×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ с амбициозна цел в Бургас - поне 5 депутатски мандата


ГЕРБ с амбициозна цел в Бургас - поне 5 депутатски мандата
Водачът Жечо Станков направи силна кампания в последния месец, срещна се с хиляди е оптимист, че ГЕРБ ще запише отличен резултат
28 Септември 2022, Сряда, 23:41 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимки и видео: Георги РУСЧЕВ

Бургас не трябва вече да бъде третиран като втора категория град, даже вече трохи не ни подхвърлят, всичко е спряно, каза кметът Димитър Николов

 

Коалиция ГЕРБ-СДС закри кампанията си за 2 МИР-Бургас с надеждите да запише силен резултат, който отново да ги направи първа политическа сила в региона.

ГЕРБ изглежда по-обединена отвсякога – партията внесе свежа кръв, нови идеи, а както се видя днес има и приемственост, след като част от старите знакови кадри подкрепиха кандидат-депутатите.

Водачът на листата Жечо Станков проведе десетки срещи в последните няколко седмици и разговаря с хиляди в целия регион. В нашето живо предаване (ВИЖТЕ ТУК) той обобщи най-важните проблеми, с които са го запознали гражданите.

Силният отбор на ГЕРБ-СДС: Подкрепете листа 24, за да заприлича България малко повече на Бургас

Винаги, не само по време на предизборните кампании, сме били близо до хората и местните власти, за да чуем техните нужди и намерим решение на техните проблеми. Безспорно се поставиха няколко задачи, които се открояваха. На първо място – инфлацията и високите цени. Безспорно нашият отбор знае кои са конкретните финансови механизми, които да се приемат. В над 50 % от случаите се поставяха и въпроси с продължаване на програмата за саниране. Нашата готовност е тя да бъде възобновена по старите правила още до края на годината – без съфинансиране, искане за енергийни и конструктивни паспорти, и т.нат. Ще направим всичко възможно и еднофамилните сгради също да могат да се възползват от саниране. Работим по програма и за слънчеви панели, които ще се финансират на 100 %“, каза Жечо Станков.

Стратегическите проекти, които ГЕРБ-СДС ще защитава за Бургаска област, са завършването на Северния обход, приоритетно изграждане на Южния обход (от новата детелина край Ромпетрол до Индустриалната зона и обхода за Созопол), алтернативния път за ж.к.“Меден рудник“, разширяването на Индустриалния парк във фаза 2, който сякаш е забравен от последното редовно правителство, както и четирилентовите пътища от Бургас до Айтос, Царево, Средец и Малко Търново.

Жечо Станков е категоричен, че трябва да се работи час по-скоро, за да се отворят всички оперативни програми, които са ключови за общините. От две години те реално не функционират и спират икономическото развитие на регионите.

Вторият в листата Любен Дилов-син посочи и целта - поне 5 депутатски мандата, колкото ГЕРБ имаше в най-силния си период. 

Областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев отбеляза, че въпреки символичното закриване, кампанията продължава и в следващите два дни предстоят много разговори в различни населени места и сред браншови организации.

Областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев е оптимист преди вота 
Това са хората, които знаят как да се справят с разрешаването на кризите, категоричен бе Димитър Николов

„Време е да изправим нашата държава, да нормализираме живота и върнем вярата на хората. Щастлив съм, че водим позитивна кампания. Въпреки нападките и откровените лъжи, които се изсипаха върху нас, тези прекрасни момичета и момчета не се подадоха, а продължиха с усмивка и увереност да се срещат с хората и да дават решение на проблемите“, каза областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев.

Той е категоричен, че ГЕРБ-СДС може да запише отличен резултат, много по-добър от последните три парламентарни вота.

Бургас не трябва да бъде третиран като втора категория град. Даже не мога да кажа, че ни подхвърляха трохи. Бяха спрени всички проекти и програми, което е пагубно за град като Бургас. Ние сме динамичен район, който трябва да се развива. Стоим ли на едно място, означава, че отстъпваме назад. Не говоря да получаваме подаяния от държавата, а осигурени пари от ЕС и Плана за възстановяване. Трябва да се отворят тези програми, за да могат общините да работят. Те са в различни направления – социални дейности, образование, икономика, инфраструктурата“, каза Димитър Николов в нашия лайф от закриването на кампанията на ГЕРБ.

България има нужда от стабилно правителство, силен екип, който да деблокира спрените вече 2 години европейски средства, от които имат нужда най-вече общините. Надявам се хора, които носят Бургас в сърцето да отидат и ударят с юмрук по масата и да се борят за интересите на региона“, допълни Николов.

„Ситуацията сега е по-трудна от 2009 година, когато ГЕРБ дойде на власт, защото има няколко кризи, а и наследството, което оставя т.нар. „Промяна“ е стряскащо. Новият областен лидер Иван Алексиев се справя много добре. Желая му късмет и винаги съм насреща, за да помагам“, заяви в нашето живо предаване Димитър Бойчев, бивш областен председател на ГЕРБ и дългогодишен депутат.

Бившият депутат и учредител на ГЕРБ Стоян Гюзелев подкрепи кандидат-депутатите днес

„Доказахме, че можем много повече от други случайно попаднали хора в политиката. Надявам се българските граждани да ни разберат и подкрепят, каза от своя страна Златина Дукова, един от основателите на гражданското движение ГЕРБ.

„Залагам на сигурното и провереното. Не искам експерименти на гърба на хората“, допълни Румен Желев, ексдепутат и едно от знаковите лица на партията до 2014 година.

Стоян Гюзелев, който също е сред учредителите на ГЕРБ, но в последните години се отдръпна от политиката, сега се върна съвсем символно, за да подкрепи кандидат-депутатите. Той определено е човек от когото може да се научи много и експертизата му в сферата на земеделието очевидно ще бъде използвана. „Бях един от хората в началото, имахме енергия, променихме Бургас, а после и България. Заради това дойдох днес тук, за да подкрепя новата генерация. Желая им късмет. Те са страхотни хора, на които може да се има доверие“, категоричен бе Стоян Гюзелев.

„Никога не съм напускал ГЕРБ. Винаги съм бил член на тази партия и оставам верен. Това, че съм изключен са глупости на стария кмет (Панайот Рейзи, б.а.). Пречих му и просто не ме искаше. Сега съм тук, за да декларирам подкрепата си към тези момчета и момичета“, каза бившият областен управител на Бургас 2009-2013 година Константин Гребенаров. Той също е сред учредителите на партията – лоялен и изключително почтен човек.

Част от кметовете на ГЕРБ - д-р Георги Кенов (Сунгурларе), д-р Димитър Германов (Приморско) и Иван Жабов (Средец)
Четвъртият в листата Андрей Рунчев (вдясно) изглежда сигурен за парламента, битката ще е за петия Адам Адамов и шестият Румен Ангелов (вляво)
Водачът Жечо Станков и отборът на ГЕРБ заложиха на позитивна кампания
Областният лидер на ГЕРБ-жени Евелина Михалева
Бившият областен лидер Димитър Бойчев застана зад кандидат-депутатите
Жечо Станков поздравява Константин Гребенаров 
Любен Дилов работи по програмата в сектор "Туризъм" на ГЕРБ, където има много добри предложения 

 






Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
България Всички новини
Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му
Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори