но никога не се знае дали няма да й хрумне да го резне отново.

Преди няколко години Галена си оперира и ушите, които бяха твърде щръкнали и не ги харесвала. Тази й корекция наистина беше наложителна, защото певицата приличаше на слончето от детското филмче „Дъмбо”. Корекцията на ушите е най-евтината й промяна и струва около 2000 лева.

В социалните мрежи подиграват изпълнителката от лекия жанр, че има повече корекции по лицето и тялото си, отколкото Шер, която е мерна единица за як тунинг. В последните години Галена стана луда фенка на пластичните корекции, а те се увеличават право пропорционално на славата и заплащането й за час плейбек. Изпълнителката се подлага на всевъзможни интервенции в името на красотата, но почитателите й никак не одобряват изкуствената й външност.

„Гърди, нос и уши – ок, но другото беше прекалено. Вече е като пластмасова. Много изкуствена, всичко й е правено, а още няма 40 години. Все повече губи симпатиите ми” – коментира почитателка на силиконката.

Фолк певицата бе сред първите родни знаменитости, които си оперираха задните части. Тя си уголеми дупето още преди няколко години. Преди ремонта дупето й беше увиснало, а днес вече е вирнато, но неестествено и издуто като декоративна възглавница. Галена се харесва със силиконови импланти в дупето, но не изглежда никак естествено и от километри си личи, че не е нейното дупе. В момента изпълнителката е кожа и кости, но с обемно дупе и големи гърди – доста комична гледка.

Пайнерката не е фенка на спорта и предпочита да ляга на операционната маса за оформяне на тялото със скалпел. Певицата все още се надява да заблуди някой, че изоставените й черти по лицето са в резултат от отслабването й с инжекции. Тя никога не е била дебела, но лицето й не е било чак толкова структурирано и добре оформено, както само го може скалпела на естетичния хирург. Тя има контуриране на лицето, с което се коригират свързаните с възрастта промени, както и промяна на овала на лицето.

„Контурната пластика на лице събира най-вече положителни отзиви. Това е привлекателна процедура, защото с нейна помощ може да се коригират отделни части на лицето. Например, ако искате безболезнено да закръглите бузите и скулите си и да направите лицето по-миловидно. Или пък ако искате да изострите чертите си, да нямате бузи и да се радвате на изпито лице. Инжекционните пълнители за тази процедура често са на базата на стабилизирана хиалуронова киселина. Контуриране на лицето с хиалуронова киселина има ефект на подмладяване, който се съхранява за 8-18 месеца. След този период се наблюдава постепенно оттегляне на лекарството, така че процедурата за корекция трябва да се повтори” – коментираха пред „Уикенд” специалисти.

Скулите на Галена са повдигнати и по-вдлъбнати. Брадичката й също е дело на опитен пластичен хирург, като най-вероятно е с поставен имплант.

Последният тунинг на Галена е плочки“ на корема. Те не са плод на жестоки тренировки и лишения, а са дело на опитен хирург. Тя се е оперирала при виртуоза на скалпела – д-р Максим Иванчук. Допреди войната в Украйна неговата клиника в Киев е определяна като една от най-добрите в областта на пластичната хирургия и подмладяването. Нашата Галена също се е възползвала от неговите умения и то навреме, преди да започне войната. Според приближен на фолк фурията, докторът първо е изсмукал излишната мазнина в коремната област, а после е имплантирал оформени плочки, които ще останат там завинаги. Не е изключено и други части като лакти, колене и предмишницата на звездата също да са получили своето подмладяване, защото докторът е специалист и в тази област. Галена се е бръкнала с около 14-15 хиляди лева за оформения си корем. С последната й корекция на корема операциите стават точно 10, като в тази цифра не влизат огромните й джуки, които са бодени многократно с филъри.

37-годишната смядовка е вманиачена на тема идеален външен вид и тяло. В името на съвършенството красавицата се боде и с опасните за здравето инжекциите с инсулин, която тя си слага, за да се втали. Чалгаджийката смъкна доста излишни килограми, като дори се увлече със заслабването, което е пагубно за здравето й.

Зъбите на звездата на „Пайнер” също са ремонтирани и изглеждат като конска челюст. За 18 години Галена успя да си промени самоличността и вече няма и помен от Галя, която проби на сцената през далечната 2003 г.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 0
2
Коментара по темата
2.
Пайнер
10.10.2022 11:39:39
0
4
Като кон е в муцуната с тези скули и изкуствени зъби. Те вече всички фолк певици са еднотипни.
1.
DR
10.10.2022 11:25:09
3
2
Ами хубава е!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Българите плащат в кеш, използват все повече пари в брой Банкнотите и монетите в обращение са за над 29 млрд. лв. Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Задържаха 12 партиди лимони със завишени нива на пестициди на границата Ежедневно в страната ни влизат стотици камиони, които внасят храни от трети страни На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Обработвани ли са тревните площи в София Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Шоуменът се подложил на експериментална терапия, която давала учудващо добри резултати Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Нинова за обединение на лявото пространство Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв.
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори