×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Костадинов се опита да изгони журналистка от пресконференция


Костадинов се опита да изгони журналистка от пресконференция
Председателят на "Възраждане" отмени пресконференцията, след като обясни, че не можел да стои в една зала с репортери от определени медии
05 Октомври 2022, Сряда, 11:56 ч.
Автор: Флагман.БГ

Поведението срещу неудобните му медии ескалира, след като досега само отказваше да отговаря на въпроси на репортер на "Флагман"

Председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов отмени пресконференция в БТА-София заради присъствието на репортери на медии, с които той не можел да стои в една зала. Костадинов призова съответните журналисти да напуснат. След като те не откликнаха, Костадинов поиска, ако е възможно, да се намесят домакините от БТА. След като и това не се случи, лидерът на „Възраждане“ отмени пресконференцията.

След това той обясни, че имал предвид медиите „Медиапул“, „Дневник“, „Капитал“ и „Клуб Зет“. Те били финансирани от „Америка за България“. По думите на Костадинов това били „жълто-кафяви отходни канали на американското посолство“.

Всъщност, на събитието имаше само репортерка на „Дневник“, която отказа да напусне въпреки настояванията на водача на "Възраждане". 

Днешната акция на Костадин Костадинов с гоненето на журналисти надгражда поведението му в предния парламент. Припомняме, че тогава Костадинов отказваше да отговаря на питания на репортер на „Флагман“, понеже той бил подсъдим за клевета. Въпросното дело се води от доскорошен общински съветник от ГЕРБ, чийто адвокат е заместник-председателят на „Възраждане“ Петър Петров.

Ето и видеа от отменената пресконференция:


В категории: Политика


102
Коментара
102
Коментара по темата
102.
До ХХ
07.10.2022 22:34:46
0
2
що не правиш това което най добре умееш - еби са в гъза
101.
ХХ
07.10.2022 15:25:24
5
3
До 97

Кефи шизофренията на европеидите... единият хем нямало пари, ама видиш ли той имал много, другият избива ИТ комплекси, третият се обръща към монголските си прародители и тнт.
Когато Христо Христов е протестирал пред съветското посолство за свободата на прибалтийските републики, родените от вас са ходели прави под масата, а Плевнелиев още громеше капитализъма на събранията на партийния актив.
Когато Христо Христов е бил лийд архитект, едва ли някой от вас се е занимавал с нещо повече от джава скрипт и html.
Та така, продължавайте да си избивате комплексите за малоценност. Това което правите е също като вятъра.
100.
*********
06.10.2022 17:27:53
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
99.
Бургазлийчето
06.10.2022 07:36:17
2
21
Тия ми ебаха маминцето. Щяха да махат ЕС и НАТО, върнаха ГЕРБ. Кво напраихтее веее възрожденци.....
98.
до 95
06.10.2022 06:24:29
3
12
според мен този юнак ХХ си е един най-обикновен монголоид, вероятно с някакви.......проблеми да ги наречем
97.
До 94
06.10.2022 01:03:52
0
10
хаха доста добро, но тези към които си го написал изобщо няма да зацепят какво им говориш :)

Те също така и твърдят как програмистите и ИТ-тата за нищо не ставали понеже нищо не произвеждали и къде къде по смислено било да има заводи където да работели (като едно време) :) И все повтарят - ще видите вие ИТ-тата като останете без работа и как никой няма нужда от вас и другото е дето чакат "балона" на имоти да се спука и как тия дето имат по няколко апартамента как щели да са прецакани дето са се набутали да ги купят. Е това им е мечтата да се пукне тоз имотен балон че да се махнат най накрая от селата и меден рудник ама не и не не ще да се пука ми само се надува :)
96.
ХХ
05.10.2022 23:39:48
6
2
Штигаааааа!!!!!! ште ме убиждъли българске про'с'таси че вече не издържъм, ръкиъ, жлобарки, ръкиъ, жлобарки. Аш шъм пътриот рушофил, горду ръботех жа шигурношта на Балхария. Шега веке шъм непутребен шамотник. Штига веке че жбъ мамътъ на някуй.
95.
До 83
05.10.2022 23:31:51
1
7
той е горд русо-китаьо-монголски самурай. велик войн в армията на Възраждане и върл пазител на ''истинските'' традиционни ценности и познавач на ''истинската'' истина
94.
До 92
05.10.2022 23:21:24
1
18
Аз пари си имам за себе си и за семейството сии за още едно дори ако искам да гледам. Ако при теб е лошо положението дай един тел да помагаме ако трябва. А аз за кого гласувам и за кого не, си е моя работа, не твоя, но в случая да те успокоя не съм гласувал за никого който ще има перспектива да ме прави слуга на когото или каквото и да е. Ти щом те кефи Възраждане ти му мисли за това. Някак си се съмнявам че тези митологична група от неграмотни европеиди гласуват за тези които смятат че биха могли да им предоставят възможността за свобода на развитието професионално и интелектуално. Ама от там да си зависи от тях. Ама ти, хи хи хи, ти готованчо искаш някой да ти оправи живота, да ти оправи работата да ти оправи обществото, да ти оправи държавата. Та за това се захласваш по някви възраждания някви костадинчовци дето уж боравят с твърда ръка ''както си е ред!'' говорят гръмки думи за традиционните ценности и как те са под някаква екзистенциална заплаха, каквото и да би трябвало да означава това, както и уж родолюбската националистическа реторика, която ако се вслуша поне средно интелигентен човек малко по-внимателно ясно става че е плосък опит за набиране на електорат който се състои главно от нискообразован И нискоинтелигентен (едното не е същото като другото и не винаги вървят ръка за ръка) електорат. За това се захласваш по всякакви диктатури и диктатори тиртип източен като Китай, Русия и Сев. Корея. . За това и ги искаш тези изчадия у нас. Защото си едно готованче. Защото докато там има (уж някакъв) ''ред и дисциплина'' свободата за теб е нещо несигурно и страшно, защото свободата означава че може и да се провалиш. Друго си е държавата/режимът наричай го както щеш да ти измисли и създаде живота вместо теб. Минаха те времената в които имаше в града един хоримак, и 2-3 фабрики за нещо, където целият град работи там,и няма няма насила те слагат някакво място ако трябва и ако не става пак някъде на трудов лагер, от теб мисъл не се изисква, само да слушаш и изпълняваш. А сега...сам да си отговорен за себе си, какво ще правиш какъв ще бъдеш как ще се развиваш. Въобще много несигурна работа. То не става така, 10 години бач и най-доброто което можеш да си позволиш е едно БМВ от 90-те, дето стои мръсно и прашно, не го миеш, а автомивката е много далеко, няма и някоя държавна служба да изпрати някой да те грабне на сила да те накара да я измиеш тая кола, понеже така като е мръсна като кенеф уронваш визията и афторитета на режима. А съседа той работил има няма 5 години и гледаш го паркирал до твоя таралясник Мерцедес 2020 год. Че и всеки ден лъскав, да го е..... не оставя прашинка да падне на него тоя... Значи със сигурност е някакъв евроатлантически слуга. 100% се е продал на американците.
93.
Искрено и лично
05.10.2022 23:08:15
2
8
Платените фашисти от “Вг&зраждани”, тайно ваксинираните антиваксъри, тези - дето висяха пред стаичката на ГЕРБ и приемаха команди от Дуловската госпожа (ще ѝ спестя прозвището)… Тези дето щяха да спечелят изборите и да управляват България и лидерът им Копейкин, който си купи къща с партийната субсидия и чиито хонорари се превеждат в рубли…
Ето тези нищожества никога, ама никога не бива да бъдат канени в медиите, отразявани, питани, показвани… освен като пример за упадък и деградация на известен процент от българското общество…
92.
XX
05.10.2022 22:49:33
11
1
До 84

Нямаш парите щот си про'с'т и мързелив. Като критичната маса от 95% неграмотни европеиди, дет гласувате да слугувате на някого.
91.
За 52
05.10.2022 21:49:52
3
13
Верно гласоподавателите на Възраждане са по-тъпата част от населението. Дано въпреки собствените си ограничения,все пак скоро да проумеят две неща :
1.Копейкин е ваксиниран
2. Копейкин е корумпирано-зависим
90.
До Хъшове Хъшове
05.10.2022 20:59:50
2
4
Кат додиш, ми оставяш цигарите дето си ми купил по пътя, викаш гордо ''Здраве желая!'' гледайки ме в очите и след това си ходиш обратно към вас. Тва е. За по-добро от това няма какво да се надяваш. Прашинке, мами си искал да ибеш ей. Тия мами дето ние сме ги ебали, на времето, едната от тях ти е баба бе... Понел?
89.
Голям го вадеше, мек се оказа
05.10.2022 20:45:18
4
11
Тия от Възраждане не можаха даже да изместят ПП........
88.
Да, ХХ..
05.10.2022 20:41:55
1
4
И аз много искам да знам кое е било по-зле в периода между края на прехода и началота на войната в Украйна? Да кажем 2002/3г.-2021г. Ако ще ми плямпаш за ефектът който войната е имало на икономиката ни, то тогава ще ме извиняваш сър, ама това е нещо извъндредно, което няма как да се предрече нито пък има прост и лесен начин да се оправи, и нещо за което главен виновник е Русия. Мащабните войни винаги са оказвали ефект на икономиката дори и на държави на един океан разстояние от реалните военни действия. Брътвежи, обиди, риторики и опорки на някой друг, въобще няма да си правя труда да ти ги чета такива.
Войът към Възраждане, бил музика за неговите уши. Еми ок ама хората се присмиват на Възраждане главно. Тук ми напомняш за поговорката ''Изяла свинята една коришница, и възкликнала.....''
87.
ХХ
05.10.2022 20:35:15
5
2
Българске про'с'таци, штига ште ма ижнервяли че пулвин кило ракиъ излюсках веке. Мойта мужика в ушити е рушкия хюмн.
86.
до хъхъ
05.10.2022 20:28:26
1
5
ей въшка ти бил си жив 90те години или си бил още бял с опашцича на топло в топките ми? много ясно че е по-добре от тогава, кажи 2 неща на кръст които да са по-зле. ма като ще е зле, да не е зле само за комуняците и в ваще глави. щото за източните комундели и промитите мозъци на ниско поклонените им, всичко което се развива без тях е лошо. не ти харесва само че някои не те е грабнал да те оправи и да ти уреди живота. еее виж друго щеше да е ако нато ги нямаше и ес никога ги нямаше, щяха да се редят всякаква расияни и комундели от всички краища на света, щото тогава естествено Русия щеше да превземе целия свят, даже Китай нямаше да имат нищо на против, ми даже доброволно щяха да си дадът земите да пребъде великата Россия, и целия свят щеше да е приел комунизма и всички жени щахя да слушат мъжете си от страх и почит, въобще всичко щеше да си е дошло на мястото, та всички тия щяха да се редят на опашка да те грабнат на ръце и да те ''оправят'' на воля, както си и мечтаеш, ах ти п*дерастче.
85.
Корончо
05.10.2022 20:18:07
2
12
Само един въпрос не ми дава мира - как може в малка Бълария да има толкова прости хора,които да гласуват за този руски ибрик
84.
ХХ редовният списвател на искрени тъпотии
05.10.2022 20:12:02
2
9
Кажи бе умник, от ранните 2000г. до започването на войната (2 сезон) 2022 кое е по-лошо в България от колкото беше през прехода? Само гниещите останки на СССР в инфрастуктурата на държватата не ни позволяват да дръпнем наистина напред. Както се спомена АЕЦ Козлодуй, знаеш ли как ще се подмени с по-модерна инсталация и гориво туй нещо? Руската газ която сме задължени да ползваме, защото инфраструктурата ни е такава? Днес да започнем да ги правим тези неща, нямаме нито парите нито хората които да го направят. Народа ще измре от глад и студ и на тъмно преди да са наполовина готови всички тия неща. Алтернативата каква е? Да сме на васал на РФ ли? (ааа ясно за какво си се разскимтял) Много хора биха казали че това е дори по-лоша съдба.

А относно Борисов на мен лично не ми е казвал нищо. На теб казва ли ти нещо? Често ли говорите? А той Борисов в момента в стаята с нас ли е? А че ГЕРБ пак ще се намести на власт музика ли е също в твоите уши? А това че Възраждане едвам едвам стигна до 3-то място и дори не успя да измести ПП след провалите им кара ли те да надаваш вой? Щото мен да, аз искрено вия от смях.
83.
До 82
05.10.2022 20:08:13
1
12
Европеидни?Ти какъв си бе азиатска педеруска мушмуло...партия ВГЪЗРАЖДАНИ
82.
ХХ
05.10.2022 19:51:10
14
3
Неистовият вой на европеидните про'с'таци по адрес на Възраждане е музика в моите уши!
81.
ХХ
05.10.2022 19:49:54
5
2
До 74

Не, не е по-добре от преди. Но няма как да го вденеш, защото си про'с'т. Борисов ти го каза преди 10 години, но и 30 да минат, пак няма да го осъзнаеш.
80.
Копейкин
05.10.2022 19:14:46
1
13
Копейката започна да се мисли за рубла
79.
Пха
05.10.2022 18:37:44
2
14
Тоя е Волен и оня лудия Валери в едно, аморфа ги избира такива като тоя глупак
78.
копейкин копанара
05.10.2022 18:37:37
3
15
Много гаден миризлив мангал е копейката
77.
Гтс
05.10.2022 18:12:36
3
15
Незнам за тоя глист с какъв ъкъл са гласували хората
76.
72 до 75
05.10.2022 17:45:50
2
5
Господине/госпожо, предлагам ви отново да прочетете коментарът ми.

Предлагам веднъж само.

Който разбрал, разбрал.
75.
До72
05.10.2022 17:40:46
5
8
Ти ще да си някой по профионален платен руски трол.Все едно чета вестник Рабоническо дело. Ще получиш 4к заплата от копейкин. Сега пусни си един руски филм и се успокой
74.
До 72
05.10.2022 17:25:20
3
14
И в България е ПО-ДОБРЕ от преди. По-зле е само в някакви стари изкуфели глави носталгици по комунизна, и бъдещето което съветския съюз ни обещаваше на нас българите. Дори не беше обещано а купено. Обещано или както обичат да го представят дори , даром, беше само на хартия. България го заплати с природните си богатства, със свободата и независимостта си и с живота на интелигенцията си. И като ги питаш от кога е по-зле? Казват че е много по зле от бай Тошовото време, То хубяво това, ама това бяха 60-те - 80-те години, когато СССР беше в своя разцвет и все още не беше прекрачил баирът, след който нещата само надоло вървяха за тях. От средата на 80-те като започнаха да вървят нещата все по мъчно и икономически и всякак, и беше ясно че работата отива към дърпане на завесата пак ли беше по-добре по бай Тошево време? Даже и той човеке видя на къде духа вятъра след посещение в Япония, и почна да се отрича от комунизма и от СССР. Как го каза самият той ''Комунизма е едно отроче''. И от тези години ли е по-зле днес? И от 90-те ли е по зле днес? Фактът е такъв, България бе (насила) обвързана с една империя, чиято икономическа доктрина я обрича на провал. И сега със съветската ни инфраструктура, която уж беше евтина и лесна за подръжка (така ни беше рекламирана естествено) в днешно време се оказва че излиза МНОГО скъпо за подръжка, тъй като материалите и горивата и са тиртип съветски и малко производство е останало по света, ремонтът е кошмарен когато недай си боже се развали нещо, а подменянето на тази инфраструктура като например АЕЦ Козлодуй с нещо по-економично, по-екологично и по-лесно за снабдяване и подръжка, ще е толкова трудно, такъв голям разход, и толкова време ще отнеме че на практика е невъзможно както и да го погледнеш. Тъй че ни напред, ни назад, колега е наща работа сега в това отношение. Мисля че това бие към загадката относно кой е по-големия глупак този които продава баницата или този който я купува и яде.
73.
Ха така
05.10.2022 16:53:58
4
15
Има позиция от Асоциацията на журналистите да бойкотират копейката и гнусната му партийка. А когато излезеш от телевизора, влизаш директно в канализацията.
72.
До 63
05.10.2022 16:41:24
6
19
На това положение сме в България не заради ЕС и НАТО а по-скоро въпреки това!!!

Не става тъй, 80-90% от държавите членове на ЕС и НАТО да са добре, или поне значително по-добре от преди да бъдат приети в съюза, и някакви 10-20% да се пенят и да сочат с пръст НАТО и ЕС като виновникът. Просто такива индивиди си просят насмешката и съжалението.

Ако навсякъде като са ЕС, като са НАТО е добре, само тука е зле, ще трябва тука да се зададе въпроса ''Защо'' , а не да се отправи към ЕС или към НАТО.

Отговора ще ви го кажа , понеже е ясен, само не и на някои обременени и огорчени мозъци. Отговорът е родната ни БЪЛГАРСКА корупция и шуробаджанащина, и за тези неща драги мои, никой ама никой не ни е виновен. Осигури се стока от ЕС, и българската индустрия и селскостопанство и производство бяха осакатени. За да имат повече пари ''някои''. Осигури се техника и въоражение за БА от НАТО, осакатиха българската военна индустрия. За да имат ''някои'' повече пари. Осигуриха и гарнизони с войски от НАТО които да пребивават на територията на България, за да се гарантира сигурността на нацията, и съкратиха над половината БА, и то добри кадри, и на висшите чинове останаха назначени повече конформисти и връзкари. Скъпо беше да се поддържа армията все пак, и така повече пари имаше пак, в джобовете на ''някои''.

(Тези някой, няма какво да ги търсите в чужбина, те са си от тук. Само някои или други имоти може да имат в чужбина)
71.
Из спомените..
05.10.2022 16:31:43
12
6
Точно преди изборите в тъмна канцелария на Позитано един циганин от Максуда срещна К.Нинова и група масони начело с Г. Гергов.
-Ти ли си нашето момче, попита Г.Гергов?
-Аз съм ,отговори мигащо Котадинов.
Готов ли си да управляваш?
-Гутофсъм!
-Нали разбираш .Ти ще си следващото превъплащение на изгубилата всякаква почва БСП.Трянбва да възкресим левицата.
Просто говори и обещавай за да набереш електорат ние с рекламните материали сме се разбрали.
70.
henoh
05.10.2022 16:28:09
13
16
Който гласува за купейкин е роб в душата си!
69.
Ром да гони журналисти
05.10.2022 16:24:39
12
17
Комуно мършата мисли ,че е 1944 и че кафевите му събратя са току слезли от балкана и са взели властта. Малоумна копейко който гласува за теб мрази децата и живота си боклук комуно мръсен
68.
професор по право
05.10.2022 16:21:43
13
15
Трябва да си абсолютен имбецил да си беден и да гласуваш за този неграмотен ,злобен, психопатичен и ненормален циганин от Меден рудник
67.
Кой
05.10.2022 16:02:36
13
19
Кой гласува за тоз олигофрен бе ?? Вие кви хора сте . Няма ли държава да го обеси на жълтите павета таз копейка ???
66.
Журналисти от всички палитри
05.10.2022 15:57:01
12
17
Бойкот на Купейкин !
65.
оффф...
05.10.2022 15:50:51
3
1
"СЕДНЕТЕ МАЛКО!"
64.
Внимание
05.10.2022 15:50:26
13
13
Аз съм Копейката снощи бях наказан и спах в мазето на руското посолство. До всички мои тролове моят език е най дълъг и аз ще блжа кафявия г@з на нашия бог Путин. Спрете се малко. Дано сте ме разбрали че не сте от най умните.
63.
До ватника 52
05.10.2022 15:19:58
21
22
Те на всички неудачници като теб ЕС и НАТО са им виновни за всичко, а педераZZия и СеСеСеРе са ви много мили и СКЪПИ и много си ги обичате и жалите по тях... С други думи милеете и жалеете за неудачниците и убитаците, които представляват двата въпросни субекта, единия от които закономерно се саморазпадна и фалира, поради обясними причини, а другия се видя колко е корумпиран и въпрос на време да се разпадне също и плюете развития, свободен, богат и технологично развит свят, където възможностите са неограничени за всичко. Като е така стягайте бухчите и марш към любимата Кочина начело с тия отрепки и утайки от ИЗРАЖДАНЕ!!!
62.
Интересно
05.10.2022 15:16:39
19
17
Костадин Костадинов поискал да бъдат изгонени журналистите от „Дневник“ от пресконференцията му. Нямало да говори пред тях.

Какво следва? Може би окончателната забрана на журналистите, които задават въпроси, помнят и в този ред на мисли задават логични и критични въпроси. Окончателна забрана на журналистите, които не се държат като фенове, на когото трябва?

В същото време се оказа, че същият Костадинов е имал най-много ефирно време в трите национални телевизии. Оказа се, че е изрекъл и най-много неистини по време на тези интервюта. И очевидно е оставен да го оправи без никаква журналистическа проверка на фактите. Справката е на платформата „Лъжеш ли?“.

Да припомним, че същата медия е силно недолюбвана и от ДПС.
61.
На китарата...
05.10.2022 15:13:05
18
25
Този руски плъх си помисли че е в кремъл и ще казва на журналистите какво да пишат. Да беше взел сервитьорката с основно образование от Оризаре можеше да набие тези непослушни журналисти
60.
*********
05.10.2022 14:46:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
59.
Хо хо хо
05.10.2022 14:39:00
21
34
Копейката кога ще връща парите от субсидията дето си купи къща и кола ?
Мъжка курва е този Коце ламята от партия в партия само и само да се намърда в НС .
Да припомня на незапознатите бил във ВМРО, после в НФСБ, Атака и накрая предложен от БСП за кмет на Варна.
Такива хора се наричат селски тарикати алчни за власт, пари и постове.
58.
Нина
05.10.2022 14:37:13
32
22
За премиер ни трябва твърд човек като Костадинов , силен характер, вижда се че не се пречупва пред нищо, такива мъже трябва да управляват народи а не престъпници майко-продажници като лойко или меки китки като кирчо и кокорчо
57.
ПРО ЗАПАДЕН ТРОЛ
05.10.2022 14:28:13
16
5
Аз съм просто един трол на който му плащат със семенна течност , дават ми указания да говоря срещу Вгъзрсждане защото ще имам добри оценки на изпитите по журналистика, все пак съм студент, много сме такива които учим журналистика, казват ни че не трябва да имаме задръжки и затова ако сме разкрепостени ще се издигнем и даже ни обещават да ни назначат в бъдещите прсвителства на топли службички, но всеки ден пишем против Копейката и се събираме да си духаме, вижте я журналистката , тя е за пример , безочлива и нагла , да тя завърши наскоро, лесбийка е но и се продава 20 е час при нея, все пак на 1000лв заплата не се издържа
56.
Хахахсх
05.10.2022 14:24:16
21
19
Кой ти каза че сърбите са по-добре? Ти ходил ли си там? Май не си излизал от Меден рудник
55.
Ами
05.10.2022 14:23:26
35
59
По коментарите ще ги познаете, електората на копейкин... Нискообразована крещяща паплач, дето за нищо не става. Хубавото е, че сте толкова малко, че побирате във вилата на копейкин и се знаете поименно.
54.
До "феновете" на ИЗСРАржадане
05.10.2022 14:22:44
40
52
Къде сте ве МИРИЗМИ?
Нали щяхте да ни вадите от НАТО и ЕС?
Нещо май не ви се получиха нещата. Ахахахахахахаахахахаахахахахх, колко е жалко да си скъсана ВАТЕНКА!!!
Мощен и мазен КОР за костя мекерето и два за Путлер убиеца на жени и деца .I.
53.
Едно въпросче, мон Амур?
05.10.2022 14:21:53
7
14
А кой е този овчар най-вдясно на снимката? Гледа все едно му са избегали овцете :)))) или му се е скъсал шнура
52.
15 ПРОКЛЕТИ години ЕС и НАТО
05.10.2022 14:19:46
40
37
За 15 години се видя че никакъв прогрес не ни огря, отново сме в блатото, бедност ,смърт и опростачване, пълна деградация ни докараха ЕС и НАТО, Сърбите са 5 пъти по добре от нас а бяха унищожени 99та , за 23 години си вдигнаха държавата и са преди нас, ДА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ЗАЩОТО НЕ ЖЕЛАЯ ДА ЧЕЛНУВАМЕ В ЕС И НАТО
51.
Изгревлия
05.10.2022 14:19:24
2
17
А до Цончо как можеш да стоиш, дето тимаджии го набутаха? хммм..хмммм
50.
ХХ
05.10.2022 14:19:04
12
3
Булгарски про'с'таци, жабрянавам да говорите против Европа. Требва всишки да ше обеденим заидно.
49.
52, за кое браво?
05.10.2022 14:15:25
17
23
Можеше да има някакви претенции, ако не го финансираше Кремъл тази мангуста от Максуда. Може ли да сте толкова заблудени, ще си ядете селските галоши ако излезем от ЕС
48.
Само Възраждане
05.10.2022 14:12:05
32
34
Браво на Костадин Костадинов. Медиите лъгаха хората по време на цялата пандемия. Нападаха всеки човек, който имаше по-критично мнение и манипулираха хората, настройваха хората един срещу друг. А въпросният журналист от флагман е оня който заплашваше децата на Костадинов и тропаше по вратата им, докато те си бяха вкъщи. Това си е престъпление.
47.
Бащата на Копейката
05.10.2022 14:10:28
4
19
Баси къф кеф е да си тъп, въобще не може да осъзнаеш каква мъка е на другите. Хубавото за Копейката е, че тъпите са много и ще има един стабилен електорат.
46.
911
05.10.2022 14:08:55
24
25
до 42
това със сами срещу всички, вече го гледахме със Слави от дивана.Tук явно се събрахте всички фенове на копейкин,които се опитвате да ни внушите, какъв пич бил той. Още малко и ще ни разплачете. Направете му по едно фелацио, за да се успокоите.Смешници.
45.
!
05.10.2022 14:08:07
13
21
Платения вика, дръжте платения! 40 от 41 коментара са яко против Възбуждане, обаче има един платен трол, който ползва VPN и яко дава палци надолу, като си мисли, че ще промени отвращението на хората, към тоя брат на Сидеров, докано разделили ги още при раждането.
44.
бачо
05.10.2022 14:06:19
23
31
Изглежда доста надъхан , мисля че вече му е все едно за парите, иска да смачка враговете на българския народ в лицето на герб, пп, дпс и другите подлоги на запада , евала на Костадинов , показва че е още жив духа на революционерите и истинските българи милеещи за родината си и народа си като Ботев и Левски
43.
Майката на Костадинов
05.10.2022 14:03:18
18
24
Много се извинявам на всички български граждани, че преди години не го абортирах. Приемете извинението ми, моля!
42.
Kostadinov
05.10.2022 14:01:12
27
23
Костадинов е сам срещу всички, тов най-малкото е за Уважение, голям мъжкар, твърд и с принципи, на такъв човек можеш да се довериш че ще води народа в правилна посока и се вижда че милее, въпреки цялата кал хвърляна по него за толкова години, не знам от къде намира сили, ГОЛЯМ ЧОВЕК!!!И ГОЛЯМ МЪЖКАР!!! За това либералите го мразят
41.
Коп
05.10.2022 13:59:22
16
28
Цирк “Възраждане” с нова програма, народеееее! Айде на политическите акробати и гълтачите на каквото дойде!

Илюзионисти от класа! Сега сериозно. Гоненето на журналисти е сред най-долнопробните трикове за привличане на внимание и е абсолютно безотговорно в условията, в които се намират България и светът днес. Но в тази формация очевидно така разбират патриотизма и държавничеството - като насъскване, разделяне и радикализиране.

Разбирам, че на г-н Копейкин не му е приятно медии да го държат отговорен за думите и делата му. Медиите обаче затова съществуват и неслучайно са наричани “четвъртата власт”. Политик, който гони медии от пресконференция, сам реже клона, на който седи не само той самият, а цялата система на демократично представителство. А пък г-н Копейкин… освен ако не му се плаща на лъжа, не виждам друго обяснение защо се оказа политикът с най-много изречени в кампания неверни твърдения.

Впрочем, ако българската журналистическа общност държи да запази каквото и да е уважение към труда си, на провокации като днешната следва да реагира категорично и като един. Така, ако някой пак реши, че ще си подбира медиите, просто ще остане без отразяване от цялата гилдия.
40.
инженера
05.10.2022 13:58:26
28
20
Гласувах за Костадинов защото е единствения който не е протеже на запада и ще промени нещо към по добро, да , ще отнеме времв , защото ако американските интереси бъдат засегнати то американците започват да тероризират населението
39.
Браво
05.10.2022 13:53:41
34
18
Неслучайно едно време вестниците се оползотворяваха в тоалетните.Някои хора, особено тези нагъзени на Запад се заблудиха,че след като преминаха в електронен вариант са нещо повече от нискокачествена тоалетна хартия.
38.
6matarok
05.10.2022 13:53:36
13
5
Situaciqta podhojda pove4e da e sus zaglavie "Nagla i bezo4liva misirka ne pojela da napusne preskonferenciqta sled kato be6e pomolena u4tivo 5 pati"
Takiva gionsurati kato tazi svinq trqbva da badat goneni 4as po skoro ot vsqkakvi meropriqtiq otrazqva6ti vajni sabitiq!!!
Zapomnete i imeto i ne q naemaite na rabota , da mie kenefi taq pederaska
37.
Хи хи хи
05.10.2022 13:48:19
12
28
Ама защо не го разбирате лицето има морал и принципи? Хубаво, но не работи здравеопазването та да си го приберат за лечение.
36.
XX
05.10.2022 13:47:29
9
9
Борисов преди 10 години каза на европеидите, че са про'с'таци, те още не са го разбрали.
35.
Бай Най
05.10.2022 13:43:20
24
22
Тоз олигофрен може, зад измисления си "морал и принципи", да прикрие всяко едно негово неадекватно действие. Утре, ако има власт, заради морал и принципи ще направи путинска диктатура и тук. Бегай бе, грозен!
34.
ПРО ЗАПАДЕН ТРОЛ
05.10.2022 13:38:33
8
11
най накрая свършиха тези избори за да може ние с приятеля ми да си направим операция да си зашием анусите , много ни ги разшириха на козяк , само негра с големи патки. Но ми обещаха че ще се издигна в кариерата, а затова пия мъжко мляко
33.
Браво
05.10.2022 13:37:32
14
40
Един дето поема в правилната посока.ЖурнаГлистите са стожер на всяко статукво и трябва да са третират като глисти, каквито реално са, защото или ще облизват нечий задник или ще хвърлят лайна.Който има акъл ще го разбере, който се заблуждава,че има ще се пеняви.
32.
Динамо
05.10.2022 13:34:19
38
35
Всички тройкаджии и пропадняци харесват Възраждане.
31.
Някой
05.10.2022 13:25:28
41
23
Клоунадата на шизофреника продължава
30.
Етоо
05.10.2022 13:22:25
37
22
Ето, ето къде е електоратът на копейко! В коментарите на флагман. Я кажете сега, от Мелбърн или от Токио ни пишете?
29.
911
05.10.2022 13:18:09
61
62
виц на седмицата : Коцето Копейкин - най-принципния и морален политик в България!
28.
Do 24
05.10.2022 13:16:16
41
43
и аз това го забелязах, което имайки предвид за кого говорим е много странно.

Винаги като цъкна нещо срещу него веднага се появяват плюс 3 за обратното
27.
Дo 24
05.10.2022 13:14:30
10
9
Ясно се забелязва!
26.
Бургазлия до 20. Бай Пеньо
05.10.2022 13:13:30
115
54
Бих причислил и Копейката и Вгъзраждане към това, което написа. Тиквата плюс Копейката, ДПС и други подобни руски корумпета и подлоги.
Доста са харесали поста ти, но пък не са харесали другите постове срещу копейката. Все пак Копейката се доказа като кученце да ДПС и ГЕРБ като са гласували на около 60% от гласуванията (по ключовите) точно като ДСП и ГЕРБ за разлика от всички други партии. Всъщност ти да не си за Копейката :D
25.
Да
05.10.2022 13:13:27
27
23
Поредният, който контролирано изпуска парата на народното недоволство, срещу съответното заплащане. Лъжата с псевдопатриотите е по-мръсна, отколкото отроовено приспиващите ни професионални политически гробари на България. Псевдопатриотите се изхрачват върху последната надежда на българина и тичат за тридесетте си сребърника, които господарят на света им подхвърля. Само като погледне човек какъв морал цари в топ 5 на бургаската им листа, просто да си запуши носа и да бяга да повръща някъде!
24.
Ха
05.10.2022 13:12:10
57
54
Странна е манипулацията на брояча от страна на водератора в полза на Купейкин,не мислите ли ?
23.
Де жа вю
05.10.2022 13:01:51
81
85
Копейкин е новия Болен Сидеров.
Днес го има,утре не.
Шумен и зависим.
А,да и ваксиниран ;)
22.
евала на костадин
05.10.2022 12:58:24
31
50
естествено че няма да ви отговаря - всичките сте псевдожурналя
21.
Какъв паляк си тиии
05.10.2022 12:53:43
90
62
Цяла кампания не излезе от американските телевизии сега медиите финансирани от америка са кофти.
20.
Бай Пеньо
05.10.2022 12:51:49
11
44
Всички коментари под мен са плод на дългото и целенасочено идиотизиране на новото поколение!!! Безмозъчни консуматори на информация, без никаква склонност към критично мислене!!
Е, някой учудва ли се още, че една неграмотна, крадлива и нагла Тиква отново спечели изборите??
Кого друг да си изберат идиотизираните малки Тикви?!......
19.
Ами
05.10.2022 12:51:32
42
30
Това прилича на лексно измъкване и бягане от въпроси, на които няма да как да отговори , без да предаде избирателите си!
18.
129
05.10.2022 12:50:00
47
24
В държава където комунистите взимат 10% и увеличават дела си, не се очаква скорошно подобрение на живота и икономиката в България. А тези са истински комунисти, БСП е доста по-размита. Много народ си взе багажа и наистина останаха по посредствените, иначе не мога да си обясня този резултат. Да гласуват за човек минал през половината партии в България. Този и Волен са типични пуделчета на Путин в България. Путин само да им щракне с пръсти и са готови клекнали пред него да надуват бузите.
17.
Мдаа
05.10.2022 12:48:58
48
29
Костадинов и моралът???
16.
Ива
05.10.2022 12:40:10
87
43
Toзи е родено недоразумение и Бай Ганьо нали не разбира от финанси и геополотика, и се втурва да му вярва на този Палячо. Смях.
15.
Кортеза Мензис
05.10.2022 12:38:39
50
37
Само не разбрах защо мисирките се скупчиха около него. Правилното беше да си тръгнат всички до една! Сега му вдигнаха акциите за пред плоскомозъчните от ВъZраждане, които сега се кефят пред екраните. Целият цирк е планиран
14.
Хахаха
05.10.2022 12:37:05
52
42
Тоя копейкин е такъв клоун и недоразумение, че няма скала с която да се обхване.
Значи неговите тролове дето осират всички социални мрежи, не са жълто-кафяви а розови , така ли?
13.
Страничен наблюдател
05.10.2022 12:33:43
55
37
В парламента винаги образът на патриотичните формации е заеман от някой луд. Преди беше Волен, Сега е Коцето. ВМРО няма въобще да ги коментирам. Това е нарочно. Идеята е да се създаде такъв образ на патриотизма в България, за да продължим да се делим на русофили и американофили
12.
Бургазлия
05.10.2022 12:33:26
57
55
За всичи подкрепящи тезата на Копейката -> значи може да разговаря с медиите държани от Шиши и ДПС, а с останалите не може, така ли?
е нали беше срещу ДПС? УЖ... :)
Зад него наистина стоят най-ниско образованите хора, само те могат да се вържат на неговите лъжи и измислици
11.
Фернандо
05.10.2022 12:32:57
53
44
Само си представям, ако този фашизоид стане премиер, ще има лагери и бесилки в България. Сега са журналисти, след това идва ред на другите. Иначе претенции има, Копейкин.....
10.
Журнал
05.10.2022 12:23:21
63
51
Копейкин,Недоразумение такова !
9.
XX
05.10.2022 12:22:59
40
68
Е па прав е Костадинов.
8.
88
05.10.2022 12:22:36
32
69
Относно финансирането е прав. Соросоидни издания.
7.
ти ли ША
05.10.2022 12:19:50
58
57
Ми говориш за морал ве.....руско мекере......????
И като си толкова,, морален,,,що не подари партийните субсидии на бедните или на деца с увреждания...примерно а ги гушна....а....
Всички сте един дол дрянки...ваШта м***....
То и Алеко го е казал преди 100 години......,,И едните и другите са маскари......келепир да има.....,, морален.....????
Ай сиктир...
6.
до папагала 3
05.10.2022 12:19:45
19
46
Забравил си да напишеш за ДС, Путин и Решетников.

Българската градска десница от умни и красиви сте винаги от здрав селски произход и много ама много прости дори понякога чак тъпи !

Соломон Паси и Плевнелиев Ша ви оправят !
5.
Бургас
05.10.2022 12:15:16
28
74
Нормално, никой не харесва подлогите. Не може да се нарече някой че е журналист, който пише статии по поръчка от политически партии и личности и отделно не допуска коментари за тях.
4.
Хахахаха
05.10.2022 12:14:20
49
54
Оооо мона мур, толкова ли е сладък този руски шнур?
3.
Sweeeet
05.10.2022 12:11:57
61
107
Ама не изгони медиите на пеевски които уж били същите като на прокопи :-) Аз седя и се чудя колко много лумпени има които гласуват за поредното прокси на герб и дпс. Не си ли взехте поука през годините относно това кой, кой е бе "уважаеми" съграждани?!
2.
Така се прави
05.10.2022 12:09:44
61
43
На зло куче, зъл прът.
1.
Баба Гуси
05.10.2022 12:08:22
38
77
Коцее ща бухам пак с 200
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори