×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Скопие беше много грозно, тъпо, но не е като и ние да сме света вода ненапита*


В Скопие беше много грозно, тъпо, но не е като и ние да сме света вода ненапита*
Нашия химн го освиркваха 20 000 души, а шведския в 2005г. – над 40 000 на „Васил Левски”, и то с не по-малко злоба от макетата
28 Септември 2022, Сряда, 09:18 ч.
Автор: Станил ЙОТОВ

Особено драстично, за да се засрамят нормалните хора, беше на мача срещу Швеция в София през 2005 г.

И така, време е да признаем по повод простотията на мача в Скопие, че и ние сме ги правили тези неща в София. Особено драстично, за да се засрамят нормалните хора, беше на мача срещу Швеция в София през 2005 г.

Не знам откъде дойде това ожесточение срещу шведите, но се почна още седмици преди мача с идиотщините по вестниците. Излизаха съпоставителни анализи от сорта: ние имаме космонавт, те нямат. Ние имаме Райна Кабаиванска, те – Виктория Силвстед (порно актриса неква). Ние правим кисело мляко, те – нещо си там… Ние - компютъра, те - капута. И, разбира се, акцентът падаше върху шведските тройки и това, че шведите не са никакви секс шпаги. Даже излезе интервю с някакъв гларус на име Дечо Неуморния, който разправяше как едно време пецкал шведките по Слънчака, някои от тях даже с позволение на импотентните им мъже. Така де, за кво са на почивка у нас, ако не ги перне някой български левент.

С наближаването на мача идиотщината придоби застрашителни размери. Един вестник примерно пусна картонена ръка с пет разперени пръста, мисля, че върху нея даже имаше реклама на неква бира. И вече на стадиона, като отидеш с картонената ръка, прегъваш показалеца и безименния пръст, и стърчащия среден го размахваш към шведите.

На стадиона беше още по-ужасно. Два часа по-рано по пистата ходеше някакъв оркестър и свиреше „Боят настана”, а пред него – цяла чета хайдути със запасани пищови и пушки-бердани на рамо.

Колкото до химна на Швеция, нашия го освиркваха 20 000 души, а шведския – над 40 000 на „Васил Левски”, и то с не по-малко злоба от макетата.

Разбира се, на шведите им дреме на жилетката. Размазаха ни 3:0 и си заминаха. А тогавашният ни треньор Христо Стоичков изкара съдията виновен. Та мисълта ми е – да, в Скопие беше много грозно, тъпо, и не се прави така. Но не е като и ние да сме света вода ненапита.

*От Фейсбук профила на Станил Йотов - спортен журналист. Заглавието е на Флагман.бг


В категории: Спорт


10
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
10
Коментара по темата
10.
Мислещ
28.09.2022 18:07:28
1
1
Какво е общото бе флагмени прости. С Македония иомаме обща история, кво ни давате за пример мач с шведите преди 17 години, когато не целия стадион, а малка част лумпрени освиркват химна им. Почвам да се съмнявам, че пишете по поръчка или си ги смучете от пръстете, за да сте интересни.
9.
Тайлър Дъртън
28.09.2022 13:07:18
2
8
Нищо общо няма , защото с македония имаме връзка а с шведите нищо !!! С мукитата боли повече и винаги ще прибират гъбата от България във всички отношения тия неблагодарници особено във спортовете ;) ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
8.
Хахаха
28.09.2022 12:05:33
0
9
Ето тази статия доказва че нямаме много общо със Западния Балкан . В така наречената държавица СМ например Никога няма да излезе подобна самокритична статия. Това е възможно само в цивилизована държава .
А иначе жалко е че футбола ни пропадна толкова, че даже в бившата бг територия СМ ни е трудно . Защото играчите нямат самочувствие.Преди 15 години щяхме да ги бием с резервите.А да не говорим за Стоичков и компания. Македонците щяха да се радват да играят с тях И след мача да се снимат с тях И да ги молят за фанелките им.
7.
КВАРТАЛНО ШИМПАНЗЕ-МАРГИНАЛ
28.09.2022 11:09:30
0
4
Да не забравяме и ANIMALS 0:6 LIONS...
6.
Глупости
28.09.2022 10:03:39
1
14
Бях на този мач, 40 000 пяха нашия химн, може да е имало идиоти, които да освиркват шведския, но със сигурност не и целия стадион.
5.
Немо
28.09.2022 09:55:08
2
8
Да, прав си по принцип.Чисто хронологично от тогава е минало доста време и за този период, може да се каже че сме направили две крачки.Една малка напред, и една голяма назад.Крачката напред, може би е че поне мъъъничко сме се цивилизовали (поне част от нас), въпреки яростната съпротива на армията "Радетели на традиционните ценности", в чиито очи традиционно, възпитанието, интелекта,уважението, толерантността и елементарната учтивост са израз на слабост.А голямата и очевидна крачка назад, е че вече почти никой не ходи по стадионите и капацитета на "освиркващите" е спаднал значително.
По мое скромно и субективно мнение, за да се доближим до обичайните нрави на цивилизования свят, на нас са ни нужни 50-60 години цивилизационно влияние (култура, образование, гражданско образование и т.н.) .На тях просто са им нужни около 150.
Не ги съдете толкова строго братята :)
4.
Ойт
28.09.2022 09:49:56
2
18
Селски, балкански синдром! Да не забравяме, че като манталитет сме много далече от Европа. Да не забравяме и, че македонците всъщност са българи. Каквито едните - такива и другите. Селяния и простотия до шия!
3.
111
28.09.2022 09:49:43
2
15
Да, това си е истината. На мачове ходят мъже, доста често агресивни, пияни, такива грозни изцепки ги има и при нас. Със сигурност има много хора и в двете държави които искат да сме добри съседи и да си помагаме.
2.
312
28.09.2022 09:49:40
13
19
Пак някой плаща, за очерняща статия срещу българите. Пак стари работи, пак тъпотии.
1.
Ало Вараца?
28.09.2022 09:33:06
7
11
17 години разлика алоу?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите
България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори